Quantcast
m
a
r
2 i dag4 i går47 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
2016

Grilla på saltsten
Ska bli ljuvligt!

Saltsten är inte bara något som diverse djur i bur håller på och slickar på, det är också något som man kan grilla på. I det här klippet visar Johan Hedberg hur han använder sin saltsten för att grilla entrecôte. Tumnagel
129kg
+
Roger Åberg
0
2015

Är det skillnad på vegan- och riktigt kött
Beror på skulle man kunna säga...

Rhett och Link bestämde sig för att testa skillnaden, om det nu är någon, i smaken mellan döda djur-saker och veganversionerna av dessa. Jag vet vad ni kommer säga, inget kan ersätta en riktig entrecote och det är kanske sant men saker som kalkon i tunna skivor, friterad fisk och annat kanske inte behöver innehålla döda djur. Här testar man fisktacos, kalkonmackor, salami på kex, kycklingburgare, BTL-macka, jerky, ost-och-korv-frukost-burgare och korv med chili. Ju mer processat och sunkigt en död djur-produkt är, desto större anledning finns det att ersätta det döda djuret med något annat - eller strunta i att äta det helt och hållet och istället äta något gott. Korv är nog det bästa exemplet på att detta inte är svart eller vitt. Bra korv på riktigt kött går inte att ersätta med veganversioner medan sunkig varmkorv mycket väl går att byta ut. Och till sist ett tips: lasagne blir godare med quornfärs än köttfärs faktiskt! Tumnagel
104kg
+
Roger Åberg
0
2014
2013

Världens största entrecote

Sugen på att sätta i dig rejält med kött? Nu på lördag lanserar Harrys i Lysekil vad de säger är världens största entrecote. Biffen väger in på 1.5 kilo och äter du upp den och alla tillbehör inom 45 minuter får du maten gratis (annars 599 kronor). Till köttbiten får du vitlöksbröd, bakpotatis, tryffelsmör, Crème fraîche, bearnaisesås, majskolv, åtta stycken friterade lökringar, bakad tomat och sallad. Tumnagel
322kg
+
Bobby Green
0