m
a
r
3 i dag5 i går66 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Allt du behöver veta om gjutjärns-pannor
Bra tips!

I det här klippet berättar Stephen Muscarella från The Field Company allt man behöver veta om gjutjärns-pannor, bland annat att du visst kan diska dem med rengöringsmedel. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Lasagne för två
Ser smarrigt ut!

Det äkta paret Angie Rito och Scott Tacinelli driver tillsammans restaurangen Don Angie som ligger på Manhattan och här visar de hur de gör sin mycket uppskattade lasagne. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Isaac Toups gör Boudin-bollar
Verkar gott!

Kocken Isaac Toups har besökt Munchies kök för att där laga till ett gäng med Boudin-bollar. Vad är det? Jo, små friterade bollar fyllda med fläskkött, kycklinglever, ris, kryddor, lök, paprika, selleri och vitlök. Ordentligt med vitlök i detta fall. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Billiga burgare i Harlem
Mo’s Burgers är ett måste i stadsdelen

I det här klippet från Munchies får vi besöka Mo’s Burgers i Harlem och här har Mo Robinson Jr. serverat burgare i över 30 år från sin vagn på gatan. Han har även andra goa grejer och vagnen står alldeles utanför frisören han också driver så när man har ätit kan man även få sig en ny frisyr. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Här ska man äta på fyllan i Amsterdam
Mmm Bitterballen

Om man är ute och svirar i Amsterdam är det tydligen detta man ska trycka in i ansiktet när attackhungern infinner sig. Ett måste är såklart Bitterballen. Tumnagel
79kg
+
Bobby Green
0

Så gör du salta kringlor hemma
Mums!

Om du vill veva ihop ett gäng salta kringlor hemma istället för att köpa på stan kommer här en video som visar hur du ska gå tillväga. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Hur ser den perfekta croissanten ut?
Dominique vet

Det är skillnad på croissant och croissant. Så vilken är den mest perfekta? Det berättar den franske konditorn Dominique Ansel här. Ett recept hittar ni på länken nedan. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Dim Sum för 3000 personer
Frank får jobba lite

I det senaste avsnittet av A Frank Experience får Frank veta vad som krävs för att servera Dim sum till 3000 personer på en av Nordamerikas största restauranger. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Stark mat i Indien
Gott!

Har ni vevat i er en Vindaloo på en indisk restaurang någon gång så vet ni vad stark mat är. Indien är inte fega när det gäller kryddning och här får vi hänga med till Bangalore och Hyderabad på lite smaktest. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Här föddes burriton
Häng med till Chihuahua

I det här avsnittet av Todos Los Tacos får vi hänga med till Chihuahua - en delstat i Mexiko som är födelseplatsen till burriton. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Hemgjorda donuts med fyllning
Ge mig!

I det här klippet från Munchies lagar Farideh till ett gäng mumsiga donuts med vaniljkräm i. Receptet finns på länken nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0

Vem har bäst fisk-tacos i staterna?
All The Tacos testar

I det här avsnittet från All The Tacos besöker man ett gäng olika ställen som serverar fisk-tacos för att se vilken av dem som är allra bäst. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Ett dygn som kock på ett örlogsfartyg
Käk till sjöss

Frank Pinello har bordat USS New York för att se hur det ser ut i köket på detta fartyg. Tumnagel
90kg
+
Bobby Green
0

Insekts-tacos
Fredagsmys?

Förra veckan var det Alligatorbengädda-tacos som gällde, denna veckan är det istället insekter som står på menyn inför fredagsmyset. Sugen? Tumnagel
79kg
+
Bobby Green
0

Natasha bakar morotskakstårta
Ge mig!

Morotskaka kan vara något av det bästa som finns. Och tårta är ju inte så dumt det heller. Här kombinerar Natasha Pickowicz de båda och resultatet verkar ju magiskt. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Dumplings-tips med Meyhem Lauren
Så här gör man

Dumplings. Dessa små fyllda degknyten som är helt underbara. Bara av att skriva ordet börjar det vattnas i munnen på mig - så sjukt gott! Men man kan inte bara äta dem hur som helst, tydligen. Här sitter rapparen Meyhem Lauren med dumplings-experten Johnny Shek som berättar hur man ska göra. Olivia Gattuso som är helt ny på maträtten är också med för att få lära sig ett och annat. Tumnagel
78kg
+
Bobby Green
0

Jamaicanska piroger
Ja tack

Här visar kocken Andre Fowles oss hur man gör en klassisk jamaicansk maträtt. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Brödgatan i italienska staden Cerchiara di Calabria
Här har det bakats i många generationer

Här får vi träffa ett gäng kvinnor som är riktiga hejare på att baka bröd. Specialitén är något man kallar för frese, och självklart pizza. Sköna historier får man på köpet. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Farideh gör pizza-nachos
Cravings

Vad äter man när man är sugen på något riktigt flottigt och onyttigt - pizza-nachos såklart! Bacon, korv, svamp, pepperoni tillsammans med massa mumsiga nachos. Kan inte bli bättre. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

En träff med falafel-kungen Freddy
God mat på gatan

Freddy Zeideia är grundaren av King of Falafel & Shawarma som han drog igång 2002. Idag har han en food truck i Astoria, en matvagn i Midtown och en nyöppnad restaurang i Queens. Här berättar han lite om maten de erbjuder och varför just de är kungar när det kommer till falafel. Tumnagel
114kg
+
Bobby Green
0

Vegansk Mac 'n' cheese
Mums!

Här lagar Rachel Ama och Lue Cuttiford till två stycken Mac x27nx27 cheese-rätter och de båda är helt veganska. Ser mycket gott ut! Tumnagel
9kg
+
Bobby Green
0

Frank lagar till en Calzone
Mums!

Frank Pinello som kör The Pizza Show har hälsat på i Munchies testkök för att själv laga till en klassisk Calzone. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
91kg
+
Bobby Green
0

Det här är den bästa tonfiskmackan
Någonsin

Samin Nosrat är författaren till boken Salt, Fat, Acid, Heat och programledaren för Netflix-serien med samma namn. Nu har hon varit i Munchies testkök för att visa hur man fixar till den bästa tonfiskmackan - någonsin. Bonusklipp nedan. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Komplett brunch i stekpanna
Bakismat ftw!

Här lagar Farideh till sin favorit från förra året och det är i princip allt du behöver för att överleva tillagat i en stekpanna. Tumnagel
75kg
+
Bobby Green
0

Här hittar du bästa nattamaten i Milano
Råbiff och häst

Några drinkar, lite bubbel, en öl eller sju. Efter det blir man (läs jag och många andra) oftast extremt sugen på att fylla ansiktet med ohemula mängder onyttig mat. Råkar man befinna sig i Milano och har varit ute och svirat är det här tydligen det bästa att smälla i sig på stan. Tumnagel
86kg
+
Bobby Green
0

Frukost för 1.500 stycken personer
Full fart i kabyssen

I det här klippet från Munchies får vi hänga med och se hur det ser ut när frukost för 1.500 stycken personer tillagas ombord på ett fartyg i den amerikanska flottan. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0

Räktacos i Mexiko
Let's put another shrimp on the barbie!

Idag är det fredag igen och förutom att dansa ska man äta tacos. Kanske ska man balla ur helt och hållet och välja räkor istället för köttfärs? Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Mer tacosfest i Mexiko
Tacofredag!

Ska man ha riktig tacos är det som bekant Mexiko man ska åka till. I det senaste avsnittet av Todos Los Tacos får vi hänga med Francisco Gómez till staden Guadalajara där han testar Birria. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Glass på lax och ansjovis
Intressant

I Italien är de lite galna verkar det som. Simone De Feo från Cremeria Capolinea visar nämligen här hur man gör glass med smak av torsk, lax och ansjovis. Tumnagel
30kg
+
Bobby Green
0
Nästa sida