m
a
r
4 i går48 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Köttfärslimpa med tre olika färser
God klassiker

En härligt matig köttfärslimpa med kokt potatis, saltgurka och lingon - en svensk klassiker som alltid levererar. Själv gillar jag en knorr på den som vi brukar göra hemma där man använder löksoppspulver som krydda och bakar in både mozzarella och parmaskinka i färsen innan man rullar ihop den till en korv. Testa det och ni kommer att ha en ny favorit. I det här klippet visar Sarah Carey hur hon brukar göra när det står köttfärslimpa på menyn. Receptet hittar ni på länken nedan. Tumnagel
85kg
+
Bobby Green
0
2016

Sarah lagar majs-frittata
Fylld med Monterey Jack

I det här klippet visar Sarah Carey från Everyday Food hur man lagar till sig en majs-frittata fylld med lök och Monterey Jack-ost. Resultatet ser inte alls så dumt ut och något sånt här får det nog bli till lunch snart. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0

Potatissallad med ägg i
Perfekt som tillbehör eller bara som den är

Om du vill ha något till köttet som grillats eller liknande kanske den här potatissalladen med ägg i kan vara något? Receptet hittar du på länken nedan. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0

Cupcakes med Margarita-touch
Spännande

Man behöver inte endast dricka en Margarita, man kan äta den också. Sarah Carey visar hur du gör ett gäng cupcakes inspirerade av cocktailen. Receptet hittar du på länken nedan. Tumnagel
81kg
+
Bobby Green
0
2015

Vetenskapen bakom Devil's food cake
Everyday Food förklarar

Devilx27s food cake är namnet på en riktigt mustig chokladkaka som borde få vara med vid alla fikatillfällen. Men hur får man till den rätt och vad är vetenskapen bakom den? Everyday Food lär oss. Tumnagel
87kg
+
Bobby Green
0