m
a
r
67 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Rubbade stekar över öppen eld
Ett besök på Maydan

I det senaste avsnittet ur Eaters serie Prime Time besöker Ben och Brent Mellanöstern-restaurangen Maydan där man lagar till all mat över en stor eld i mitten av rummet. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Snabb hängmörning av burgarkött
Något att testa hemma?

Grabbarna från Prime Time testar att göra en snabb hängmörning av lite kött för att sedan göra burgare av detta tillsammans med proffset Chris Kronner. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Vietnamesisk revbensstek
Ångad, grillad och friterad

I det här avsnittet av Prime Time får vi hänga med Ben och Brent när de spanar in en spännande vietnamesisk rätt. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0
2018

Ett nytt sätt att tillaga burgare
Sushimästare tipsar

Ben och Brent från Prime Time har hälsat på sushimästaren Masa i hans restaurang Tetsu där han visar ett nytt sätt att tillaga burgare. Tumnagel
104kg
+
Bobby Green
0

Grisar som fötts upp på Cannabis
Hur smakar det?

På Moto Perpetuo Farm får grisarna bland annat lite Cannabis-växter att tugga i sig. De blir inte höga av det men tydligen ska detta påverka hur köttet sen smakar. Prime Time har testat. Tumnagel
70kg
+
Bobby Green
0

Kan man göra korv av ramen?
Prime Time testar

Ben och Brent från Eaters Prime Time har fått en utmaning - att göra varsin ramen-korv. Går det? Klart, allt går om man bara vill. Tumnagel
75kg
+
Bobby Green
0

Enorm Porchetta på nötkött
Ett experiment

Vanligtvis består maträtten Porchetta av fläskkött men här ger sig Prime Time istället på att göra en version med nötkött. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Kryddiga nudlar i New York
Finns hos Xi'an Famous Foods

I det senaste avsnittet av Eaters serie Prime Time besöker värdarna Ben Turley och Brent Young restaurangen Xix27an Famous Foods i New York för att äta deras berömda nudelrätt med sting i. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0

Kycklingexperiement hos Win Son
Kanske hamnar på menyn

Ben Turley och Brent Young har hälsat på hos restaurangen Win Son där kocken Trigg Brown testar att helfritera en kyckling. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Helrökt lamm på North Carolina-vis
Kanske något att göra i sommar

I det senaste avsnittet av Prime Time står det helrökt lamm på menyn. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Så lagar du mat med blod
Koreansk blodkorv bland annat

I Eaters senaste avsnitt av Prime Time drar Ben och Brent till Long Island City. Där träffar de Hugue Dufour från M. Wells Steakhouse och får lära sig hur man lagar mat med blod. Tumnagel
72kg
+
Bobby Green
0

Wagyu-köttfest på hemlig restaurang
Ge mig allt!

Ben Turley och Brent Young från Eaters Prime Time har besökt den "hemliga" restaurangen Bohemian i New York för att sätta i sig lite olika varianter av mumsigt wagyu-kött. Tumnagel
135kg
+
Bobby Green
0
2017
2016
2014
2013