m
a
r
1 i dag49 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Köttåret med Eater
Det här har Nick satt i sig

Nick Solares är värd för Eaters The Meat Show och i det här samlingsklippet får vi se vilka köttmässiga äventyr han var med om förra året. Tumnagel
66kg
+
Bobby Green
0
2017

Den dyraste köttbiten i New York
Nick äter Wagyu hos Old Homestead

Old Homestead Steakhouse ligger i Manhattans Meatpacking-district och där kan man få sig en japansk Wagyu-köttbit. Men smakar det så kostar det, för rätten vill nämligen stället ha 350 dollar. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Nick Solares testar gåslever på The Pool
Formad som en vacker blomma

På restaurangen The Pool i New York serveras gåslevern som en vacker blomma. Nick Solares från The Meat Show har varit där och testat skapelsen. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Köttfärssås på macka
Enkelt och gott hos Chop House

Nick från Eaters The Meat Show har besökt Chop House i London för att äta en av deras berömda mackor. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Prime Rib hos The Grill i New York
Verkar gott!

Nick Solares har besökt restaurangen The Grill i New York för att smaka lite på deras långsamt tillagade kött. Chefskocken Mario Carbone sitter med vid bordet och förklarar hur de har gjort för att få fram smakerna. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Hängmörade burgare hos Peter Luger
Gött kött

Peter Luger Steak House i Brooklyn sägs ha de bästa köttbitarna i landet men under lunchtid serverar de även burgare för den som är sugen på något annat. Köttet till dessa är också det hängmörat och här får vi sen när Nick Solares från Eaters The Meat Show testar hur de smakar. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Nick testar köttfrukt
Konstig matkonst

Nick Solares från Eaters The Meat Show har besökt restaurangen Dinner by Heston Blumenthal i London där han får smaka på lite köttfrukt. Vad är det kanske ni undrar? Titta på klippet ovan så får ni svaret. Tumnagel
114kg
+
Bobby Green
0

Bästa köttbullemackan i New Jersey
Och två andra som också ser smarriga ut

Nick Solares från Eater fick in mängder av tips om att han borde ta sig till Atlantic City i New Jersey och besöka The White House Sub Shop. Där ska nämligen stadens bästa köttbullemacka finnas. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Burgare hos White Rose Diner
Ett av Nicks favoritställen

Ibland måste man gå tillbaka till det klassiska köket och inte bara testa nyskapande fusioner av olika slag. Hos White Rose Diner har man serverat burgare i många år och man gör det utan massa konstigheter. Kött, ost, lök och bröd. Ett av det mest populära ställena i New Jersey när det kommer till burgare, och en favorit även för Nick Solares som kör The Meat Show åt Eater. Här får vi se när han besöker stället och stillar sitt sug. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Nick testar alla Big Macs
Det finns numera tre storlekar

Ett säkert kort på McDonaldx27s är alltid Big Mac. Klassikern fungerar i alla väder och lämnar en sällan besviken. I somras presenterade hamburgerkedjan originalet i två nya tappningar på utvalda restauranger - Mac Jr och Grand Mac. En liten och en stor version alltså. Nick Solares från Eater testar i detta klipp alla tre för att se vilken som han tycker är bäst. Tumnagel
72kg
+
Bobby Green
0
2016

Nick moffar Muffuletta
En rejäl macka

Immigranterna som flyttade från Italien till New Orleans tog med sig mycket - däribland Muffuletta. En enorm macka med en fyllning av mozzarella, olivsallad och flera lager med skinka, salami och mortadella. I dag är det en riktig klassiker i staden och här får vi se när Nick Solares från Eater testar bjässen. Tumnagel
80kg
+
Bobby Green
0

Här finns världens bästa korvar med bröd
Nick mumsar loss hos Walter's

Korv med bröd. Denna klassiska maträtt som man började äta innan man kunde gå. En kall Denniskorv dränkt med Heinz-ketchup i ett torrt bröd har åkt ner fler gånger än jag vågar räkna. Kanske inte det bästa att trycka i sig men det funkar. Vill man ha de allra bästa som finns ska man bege sig till Walterx27s Hot Dog Stand Westchester i New York. Walterx27s har serverat korv i bröd ända sedan 1919 så de är gamla i gemet, dock verkar resultatet se ut ungefär som det jag redan ätit i alla år. Tumnagel
82kg
+
Bobby Green
0

Nick testar världens dyraste grillade kött
Här slänger man hängmörat i grillen

Nick Solares från The Meat Show har besökt Hill Country där man kan få hängmörat kött som grillats och andra spännande saker. Resultatet blir en köttbit som både har smak av att den lagrats länge samt den rökiga smaken från grillningen. Verkar riktigt smarrigt, men smakar det så kostar det såklart, kilopriset ligger nämligen runt 1 000 kronor. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Hur länge ska kött hängmöras?
Nick testar kött som hängt från 45 till 420 dagar

När kött hängmöras får det massa smak och ju längre det hänger desto mer kommer fram. Men hur länge ska det hänga? Nick Solares från The Meat Show testar fem olika köttstycken som hängt från 45 till 420 dagar för att komma fram till vilken som smakar bäst. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0

Att leva på att äta grillat
The Meat Show träffar en grill-redaktör

I denna veckans avsnitt av The Meat Show träffar Nick Solares Daniel Vaughn som är grill-redaktör på Texas Monthly Magazine för att snacka lite om vad det innebär att leva på att äta grillat. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Härifrån kommer det bästa köttet i Amerika
Eater besöker 44 Farms

I det senaste avsnittet av Eaters program The Meat Show besöker Nick Solares 44 Farms, en ranch i Texas där man föder upp Black Angus. Djurens kött anses vara det bästa som går att få tag på i USA och här får de gå runt fritt, beta och kötta på sig innan det är dags för slakt. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Nick testar burgaren som hyllar hans vän Josh
The Ozersky

I det här avsnittet av The Meat Show besöker Nick Solares steakhouset Knife i Dallas för att testa deras The Ozersky som är en hyllning till matskribenten Josh Ozersky som gick bort förra året endast 47 år gammal. Bonusklipp nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Så gör en Michelinkock den perfekta burgaren
April Bloomfield har öppnat ett nytt ställe

Michelinkocken April Bloomfield har öppnat ett nytt burgarställe i New York - Salvation Burger. April driver sedan tidigare ställena The Spotted Pig och The Breslin vilket innebär att hon alltså inte är ny på burgarfronten. Nick Solares från The Meat Show knatade över till det nyöppnade stället för att ta reda på varför man skall gå dit. Tumnagel
107kg
+
Bobby Green
0