m
a
r
6 i går56 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Artiklar i kategorin / På huvudet
72kg
+
Roger Åberg
0

En Dope-kepa med Doom-känsla

Klassisk logga på huvudet

Det är Doom-feber just nu och det rider märket Dope på när man nu har gjort en keps i bästa Doom-stil. 36 dollar får man betala om man vill vara Dope och Doom.
Läs mer om På huvudet, dope, doom, keps
66kg
+
Bobby Green
0

Köp dig en äkta foliehatt i mössform

Äntligen!

Snart kan du ta på dig en äkta foliehatt i form av den här mössan som precis passerat sitt mål på Kickstarter. Den lovar att hålla huvudet säkert från elektromagnetiska vågor och strålning så att du kan prata i din mobiltelefon, mikra din mat och stå nära en router utan att vara orolig. Om den även skyddar mot utomjordingar framgår tyvärr inte. Pri…
Läs hela artikeln
Läs mer om På huvudet, Kickstarter, foliehatt, mössa, crowdfunding, Shield
131kg
+
Bobby Green
0

Motorcykelhjälmen som är enklare att ta av och på

Delas på mitten

Det australienska företaget Vozz tillverkar motorcykelhjälmar och deras modell RS 1.0 skiljer sig en del från det vi brukar se på huvudet. Hjälmen kan nämligen dela sig själv tack vare ett gångjärn på den bakre halvan, vilket gör att den blir betydligt enklare att ta av och på än en vanlig hjälm. Dessutom ska den vara bekvämare att ha på sig. Ett t…
Läs hela artikeln
Läs mer om På huvudet, Vozz, hjälm, motorcykel, RS 1.0, gångjärn
137kg
+
Bobby Green
0

Motorcykelhjälm med inbyggd noise cancelling

Senas hjälm stänger ut oljudet

Sena är en tillverkare av motorcykelhjälmar och deras senaste skapelse är den vi ser här. Det som gör den här lite speciell är att den kan förses med en noise cancelling-enhet som ser till att stänga ut allt oljud som motorcykelkörning medför. Den förstärker även tal så att du enkelt kan prata med folk utan att behöva ta av dig den och vill man kan…
Läs hela artikeln
Läs mer om På huvudet, motorcykelhjälm, Sena, noise cancelling, ljud, hjälm, smart, teknik
26kg
+
Bobby Green
0

Hender Scheme lanserar skinnkepsar

Dyra doningar

Om du vill ha något lite mer exklusivt på skallen och älskar kepsar lanserar Hender Scheme nu tre stycken olika varianter i skinn. Kepsarna är antingen i ko- eller grisskinn och alla har en insida av bomull. Den gråa och svarta kostar 305 dollar styck medan man får betala hela 445 dollar för den i beige.
Läs mer om På huvudet, Hender Scheme, skinnkepsar, keps, skinn, exklusiv
88kg
+
Roger Åberg
0

400 år med hattmode

Avklarat på tre minuter

GQ har tagit lite fokus på hatten, detta underskattade klädesplagg, och går igenom de senaste 400 åren med hattar och hattmode.
Läs mer om På huvudet, hatt, hattmode, gq
88kg
+
Bobby Green
0

Tiden då nästan alla män bar hatt

Larose gör reklam med retrokänsla

Den franska hattmakaren Larose har släppt den här reklamfilmen inför sommarsäsongen och man kallar den för Presque Parfait - x22nästan perfektx22 på franska. I videon får vi hänga med till en tid när de allra flesta män bar hatt, något man inte ser varje dag nu för tiden direkt.
Läs mer om På huvudet, Larose Paris, hatt, hattar, reklam, Presque Parfait
76kg
+
Roger Åberg
0

Kepsarna för den som gillar Pokemon

Stor som liten

Kepsar är ett svårt kapitel för mig och jag gillar enkla, svarta saker så de här två gula versionerna skulle jag kanske inte köpa till mig själv utan snarare till mina barn. Den svarta är lite mer clean men jag är för gammal för den med när allt kommer omkring. Kostar mellan 5000 och 6000 yen, alltså runt 400 kronor.
Läs mer om På huvudet, keps, picachu, pokemon
84kg
+
Roger Åberg
0

Stickad mat på huvudet

Tja, varför inte?

Phil Ferguson bor i Melbourne och gillar att sticka och gör konstiga kreationer som är mat och dryckrelaterade. Klicka dig vidare till hans Instagram för fler fantastiska kreationer!
Läs mer om På huvudet, chillyphilly, stickat, virkat, mat
171kg
+
Roger Åberg
0

En hjälm som faktiskt är snygg

Och som enkelt kan låsas fast

I städer som Stockholm är det idioti att cykla utan hjälm och det börjar faktiskt finnas en del som är riktigt snygga. Nu kommer en till och den har dessutom några trevliga funktioner, förutom att vara snygg då. Bland annat kan man ploppa ur loggan på sidan och då får man ett hål så att man enkelt kan låsa fast sin hjälm på cykeln. Man har också la…
Läs hela artikeln
Läs mer om På huvudet, cykelhjälm, hjälm, lås
124kg
+
Johan Rosén
0

Dansk Panamahatt

"Frode" från Norse Projects

Den handvävda hatten Frode från Norse Projects är vävd i Panama för att slutligen formas i Danmark. Panamahatten har blivit känd genom Theodore Roosevelts poserande framför panamakanalen iförd just en Panamahatt. Frode från Norse Projects finns på Caliroots för 2099 kronor.
Läs mer om På huvudet, Norse Projects, Panamahatt, Panama Hat, Panama, Hatt
76kg
+
Johan Rosén
0

Skydda hjässan i sommar

Samtidigt som du är snygg

För många förknippas nog fortfarande Kangol med Samuel L. Jackson, som ofta setts bära märkets hattar och som dessutom har en egen linje där han är med och designar. Med vårens lookbook visar märket på en bra bredd, med allt från bucket hats och de klassiska safari-inspirerade hattarna till klassiska kepsar. Kika in Kangols hemsida för listade åte
Läs mer om På huvudet, Kangol, hatt, keps
59kg
+
Johan Rosén
0

Flashig bäverskinnshatt

Laureate Hat från Visvim

Visvim är kanske inte kända för att ha vettiga priser på sina kläder, även om kvalitén är bra, men en hatt i bäverskinn för 570 dollar känns faktiskt helt okej. I alla fall i relation till ett par sneakers från samma märke för fyra tusen. Skinnet är borstat för att få en mjukare känsla och finns i två färger, svart och kol, och säljs på Visvims h
Läs mer om På huvudet, Visvim, Hatt, Bäverskinn
110kg
+
Roger Åberg
0

Khaled färgar lurar från B&O

Classy?

Khaled har gjort ett samarbete med B&O och gjort en lite färggladare version av deras H6-lur. Tekniskt är det samma gamla härliga lur men färgerna är nya. Tre versioner finns, guld-röd, guld-svart och röd-svart. Prislappen ligger på 399 dollar.
Läs mer om På huvudet, B&O, khaled
95kg
+
Roger Åberg
0

Urbanears samarbetar med Marc by Marc Jacobs

Tvättbara humlan kommer i nya färger

Humlan är Urbanears klart prisvärdaste hörlur och nu finns de i tre stycken nya varianter, alla signerade Marc by Marc Jacobs. Som tur är finns den gamla prislappen på 60 euro kvar så plånboken blir inte tom bara för att man vill bli fin. Som bonus går tygdelarna att ta av och tvätta! Gillar man inear så finns Kransen Plus i de nya färgerna för 45
Läs mer om På huvudet, marc by marc jacobs, urban ears, humlan, kransen plus
143kg
+
Bobby Green
0

Så pratar du med din frisör

för att få bäst frisyr

Det räcker tydligen inte med att säga x22gör mig snyggx22 till en frisör utan för att få den bästa frisyren måste du prata samma språk som den som klipper dig. Här kommer några tips på vad du kan säga för att inte gå från klipperian missnöjd.
Läs mer om På huvudet, hår, frisör, prata, fackspråk, barberare
92kg
+
Bobby Green
0

Ett besök hos en Modist

På Manhattan huserar Satya Twena som är Modist. Hon driver ett hattmakeri och i den här videon får vi se hur hattarna tillverkas - precis som de gjorde förr.
Läs mer om På huvudet, hatt, hattmakare, modist, dokumentär, Satya Twena
93kg
+
Bobby Green
0

Handsydda hattar från Brooklyn

Mark Kayfield är musikproducent och förutom att skapa musik med sina flinka fingrar syr han även hattar. Mark går under smeknamnet Marcasso, ett namn han även gett sina hattar. Hattarna sys för hand i Brooklyn och vad som erbjuds ser ni både här i videon och på länken nedan.
Läs mer om På huvudet, Marcasso, hattar, handsytt, Brooklyn
82kg
+
Bobby Green
0

Historien om Björn AXÉN

I år är det 50 år sedan Björn Axén öppnade sin allra första salong. Det måste givetvis uppmärksammas och förutom kollektionen The Legacy Collection 1963 har även den här lilla mini-dokumentären satts ihop.
Läs mer om På huvudet, Björn Axén, frisör, historia, klipp, hår
113kg
+
Bobby Green
0

Ett besök hos USAs äldsta hattmakare

Bollman Hat Company som grundades redan 1868 sägs vara USAs äldsta hattmakare. De tillverkar hattar än idag och har flera olika modeller och stilar att välja mellan. Här får vi en liten rundtur av vdn Don Rongione.
Läs mer om På huvudet, Bollman Hat Company, hattar, USA, Bailey
78kg
+
Roger Åberg
0

Färgglatt från Urban Ears

Och lite, lite miljövänligt

Urban Ears kommer att komma med en ny version av sina Plattan som man kallar för re:Plattan. Det är ett bygge som består av gammal överbliven skåpmat i olika kombinationer, man använder helt enkelt överblivna delar istället för att slänga dem. Med x22på köpetx22 får man också 5 kvadratmeter regnskog. Om det verkligen räddar världen är väl tveksamt…
Läs hela artikeln
Läs mer om På huvudet, urban ears, plattan, regnskog
92kg
+
Roger Åberg
0

Nytt för huvudet från B&O

Bang & Olufsens varumärke B&O PLAY fortsätter att släppa saker. Senast är ett par hörlurar som har fått namnet H6 och som är ena riktigt vackra rackare designade av dansken Jakob Wagner. Två färger finns och 3500 kronor kommer de att kosta när de kommer till B&Ox27s webbshop och Apple Store i maj. B&O påstår så klart att de kommer att låta fantast
Läs mer om På huvudet, b&o, bang & olufsen, beo play, h6
148kg
+
Roger Åberg
0

Kepsar för Mario-älskaren

1 up!

Japanska New Era-webbshoppen har fått in de här kepsarna med Super Mario-motiv på i bästa pixelstil. Den här formen av keps är verkligen inget för mig men hade jag lyckats förstå hur man beställer hade jag kanske lagt 6000 yen på en till sonen.
Läs mer om På huvudet, keps, mario
27kg
+
Roger Åberg
0

Genomskinligt från Acne

Letar du efter en knäpp keps till sommaren behöver du inte leta längre. Den här klassiska modellen i ett inte så klassiskt utförande kommer från Acne. Finns att köpa i den danska nätshoppen Støy Munkholm men inte på Acnes hemsida. 897 svenska spänn får man betala, några för mycket för att jag ska våga slå till.
Läs mer om På huvudet, keps, acne, genomskinligt
1kg
+
Roger Åberg
0

Snygg cykelhjälm från Lacoste

Cykelhjälmar är i dag bra mycket snyggare än vad de var för tio år sedan, för att inte säga när jag var liten. De som fanns då var vidriga. Den här är från Lacoste Lab och är verkligen i Lacoste-stil - en stil som kan vara riktigt trött men också fantastisk om den görs rätt, vilket den görs på Lacoste Lab. Verkar inte finnas att köpa någonstans än…
Läs hela artikeln
Läs mer om På huvudet, lacoste, lab, cykelhjälm