m
a
r
2 i dag3 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Tut i luren! Idag är det Nobeldagen!
Ät något flådigt till middag idag

Även om falukorv och makaroner är det bästa man kan trycka i sig kan man ju faktiskt spexa till middagen ibland. Idag är det Nobeldagen så varför inte koka till något flådigt i afton? Kanske Slätvarsfilé à la normande som serverades på den allra första Nobelbanketten 1901, eller varför inte Kall fasan med bacon, gåslever, surkål och potatispuré som gästerna fick 1934? Vill du ha mer inspiration finns alla rätter som serverats hittills att finna här. Tumnagel
75kg
+
Bobby Green
0
2016
2013

Laga årets nobelmiddag hemma
Kanske något för nyår?

Igår gick årets Nobelfest av stapeln. Andreas Hedlund skapade tillsammans med Fredrik Björlin den lyxiga menyn bestående av: Pärlhönsmosaik, morotsvariation med gotländsk tryffel och kantarellduxelle med tryffelmajonnäs Havskräftfylld piggvarskupol, tartelett med havskräfta på ostcrème och spenatbädd, spetskålsterrine, havskräftsås och mandelpotatispuré Chokladsiluett med nougat och havtornsexplosion Låter det gott? Kanske mer något av en utmaning? Receptet till den storslagna huvudrätten hittar du i textrutan nedan. Tumnagel
89kg
+
Josephine Sjöqvist
0