m
a
r
56 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Artiklar i kategorin / Allvar
110.8°
+
Roger Åberg

VICE åker till Nordkorea med Dennis Rodman

Den här vill ni garanterat se...

Kommer ni ihåg att Dennis Rodman åkte till Nordkorea för några veckor sedan och hyllade deras ledare? Det spektaklet var ett resultat av en tidigare resa som VICE satte ihop för att få komma in i landet, man tog helt enkelt med sig Rodman och medlemmar ur Harlem Globetrotters eftersom Kim Jong-un älskar basket. Det här är resultatet.
Läs mer om Allvar, vice, hbo, nordkorea, dennis rodman
45.8°
+
Wille Wilhelmsson

Nordkorea på två minuter

Turista i det slutna landet

Är du sugen på att turista i Nordkorea men av monetära, etiska eller andra skäl inte har möjligheten så kan du här kolla in lite snabbt vad man får se om man bevistar det slutna landet i cirka en vecka. Det är en två minuter lång film som visar upp vad man får om man köper en resa via resebyrån Koryo Tours som är i stort ensamma om att arrangera re…
Läs hela artikeln
Läs mer om Allvar, nordkorea, resor, turism, diktaturer
41.3°
+
Bobby Green

MAMMOTH MEDIA Reel 2013

MAMMOTH MEDIA är ett produktionsbolag och i den här reelen visar de upp hur deras 2012 var. En hel del härliga platser besöktes och suget efter att dra ut och resa blev ju inte mindre direkt.
Läs mer om Allvar, MAMMOTH MEDIA, reel, 2012
47.1°
+
Bobby Green

Kompakt boende på 40 kvadrat

Smart bygge i SoHo

Graham Hill är grundaren till treehugger.com och han bor i SoHo i New York. Hans lya är på 40 kvadrat men känns betydligt större på grund av alla smarta lösningar. Gizmodo har hälsat på och i det här klippet berättar Graham om sin lägenhet och hur den fungerar.
Läs mer om Allvar, lägenhet, kompakt, compact living, SoHo, New York
47.9°
+
Roger Åberg

Om kartellerna i Mexiko

Kan inte alla nyhetsinslag vara så här?

Det här lilla inslaget om de mexikanska drogkartellerna är mer snyggt än revolutionerande, men det lämnar mig ändå lite bitter över att så många människor mister livet helt i onödan varje år. Skapad av ishothim för visual.ly
Läs mer om Allvar, mexiko, droger, karteller