m
a
r
2 i dag5 i går58 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Mat

89kg
+
Bobby Green
0

Mackor i olika prisklasser

Från 6 till 180 dollar

BuzzFeed-grabbarna har testat mackor i olika prisklasser för att se vad det är för skillnad mellan dem, och är en macka för 180 dollar verkligen värd så mycket pengar?
Läs mer om Mat, mackor, vs, BuzzFeed, skillnad, mat
121kg
+
Bobby Green
0

Tenacious D äter starka kycklingvingar

Vet fortfarande hur man rockar

I över 20 år har Tenacious D rockat loss. Jack Black har de senaste åren svävat iväg i skådespeleriet men han vet fortfarande hur man gör när man rockar. Nu har han och Kyle Gass som utgör bandet hälsat på Sean Evans för att äta lite kycklingvingar och snacka om allt möjligt. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Hot Ones, kycklingvingar, Tenacious D, mat, kyckling, starkt, musikgrupp
94kg
+
Bobby Green
0

Sheldon testar lite litauisk mat

Inte helt vanligt i USA

Sheldon från Eaters Cooking in America har besökt Mama Papa Lithuania Restaurant i Kalifornien för att få smaka lite mat som inte är så vanligt i USA.
Läs mer om Mat, Eater, Mama Papa Lithuania Restaurant, litauisk, mat, restaurang, gott
90kg
+
Bobby Green
0

Brässerad fläsksida med Kimchi Pete

Kimchi som tillbehör

Här får vi se när x22Kimchi Petex22 tillagar lite brässerad fläsksida som han sedan lindar in i lite Kimchi innan det åker in i munnen.
Läs mer om Mat, Munchies, Kimchi Pete, brässerad fläsksida, mat, gott
100kg
+
Bobby Green
0

Honungsglaserade lammkotletter

Salam visar hur hon gör sina

Salam Dakak driver restaurangen Bait Maryam som ligger i Dubai och här visar hon sin alldeles egna specialrätt - honungsglaserade lammkotletter.
Läs mer om Mat, Salam Dakak, Munchies, lammkotlett, mat, gott, honungsglaserat
84kg
+
Bobby Green
0

Därför är kanadensarna så galna i lönnsirap

Vill ha det på allt, typ

Lucas från Eater har åkt till matstället Sucrerie de la Montagne utanför Montreal i Kanada för att ta reda på varför landets invånare är så galna i lönnsirap.
Läs mer om Mat, Kanada, Eater, lönnsirap, mat, Sucrerie de la Montagne
80kg
+
Bobby Green
0

Hur svårt är det att skära upp en vattenmelon?

50 stycken personer testar

En vattenmelon blir snyggast om man skär upp den i små trianglar, men hur svårt är det egentligen? Här får 50 stycken personer uppdraget och som väntas lyckas inte alla lika bra.
Läs mer om Mat, vattenmelon, skära, frukt, trianglar
113kg
+
Bobby Green
0

Gatumat för 1 dollar

Billigt!

Om man bara har en ynka dollar på fickan men är hungrig, vad får man då för käk på gatorna runt om i världen?
Läs mer om Mat, gatumat, billigt, dollar, BuzzFeed
88kg
+
Bobby Green
0

Räkor på tre olika vis med Meyhem Lauren

Kryddade med cognac

Meyhem Lauren är tillbaka i Munchies testkök och denna gång lagar han till räkor på tre olika vis, alla kryddade med hans favoritdryck - Hennessy-cognac. Recepten hittar du på länken nedan.
Läs mer om Mat, Munchies, räkor, Meyhem Lauren, Hennessy Shrimp
95kg
+
Bobby Green
0

Dyra starka såser vs billiga starka såser

Såsexpert testar

Noah Chaimberg är expert på starka såser och här får han jämföra ett gäng dyra med ett gäng billiga för att försöka gissa vilka som tillhör vilken priskategori. Vilken eller vilka favoriter har du när det kommer till starka såser?
Läs mer om Mat, stark, sås, Epicurious, jämförelse, billig, dyr
87kg
+
Bobby Green
0

Mat på gatorna i marocko

Frukosttur i Marrakech

Food Ranger har varit i staden Marrakech som ligger i Marocko och här tar han med oss på en mättande frukosttur bland allt gott som finns att äta ute på gator och torg.
Läs mer om Mat, Food Ranger, gatumat, Marocko, mat, gott, Marrakech
83kg
+
Bobby Green
0

Adventure Time-special med Binging with Babish

Baconpannkakor!

Adventure Time, eller Äventyrsdags som den heter på svenska, är en animerad amerikansk TV-serie som handlar om en pojke som heter Finn och hans bästa vän Jake som är en hund med magiska krafter. I den här specialaren från Binging with Babish lagar han ihop lite olika maträtter som har figurerat i serien genom åren.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Adventure Time, special, mat, matlagning
121kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det Kebabens dag!

Middagen är räddad, igen

Oj oj oj. Idag är det ingen vanlig grå tisdag minsann, utan faktiskt kebabens dag! Det måste ju givetvis firas med att lasta in ansenliga mängder av maträtten i munhålet. Vad för typ av kebab föredrar ni?
Läs mer om Mat, Kebabens dag, kebab, mat, fira, tut i luren!
97kg
+
Bobby Green
0

Tacos med sidfläsk

Något att testa på fredag?

I det här avsnittet ur Eaters Cooking in America träffar Sheldon kocken Dominica Rice-Cisneros för att först ta en sväng på marknaden och sedan laga till tacos med sidfläsk. Kul alternativ till den där trötta nötfärsen man tuggat på de senaste 20 åren.
Läs mer om Mat, sidfläsk, tacos, gott, Eater, mat
86kg
+
Bobby Green
0

Stora kötträtter i olika prisklasser

29 dollar vs 180 dollar

BuzzFeeds Worth It-gäng har varit ute och testat mat igen. Denna gången är det såna där rätter man brukar dela på ett par personer som testas och den billigaste kostar 29 dollar, medan den dyraste går på 180 dollar. Vilken är bäst?
Läs mer om Mat, familjemiddag, BuzzFeed, prisklassiker, mat, pris, vs, Worth It
77kg
+
Bobby Green
0

Cliff gör en jätte-dumpling

Ser gott ut

Dumplings är en av mina favoritsaker att sätta i mig. Jag föredrar dock när de är lite mindre än den som Cliff lagar till här.
Läs mer om Mat, Eater, mat, dumplings, gott, Xiaolongbao
76kg
+
Bobby Green
0

Kan man göra korv av ramen?

Prime Time testar

Ben och Brent från Eaters Prime Time har fått en utmaning - att göra varsin ramen-korv. Går det? Klart, allt går om man bara vill.
Läs mer om Mat, mat, Eater, Prime Time, korv, ramen
88kg
+
Bobby Green
0

Så får du till en perfekt patty melt

Kött, bröd och ost i symbios

Patty melt är en populär sak att sätta i sig. Det kan väl enklast beskrivas som en köttmacka och något som liknar en hamburgare fast utan hamburgerbröd. I det här klippet berättar och visar Chris Kronner hur du får ihop en riktigt god sådan.
Läs mer om Mat, Munchies, patty melt, mat, gott, hamburgare, köttmacka
133kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! Idag är det köttbullens dag!

Middagen är räddad

Här går man och tror att det är en helt vanlig torsdag så är det köttbullens dag! Därför måste ju kvällens middag givetvis bestå av hemlagade köttbullar, hemlagat potatismos, lingon, brunsås och saltgurka.
Läs mer om Mat, tut i luren!, köttbullens dag, fira, meatballz
102kg
+
Bobby Green
0

Marcus Samuelsson lagar Kitfo

En traditionell etiopisk rätt

Krögaren Marcus Samuelsson kommer ursprungligen från Etiopien och här får vi se när han tillagar en traditionell rätt från hemlandet.
Läs mer om Mat, Marcus Samuelsson, krögare, Kitfo, mat, kock, Eater
92kg
+
Bobby Green
0

Historien om den bästa tonfisk-tacon i världen

Kul story!

I den här korta dokumentären får vi höra en rätt så intressant berättelse om en man som blev miljonär, förlorade allt, blev miljonär igen och sedan förlorade allt igen. Efter det köpte han en begagnad varucontainer som han började sälja tacos från, och de ska vara bland de bästa i världen.
Läs mer om Mat, taco, Texas, mat, lunch, gott, tonfisk
140kg
+
Feber
0

Michael Cera mumsar HETA KYCKLINGVINGAR

Mums mums

Skådespelaren Michael Cera är den senaste att hälsa på hos Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar och hur det gick kan du se i klippet ovan.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Michael Cera, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
111kg
+
Roger Åberg
0

Historien om snabbnudlar

Inte skapade för fattiga studenter

Efter andra världskriget var det inte lyxigt på matbordet i Japan. Amerikanarna tyckte att de skulle göra bröd, men Momofuku Ando tyckte att nudlar var en mycket bättre idé. Det var när han, tack vare sin fru, upptäckte ett sätt att få dem torkade men inte ihopklibbade som snabbnudlarna föddes. Nu blev jag sugen på lite snabbnudlar. Eller lyxig r
Läs mer om Mat, nudlar, snabbnudlar, ramen
83kg
+
André Stray
0

Aunty Donna gör pizza hos Dominos

Lite pizzatrams

Den australiensiska humorgruppen Aunty Donna har en möjligtvis smått ohälsosam relation till pizzafranschisen Dominos och har pratat om pizzamakarna flertalet gånger i sin podcast. Det hela har lett till att gänget fick ta en tur till Dominos huvudkontor i Brisbane för att se hur företaget jobbar med pizza och tar tillfället i akt för att försöka
Läs mer om Mat, dominis, aunty donna
83kg
+
Roger Åberg
0

50 personer försöker filea en fisk

"Den har ögonen kvar!"

Majoriteten av befolkningen i Sverige går och köper kött och fisk i färdiga förpackningar där man knappt fattar att det man sedan äter kommer från ett djur. Det var länge sedan man såg ett grishuvud på ICA, men fiskar ligger ju oftast där i sin helhet. Och fisk serveras ju rätt ofta hel. Så man kan tycka att folk i alla fall har funderat på hur fis
Läs mer om Mat, fisk, filé
77kg
+
Bobby Green
0

Funny Or Die lagar mat med Jeff Goldblum

Och en speciell gäst

Funny or Die bjöd in Jeff Goldblum och Bryce Dallas Howard till att stå framför kameran och laga lite mat tillsammans, så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Funny Or Die, Jeff Goldblum, matlagning, mat, gott, lunch
81kg
+
Bobby Green
0

Så lagar Rodney Scott till revben

Gott med grillat!

Rodney Scott är en riktig legend inom grillning och här berättar han och visar hur han grillar revben.
Läs mer om Mat, Rodney Scott, revben, grilla, mat, gott, Eater, legend
100kg
+
Bobby Green
0

Så äter en marinsoldat i fält

Tacos!

I det här klippet från Munchies visar en marinsoldat färdiga mål man kan äta när man ligger ute i fält.
Läs mer om Mat, mat, marin, fält, marinsoldat, Munchies, MRE
106kg
+
Bobby Green
0

Hetare nuggets på McDonald's

Oklart om de kommer till Sverige

Burger King presenterade för några månader sedan ett gäng kryddiga nuggets och McDonaldx27s vill ju såklart inte vara sämre. Därför återlanseras nu Spicy Chicken McNuggets och det är alltså kycklingbitar med en något hetare smak. Till dessa kommer dipsås-nyheterna Spicy BBQ och Aioli. Nuggetsen finns endast under en begränsad period och det är okl
Läs mer om Mat, McDonald's, Spicy Chicken McNuggets, heta, nuggets
96kg
+
Bobby Green
0

Brad och Babish gör grillsås

Perfekt till revben

Andrew Rea som driver YouTube-kanalen Binging with Babish har hälsat på Brad Leone i Bon Appétits testkök för att tillsammans veva ihop en mumsig grillsås.
Läs mer om Mat, grillsås, gott, Bon Appétit, Brad Leone, Andrew Rea, mat, grilla
94kg
+
Bobby Green
0

Traditionell koreansk gatumat

På Gwangjang Market i Seoul

Här får vi hänga med till marknaden Gwangjang Market i Sydkoreas huvudstad Seoul och se vad för mat som erbjuds.
Läs mer om Mat, gatumat, mat, Korea, koreansk, gott, Gwangjang Market, Seoul
80kg
+
Bobby Green
0

Burrito fylld med Flaming Hot Cheetos

Viralmat återskapas

YouTube-kanalen Eating your feed återskapar mat som blivit viral och säkert swishat förbi i dina flöden. Denna gången står en burrito fylld med Flaming Hot Cheetos på menyn.
Läs mer om Mat, Tasty, burrito, Eating your feed, mat
87kg
+
Bobby Green
0

Enorm Porchetta på nötkött

Ett experiment

Vanligtvis består maträtten Porchetta av fläskkött men här ger sig Prime Time istället på att göra en version med nötkött.
Läs mer om Mat, Eater, kött, Porchetta, Prime Time, nötkött
61kg
+
Bobby Green
0

Matgeek smashar burgare

Gör dock fel enligt proffsen

Att smasha sina burgare har blivit väldigt populärt den senaste tiden. Det innebär att man tar en boll med färs som man rullat ihop, lägger den på en het stekyta och sen pressar bollen med ett ordentligt tryck tills den blir platt. Det gör att alla safter från köttet stannar kvar i burgaren och att man får en härlig x22crustx22 på kanterna. Här får…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Matgeek, smashburgare, burgare, hamburgare, smashing, trend
52kg
+
Bobby Green
0

Halloumi-osten håller på att ta slut

Panik!

The Guardian meddelar nu att det råder brist på halloumi-ost. Osten har ökat markant i populararitet och bönderna har svårt att hinna producera tillräckligt mycket. I Storbritannien har den största leverantören Pittas redan börjat skicka x22nödleveranserx22 av osten till butikerna. Claes Salomonsson som är presschef på Axfood säger till Dagens Nyhe
Läs mer om Mat, halloumi, panik, halloumibrist, ost, ostgate, larm
83kg
+
Bobby Green
0

Natalie Portman tävlar mot kock

Vem kan göra Carpaccio snabbast?

Natalie Portman ligger bakom den nya dokumentären Eating Animals och därför har hon den senaste tiden figurerat i många olika matprogram för att prata om hur hon ser på det här med att äta djur. Nu senast var hon i Bon Appétits kök och tävlade mot kocken Carla om vem som kunde veva ihop en vegansk Carpaccio snabbast.
Läs mer om Mat, Natalie Portman, Carpaccio, kock, duell, Bon Appétit, Carla
106kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson grillar i Texas

Ge mig allt!

Matty Matheson har åkt till Austin i Texas för att fixa till en ordentlig middag med grillat till sina vänner.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, grilla, mat, gott, Texas
83kg
+
Bobby Green
0

Grilla korv med hjälp av solen

Bra tips när du är på stranden

Clifford Endo är återigen på stranden och den här gången testar han om man med bara solens hjälp kan grilla lite korv.
Läs mer om Mat, Eater, korv, solen, solugn, mat, Clifford Endo
90kg
+
Bobby Green
0

Så vill Deadpool ha sin pizza

Binging with Babish återskapar

Wade Wilson, eller Deadpool som de flesta nog känner igenom honom som, vill ha sin pizza med ananas och oliver. Här återskapar Binging with Babish just detta för att se om det är något att ha.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Deadpool, pizza, mat, gott
89kg
+
Bobby Green
0

Kryddiga nudlar i New York

Finns hos Xi'an Famous Foods

I det senaste avsnittet av Eaters serie Prime Time besöker värdarna Ben Turley och Brent Young restaurangen Xix27an Famous Foods i New York för att äta deras berömda nudelrätt med sting i.
Läs mer om Mat, Eater, nudlar, New York, Prime Time, Xi'an Famous Foods
86kg
+
Bobby Green
0

Det här gillar Natalie Portman att laga hemma

Ser gott ut

När skådespelaren Natalie Portman står vid spisen hemma är det här hennes favoriträtt att fixa till.
Läs mer om Mat, Munchies, Natalie Portman, favoritmat, hemlagat
110kg
+
Bobby Green
0

Natalie Portman trycker i sig heta kycklingvingar

Veganska sådana

Skådespelaren Natalie Portman är den senaste att hälsa på hos Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Natalie Portman, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
83kg
+
Bobby Green
0

Så gör man salt till fin-restauranger

Intressant

I det här avsnittet ur Eaters serie How To Make får vi reda på hur man tar fram salt till de finaste restaurangerna i New York.
Läs mer om Mat, Eater, salt, restaurang, finsalt
88kg
+
Bobby Green
0

Kändisar recenserar pizza

Gänget från filmen Tag

Skådespelarna från den kommande filmen Tag recenserar här pizza från pizzerian Don Antonio. De får dock lite extra hjälp av Sam som råkar knata förbi.
Läs mer om Mat, pizza, kändisar, Tag
134kg
+
André Stray
0

Johnny Knoxville käkar heta kycklingvingar

Snackar bus och vänskap

Hot Ones är tillbaka med en sprillans ny säsong och den första som får smaka på de nya heta kycklingvingarna är ingen mindre än busmästaren Johnny Knoxville.
Läs mer om Mat, johnny knoxville, kycklingvingar, starka, Hot Ones, heta, First We Feast
88kg
+
Bobby Green
0

Sous vide på stranden

Om du saknar grill

Om du inte har en grill eller öppen eld och ändå vill laga lite mat när du är på stranden visar Cliff här hur du istället kan gå tillväga.
Läs mer om Mat, Eater, sous vide, stranden, mat, matlagning, Clifford Endo
88kg
+
Bobby Green
0

En hyllning till Arrested Development

Av Binging with Babish

TV-serien Arrested Development är tillbaka och det vill Binging with Babish hylla genom att veva ihop några av familjens favoriträtter.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Arrested Development, mat
84kg
+
Bobby Green
0

Cara visar hur du botar baksmällan med mat

Kolhydratsfest!

Här får vi se när Cara Nicoletti vevar ihop riktigt bra bakismat till några som gick ut lite för hårt kvällen innan.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, bakis, flott, gott
82kg
+
Bobby Green
0

Cliff gör Xôi chiên phong

Den "magiska" risbollen

På gatorna i Vietnam serveras Xôi chiên phong - det är en vacker risboll som expanderar när den ligger i pannan och gör tallriken lite mer visuellt tilltalande.
Läs mer om Mat, Eater, mat, Clifford Endo, Xôi chiên phong, risboll
105kg
+
Bobby Green
0

Short ribs med Matty Matheson

Så gör han för att få till det

I det senaste klippet från Munchies visar Matty Matheson hur han gör för att fixa till lite short ribs, eller revbensstek som vi säger på svenska.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, short ribs, mat, gott
87kg
+
Bobby Green
0

Cheesy blasters från 30 Rock

Hej åderförfettning

Om man är sugen på något riktigt flottigt kanske en omgång x22cheesy blastersx22 från TV-serien 30 Rock kan vara något? Här visar Binging With Babish hur man kokar ihop detta kolhydratsfyllda monster.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, 30 Rock, cheesy blasters, mat, carbs
124kg
+
Bobby Green
0

Ett besök på Tsukiji Fish Market

Här finns det tonfisk i mängder

Yukitaka Yamaguchi kallas för tonfisk-kungen och i det här klippet får vi reda på varför.
Läs mer om Mat, Eater, tonfisk, Japan, Omakase, mat, gott, Tsukiji Fish Market, Yukitaka Yamaguchi, fisk
90kg
+
Bobby Green
0

Den bästa Porchetta-mackan i Rom

Gott!

I det senaste avsnittet av Eaters Dining on a Dime har Lucas åkt till Rom för att äta Porchetta-mackor.
Läs mer om Mat, Eater, Porchetta, macka, gott, mat, Dining on a Dime
375kg
+
Bobby Green
0

Johnny's Yellow Mustard kammade hem guld

I kategorin Classic Yellow Mustard

Nyligen var det senaps-vm (ja det finns) i Wisconsin, USA. Där kammade svenska Johnnyx27s Yellow Mustard hem guld i kategorin Classic Yellow Mustard. Juryn var imponerade och det här är första gången en yellow mustard utanför USA har vunnit guldet. Grattis Johnnyx27s!
Läs mer om Mat, Johnny's, Johnny's Yellow Mustard, senap, senaps-vm, gott
92kg
+
Bobby Green
0

Matty gör mumsig BLT-macka mumsigare

Ser god ut

Här visar Matty Matheson hur man kan göra den redan goda BLT-mackan ännu lite godare.
Läs mer om Mat, Matty Matheson, Munchies, BLT, macka, mat, gott
89kg
+
Bobby Green
0

Al pastor-tacos hos Marco

Liknar döner-kebab

Munchies kör en serie som de kallar för Todos los Tacos där vi får följa med på olika taco-äventyr. I det senaste får vi hänga med Francisco Gómez när han besöker Marco Antonio Buendía som äger den första taquerian som sålde Al pastor-tacos i Mexiko.
Läs mer om Mat, Munchies, tacos, gott, Todos los Tacos, Al Pastor
104kg
+
Bobby Green
0

Japansk frukost med Michelinstjärna

Ingen Skogaholmslimpa så långt ögat kan nå

En del hävdar att frukost är dagens viktigaste mål. Jag kan vara villig att hålla med, om den ser ut så här.
Läs mer om Mat, frukost, Eater, Michelinstjärna, Japan, japansk, mat
94kg
+
Bobby Green
0

Pizza på Sicilien

Bra tips!

Om en månad bär det av till Sicilien och då ska jag äta pasta och charkuterier tills jag storknar. Och pizza! Frank från The Pizza Show har åkt till Palermo för att spana in vad som erbjuds i pizzaväg där. Förutom pizza finns det så mycket annat gott att tugga på, vad ser ni i videon ovan.
Läs mer om Mat, Munchies, Sicilien, pizza, gott, mat, lunch, The Pizza Show
93kg
+
Bobby Green
0

The Sloppy Jessica från Brooklyn Nine-Nine

Binging with Babish lagar

I TV-serien Brooklyn Nine-Nine mumsas det på något som kallas för The Sloppy Jessica. Vad det innebär visar Binging with Babish här.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, The Sloppy Jessica, Brooklyn Nine-Nine, mat
82kg
+
Bobby Green
0

Behövs en manick för att göra dumplings?

Nej!

De små fantastiska degknytena som kallas för dumplings är verkligen något jag kan få starka cravings för då och då. Fyllda med kycklingfärs, koriander och kryddor får de ta ett rejält bad i soja och sedan tryckas in i plytet - sjukt gott! De är inte svåra att göra men trots detta finns det ett hjälpmedel för att få till dem. Det har Esther nu testa
Läs mer om Mat, Eater, dumplings, mat, gott, Esther Choi
92kg
+
Bobby Green
0

Alton Brown äter starka kycklingvingar

Pratar om mat på TV

Den senaste personen att hälsa på hos Sean för att mumsa på ett par riktigt starka kycklingvingar är TV-personligheten Alton Brown.
Läs mer om Mat, Alton Brown, kycklingvingar, starka, Hot Ones, heta, First We Feast
85kg
+
Bobby Green
0

Meyhem Lauren lagar kycklingcurry

Med smaker från Thailand och Jamaica

Meyhem Lauren har återigen hoppat in i Munchies testkök och den här gången står det en härlig kycklinggryta med curry på menyn.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, Meyhem Lauren, kyckling, kycklingcurry
59kg
+
Bobby Green
0

Matgeek och Jimmie Åkesson lagar mat

Köttfärsbiffar står på menyn

Johan som driver Matgeek har i flera avsnitt den senaste tiden bjudit in politiker för att laga lite mat och självklart även för att snacka lite politik. Den senaste att gästa hans provkök var Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Övriga politikerklipp hittar ni nedan.
Läs mer om Mat, Matgeek, Jimmie Åkesson, politiker, matlagning, mat
77kg
+
Bobby Green
0

Esther testar en infraröd grill

Värd 300 dollar?

Elektroniktillverkaren Philips säljer en infraröd grill kallad Smokeless Indoor Grill och den har nu Esther Choi testat för att se om den är något att ha.
Läs mer om Mat, Eater, grill, Esther Choi, infraröd grill, Philips Smokeless Indoor Grill
117kg
+
Bobby Green
0

Svettigt för Tyra när hon äter kycklingvingar

Glass hjälper inte

Nästa person till bordet fullt med heta kycklingvingar är ingen mindre än Tyra Banks. Som vanligt bjuder hon på sig själv och spexar trots att vissa av vingarna är helt sjukt starka.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Tyra Banks, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
125kg
+
Bobby Green
0

Snubbe äter 117 år gammalt kött

Från arméförråd

YouTube-kanalen Steve1989MREInfo lägger upp klipp där Steve testar gammal mat från armén. Nu har han fått tag i en burk med pulvriserat kött som torkats och pressats ihop till vad som liknar en proteingegga. I behållaren finns även kakaopulver. Det här var mat som brittiska soldater åt under Andra boerkriget som slutade 1902.
Läs mer om Mat, armé, ration, armémat, gammalt, kött, wtf
87kg
+
Bobby Green
0

Harley Morenstein och Sean Evans äter snabbmat

Intressanta hybrider

Harley Morenstein, som ni alla känner igen från Epic Meal Time, har hängt lite med Sean Evans för att snacka och äta snabbmat. Och bara för att Harley är med så äter man saker som egentligen inte hör ihop, eller gör de?
Läs mer om Mat, Sean in the Wild, Sean Evans, Harley Morenstein, mat, snabbmat, äta, First We Feast
85kg
+
Bobby Green
0

Upp och ner-pizza

Så tokigt!

Cowboy Kent Rollins visar här något riktigt tokigt - en upp och ner-pizza.
Läs mer om Mat, upp och ner, pizza, tokigt, mat, Cowboy Kent Rollins
84kg
+
Bobby Green
0

Helrökt lamm på North Carolina-vis

Kanske något att göra i sommar

I det senaste avsnittet av Prime Time står det helrökt lamm på menyn.
Läs mer om Mat, Eater, rökt, lamm, North Carolina, Prime Time
117kg
+
Bobby Green
0

Har du ätit Shawarma någon gång?

Liknar kebab

I filmen The Avengers äter man vid ett tillfälle Shawarma. Det är en maträtt från Mellanöstern som liknar kebab. Lamm eller kyckling skärs upp efter att köttbitarna har fått rotera och grillas. Här får vi se när Binging with Babish lagar till en omgång och det här måste testas någon gång.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Shawarma, Avengers, mat, maträtt
98kg
+
Bobby Green
0

Ny sås från Erik med Västerbottensost

Ultimate kombo?

Sås är gott och Västerbottensost är gott. Dessa två har nu Eriks Såser slagit samman och skapat det vi ser här. Såsen börjar säljas den här veckan och den ska passa utmärkt till både kyckling och fisk eller som dipp till grillade rotfrukter. Erik Lallerstedt säger följande: x22Jag har alltid älskat Västerbottensost och det är ingen hemlighet att j…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Västerbottensost, Eriks Såser, Erik Lallerstedt
153kg
+
Roger Åberg
0

Jacques Pepin recenserar Alex omelett!

Internet är fantastiskt!

I går postade vi en video där Alex, den franska killen, försöker sig på att göra den perfekta omeletten. Han lyckas, tror han i alla fall, men vill ha Jacques Pepins omdöme. Vilket han får, tack vare internet. Och den får godkänt! Nu vill Jacques se Alex ta hand om en kyckling...
Läs mer om Mat, alex, Jacques Pepin, omelett
193kg
+
Bobby Green
0

Johnny's lanserar Johnny's Yellow Mustard

Snart grillsäsong!

Det börjar dyka upp vår lite här och var och därmed är det alltså dags att ta fram grillen igen. På den kan man förslagsvis lägga burgare, och på dessa kan man exempelvis ha lite senap. Därför lanserar nu Johnnyx27s nyheten Yellow Mustard. Det är en senap med tydlig inspiration från USA. Den är osötad och ska dofta lagerblad, anis och rosépeppar. S…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, senap, Johnny's, Johnny's Yellow Mustard, grilla, grillsäsong
104kg
+
Bobby Green
0

Den bästa colombianska maten i New York

Massa gott på festival

Action Bronson visar var han brukar äta när det är varmt i New York och folk börjar hänga i parkerna på riktigt. Det står colombiansk mat på menyn och Action och Meyhem Lauren tillsammans med matguiden Juan David Dominguez mumsar loss på allt från arepas con queso till räk-ceviche.
Läs mer om Mat, Munchies, Colombia, Action Bronson, mat, gott, äta
70kg
+
Bobby Green
0

Bagel för 1 dollar, eller 1000

Skaplig prisskillnad

Jämförelsegänget från Buzzfeed har släppt ytterligare ett klipp och i det testar de bagels - en av dem kostar så lite som 1 dollar medan det i andra änden finns en som kostar 1000 dollar. Hur mycket skiljer det egentligen bortsett från priset?
Läs mer om Mat, BuzzFeed, bagel, vs, billigt, dyrt
75kg
+
Bobby Green
0

Koreansk kyckling med ostig majs

Flott är gott

Matthew Kang har varit och besökt den koreanska restaurangen Nurungji Chicken där man serverar helgrillade kycklingar tillsammans med stekt ris och majs dränkt i ost. Kombon kanske låter lite skum men det hela ser riktigt gott och flottigt ut.
Läs mer om Mat, Eater, kyckling, Nurungji
113kg
+
Bobby Green
0

Shuichi Kotani visar hur man gör Soba-nudlar

Ett hantverk

Ett nytt avsnitt av Bon Appétit är här och i det får vi träffa Shuichi Kotani som är grundare av Worldwide Soba Inc. Naturligtvis visar han därför hur man gör dessa delikata nudlar.
Läs mer om Mat, Soba, nudlar, mat, gott, Bon Appétit
91kg
+
Bobby Green
0

Kan man hängmöra kött på bara tre dagar?

Clifford testar med fisksås

Tid är pengar, och ibland orkar man inte vänta. Ska man hängmöra något så tar det tid. Men om man inte har det då? Går det att få till den där speciella hängmörade smaken på en köttbit på bara tre dagar?
Läs mer om Mat, kött, hängmöra, Eater, gott, Clifford Endo, fisksås
86kg
+
Bobby Green
0

Vilken snabbmat föredrar råttan?

Högst ovetenskapligt test

Good Mythical Morning har gjort ett litet test där en råtta fick välja mellan mat från olika snabbmatsställen. I det här klippet får du reda på hur det gick och vad råttan som heter Master Splinter valde.
Läs mer om Mat, Good Mythical Morning, snabbmat, råtta, råttor, äta, mat, djurfeber
94kg
+
Bobby Green
0

Bacon för 2 dollar eller bacon för 100 dollar?

Vilket är bäst?

Bacon är ju en fin del av livet. Och även om André av någon outgrundlig anledning inte tycker om det är vi många som gör det. Men hur stor skillnad är det egentligen på det som är billigt jämfört med det som är dyrt? De här grabbarna har testat. Tyvärr har de börjat bli snåla och låter oss inte bädda in klippet, så du måste klicka på det och hoppa
Läs mer om Mat, BuzzFeed, bacon, vs, billigt, dyrt, mat, Worth It Guys
91kg
+
Bobby Green
0

En samling med matklipp

Animerade sådana

The Royal Ocean Society har satt ihop det här klippet där man blandat mängder av animerade klipp på mat - så var du inte hungrig innan lär du bli det efter att ha tittat på detta.
Läs mer om Mat, mat, vackert, The Royal Ocean Society, animerat
99kg
+
Bobby Green
0

Billigt eller dyrt kött?

Köttexpert gissar

Eli Cairo är en hejare på det här med kött och i det här klippet har Epicurious utmanat honom i en slags tävling där han ska gissa vilket av två charkuterier som är det dyrare.
Läs mer om Mat, köttexpert, kött, Eli Cairo, gissningslek, mat, Epicurious
72kg
+
Bobby Green
0

Så lagar du mat med blod

Koreansk blodkorv bland annat

I Eaters senaste avsnitt av Prime Time drar Ben och Brent till Long Island City. Där träffar de Hugue Dufour från M. Wells Steakhouse och får lära sig hur man lagar mat med blod.
Läs mer om Mat, mat, Eater, blod, matlagning, Prime Time
90kg
+
Bobby Green
0

Prefab-produkter som smakar hemlagat

Matgeek testar

Matgeek har tidigare snackat om olika produkter som du absolut inte ska köpa i affären utan istället göra hemma själv. Här snackar han dock istället om färdiga saker som faktiskt nästan är lika goda som hemlagade.
Läs mer om Mat, Matgeek, prefab, hemlagat, mat
80kg
+
Bobby Green
0

Så här äter vi Kebab i Sverige

Spana in Kebabkartan

YouTube-kanalen Rätt Rätt har samlat in lite viktig kebabfakta och skapat Kebabkartan där man kan spana in vilka kebabsåser som äts vart i Sverige. Vad föredrar du för sås och var hittar man den bästa kebaben? Kartan hittar du på länken nedan.
Läs mer om Mat, Kebabkartan, kebab, Rätt Rätt, Sverige, sås
74kg
+
Bobby Green
0

Summer rolls med bilder på

Livar upp maten lite

Vårrullar och x22sommarrullarx22 är riktigt gott men de kanske inte alltid ser så roliga ut. Här kommer ett tips på hur man kan få lite mer färg på dem genom att vira ätbart papper runt rullarna.
Läs mer om Mat, summer rolls, vårrullar, bilder, Eater, mat, gott
175kg
+
Bobby Green
0

Charlize Theron mumsar på heta kycklingvingar

Tar ett Rorschachtest samtidigt

Skådespelaren Charlize Theron har hälsat på hos Sean för att äta lite starka kycklingvingar. Samtidigt passade hon även på att ta ett Rorschachtest.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Charlize Theron, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
93kg
+
Bobby Green
0

Jeff Goldblum lagar mat

Tillsammans med Jonathan Gold

Här får vi se när skådespelaren Jeff Goldblum tillsammans med matrecensenten Jonathan Gold lagar till lite klassisk fransk soppa.
Läs mer om Mat, Jeff Goldblum, matlagning, Jonathan Gold, mat, lunch, Funny Or Die
135kg
+
Bobby Green
0

Wagyu-köttfest på hemlig restaurang

Ge mig allt!

Ben Turley och Brent Young från Eaters Prime Time har besökt den x22hemligax22 restaurangen Bohemian i New York för att sätta i sig lite olika varianter av mumsigt wagyu-kött.
Läs mer om Mat, mat, kött, washugyu, Eater, Wagyu, New York, Bohemian
76kg
+
Bobby Green
0

Kniv gjord av pasta

Extra al dente

Vi har tidigare sett knivar i både trä och choklad och nu är det alltså dags för en tillverkad av pasta.
Läs mer om Mat, kniv, pasta, pastakniv, tillverkning
95kg
+
Bobby Green
0

Ty Burrell äter starka kycklingvingar

Trodde att han skulle dö

Skådespelaren Ty Burrell spelar pappan i TV-serien Modern Family och nu har det blivit dags för honom att sätta sig ned för att frossa lite i starka kycklingvingar. Lite för starka för honom dock, och vid ett tillfälle tror han att han ska dö på grund av hettan.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Ty Burrell, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
-14kg
+
Bobby Green
0

Matt äter ordentligt lass med Chili Cheese Fries

Över 10.000 kalorier

Helgen är här och det är dags att trycka i sig massa onyttigheter igen! Men kanske inte lika mycket som tävlingsätaren Matt Stonie gjorde nyligen. Bonuskalorier nedan.
Läs mer om Mat, Matt Stonie, mat, Chili Cheese Fries, tävlingsätning, galet, mat, carbs
81kg
+
Bobby Green
0

Gordon Ramsay äter vidriga saker

Leker hos James Corden

En ny omgång av Spill Your Guts or Fill Your Guts med James Corden är här och i den senaste fick han besök av Gordon Ramsay. Som vanligt handlar det om sanning eller konsekvens - svara på frågan annars måste du äta eller dricka något vidrigt.
Läs mer om Mat, Gordon Ramsay, James Corden, Spill Your Guts or Fill Your Guts, vidrigt, mat, spel
94kg
+
Bobby Green
0

Italiensk Sloppy joe

Mäktig macka

Farideh Sadeghin vevar här ihop en italiensk variant av Sloppy joe med ostigt vitlöksbröd fyllt med köttfärssås.
Läs mer om Mat, Munchies, Sloppy joe, italiensk, gott, mat, nyttigt, macka
83kg
+
Bobby Green
0

Corn dogs med ost- och jalapenofyllning

När salladen inte mättar

I Sverige är vi troligtvis inte så vana vid Corn dog, jag kan inte minnas att jag sett det serveras någonstans. Men i USA är det en stor grej. I det här klippet gör Cliff en liten kombo och fyller en med ost och jalapenos. Väldigt enkelt, men säkert grymt en dag när man är bakis eller bara sugen på att svulla i sig något onyttigt.
Läs mer om Mat, Eater, Jalapeño Popper Corndog, mat, Corn dog
84kg
+
Bobby Green
0

Macaroni-recept från 1784

Det fanns då alltså?

Townsends har återigen letat fram ett gammalt recept på mat och denna gång är det makaroner och ost som står på menyn.
Läs mer om Mat, Townsends, Macaroni, recept, gammalt, .old, 1784
85kg
+
Bobby Green
0

Michael B. Jordan äter starka kycklingvingar

Skönt häng hos Sean

Skådespelaren Michael B. Jordan hälsade på Sean för att äta lite starka kycklingvingar och prata om livet.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Hannibal Buress, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
98kg
+
Bobby Green
0

Brunch på 7-eleven?

Inga konstigheter i Taiwan

I Sverige är 7-Eleven-butikerna ställen man snabbt hoppar in på och köper det man ska ha. I Taiwan verkar man dock vilja hänga kvar där längre och typ köra en brunch.
Läs mer om Mat, 7-Eleven, Taiwan, brunch, mat
85kg
+
Bobby Green
0

Gin och tonicen du kan bre på mackan

Genialiskt!

Äntligen kommer ett lite vuxnare alternativ till Nutellan, här är marmeladen med smak av gin och tonic som du kan bre på mackan. Verkar ju inte så dumt faktiskt, och kan kanske liva upp en bit trött bröd. Och en trött människa på morgonkvisten. En burk blir din för 9,99 pund.
Läs mer om Mat, gin, bredbar, Firebox, GT, marmelad, gin och tonic
85kg
+
Bobby Green
0

Tacos med friterat bröd

Finns hos Off the Rez

Sheldon från Eater har hälsat på food trucken Off the Rez för att testa deras tacos som serveras i friterade bröd.
Läs mer om Mat, Eater, tacos, friterat, gott, mat, food truck, Off the Rez