m
a
r
2 i dag4 i går68 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Kniv som tillhört Anthony Bourdain till salu
Kommer gå för en rejäl summa

Kniven vi ser här kommer från Bob Kramer och den specialtillverkades till kocken Anthony Bourdain som tyvärr gick bort förra året. Nu auktioneras kniven iväg och i skrivande stund är den uppe i hela 22.000 dollar. Imorgon avslutas auktionen som du hittar på länken nedan. Tumnagel
88kg
+
Bobby Green
0
2017

Anthony Bourdain spanar in trumtillverkning
Trummisen i Green Day får ny virveltrumma

I det här avsnittet av Raw Craft besöker Anthony Bourdain SJC Drums som specialtillverkat en virveltrumma åt Tré Cool som är trummisen i bandet Green Day. Tumnagel
107kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain gaddas av Takashi Matsuba
Enlig tebori-principen

Anthony Bourdain har en serie som heter Raw Craft och i det senaste avsnittet träffar han tatueringskonstnären Takashi Matsuba som gaddar folk enligt den japanska tebori-principen. Det innebär att man inte använder några maskiner utan istället hamrar in färgen under huden. Tumnagel
95kg
+
Bobby Green
0
2016

Anthony har en regel när det kommer till kött
Låt det vara!

Det största misstaget folk gör när de steker på en köttbit är att de inte låtar den vila först innan de börjar skära i den. Det kan få förödande konsekvenser och det bästa du kan göra är alltså att vänta ett par minuter och bara låta det vara. Resten kommer att sköta sig själv alldeles utmärkt. Tumnagel
97kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain ger burgartips
Så får du den perfekt

Om man gillar att göra egna burgare men kanske inte lyckats få de helt perfekta eller känner att det saknas något kanske de här tipsen från kocken Anthony Bourdain kan pigga upp. Tumnagel
108kg
+
Bobby Green
0

Det är okej att äta fisk på måndagar nu
Anthony Bourdain har ändrat sig

Att köpa bröd på söndag kväll kanske inte den bästa idén om man vill ha färska grejer, men att inte beställa fisk på måndagar? Det var något som kocken och författaren Anthony Bourdain skrev i sin bok Kitchen Confidential för 16 år sedan. Men tiderna har förändrats sedan dess, vilket gör att Anthony säger att det nu är helt okej att beställa in lite av havets läckerheter även på måndagar. Tumnagel
84kg
+
Bobby Green
0
2015

Anthony Bourdain testar Waffle House
Blir kär i stället

Den före detta kocken Anthony Bourdain har ätit mycket i sina dagar men aldrig på Waffle House. Här får vi se när han testar stället för första gången, och omedelbart blir kär. Tumnagel
100kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain besöker Balvenie
Whisky-destilleri i Skottland

I avsnitt sex av Anthony Bourdains serie Raw Craft besöker han Balvenie-destilleriet som ligger i Dufftown, Skottland. Här har man tillverkat whisky ända sedan 1892 och man gör det på samma gamla vis än i dag. Tumnagel
107kg
+
Bobby Green
0

Så tillverkar man den bästa kockkniven
Bob Kramer gör dem från nedsmälta meteoriter

I USA finns det 122 stycken Master Bladesmiths och en av dem är Bob Kramer. Han har specialiserat sig på att tillverkar kockknivar och han är en av de bästa i världen på att göra det. Anthony Bourdain drar till Olympia i Washington för att träffa honom och se hur han arbetar. Tumnagel
215kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain träffar saxofonmakare
Steve Goodson anses vara den bäste

Steve Goodson är en legend när det kommer till att designa och restaurera saxofoner och det finns ingen som är lika vass som honom på området. Anthony Bourdain har träffat honom och så här såg det mötet ut. Tumnagel
98kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain spanar in stekpannor
Hos Borough Furnace

2011 startade paret John Truex och Liz Seru företaget Borough Furnace där de för hand tillverkar stekpannor i olika storlekar för olika ändamål. Anthony Bourdain åkte dit för att se hur tillverkningen går till och givetvis för att testa om pannorna håller måttet. Tumnagel
117kg
+
Bobby Green
0

Anthony Bourdain älskar In-N-Out Burger
Bästa restaurangen i LA enligt honom

Anthony Bourdain är en välkänd kock som har varit med som gästdomare i Top Chef bland annat. Här berättar han om sitt favoritställe In-N-Out Burger som finns i Los Angeles men inte i New York där han bor. Han tycker faktiskt att det är den bästa restaurangen i Los Angeles. Hemligheten till en bra burgare är enligt Anthony detta: - Bra bröd. - Helt ok kött som inte ska vara för tjockt, hellre två tunna skivor. Mycket stekyta helt enkelt. - Ingen finost. Helst ost som bäst kan beskrivas som en ost-lik substans. Tumnagel
136kg
+
Roger Åberg
0