m
a
r
5 i dag4 i går51 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Seth Rogen testar snabbmatsburgare
De som finns på "hemliga" menyn

Hamburgerkedjan In-N-Out sägs vara de som började med en "hemlig" meny som inte finns på restaurangerna utan som man bara kan ta del av om man vet vad man ska säga till personen bakom disken. Shake Shack och Five Guys har också hoppat på tåget eftersom folk verkar tycka att det är kul att ta något som inte alla vet om. Här testar Alvin och Seth Rogen ett par av de där burgarna som inte finns på den vanliga menyn. Tumnagel
65kg
+
Bobby Green
0

In-N-Out och Shake Shack-kloner
Med Binging With Babish

First We Feasts nya burgarshow tuffar vidare och i det senaste avsnittet har programledaren Alvin träffat Andrew Rea som driver den populära YouTube-kanalen Binging With Babish. På menyn står kloner av In-N-Out och Shake Shacks burgare. Tumnagel
101kg
+
Bobby Green
0
2017

Sean och Tom äter goda burgare
Något annat än julmat

Det är nog fler än mig som är trötta på julmaten och för att vidga vyerna klämde jag i går en burgare, mycket bra. Ett par andra som gjort samma sak är Sean Evans och komikern Tom Segura som testat både In-N-Out och Shake Shack för att avgöra vilket av ställena som är bäst. Tumnagel
92kg
+
Bobby Green
0

Matt sänker fyra mastiga burgare på In-N-Out
4x4x4-challenge

Tävlingsätaren Matt Stonie var nyligen på hamburgerkedjan In-N-Out. Som vanligt var han hungrig så han beställde inte mindre än fyra stycken cheeseburgare med fyra kött i varje, och sänkte alla på under tre minuter. Gott! Tumnagel
69kg
+
Bobby Green
0
2016

Vilka är bäst av In-n-Out och Shake Shack?
Eater gör ett mycket viktigt test

En fråga som jag ställer för mig själv i huvudet nästintill varje dag är vilken restaurang som kokar ihop bäst burgare av In-n-Out och Shake Shack. Eater tog på sig att genomföra detta jobbiga test för att försöka avgöra vilket av ställena som är vinnare. Vad tycker du själv? Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
2015

Lite av det man kan äta på In-N-Out
Ge mig allt

Jag har ännu ej tagit mig till hamburgerhaket In-N-Out men en vacker dag ska jag äta där. Tills dess tittar jag på den här videon som visar vad som finns på den inte så hemliga "hemliga menyn". Bonusklipp nedan. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

HellthyJunkFood testar Shake Shack
Köper burgare och korv

HellthyJunkFood har varit och smaskat i sig mat från Shake Shack och här är deras recension. Jag själv var i New York för ett tag sedan och passade då givetvis på att besöka Shake Shacks första ställe som ligger i Madison Square Park. Efter en oerhört lång kö för att bara få göra en beställning väntade en lika lång vänta på att få maten - kanske inte helt värt det då burgaren (SmokeShack) var god men absolut inget överdrivet bra. Dessutom fick jag efter första tuggan en fågelskit i huvudet. Bonusklipp nedan där samma gäng testar In-N-Out som även finns med på min bucket list. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain älskar In-N-Out Burger
Bästa restaurangen i LA enligt honom

Anthony Bourdain är en välkänd kock som har varit med som gästdomare i Top Chef bland annat. Här berättar han om sitt favoritställe In-N-Out Burger som finns i Los Angeles men inte i New York där han bor. Han tycker faktiskt att det är den bästa restaurangen i Los Angeles. Hemligheten till en bra burgare är enligt Anthony detta: - Bra bröd. - Helt ok kött som inte ska vara för tjockt, hellre två tunna skivor. Mycket stekyta helt enkelt. - Ingen finost. Helst ost som bäst kan beskrivas som en ost-lik substans. Tumnagel
136kg
+
Roger Åberg
0
2014

Max byter ut sina pommes frites

Idag så lanserade Max något de valt att ge namnet Crispy fries. Detta är de pommes frites som man numera kommer att få när man besöker någon av deras restauranger så det är alltså inte bara under en limiterad tid. Crispy fries har tagit Max chefskock Jonas Mårtensson sju år att ta fram och dessa år har lett fram till ett par tunnare pommes frites med mer potatissmak tack vare att de valt bättre potatis och låtit skalet sitta kvar. De är även kryddade med portugisiskt havssalt vilket ska framhäva potatissmaken ännu mer. Jag kunde förstås inte hålla mig och testade omgående dessa strips och visst är det stor skillnad. De nya stripsen är som sagt tunnare, något som gör de mer crispiga men de är även mer fasta och inte alls så luftiga som de tidigare stripsen. Jag skulle inte säga att det är någon kulinarisk upplevelse direkt men det känns skönt att få lite strips som faktiskt smakar något annat än frityrolja. Den närmaste jämförelsen jag kan göra är med amerikanska curly fries som ofta är tunnare och mer naturella. En annan jämförelse är att de liknar In-n-Out:s strips fast med skalet kvar och lite hårdare fritering. En annan sak med de nya pommes fritesen är att de ska hålla bättre om det är så att man ska ta med sig från restaurangen och ja, det stämmer till viss del. De är inte fantastiska direkt men då de är mer fasta så blir de i alla fall inte helt sladdriga. här nedan kan ni höra hur Jonas Mårtensson berättar om hur han kom fram till det nya receptet. Tumnagel
333kg
+
Gordon Andersson
0

Historien om In-N-Out Burger

1948 i Kalifornien slog Harry Snyder och hans fru Esther upp de första portarna till hamburgerkedjan In-N-Out Burger. Idag finns det över 290 stycken restauranger i kedjan och över 18 000 anställda. Gear Patrol har samlat lite matnyttig historia om företaget och allt detta kan du läsa på länken nedan. Själv har jag aldrig ätit på stället men hoppas verkligen att jag kommer att göra det en vacker dag. Har ni och i så fall vad tyckte ni? Tumnagel
127kg
+
Bobby Green
0
2013

Monkey Style på In-N-Out

Ni som har ätit på Max någon gång vet att de även erbjuder pommesen i en bägare dränkt med lök, dressing och ost. Precis detta kan man även få på den amerikanska hamburgerkedjan In-N-Out och det kallas då för Animal Style. Ett rykte gick att man kunde få dessa pommes inlagda i en burgare om man beställde något som kallades för Monkey Style, och foodbeastTV bestämde sig för att testa om detta verkligen var sant. Tumnagel
108kg
+
Bobby Green
0