m
a
r
69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Keith äter allt på Shake Shack
Lyckost!

Varför nöja sig med att bara äta en grej på Shake Shack när man kan äta allt som finns på menyn? Keith från The Try Guys ger sig på just detta och han verkar sjukt nöjd. Tumnagel
63kg
+
Bobby Green
0
2018

Seth Rogen testar snabbmatsburgare
De som finns på "hemliga" menyn

Hamburgerkedjan In-N-Out sägs vara de som började med en "hemlig" meny som inte finns på restaurangerna utan som man bara kan ta del av om man vet vad man ska säga till personen bakom disken. Shake Shack och Five Guys har också hoppat på tåget eftersom folk verkar tycka att det är kul att ta något som inte alla vet om. Här testar Alvin och Seth Rogen ett par av de där burgarna som inte finns på den vanliga menyn. Tumnagel
65kg
+
Bobby Green
0

In-N-Out och Shake Shack-kloner
Med Binging With Babish

First We Feasts nya burgarshow tuffar vidare och i det senaste avsnittet har programledaren Alvin träffat Andrew Rea som driver den populära YouTube-kanalen Binging With Babish. På menyn står kloner av In-N-Out och Shake Shacks burgare. Tumnagel
101kg
+
Bobby Green
0

Johan Jureskog öppnar hamburgerkedja
Börjar i Stockholm

Kocken Johan Jureskog blev känd för hela svenska jobbet sedan han började samarbeta med McDonaldx27s och ta fram lite mer exklusiva burgare åt kedjan. Nu står det klart att han öppnar en egen hamburgerkedja. Den kommer att heta Jureskogs och den första av tre i år öppnar i Stockholm på Jakobsbergsgatan. Inspirationskällan ska vara kedjan Shake Shack och det kommer alltså därför att serveras smashburgare. Temat är ekologiskt och allt på stället ska genomsyras av detta. Öl- och vinservering kommer att finnas. Klippet är från när Johan lagade burgare i Nyhetsmorgon 2016. Tumnagel
-12kg
+
Bobby Green
0
2017

Sean och Tom äter goda burgare
Något annat än julmat

Det är nog fler än mig som är trötta på julmaten och för att vidga vyerna klämde jag i går en burgare, mycket bra. Ett par andra som gjort samma sak är Sean Evans och komikern Tom Segura som testat både In-N-Out och Shake Shack för att avgöra vilket av ställena som är bäst. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green
0

Så gör du Shake Shacks ostiga pommes hemma
Och milkshake!

Mark Rosati från Shake Shack har hälsat på i Munchies kök och visar där hur man gör deras berömda pommes dränkta i ostsås. Förutom det får vi även reda på hur deras populära milkshake blir till. Tumnagel
102kg
+
Bobby Green
0

Mark från Shake Shack gör ShackBurger
Enkelt och gott

Om man någon gång befinner sig på Shake Shack måste man ta en ShackBurger. Det är en mycket enkel burgare utan konstigheter och det är just det som gör den så god. Här får vi se när Mark Rosati, som är culinary director hos Shake Shack, visar hur man gör burgaren. Tumnagel
126kg
+
Bobby Green
0
2016

Michelinkock fixar burgare på Shake Shack
Säljs endast under en dag

Shake Shack i Japan har tillsammans med Zaiyu Hasegawa tagit fram en burgare och så här ser den ut. Vem är Zaiyu kanske ni säger då? Jo, det är han som är kökschef på restaurangen Jimbocho Den, ett ställe som är belönat med två Michelinstjärnor. Det betyder ju inte automagiskt att burgaren är fantastisk, men det är kanske en hjälp på traven. Skapelsen kallar man för Den Shack och den består av 100% Angus-nötkött, bacon, marinerade gurkskivor, röd misosås och två stycken potatisbröd. Burgaren kommer endast att säljas den tredje november i samband med att man firar att Shake Shack fyller ett år i Japan. Priset är satt till nio dollar. Tumnagel
136kg
+
Bobby Green
0

Vilka är bäst av In-n-Out och Shake Shack?
Eater gör ett mycket viktigt test

En fråga som jag ställer för mig själv i huvudet nästintill varje dag är vilken restaurang som kokar ihop bäst burgare av In-n-Out och Shake Shack. Eater tog på sig att genomföra detta jobbiga test för att försöka avgöra vilket av ställena som är vinnare. Vad tycker du själv? Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
2015

HellthyJunkFood testar Shake Shack
Köper burgare och korv

HellthyJunkFood har varit och smaskat i sig mat från Shake Shack och här är deras recension. Jag själv var i New York för ett tag sedan och passade då givetvis på att besöka Shake Shacks första ställe som ligger i Madison Square Park. Efter en oerhört lång kö för att bara få göra en beställning väntade en lika lång vänta på att få maten - kanske inte helt värt det då burgaren (SmokeShack) var god men absolut inget överdrivet bra. Dessutom fick jag efter första tuggan en fågelskit i huvudet. Bonusklipp nedan där samma gäng testar In-N-Out som även finns med på min bucket list. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Historien om Shake Shack
Jag måste äta här

Grunden till Shake Shack lades år 2000 och allt började med en korvvagn i Madison Square Park på Manhattan. I dag finns det totalt 63 stycken restauranger, de flesta i USA men det finns även ställen i Storbritannien och Ryssland. Oavsett så måste jag dit någon gång för det verkar grymt. Tumnagel
122kg
+
Bobby Green
0

ABC News besöker Shake Shack
Tar sig ett snack med grundaren

Rebecca Jarvis från ABC News träffar Danny Meyer som är grundaren bakom den omåttligt populära hamburgerkedjan Shake Shack. Japp, detta ställe åker också in på min bucket list. Tumnagel
102kg
+
Bobby Green
0
2014

Staple + Shake Shack gör godsaker tillsammans
MUmsfillibabba!

Hamburgerstället Shake Shack och klädmärket Staple ville göra något tillsammans och resultatet ser ni i videon här. Varning för kissnödighet dock, de säger "very New Yooork" typ 12 gånger i videon. Tumnagel
86kg
+
Roger Åberg
0

Shake Shacks nya pommes
Från fryst till färskt

Det börjar bli många hamburgerkedjor att besöka inför min framtida USA-resa (som kommer att ske någon gång) och Shake Shack är definitivt ett av ställena jag kommer att äta på. Nu har de bytt ut sina pommes och gått från räfflade frysta till färska handskurna. Potatisen har fortfarande skalet kvar och friteras två gånger för att bli extra krispiga. Ser mumsiga ut i mina ögon - har ni testat? Tumnagel
153kg
+
Bobby Green
0
2013