m
a
r
1 i går49 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Mat

86kg
+
Bobby Green
0

Seinfeld-special hos Binging with Babish

Costanzas matvanor alltså

Binging with Babish del två av Seinfeld-specialen där han lagar till konstig mat från serien är här. Del ett har ni nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Seinfeld, mat, Costanza
97kg
+
Bobby Green
0

Spännande frukt i Bogotá

Slemmigt men mättande

Johnny Harris testar här lite spännande frukt man kan få tag i om man knatar runt på en marknad i Colombias huvudstad Bogotá.
Läs mer om Mat, Eater, Colombia, frukt, gott, marknad
83kg
+
Bobby Green
0

Så är det att leva på Carnivore-dieten

AwakenWithJP berättar

Ännu en mycket informativ och bra video är här från AwakenWithJP och den här gången berättar han hur det är att leva på den så kallade Carnivore-dieten.
Läs mer om Mat, Carnivore-dieten, AwakenWithJP, kött, humor, satir
86kg
+
Bobby Green
0

Här säljs croissant-taco

Kul hybrid

Bageriet Vive La Tarte i San Francisco har något så bisarrt som en croissant-taco på menyn. Men vad är det egentligen? Precis vad det låter som. En något mindre söt croissant som man fyllt med klassiska taco-ingredienser och det hela verkar faktiskt inte så dumt.
Läs mer om Mat, croissant-taco, hybrid, Food Insider, mat, wtf, Vive La Tarte
81kg
+
Bobby Green
0

Esther testar gjutjärnspannor

Hur mycket bättre är den dyrare?

Här får vi se när Esther testar en gjutjärnspanna som kostar 195 dollar och en som kostar 30 dollar - vad är det för skillnad mellan dessa egentligen?
Läs mer om Mat, Eater, Esther, gjutjärnspannor, matlagning, testa, stekpanna
84kg
+
Bobby Green
0

Mozzarellasticks med Marinarasås

Ge mig!

Mozzarellasticks är en mycket bra uppfinning som alltid funkar bra som en belöning till kroppen. Här visar Farideh hur du vevar ihop egna med lite tillhörande Marinarasås.
Läs mer om Mat, Mozzarellasticks, Marinarasås, recept, Munchies, gott, mums
90kg
+
Bobby Green
0

Naturen är James mataffär

Här finns massa gott

James Gop är grundaren av företaget Heirloom Fire som skapar event med vad naturen har att erbjuda som fokus. Man grillar vilt och tillagar rätter på saker man plockat ute i skogen. I det här klippet får vi reda på lite mer hur man jobbar.
Läs mer om Mat, mat, James Gop, natur, käk, Heirloom Fire, event, hipster
88kg
+
Bobby Green
0

Baconexpert testar bacon

Bacon är bäst!

Idag är det 1 december men istället för pepparkakor tycker jag att alla trycker i sig lite bacon. Låt er därför inspireras av följande klipp.
Läs mer om Mat, baconexpert, bacon, bacon, bacon, bacon, bacon, bacon, bacon
96kg
+
Bobby Green
0

Bill Burr hälsar på Hot Ones

Ett starkt besök

Det är tydligen många som velat att komikern Bill Burr ska komma till Hot Ones och äta starka kycklingvingar och nu har han varit där och svettats.
Läs mer om Mat, Hot Ones, kycklingvingar, Bill Burr, mat, kyckling, starkt, musikgrupp
97kg
+
Bobby Green
0

Claire gör en lyxigare version av snabbnudlar

Tar något längre tid än originalet

Glöm de där nudelpaketen för fyra kronor som du levde på under studenttiden, satsa istället på att fixa till en lyxigare version och få lite flärd här i livet. Claire visar hur du ska göra.
Läs mer om Mat, Bon Appétit, snabbnudlar, gourmet, Claire
84kg
+
Bobby Green
0

Mumsig burktomat hos Pastificio Gentile

Grym att ha på pizzan

Företaget Pastificio Gentile i Gragnano tillverkar pasta, olivolja och mumsig tomat på burk. När Frank Pinello var i Neapel sist passade han på att hälsa på dem i slutet av deras burktomatsäsong och så här såg det ut.
Läs mer om Mat, mat, tomat, Munchies, Pastificio Gentile, burktomat
89kg
+
Roger Åberg
0

Så här gör du chilensk havsaborre

Som den serverades i Jurassic Park

I det här avsnittet av Binging with Babish får vi se hur man gör chilensk havsaborre. Den här rätten serverades i allas vår favoritrulle Jurassic Park och är kanske något man borde göra ikväll?
Läs mer om Mat, jurassic park, havsaborre binging with banish
80kg
+
Bobby Green
0

Maten på Charlie Browns Thanksgiving

Binging with Babish lagar

I julspecialen A Charlie Brown Thanksgiving lagade Snobben til en rejäl middag som Binging with Babish här återskapar.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Charlie Brown, Thanksgiving, mat, matlagning, Snobben
82kg
+
Bobby Green
0

Köttfrossa på gatorna i Pakistan

Vill testa allt

Mark Wiens har varit i Pakistan och frossat i all god gatumat som erbjuds där. Tydligen hit man ska åka om man älskar att frossa i kött.
Läs mer om Mat, Pakistan, gatumat, kött, gott, Mark Wiens
82kg
+
Bobby Green
0

Pizza med Marmite på

Finns hos Yard Sale Pizza i London

Yard Sale Pizza är en pizzeria i London som startades av tre stycken kompisar. Från början gjorde de maten på en bakgård men nu huserar man i en lokal i stan och vevar ihop riktigt uppskattad stenungsbakad pizza. Frank Pinello åkte dit för att testa och bland annat fick han smaka på en specialitet - pizza med Marmite på.
Läs mer om Mat, pizza, Munchies, Yard Sale Pizza, London
86kg
+
Bobby Green
0

Så gör du nachos till 100 stycken personer

Man vet aldrig när det kan behövas

Nachos är riktigt bra när du ska bjuda någon på käk. Det går aldrig att göra för mycket och skulle man inte äta upp allt på en gång är det bara att frossa loss dagen efter igen. Det kanske inte är så ofta du behöver göra till 100 stycken personer, men om det skulle hända någon gång tipsar Cliff om hur du ska gå tillväga.
Läs mer om Mat, Eater, nachos, gott, många
139kg
+
Bobby Green
0

Mer vegetariskt hos OKQ8

Burgare och korv

Nu för tiden handlar man inte tändstift och olja på macken, utan korv. Visst hälls det lite drivmedel i bilar utanför, men butikerna är fyllda med folk som hellre vill hälla saker genom munhålet. Nu presenterar OKQ8 fler vegetariska alternativ på sina ställen, och det rör sig om en korv och en burgare. Vegoburgaren har en puck som bland annat best…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, OKQ8, vegetariskt, mat, macken, bränsle, käk, krubb, burgare, korv
106kg
+
Bobby Green
0

Så skär man världens dyraste skinka

Expert karvar Jamón Ibérico

Man kan inte skära Jamón Ibérico hur som helst utan det krävs ett proffs för att det hela ska bli rätt. Här får vi se hur man ska göra.
Läs mer om Mat, Munchies, skära, skinka, Jamón Ibérico, gott
111kg
+
Bobby Green
0

Nudelexpert gör Soba-nudlar

Mums!

En del mat är konst och här får vi se när en nudelexpert från grunden fixar till delikata Soba-nudlar.
Läs mer om Mat, nudlar, mat, gott, Soba, Japan, mums
90kg
+
Bobby Green
0

Så odlas rysk kaviar i USA

Intressant

Marshallberg Farms odlar kaviar från rysk stör och ser sedan till att förpacka innan det är dags för oss konsumenter att avnjuta den. I det här klippet får vi lära oss hur det hela går till.
Läs mer om Mat, Eater, kaviar, rysk, rom, gott, odling
93kg
+
Bobby Green
0

Billiga tacos i Mexico City

Mums!

I det här avsnittet av Todos Los Tacos får vi se vilken tacos som är bäst att äta ute på Mexico Citys gator. Billigt är det också!
Läs mer om Mat, Munchies, tacos, Mexico City, mums, gott, mat
87kg
+
Bobby Green
0

Björngryta från Red Dead Redemption 2

Binging with Babish lagar

I Rockstars senaste spel Red Dead Redemption 2 kan man förutom att skjuta pangpang med revolvrar även göra annat cowboymässigt - som att äta gryta med vildkött över öppen eld. Här får vi se när Binging with Babish lagar till en gryta med hjort- kanin och björnkött i. Har ni ätit björn någon gång? Det gjorde jag när jag var i Transsylvanien. Smakad
Läs mer om Mat, Binging with Babish, björngryta, Red Dead Redemption 2
82kg
+
Bobby Green
0

Esther testar tryckkokare med rökfunktion

Går det att få till gott grillat inomhus?

Alla har inte möjligheten att kunna grilla även om det borde vara en mänsklig rättighet. Men om man ändå vill komma så nära det går kanske en sån har manick kan vara något? Det är en tryckkokare som man även kan röka mat i, vilket känns som ett bättre alternativ till att göra upp en brasa på vardagsrumsgolvet eller att köra igång gasolgrillen i hal
Läs mer om Mat, Eater, Esther, tryckkokare, matlagning, testa
79kg
+
Bobby Green
0

Galna skaldjur i Kina

Rejäla krabbor

The Food Ranger har festat loss på lite skaldjur i den kinesiska staden Guangzhou och det var inga smågrejer han fick in på tallriken direkt.
Läs mer om Mat, skaldjur, Kina, The Food Ranger, mat, krabba
45kg
+
Bobby Green
0

Snubbe recenserar mat i duschen

Så kan man också göra

Man kan recensera mat på massa olika vis. Jake Browne har bestämt sig för att göra det i duschen. I sitt senaste avsnitt testar han lite köttfärspaj. Fler recensioner finns på länken nedan.
Läs mer om Mat, Jake Browne, mat, recensera, duschen, duscha, gott
70kg
+
Bobby Green
0

Grisar som fötts upp på Cannabis

Hur smakar det?

På Moto Perpetuo Farm får grisarna bland annat lite Cannabis-växter att tugga i sig. De blir inte höga av det men tydligen ska detta påverka hur köttet sen smakar. Prime Time har testat.
Läs mer om Mat, grisar, Cannabis, gräs, uppfödning, mat, kött, smak
78kg
+
Bobby Green
0

Matty gör en Bologna Bowl

Vad är det?

I det här klippet får vi se när Matty Matheson lagar till en Bologna Bowl, men vad är det egentligen? Jo, du tar några skivor av den italienska korven Mortadella, en skiva ost, ett ägg och sedan slänger du in allt i mikron. Perfekt frukost? Receptet hittar ni på länken nedan.
Läs mer om Mat, Munchies, Bologna Bowl, Matty Matheson, mat, gott, Mortadella
89kg
+
Bobby Green
0

Mackor i olika prisklasser

Från 6 till 180 dollar

BuzzFeed-grabbarna har testat mackor i olika prisklasser för att se vad det är för skillnad mellan dem, och är en macka för 180 dollar verkligen värd så mycket pengar?
Läs mer om Mat, mackor, vs, BuzzFeed, skillnad, mat
131kg
+
Bobby Green
0

Tenacious D äter starka kycklingvingar

Vet fortfarande hur man rockar

I över 20 år har Tenacious D rockat loss. Jack Black har de senaste åren svävat iväg i skådespeleriet men han vet fortfarande hur man gör när man rockar. Nu har han och Kyle Gass som utgör bandet hälsat på Sean Evans för att äta lite kycklingvingar och snacka om allt möjligt. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Hot Ones, kycklingvingar, Tenacious D, mat, kyckling, starkt, musikgrupp
95kg
+
Bobby Green
0

Sheldon testar lite litauisk mat

Inte helt vanligt i USA

Sheldon från Eaters Cooking in America har besökt Mama Papa Lithuania Restaurant i Kalifornien för att få smaka lite mat som inte är så vanligt i USA.
Läs mer om Mat, Eater, Mama Papa Lithuania Restaurant, litauisk, mat, restaurang, gott
90kg
+
Bobby Green
0

Brässerad fläsksida med Kimchi Pete

Kimchi som tillbehör

Här får vi se när x22Kimchi Petex22 tillagar lite brässerad fläsksida som han sedan lindar in i lite Kimchi innan det åker in i munnen.
Läs mer om Mat, Munchies, Kimchi Pete, brässerad fläsksida, mat, gott
100kg
+
Bobby Green
0

Honungsglaserade lammkotletter

Salam visar hur hon gör sina

Salam Dakak driver restaurangen Bait Maryam som ligger i Dubai och här visar hon sin alldeles egna specialrätt - honungsglaserade lammkotletter.
Läs mer om Mat, Salam Dakak, Munchies, lammkotlett, mat, gott, honungsglaserat
84kg
+
Bobby Green
0

Därför är kanadensarna så galna i lönnsirap

Vill ha det på allt, typ

Lucas från Eater har åkt till matstället Sucrerie de la Montagne utanför Montreal i Kanada för att ta reda på varför landets invånare är så galna i lönnsirap.
Läs mer om Mat, Kanada, Eater, lönnsirap, mat, Sucrerie de la Montagne
79kg
+
Bobby Green
0

Hur svårt är det att skära upp en vattenmelon?

50 stycken personer testar

En vattenmelon blir snyggast om man skär upp den i små trianglar, men hur svårt är det egentligen? Här får 50 stycken personer uppdraget och som väntas lyckas inte alla lika bra.
Läs mer om Mat, vattenmelon, skära, frukt, trianglar
113kg
+
Bobby Green
0

Gatumat för 1 dollar

Billigt!

Om man bara har en ynka dollar på fickan men är hungrig, vad får man då för käk på gatorna runt om i världen?
Läs mer om Mat, gatumat, billigt, dollar, BuzzFeed
88kg
+
Bobby Green
0

Räkor på tre olika vis med Meyhem Lauren

Kryddade med cognac

Meyhem Lauren är tillbaka i Munchies testkök och denna gång lagar han till räkor på tre olika vis, alla kryddade med hans favoritdryck - Hennessy-cognac. Recepten hittar du på länken nedan.
Läs mer om Mat, Munchies, räkor, Meyhem Lauren, Hennessy Shrimp
95kg
+
Bobby Green
0

Dyra starka såser vs billiga starka såser

Såsexpert testar

Noah Chaimberg är expert på starka såser och här får han jämföra ett gäng dyra med ett gäng billiga för att försöka gissa vilka som tillhör vilken priskategori. Vilken eller vilka favoriter har du när det kommer till starka såser?
Läs mer om Mat, stark, sås, Epicurious, jämförelse, billig, dyr
87kg
+
Bobby Green
0

Mat på gatorna i marocko

Frukosttur i Marrakech

Food Ranger har varit i staden Marrakech som ligger i Marocko och här tar han med oss på en mättande frukosttur bland allt gott som finns att äta ute på gator och torg.
Läs mer om Mat, Food Ranger, gatumat, Marocko, mat, gott, Marrakech
83kg
+
Bobby Green
0

Adventure Time-special med Binging with Babish

Baconpannkakor!

Adventure Time, eller Äventyrsdags som den heter på svenska, är en animerad amerikansk TV-serie som handlar om en pojke som heter Finn och hans bästa vän Jake som är en hund med magiska krafter. I den här specialaren från Binging with Babish lagar han ihop lite olika maträtter som har figurerat i serien genom åren.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Adventure Time, special, mat, matlagning
121kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det Kebabens dag!

Middagen är räddad, igen

Oj oj oj. Idag är det ingen vanlig grå tisdag minsann, utan faktiskt kebabens dag! Det måste ju givetvis firas med att lasta in ansenliga mängder av maträtten i munhålet. Vad för typ av kebab föredrar ni?
Läs mer om Mat, Kebabens dag, kebab, mat, fira, tut i luren!
97kg
+
Bobby Green
0

Tacos med sidfläsk

Något att testa på fredag?

I det här avsnittet ur Eaters Cooking in America träffar Sheldon kocken Dominica Rice-Cisneros för att först ta en sväng på marknaden och sedan laga till tacos med sidfläsk. Kul alternativ till den där trötta nötfärsen man tuggat på de senaste 20 åren.
Läs mer om Mat, sidfläsk, tacos, gott, Eater, mat
86kg
+
Bobby Green
0

Stora kötträtter i olika prisklasser

29 dollar vs 180 dollar

BuzzFeeds Worth It-gäng har varit ute och testat mat igen. Denna gången är det såna där rätter man brukar dela på ett par personer som testas och den billigaste kostar 29 dollar, medan den dyraste går på 180 dollar. Vilken är bäst?
Läs mer om Mat, familjemiddag, BuzzFeed, prisklassiker, mat, pris, vs, Worth It
77kg
+
Bobby Green
0

Cliff gör en jätte-dumpling

Ser gott ut

Dumplings är en av mina favoritsaker att sätta i mig. Jag föredrar dock när de är lite mindre än den som Cliff lagar till här.
Läs mer om Mat, Eater, mat, dumplings, gott, Xiaolongbao
76kg
+
Bobby Green
0

Kan man göra korv av ramen?

Prime Time testar

Ben och Brent från Eaters Prime Time har fått en utmaning - att göra varsin ramen-korv. Går det? Klart, allt går om man bara vill.
Läs mer om Mat, mat, Eater, Prime Time, korv, ramen
88kg
+
Bobby Green
0

Så får du till en perfekt patty melt

Kött, bröd och ost i symbios

Patty melt är en populär sak att sätta i sig. Det kan väl enklast beskrivas som en köttmacka och något som liknar en hamburgare fast utan hamburgerbröd. I det här klippet berättar och visar Chris Kronner hur du får ihop en riktigt god sådan.
Läs mer om Mat, Munchies, patty melt, mat, gott, hamburgare, köttmacka
133kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det köttbullens dag!

Middagen är räddad

Här går man och tror att det är en helt vanlig torsdag så är det köttbullens dag! Därför måste ju kvällens middag givetvis bestå av hemlagade köttbullar, hemlagat potatismos, lingon, brunsås och saltgurka.
Läs mer om Mat, tut i luren!, köttbullens dag, fira, meatballz
102kg
+
Bobby Green
0

Marcus Samuelsson lagar Kitfo

En traditionell etiopisk rätt

Krögaren Marcus Samuelsson kommer ursprungligen från Etiopien och här får vi se när han tillagar en traditionell rätt från hemlandet.
Läs mer om Mat, Marcus Samuelsson, krögare, Kitfo, mat, kock, Eater
92kg
+
Bobby Green
0

Historien om den bästa tonfisk-tacon i världen

Kul story!

I den här korta dokumentären får vi höra en rätt så intressant berättelse om en man som blev miljonär, förlorade allt, blev miljonär igen och sedan förlorade allt igen. Efter det köpte han en begagnad varucontainer som han började sälja tacos från, och de ska vara bland de bästa i världen.
Läs mer om Mat, taco, Texas, mat, lunch, gott, tonfisk
140kg
+
Feber
0

Michael Cera mumsar HETA KYCKLINGVINGAR

Mums mums

Skådespelaren Michael Cera är den senaste att hälsa på hos Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar och hur det gick kan du se i klippet ovan.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Michael Cera, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
111kg
+
Roger Åberg
0

Historien om snabbnudlar

Inte skapade för fattiga studenter

Efter andra världskriget var det inte lyxigt på matbordet i Japan. Amerikanarna tyckte att de skulle göra bröd, men Momofuku Ando tyckte att nudlar var en mycket bättre idé. Det var när han, tack vare sin fru, upptäckte ett sätt att få dem torkade men inte ihopklibbade som snabbnudlarna föddes. Nu blev jag sugen på lite snabbnudlar. Eller lyxig r
Läs mer om Mat, nudlar, snabbnudlar, ramen
83kg
+
André Stray
0

Aunty Donna gör pizza hos Dominos

Lite pizzatrams

Den australiensiska humorgruppen Aunty Donna har en möjligtvis smått ohälsosam relation till pizzafranschisen Dominos och har pratat om pizzamakarna flertalet gånger i sin podcast. Det hela har lett till att gänget fick ta en tur till Dominos huvudkontor i Brisbane för att se hur företaget jobbar med pizza och tar tillfället i akt för att försöka
Läs mer om Mat, dominis, aunty donna
83kg
+
Roger Åberg
0

50 personer försöker filea en fisk

"Den har ögonen kvar!"

Majoriteten av befolkningen i Sverige går och köper kött och fisk i färdiga förpackningar där man knappt fattar att det man sedan äter kommer från ett djur. Det var länge sedan man såg ett grishuvud på ICA, men fiskar ligger ju oftast där i sin helhet. Och fisk serveras ju rätt ofta hel. Så man kan tycka att folk i alla fall har funderat på hur fis
Läs mer om Mat, fisk, filé
77kg
+
Bobby Green
0

Funny Or Die lagar mat med Jeff Goldblum

Och en speciell gäst

Funny or Die bjöd in Jeff Goldblum och Bryce Dallas Howard till att stå framför kameran och laga lite mat tillsammans, så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Funny Or Die, Jeff Goldblum, matlagning, mat, gott, lunch
81kg
+
Bobby Green
0

Så lagar Rodney Scott till revben

Gott med grillat!

Rodney Scott är en riktig legend inom grillning och här berättar han och visar hur han grillar revben.
Läs mer om Mat, Rodney Scott, revben, grilla, mat, gott, Eater, legend
100kg
+
Bobby Green
0

Så äter en marinsoldat i fält

Tacos!

I det här klippet från Munchies visar en marinsoldat färdiga mål man kan äta när man ligger ute i fält.
Läs mer om Mat, mat, marin, fält, marinsoldat, Munchies, MRE
106kg
+
Bobby Green
0

Hetare nuggets på McDonald's

Oklart om de kommer till Sverige

Burger King presenterade för några månader sedan ett gäng kryddiga nuggets och McDonaldx27s vill ju såklart inte vara sämre. Därför återlanseras nu Spicy Chicken McNuggets och det är alltså kycklingbitar med en något hetare smak. Till dessa kommer dipsås-nyheterna Spicy BBQ och Aioli. Nuggetsen finns endast under en begränsad period och det är okl
Läs mer om Mat, McDonald's, Spicy Chicken McNuggets, heta, nuggets
96kg
+
Bobby Green
0

Brad och Babish gör grillsås

Perfekt till revben

Andrew Rea som driver YouTube-kanalen Binging with Babish har hälsat på Brad Leone i Bon Appétits testkök för att tillsammans veva ihop en mumsig grillsås.
Läs mer om Mat, grillsås, gott, Bon Appétit, Brad Leone, Andrew Rea, mat, grilla
94kg
+
Bobby Green
0

Traditionell koreansk gatumat

På Gwangjang Market i Seoul

Här får vi hänga med till marknaden Gwangjang Market i Sydkoreas huvudstad Seoul och se vad för mat som erbjuds.
Läs mer om Mat, gatumat, mat, Korea, koreansk, gott, Gwangjang Market, Seoul
80kg
+
Bobby Green
0

Burrito fylld med Flaming Hot Cheetos

Viralmat återskapas

YouTube-kanalen Eating your feed återskapar mat som blivit viral och säkert swishat förbi i dina flöden. Denna gången står en burrito fylld med Flaming Hot Cheetos på menyn.
Läs mer om Mat, Tasty, burrito, Eating your feed, mat
87kg
+
Bobby Green
0

Enorm Porchetta på nötkött

Ett experiment

Vanligtvis består maträtten Porchetta av fläskkött men här ger sig Prime Time istället på att göra en version med nötkött.
Läs mer om Mat, Eater, kött, Porchetta, Prime Time, nötkött
61kg
+
Bobby Green
0

Matgeek smashar burgare

Gör dock fel enligt proffsen

Att smasha sina burgare har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Det innebär att man tar en boll med färs som man rullat ihop, lägger den på en het stekyta och sen pressar bollen med ett ordentligt tryck tills den blir platt. Det gör att alla safter från köttet stannar kvar i burgaren och att man får en härlig x22crustx22 på kanterna. Här får…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Matgeek, smashburgare, burgare, hamburgare, smashing, trend
53kg
+
Bobby Green
0

Halloumi-osten håller på att ta slut

Panik!

The Guardian meddelar nu att det råder brist på halloumi-ost. Osten har ökat markant i populararitet och bönderna har svårt att hinna producera tillräckligt mycket. I Storbritannien har den största leverantören Pittas redan börjat skicka x22nödleveranserx22 av osten till butikerna. Claes Salomonsson som är presschef på Axfood säger till Dagens Nyhe
Läs mer om Mat, halloumi, panik, halloumibrist, ost, ostgate, larm
83kg
+
Bobby Green
0

Natalie Portman tävlar mot kock

Vem kan göra Carpaccio snabbast?

Natalie Portman ligger bakom den nya dokumentären Eating Animals och därför har hon den senaste tiden figurerat i många olika matprogram för att prata om hur hon ser på det här med att äta djur. Nu senast var hon i Bon Appétits kök och tävlade mot kocken Carla om vem som kunde veva ihop en vegansk Carpaccio snabbast.
Läs mer om Mat, Natalie Portman, Carpaccio, kock, duell, Bon Appétit, Carla
106kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson grillar i Texas

Ge mig allt!

Matty Matheson har åkt till Austin i Texas för att fixa till en ordentlig middag med grillat till sina vänner.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, grilla, mat, gott, Texas
83kg
+
Bobby Green
0

Grilla korv med hjälp av solen

Bra tips när du är på stranden

Clifford Endo är återigen på stranden och den här gången testar han om man med bara solens hjälp kan grilla lite korv.
Läs mer om Mat, Eater, korv, solen, solugn, mat, Clifford Endo
90kg
+
Bobby Green
0

Så vill Deadpool ha sin pizza

Binging with Babish återskapar

Wade Wilson, eller Deadpool som de flesta nog känner igenom honom som, vill ha sin pizza med ananas och oliver. Här återskapar Binging with Babish just detta för att se om det är något att ha.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Deadpool, pizza, mat, gott
89kg
+
Bobby Green
0

Kryddiga nudlar i New York

Finns hos Xi'an Famous Foods

I det senaste avsnittet av Eaters serie Prime Time besöker värdarna Ben Turley och Brent Young restaurangen Xix27an Famous Foods i New York för att äta deras berömda nudelrätt med sting i.
Läs mer om Mat, Eater, nudlar, New York, Prime Time, Xi'an Famous Foods
86kg
+
Bobby Green
0

Det här gillar Natalie Portman att laga hemma

Ser gott ut

När skådespelaren Natalie Portman står vid spisen hemma är det här hennes favoriträtt att fixa till.
Läs mer om Mat, Munchies, Natalie Portman, favoritmat, hemlagat
110kg
+
Bobby Green
0

Natalie Portman trycker i sig heta kycklingvingar

Veganska sådana

Skådespelaren Natalie Portman är den senaste att hälsa på hos Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Natalie Portman, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
83kg
+
Bobby Green
0

Så gör man salt till fin-restauranger

Intressant

I det här avsnittet ur Eaters serie How To Make får vi reda på hur man tar fram salt till de finaste restaurangerna i New York.
Läs mer om Mat, Eater, salt, restaurang, finsalt
88kg
+
Bobby Green
0

Kändisar recenserar pizza

Gänget från filmen Tag

Skådespelarna från den kommande filmen Tag recenserar här pizza från pizzerian Don Antonio. De får dock lite extra hjälp av Sam som råkar knata förbi.
Läs mer om Mat, pizza, kändisar, Tag
134kg
+
André Stray
0

Johnny Knoxville käkar heta kycklingvingar

Snackar bus och vänskap

Hot Ones är tillbaka med en sprillans ny säsong och den första som får smaka på de nya heta kycklingvingarna är ingen mindre än busmästaren Johnny Knoxville.
Läs mer om Mat, johnny knoxville, kycklingvingar, starka, Hot Ones, heta, First We Feast
88kg
+
Bobby Green
0

Sous vide på stranden

Om du saknar grill

Om du inte har en grill eller öppen eld och ändå vill laga lite mat när du är på stranden visar Cliff här hur du istället kan gå tillväga.
Läs mer om Mat, Eater, sous vide, stranden, mat, matlagning, Clifford Endo
88kg
+
Bobby Green
0

En hyllning till Arrested Development

Av Binging with Babish

TV-serien Arrested Development är tillbaka och det vill Binging with Babish hylla genom att veva ihop några av familjens favoriträtter.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Arrested Development, mat
84kg
+
Bobby Green
0

Cara visar hur du botar baksmällan med mat

Kolhydratsfest!

Här får vi se när Cara Nicoletti vevar ihop riktigt bra bakismat till några som gick ut lite för hårt kvällen innan.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, bakis, flott, gott
82kg
+
Bobby Green
0

Cliff gör Xôi chiên phong

Den "magiska" risbollen

På gatorna i Vietnam serveras Xôi chiên phong - det är en vacker risboll som expanderar när den ligger i pannan och gör tallriken lite mer visuellt tilltalande.
Läs mer om Mat, Eater, mat, Clifford Endo, Xôi chiên phong, risboll
105kg
+
Bobby Green
0

Short ribs med Matty Matheson

Så gör han för att få till det

I det senaste klippet från Munchies visar Matty Matheson hur han gör för att fixa till lite short ribs, eller revbensstek som vi säger på svenska.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, short ribs, mat, gott
87kg
+
Bobby Green
0

Cheesy blasters från 30 Rock

Hej åderförfettning

Om man är sugen på något riktigt flottigt kanske en omgång x22cheesy blastersx22 från TV-serien 30 Rock kan vara något? Här visar Binging With Babish hur man kokar ihop detta kolhydratsfyllda monster.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, 30 Rock, cheesy blasters, mat, carbs
124kg
+
Bobby Green
0

Ett besök på Tsukiji Fish Market

Här finns det tonfisk i mängder

Yukitaka Yamaguchi kallas för tonfisk-kungen och i det här klippet får vi reda på varför.
Läs mer om Mat, Eater, tonfisk, Japan, Omakase, mat, gott, Tsukiji Fish Market, Yukitaka Yamaguchi, fisk
90kg
+
Bobby Green
0

Den bästa Porchetta-mackan i Rom

Gott!

I det senaste avsnittet av Eaters Dining on a Dime har Lucas åkt till Rom för att äta Porchetta-mackor.
Läs mer om Mat, Eater, Porchetta, macka, gott, mat, Dining on a Dime
375kg
+
Bobby Green
0

Johnny's Yellow Mustard kammade hem guld

I kategorin Classic Yellow Mustard

Nyligen var det senaps-vm (ja det finns) i Wisconsin, USA. Där kammade svenska Johnnyx27s Yellow Mustard hem guld i kategorin Classic Yellow Mustard. Juryn var imponerade och det här är första gången en yellow mustard utanför USA har vunnit guldet. Grattis Johnnyx27s!
Läs mer om Mat, Johnny's, Johnny's Yellow Mustard, senap, senaps-vm, gott
92kg
+
Bobby Green
0

Matty gör mumsig BLT-macka mumsigare

Ser god ut

Här visar Matty Matheson hur man kan göra den redan goda BLT-mackan ännu lite godare.
Läs mer om Mat, Matty Matheson, Munchies, BLT, macka, mat, gott
89kg
+
Bobby Green
0

Al pastor-tacos hos Marco

Liknar döner-kebab

Munchies kör en serie som de kallar för Todos los Tacos där vi får följa med på olika taco-äventyr. I det senaste får vi hänga med Francisco Gómez när han besöker Marco Antonio Buendía som äger den första taquerian som sålde Al pastor-tacos i Mexiko.
Läs mer om Mat, Munchies, tacos, gott, Todos los Tacos, Al Pastor
104kg
+
Bobby Green
0

Japansk frukost med Michelinstjärna

Ingen Skogaholmslimpa så långt ögat kan nå

En del hävdar att frukost är dagens viktigaste mål. Jag kan vara villig att hålla med, om den ser ut så här.
Läs mer om Mat, frukost, Eater, Michelinstjärna, Japan, japansk, mat
94kg
+
Bobby Green
0

Pizza på Sicilien

Bra tips!

Om en månad bär det av till Sicilien och då ska jag äta pasta och charkuterier tills jag storknar. Och pizza! Frank från The Pizza Show har åkt till Palermo för att spana in vad som erbjuds i pizzaväg där. Förutom pizza finns det så mycket annat gott att tugga på, vad ser ni i videon ovan.
Läs mer om Mat, Munchies, Sicilien, pizza, gott, mat, lunch, The Pizza Show
93kg
+
Bobby Green
0

The Sloppy Jessica från Brooklyn Nine-Nine

Binging with Babish lagar

I TV-serien Brooklyn Nine-Nine mumsas det på något som kallas för The Sloppy Jessica. Vad det innebär visar Binging with Babish här.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, The Sloppy Jessica, Brooklyn Nine-Nine, mat
82kg
+
Bobby Green
0

Behövs en manick för att göra dumplings?

Nej!

De små fantastiska degknytena som kallas för dumplings är verkligen något jag kan få starka cravings för då och då. Fyllda med kycklingfärs, koriander och kryddor får de ta ett rejält bad i soja och sedan tryckas in i plytet - sjukt gott! De är inte svåra att göra men trots detta finns det ett hjälpmedel för att få till dem. Det har Esther nu testa
Läs mer om Mat, Eater, dumplings, mat, gott, Esther Choi
92kg
+
Bobby Green
0

Alton Brown äter starka kycklingvingar

Pratar om mat på TV

Den senaste personen att hälsa på hos Sean för att mumsa på ett par riktigt starka kycklingvingar är TV-personligheten Alton Brown.
Läs mer om Mat, Alton Brown, kycklingvingar, starka, Hot Ones, heta, First We Feast
85kg
+
Bobby Green
0

Meyhem Lauren lagar kycklingcurry

Med smaker från Thailand och Jamaica

Meyhem Lauren har återigen hoppat in i Munchies testkök och den här gången står det en härlig kycklinggryta med curry på menyn.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, Meyhem Lauren, kyckling, kycklingcurry
59kg
+
Bobby Green
0

Matgeek och Jimmie Åkesson lagar mat

Köttfärsbiffar står på menyn

Johan som driver Matgeek har i flera avsnitt den senaste tiden bjudit in politiker för att laga lite mat och självklart även för att snacka lite politik. Den senaste att gästa hans provkök var Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Övriga politikerklipp hittar ni nedan.
Läs mer om Mat, Matgeek, Jimmie Åkesson, politiker, matlagning, mat
77kg
+
Bobby Green
0

Esther testar en infraröd grill

Värd 300 dollar?

Elektroniktillverkaren Philips säljer en infraröd grill kallad Smokeless Indoor Grill och den har nu Esther Choi testat för att se om den är något att ha.
Läs mer om Mat, Eater, grill, Esther Choi, infraröd grill, Philips Smokeless Indoor Grill
117kg
+
Bobby Green
0

Svettigt för Tyra när hon äter kycklingvingar

Glass hjälper inte

Nästa person till bordet fullt med heta kycklingvingar är ingen mindre än Tyra Banks. Som vanligt bjuder hon på sig själv och spexar trots att vissa av vingarna är helt sjukt starka.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Tyra Banks, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
125kg
+
Bobby Green
0

Snubbe äter 117 år gammalt kött

Från arméförråd

YouTube-kanalen Steve1989MREInfo lägger upp klipp där Steve testar gammal mat från armén. Nu har han fått tag i en burk med pulvriserat kött som torkats och pressats ihop till vad som liknar en proteingegga. I behållaren finns även kakaopulver. Det här var mat som brittiska soldater åt under Andra boerkriget som slutade 1902.
Läs mer om Mat, armé, ration, armémat, gammalt, kött, wtf
87kg
+
Bobby Green
0

Harley Morenstein och Sean Evans äter snabbmat

Intressanta hybrider

Harley Morenstein, som ni alla känner igen från Epic Meal Time, har hängt lite med Sean Evans för att snacka och äta snabbmat. Och bara för att Harley är med så äter man saker som egentligen inte hör ihop, eller gör de?
Läs mer om Mat, Sean in the Wild, Sean Evans, Harley Morenstein, mat, snabbmat, äta, First We Feast
85kg
+
Bobby Green
0

Upp och ner-pizza

Så tokigt!

Cowboy Kent Rollins visar här något riktigt tokigt - en upp och ner-pizza.
Läs mer om Mat, upp och ner, pizza, tokigt, mat, Cowboy Kent Rollins
84kg
+
Bobby Green
0

Helrökt lamm på North Carolina-vis

Kanske något att göra i sommar

I det senaste avsnittet av Prime Time står det helrökt lamm på menyn.
Läs mer om Mat, Eater, rökt, lamm, North Carolina, Prime Time
117kg
+
Bobby Green
0

Har du ätit Shawarma någon gång?

Liknar kebab

I filmen The Avengers äter man vid ett tillfälle Shawarma. Det är en maträtt från Mellanöstern som liknar kebab. Lamm eller kyckling skärs upp efter att köttbitarna har fått rotera och grillas. Här får vi se när Binging with Babish lagar till en omgång och det här måste testas någon gång.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Shawarma, Avengers, mat, maträtt
98kg
+
Bobby Green
0

Ny sås från Erik med Västerbottensost

Ultimate kombo?

Sås är gott och Västerbottensost är gott. Dessa två har nu Eriks Såser slagit samman och skapat det vi ser här. Såsen börjar säljas den här veckan och den ska passa utmärkt till både kyckling och fisk eller som dipp till grillade rotfrukter. Erik Lallerstedt säger följande: x22Jag har alltid älskat Västerbottensost och det är ingen hemlighet att j…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Västerbottensost, Eriks Såser, Erik Lallerstedt
153kg
+
Roger Åberg
0

Jacques Pepin recenserar Alex omelett!

Internet är fantastiskt!

I går postade vi en video där Alex, den franska killen, försöker sig på att göra den perfekta omeletten. Han lyckas, tror han i alla fall, men vill ha Jacques Pepins omdöme. Vilket han får, tack vare internet. Och den får godkänt! Nu vill Jacques se Alex ta hand om en kyckling...
Läs mer om Mat, alex, Jacques Pepin, omelett
193kg
+
Bobby Green
0

Johnny's lanserar Johnny's Yellow Mustard

Snart grillsäsong!

Det börjar dyka upp vår lite här och var och därmed är det alltså dags att ta fram grillen igen. På den kan man förslagsvis lägga burgare, och på dessa kan man exempelvis ha lite senap. Därför lanserar nu Johnnyx27s nyheten Yellow Mustard. Det är en senap med tydlig inspiration från USA. Den är osötad och ska dofta lagerblad, anis och rosépeppar. S…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, senap, Johnny's, Johnny's Yellow Mustard, grilla, grillsäsong