Quantcast
m
a
r
4 i går46 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Så gör Impossible Foods sin köttlösa burgare
Ett besök på fabriken

Impossible Foods är en av alla nya tillverkare som har dykt inom den köttlösa industrin. De har skapat Impossible Burger som är en burgare som ser ut som kött, smakar som kött och som blöder som kött. Men hur lyckas de med detta? Här får vi hänga med till fabriken för att se hur det går till. Tumnagel
178kg
+
Bobby Green
0
2016

Momofuku testar att göra en köttfri burgare
Hit eller miss?

Grundaren och en av kockarna på den asiatiska restaurangen Momofuku i New York mötte upp grundaren av Impossible Foods på Vice högkvarter för att laga till den köttfria burgaren som blöder och så här såg det ut. Vill du testa den själv finns den från och med nu att köpa på Momofuku Nishi som ligger på 232 Eighth Avenue i New York. Tumnagel
99kg
+
Bobby Green
0
2014

Vegetarisk burgare "blöder" precis som vanligt kött
Mediumstekta grönsaker

Biokemisten Patrick Brown och Impossible Foods har tagit fram en helt köttfri burgare som förutom att se ut som kött och ha köttkonsistens även "blöder" när man biter i den. Resultatet ser vi på bilden och visst ser det ut som vilken burgare som helst? "Köttet" ser till och med mediumstekt ut. Hur det hela går till kan ni läsa om på länken nedan. Tumnagel
44.1°
+
Bobby Green