m
a
r
6 i går50 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Artiklar i kategorin Strupen / Hamburgare

Keith äter allt som finns hos In-N-Out
Även den hemliga menyn

Keith från The Try Guys ger sig här i kast med att äta allt som finns på menyn hos In-N-Out, inklusive den "hemliga" menyn som man bara får tillgång till om man vet vad man ska säga vid kassan. Vilken burgare tycker du är bäst på In-N-Out? Själv har jag aldrig ätit där men hoppas få göra det någon gång. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Den perfekta Steakhouse-burgaren
Tjock och mumsig

I sitt senaste klipp visar George Motz hur man fixar till den perfekta steakhouse-burgaren. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Amerikanska cheeseburgare i Sydkorea
Mumma

I det här klippet får vi oss en närmare titt på burgarstället Burgers Almighty som ligger i Sydkorea. Här är det amerikanska cheeseburgare som är hetast på menyn. Tumnagel
114kg
+
Bobby Green
0

McDonald's presenterar McPlant
100 procent växtbaserad burgare

McPlantTM är en helt ny plattform för växtbaserade burgare från McDonaldx27s och den första ut är den som heter just McPlant. Det är en burgare vars "biff" består av hundra procent växter. Just nu genomförs ett pilottest av McPlant på restauranger i Linköping och Helsingborg. Målet är att lansera burgaren på alla McDonaldx27s restauranger i Sverige framöver. Biffen ska ha välbalanserade toner av umami, bra tuggmotstånd och "samma" textur som kött. Den steks tillsammans med övriga burgare på stekhällarna. Ska bli spännande att testa, eller vad tycker ni? Tumnagel
157kg
+
Bobby Green
0

Funky Chicken ska ha Sveriges bästa burgare
Johan och Tim testar om det stämmer

Tidigare i år blev Funky Chicken utnämnda till de som svänger ihop Sveriges bästa burgare av bloggen Burgerdudes. Johan från Matgeek och Tim från Arga Skånska Män tog sig varsin för att se om detta stämmer. Var hittar man Sveriges bästa burgare just nu enligt er? Bonusklipp nedan. Tumnagel
-49kg
+
Bobby Green
0

The Simpsons-inspirerade burgare
Binging with Babish fixar

Binging with Babish gästar The Burger Show för att laga till en omgång med The Simpsons-inspirerade burgare. Närmare bestämt handlar det om en av de mest ikoniska meme-burgarna i den tecknade historien - Steamed Hams. Bonusklipp nedan. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Burger King ersätter brödet med kött
Börjar säljas i Japan imorgon

Från den 20 november till och med den 3 december kommer Burger King Japan att servera Extreme Chou. Det är en burgare där man ersatt brödet med kött. Perfekt för den som vill ha i sig lite extra protein och som tycker att det här med bröd för att hålla alla ingredienser på plats bara är slöseri. Burgaren väger in på 510 gram och innehåller förutom de fyra kötten även ost, tomat, sallad, rå lök, gurka och ketchup. Alla som köper får även ett klistermärke där det står "I did it. Extreme Chou One Pound Beef Burger" så att man kan skryta för sina kompisar och så vidare. Tumnagel
151kg
+
Bobby Green
0

Smashburgers med George Motz
Ge mig

I det här klippet lär George Motz oss att tillaga fyra stycken olika smashburgare - Wisconsin butter burger, New Mexico green chile burger, Michigan olive burger och Montana nutburger. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0

Patty melt med George Motz
Allt man behöver här i livet

Ny dag, ny hamburgervideo från George Motz. Och eftersom det är gott så kör vi även detta klipp. Här är det "den perfekta" patty melten som står på menyn. Något att trycka i helgen kanske? Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0

Den ultimata chili cheeseburgaren
Slafsig men verkar god

Burgarekonstnären George Motz visar här vad han tycker är den ultimata chili cheeseburgaren. Kommer inte vinna pris för vackraste skapelse, men man äter ju med munnen eller hur? Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Travis Scott-burgare på Donken
Bara i USA dock

Rapparen Travis Scott har nu gjort ett samarbete med McDonaldx27s där man kan köpa det Travis alltid brukar beställa när han besöker stället. QP med extra sallad och bacon, pommes med BBQ-sås och en Sprite. Bonusklipp nedan. Tumnagel
45kg
+
Bobby Green
0

Plura och Matgeek anordnar live-BBQ
Ska grilla burgare

Den 24 juni klockan 17.00 kommer Plura och Johan Hedberg att live-sända matlagning från Garage Bar i Höganäs. Under en timme kommer de tillsammans med Mats Hernström från Garage Bar att dela med sig av sina bästa grilltips och receptet till den egna burgaren "Bull’s-Eye Burger". Tumnagel
56kg
+
Bobby Green
0

Friterad burgare med George Motz
Ge mig, nu!

Ni vet när man inte har ätit burgare på någon dag och attacksuget slår in? Då är det inte hälsosamt för själen att titta på en sån här video, utan snarare självplågeri. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

George visar hur du gör rökt burgare på Texas-vis
Ge mig!

Burgarälskaren George Motz kör här lite skola där han visar hur du vevar ihop en burgare som ser mycket smarrig ut. Bonusburgare nedan. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det National Burger Day!
Fira köttpuckens dag!

Okej, det är inte International Burger Day idag utan National Burger Day. Men det är fortfarande en dag där man hyllar hamburgaren och det vill man ju vara med på såklart. Själv blir det nog ett par patty melts med rökt ost för att fira. Hur firar ni? Tumnagel
114kg
+
Bobby Green
0

Vilken är bästa burgarosten i Sverige?
Rätt Rätt testar

En hamburgare utan ost är som en gräddtårta utan grädde - det går liksom inte. Men vilken är den bästa att slänga på burgaren då? Det är såklart som vanligt upp till var och en, men Rätt Rätt tycker sig ändå ha hittat en vinnare bland de som finns i butikerna. Har man missat någon? Tipsa gärna i kommentarerna i så fall. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Amatör och proffs gör hamburgare
Får helt olika budgetar

Mauri från Uppdrag: Mat har hälsat på Pixie, Stuart McDougall och Markus Aujalay och bett alla att göra hamburgare till honom. Pixie fick en budget på 10.000 kronor, Stuart 200 kronor och Markus 100 kronor. Vem av dem som gjorde bäst burgare får ni reda på i klippet. Tumnagel
123kg
+
Bobby Green
0

Burger King visar hur du gör karantän-burgare
Alla restauranger i Frankrike är stängda

Burger King i Frankrike visar nu hur du kan göra några av burgarna som säljs själv hemma när du är i karantän. Alla restauranger i landet är nämligen stängda så skulle Whopper-suget slå till med en väldig kraft är det inte så mycket man kan göra. Visst, de lär inte smaka exakt som på restaurangen men det kanske inte gör så mycket. En burgare är alltid en burgare liksom, och en sådan eller fem går ju som bekant alltid ner. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0

Så gör du en cowboy-Big Mac
Yummy!

Cowboy Kent Rollins lagar käk utomhus och har det allmänt gött. Det senaste han har kokat ihop är en egen version av klassikern Big Mac, och här får du lära dig hur du gör den själv. Receptet hittar ni på länken. Bonusklipp nedan. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Alla sätt du kan tillaga en burgare på
Finns tydligen 42 olika

Om du trodde att de enda sätten man kunde tillaga en burgare på var att antingen steka den eller grilla den har du fel. Tydligen kan man göra på 42 olika vis, som den här videon visar. Hur gör du? Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

McDonald's lanserar Dubbel Bic Mac
Och Jalapeño Cheese Fries

Om du gillar Big Mac men tycker att den är lite för pluttig till storleken kommer här en nyhet som kanske glädjer. Idag lanseras nämligen Dubbel Big Mac som ger dig dubbelt så mycket kött. Tyvärr snålar man fortfarande med bara en ostskiva så nyheten skulle nog må bra av en grillorder där man lägger till två extra ostskivor som placeras mellan varje kött. Till denna skapelse kan man även få nästa nyhet - Jalapeño Cheese Fries. Det är precis vad det låter som - pommes garnerade med jalapenosar och chili cheese-sås. Tumnagel
134kg
+
Bobby Green
0

Skivad majonnäs börjar säljas i Japan
När du inte orkar trycka fram det ur tuben

Skivat bröd och skivad ost har vi sedan länge vant oss att se i våra butiker men nu har det japanska företaget Bourbon börjat sälja skivad majonnäs. Den färdigskivade majonnäsen kan man slänga på burgaren, pastan eller annat vid de tillfällen man känner att man inte riktigt orkar krama fram majonnäs ur en tub. Majonnäsen har smak av antingen lax eller torsk skriver Gizmodo. Den kommer snart att börja säljas på den japanska marknaden och ett fyrpack majo-skivor kommer där att kosta motsvarande cirka 18 kronor. Företaget Bourbon som har tagit fram den färdigskivade majonnäsen har tidigare bland annat släppt färdigskivat jordnötssmör i Japan. Tumnagel
65kg
+
Wille Wilhelmsson
0

Fixa McDonalds-doften där hemma
Quarter Pounder är gott!

Hamburgare är gott och en favorit för mig är en helt nygjord QP. Nu släpps ett paket med doftljus som tillsammans gör att det kan dofta just QP där hemma. De sex ljusen doftar bröd, ketchup, pickle, ost, lök och biff och tillsammans blir det just en QP. Nu kanske det blir lite väl att tända alla sex samtidigt, men rolig idé! Tumnagel
-163kg
+
Roger Åberg
0

Får det lov att vara en möglig Whopper?
Så här ser den ut om du lämnar den en månad

Burger King har tagit fram en Whopper utan artificiella konserveringsmedel och för att visa vad som händer med en sådan om man låter den vara en månad har de gjort den här reklamfilmen. Tumnagel
176kg
+
Bobby Green
0

Hamburger-systrarna i Kenya
Det här är Mama Rocks

Systrarna Natalie och Samantha Mwedekeli älskar mat så de slog sina kloka huvuden ihop och startade Mama Rocks där de blandar kenyanska och nigerianska smaker i burgarform. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Mark bjuder Bill Gates på köttlös burgare
Och snackar köttlös framtid

I det här klippet från Mark Rober snackas det bland annat om köttlösa burgare och en som investerat i ett sådant företag är Bill Gates. Därför ser Mark till att laga till just en växtbaserad burgare till karln. Tumnagel
108kg
+
Bobby Green
0

Dubbel cheeseburgare vs dubbel cheeseburgare
Billgaste kostar 7 dollar, dyraste 25

BuzzFeedVideo har släppt en ny video i serien Worth it där man jämför samma saker som har olika pris. Denna gång står det dubbel cheeseburgare på menyn. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Nu är det premiär för McDonalds ostburgare
Med ost istället för kött alltså...

I Sverige älskar vi halloumi och jag är nog inte ensam om att ha gjort halloumiburgare hemma och Max har kört det på sina restauranger ett bra tag nu. Men McDonalds har inte hängt med på resan, förrän nu. För i morgon lanserar man Crispy Cheese, deras första burgare med ost som protein. Men det är inte halloumi på den... Istället har man tillsammans med Arla tagit fram en ny typ av ost. Istället för att ligga i saltlake så är det här en lagrad ost som görs på ett mejeri på Fyn i Danmark. Resultatet är en ost som är ganska så lik halloumi i sin form men som inte alls är lika salt. Det gör att den i sig själv inte har lika mycket karaktär utan mer fungerar som smakbärare. Och troligen fungerar i fler burgare. Först ut är en variant av klassikern Tasty men det kommer även en mindre burgare i samma storlek som en klassisk cheeseburgare. Och fler kommer, tanken är att alla Donken Deals ska ha osten som val för den som inte vill äta kött eller kyckling. Men hur smakar den då? Helt ok! Den är lite tunnare än vad man kanske är van vid och liknar på så sätt en köttpuck på donken. Den bör nog ätas ganska så direkt så att den inte blir seg. Mitt första intryck är inte direkt halleluja men samtidigt är det positivt att resten av burgaren får ta plats också, såserna och tillbehören. Och det är verkligen på tiden att McDonalds erbjuder ost som alternativ. Arla och McDonalds har jobbat länge på denna och jag hoppas att man fortsätter utveckla osten, för även om den redan i dag är helt ok kan den så klart bli bättre. Säljstart är i morgon tisdag. Tumnagel
13kg
+
Roger Åberg
0

Farideh fixar laxburgare
Gott!

Ibland vill man inte att burgare ska innehålla kött eller något som liknar kött, och man kanske har tröttnat på halloumi för en stund. Då kan man ju alltid slänga in lite lax i burgaren! Det är precis vad Farideh gör här. Receptet har ni på länken nedan. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Så gör Impossible Foods sin köttlösa burgare
Ett besök på fabriken

Impossible Foods är en av alla nya tillverkare som har dykt inom den köttlösa industrin. De har skapat Impossible Burger som är en burgare som ser ut som kött, smakar som kött och som blöder som kött. Men hur lyckas de med detta? Här får vi hänga med till fabriken för att se hur det går till. Tumnagel
178kg
+
Bobby Green
0