2 i dag2 i går52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Gör Quesabirria-tacos ikväll! Det är ju fredag Idag är det fredag och då ska man förutom att dansa även äta tacos. Kanske Quesabirria-tacos som vi ser tillagas av Andrés här? Ser helt sjukt gott ut så detta måste garanterat testas. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
121kg
0
Dags för lite köttfärslimpa Toppad med ost Här får vi se när Samantha Lamanna kokar ihop en köttfärslimpa. Givetvis toppas den med massa ost, som allt annat i USA. Det är vi inte vana vid här i Sverige men kanske något man borde testa? När det bakas köttfärslimpa här hemma så innehåller den bland annat fransk löksoppa i pulverform som kryddning, flera skivor av lufttorkad skinka och sedan massa mozzarella-skivor. Rulla ihop allt i en rulle, in i ugnen och njut sedan tillsammans med kokt potatis, brunsås, rårörda lingon och tunnskivad picklad gurka. Hur gör du din köttfärslimpa? Tumnagel
69kg
0
2021
Isaiah gör tornado-potatis Skruvad maträtt För några år sedan fanns det ett rätt så märkligt gatukök i Stockholm där man kunde få en friterad potatis snurrad på en pinne. Denna kryddades sedan med olika kryddor och såg ganska så lustig ut. Jag var där och testade skapelsen en gång och det var väl inte direkt en höjdarupplevelse. Som väntat är det ingen svensk uppfinning utan det kommer ursprungligen från Sydkorea där det är populärt som gatumat. Isaiah Bostic från Portland har gjort sin version av det hela och skapat en slags cheese-steak-version. Mer om den får vi se här. Tumnagel
91kg
0
Drottningen av Pad Thai Pim visar hur hon gör I Berlin finns ett matstråk som heter Thai Park och där jobbar Te Gu De (Pim) - eller drottningen av Pad Thai som hon också kallas. Sedan början av 90-talet har thailändska kvinnor träffats i parken Preußen Park för att äta tillsammans, hänga och laga mat. Tyskarna blev så småningom nyfikna vilket har lett till att stället nu huserar en av de största asiatiska marknaderna i landet. Pim har varit med sen hon var liten och har lagat mumsig thailändsk mat till tyskarna under lång tid nu. Pad Thai är hennes specialitet och här får vi lära oss mer om hur hon gör den. Tumnagel
96kg
0
En av Indiens bästa gastropubar Ligger i Mumbai I det här klippet från Munchies får vi hänga med till Woodside Inn i Mumbai som ska vara en av landets bästa gastropubar. Tumnagel
84kg
0
Crème brûlée-munkar Mums med gofika! Fabian Von Hauske jobbar på Wildair och Contra i New York och nyligen var han i Munchies testkök för att vispa ihop något riktigt smarrigt - Crème brûlée-munkar. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
112kg
0
Ett besök hos Russell's General Store Har New Yorks bästa bacon- och äggmacka Russellx27s General Store är en liten mysig mataffär och restaurang som ligger i den lilla staden Bovina. Här jobbar Maggie som gör goda pajer och Antonio som sägs veva ihop New Yorks bästa bacon- och äggmacka. Inget avancerat men det måste det ju heller inte alltid vara. Tumnagel
92kg
0
Så vevar du ihop en vegansk ceviche Gott! Här visar kocken Jorge García oss hur han gör en vegansk ceviche samtidigt som han lär oss skillnaden mellan lime och citron. Tumnagel
84kg
0
Ostfyllda Gougères Dominique Ansel fixar Har du ätit Gougères någon gång? Det är små ostbollar typ och de är svingoda. Här får vi se när Dominique Ansel fixar till ett gäng sådana som han även fyller med ost, för ost kan man aldrig få för mycket av. Bonusklipp nedan. Tumnagel
90kg
0
Så får du perfekta ägg På tre olika vis Kocken Matteo Fronduti tar här upp de allra vanligaste misstagen folk gör när de lagar till ägg, och visar hur man ska göra för att få de perfekta. Tumnagel
84kg
0
Nästa sida