52 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Ny kudde som leder bort värme

Ny kudde som leder bort värme
Ska göra att du somnar fortare

Emma - The Sleep Company är ett tyskt företag som säljer madrasser, sängar och andra sov-relaterade saker. Nu lanserar de en ny produkt i deras Diamond Degree-serie och det är en kudde som ska hjälpa till att sänka kroppstemperaturen och leda bort värme under natten - något som ska göra att du somnar fortare och förbättrar djupsömnen. Kudden är 70 centimeter lång, 40 hög och 12 centimeter tjock. Den har tre justerbara lager bestående av Diamond Degree-skum, stödjande HRX-skum och Memory-skum.

Släpps den 22 oktober här och kostar 1799 kronor.

Hemmet, Sovrummet, Emma - The Sleep Company, kudde, värme, Diamond Degree
Visa Pressmeddelande Emma lanserar en ny kudde – som leder bort värme

Det sömnteknologiska företaget Emma – The Sleep Company tar ytterligare ett steg i
moderniseringen av sömnkategorin. Nu lanseras ännu en produkt i Diamond Degree serien, en kudde vars nya teknik hjälper till att sänka kroppstemperaturen samt leda bort värme under natten, vilket gör att du somnar fortare och förbättrar djupsömnen.

På fem år har Emma – The Sleep Company gjort sig kända på den europeiska marknaden som en av de snabbast växande företagen med högteknologiska produkter inom sömnkategorin.

– Vi är jätteglada att kunna utvidga vårt sortiment inom Diamond Degree serien i Sverige. Emma Diamond Degree Kudde har samma egenskaper som vår bästsäljande Diamond Degree Bäddmadrass som ger en optimal komfort och förbättrar din sömn, säger Sahil Mehra, Sverigechef på Emma – The Sleep Company.

Diamond Degree Teknologi

Den nya kudden med sin patenterade Diamond Degree teknologi har en
temperaturreglerande effekt och hjälper till att förbättra sömnen oavsett årstid. Diamond Degree partiklarna, som är det mest värmeledande elementet på jorden, sänker temperaturen med cirka 1-1,5 grader genom att ta bort överskottsvärme från kroppen snabbt och kontinuerligt. Något som aktivt förbättrar djupsömnen. Då en lägre kroppstemperatur hjälper till att gå in i en djupare sömnfas snabbare och stanna kvar där längre. Den nya kudden lanseras i slutet av oktober och kommer i storleken 70x40 och är 12 centimeter tjock. Kudden har tre justerbara lager bestående av Diamond Degree skum, stödjande HRX skum och Memory skum. Så oavsett hur du sover, på sidan, mage eller rygg så kan kudden justeras så att du får bästa möjliga stöd för din kropp.

Priser och tillgänglighet

Emma Diamond Degree Kudde kommer att finnas tillgänglig från och med den 22 oktober 2021 via emma.se, med leveranstid om fem arbetsdagar. Materialen i kudden är inte djurtestade, är okotex certifierade och 100 procent veganska. Emma – The Sleep Company erbjuder 10 års garanti på Emma Diamond Degree Kudde samt 100 nätters provsömn med fri retur om man inte är nöjd.
Pris: 70x40- 1799kr

Om Emma – The Sleep Company
Emma – The Sleep Company är ett tyskt företag och en av de snabbast växande leverantörerna av madrasser i Europa. Företaget grundades i Frankfurt 2015 av Dr. Dennis Schmoltzi och Manuel Müller och finns idag i över 30 länder med över 600
medarbetare. Under 2020 omsatte Emma – The Sleep Company 405 miljoner euro. Företaget utgår från forskning och utveckling för att kontinuerligt uppdatera sitt högkvalitativa madrass- och sovsortiment med nya innovativa koncept.

Läs mer på emma-madrass.se och om företaget på team.emma-sleep.com.
100kg 0 Bobby Green Bobby Green
ons. 20 okt 2021, 15:00
100kg
0

Ny kudde som leder bort värme

Ska göra att du somnar fortare