m
a
r
2 i går57 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Smashburgers med George Motz
Ge mig

I det här klippet lär George Motz oss att tillaga fyra stycken olika smashburgare - Wisconsin butter burger, New Mexico green chile burger, Michigan olive burger och Montana nutburger. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0

Patty melt med George Motz
Allt man behöver här i livet

Ny dag, ny hamburgervideo från George Motz. Och eftersom det är gott så kör vi även detta klipp. Här är det "den perfekta" patty melten som står på menyn. Något att trycka i helgen kanske? Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0

Den ultimata chili cheeseburgaren
Slafsig men verkar god

Burgarekonstnären George Motz visar här vad han tycker är den ultimata chili cheeseburgaren. Kommer inte vinna pris för vackraste skapelse, men man äter ju med munnen eller hur? Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Friterad burgare med George Motz
Ge mig, nu!

Ni vet när man inte har ätit burgare på någon dag och attacksuget slår in? Då är det inte hälsosamt för själen att titta på en sån här video, utan snarare självplågeri. Tumnagel
93kg
+
Bobby Green
0

George visar hur du gör rökt burgare på Texas-vis
Ge mig!

Burgarälskaren George Motz kör här lite skola där han visar hur du vevar ihop en burgare som ser mycket smarrig ut. Bonusburgare nedan. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green
0
2019

Ty Burrell testar klassiska burgare
Regional Burger Styles

Ty Burrell är med i det senaste avsnittet som The Burger Show har släppt och där får han testa ett gäng burgare tillagade av burgarproffset George Motz. Tumnagel
83kg
+
Bobby Green
0

Andrew och Alvin testar burgare
George Motz fixar

Hamburgerexperten George Motz lär här Andrew (Binging with Babish) och Alvin Cailan hur man fixar till burgarna Jucy Lucy, Cuban Frita och Lacey-Edge. Vill testa alla! Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0
2018

Därför har The Apple Pan amerikas bästa burgare
Originalet sedan 1947

The Apple Pan är en hamburgerrestaurang som öppnade redan 1947. För att förstå burgarkulturen i Los Angeles måste man tydligen äta här, för det var här det hela började. Alvin och hamburgerförfattaren George Motz drog dit och berättar varför du också måste göra det. Tumnagel
89kg
+
Bobby Green
0
2015

Hamburgarens historia
Så blev amerikas nationalrätt till

Kött, bröd, sallad och ost. En kombination som så många älskar. Men hur blev den till egentligen? Mathistorikern George Motz har tillsammans med animatören Jorge Corona satt ihop den här lilla kortfilmen som berättar historien om hamburgaren. En längre text med allt du behöver veta om denna "maträtt" finns att läsa på länken nedan. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0
2013

Tips för att få till en bra burgare

Idag är det fredag vilket betyder tacos ikväll. Eller hemgjorda burgare för den som vill bryta mönstret lite. George Motz ligger bakom dokumentärfilmen Hamburger America och här tipsar han hur han gör när det kommer till just hamburgerköttet. För att få till en riktigt god burgare krävs bra kött, så är det bara. Tumnagel
121kg
+
Bobby Green
0