m
a
r
8 i går71 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Mat

66kg
+
Bobby Green
0

20 000 kalorier på en timme

Matt sätter i sig ett skrovmål

Vad äter folk under Superbowl? Oftast pizza, hamburgare, kycklingvingar, chili och chips. Tävlingsätaren Matt Stonie bestämde sig för att testa alltsammans i en sittning, och det landade på över 20 000 kalorier. Allt detta satte han i sig på en timme.
Läs mer om Mat, Matt Stonie, mat, Superbowl, galet, kalorier
77kg
+
Bobby Green
0

Irländare testar amerikansk frukost

"It tastes like arse"

Om man ställer fram lite klassisk amerikansk frukost framför ett gäng med irländare kan det se ut så här.
Läs mer om Mat, irländare, frukost, amerikansk frukost, frulle, gott, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Kobe som Kobe eller?

200 dollar eller 20 dollar

I staden Kobe i Japan kan man, trumvirvel, få tag i riktigt bra Kobe-kött. Det finns mycket att välja mellan och flera olika prisnivåer beroende på hur tjock eller tunn ens plånbok här. Så vad är det för skillnad på Kobe-kött för 20 dollar jämfört med Kobe-kött för 200 dollar? Det får vi reda på här.
Läs mer om Mat, Kobe, kött, prisskillnad, kvalitet, mat, gott
86kg
+
Bobby Green
0

Matkonstnär skapar vacker Bento

Med barnprogramstema

Tomomi Maruo är en japansk matkonstnär som specialiserat sig på x22charabenx22 - det är när man gör bentolådor där innehållet liknar olika figurer som finns i barnprogram. Även om detta är hennes specialitet är hon vass på andra saker - som människors ansikten. Hon har exempelvis avbildat både Michael Jackson och Barack Obama i maten.
Läs mer om Mat, bentolåda, mat, vackert, konst, Bento, Tomomi Maruo, charaben
102kg
+
Bobby Green
0

Frank Pinello visar hur du gör hemgjord pizza

Alltså från scratch

Skippa tacosen ikväll och gör en hemgjord pizza istället. Frank Pinello från The Pizza Show visar hur du ska gå tillväga.
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, Frank Pinello, hemgjord, gott
95kg
+
Bobby Green
0

Här hittar man bäst BBQ på Hawaii

Upp på ett berg på Oahu

Lucas Peterson från Eater har tagit sig till Kahuku, Hawaii där han får testa vad som sägs är ön Oahus allra bästa BBQ. Den serveras av ett par som gör allting själva och som lärt sig hur man gör genom att kolla runt på internet och liknande. Vill man får man en gratis öl till maten eftersom det är olagligt att sälja den, men lagligt att ge bort den.
Läs mer om Mat, Eater, BBQ, Hawaii, grillat, gott, mat, kött, HI-BBQ, Dining on a Dime, Oahu
91kg
+
Bobby Green
0

I Stockholm är pizzorna dyrast

I Malmö är de billigast

Onlinepizza är klara med sin årliga undersökning av pizzapriser och resultatet visar att det är stor skillnad beroende på var i landet man handlar. I Stockholm är priserna som högst medan priserna i Malmö är lägst, och hela 35 procent lägre än x22vinnarenx22. Man har jämfört 20 stycken städer och kollat vad ställena i respektive stad har tagit för en helt vanlig Vesuvio. I Stockholm är snittpriset för en sådan 81,25 kronor medan det i Malmö istä...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, pizza, priser, pizzapriser, Stockholm, Malmö, Onlinepizza
75kg
+
Bobby Green
0

Världens största nachos

Läskigt stora

Nachochips med lite tillbehör på som man doppar i smält ost är inte alls dumt, men Epic Meal Times överdrivet stora variant ser faktiskt inte så lockande ut.
Läs mer om Mat, Epic Meal Time, nachos, stor, gott, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Snabb tortilla med chips

Klar på tio minuter

En traditionell spansk tortilla ska ha potatis som kokat i olivolja tills den blivit mjuk i sig, något som kan ta en stund att få till. Vill man göra en snabbare variant kanske den här version med potatischips kan vara ett alternativ? Receptet hittar du på länken nedan.
Läs mer om Mat, tortilla, chips, mat, recept, gott, spansk
22kg
+
Bobby Green
0

Bearnaise Parisienne - ny sås från Erik

Finns att köpa nu

Erik Lallerstedt presenterar nu den nya såsen Bearnaise Parisienne. Den ska vara syrlig, fyllig och ha bra med schalottenlök och kalvfond i sig. Den ska även ha mer dragonvinäger, persilja och dragon. En sås som tar Paris till dig, enligt Erik själv. Burken rymmer 230 milliliter, kostar strax över 20 kronor och ska finnas i butiker mellan vecka 4 till och med vecka 38.
Läs mer om Mat, sås, Erik Lallerstedt, Bearnaise Parisienne, bea, Paris
120kg
+
Bobby Green
0

Välkommen till smörhimlen

Vackert fett

Smör är inte alls dumt. Det kan förhöja det mesta vi äter och på Jean-Yves Bordier smörfabrik i Frankrike skapar man magi. Kockar runt om i landet specialbeställer smöret så som de vill ha det och fabriken levererar. Kocken Ludo Lefebvre fick sig en rundtur och det är verkligen vackert att titta på.
Läs mer om Mat, smör, smörfabrik, fett, Ludo Lefebvre, Frankrike, gott, Mind of a Chef
96kg
+
Bobby Green
0

Lär dig mer om hallon

Så gör du för att de inte ska mögla så fort

Hallon är inte så dumt alls och här lär Nicole oss mer om detta delikata fruktförband. Bland annat hur du ska göra för att de små liven inte ska bli dåliga så fort.
Läs mer om Mat, How Does it Grow?, hallon, frukt, fakta, Nicole, fruktförband, gott
128kg
+
Bobby Green
0

Så gör man suo-nudlar

En konst

I flera hundra år har man gjort suo-nudlar i den lilla byn Nanshan i Kina. I över 30 år har Lin Fagan och hans familj hållit traditionen vid liv. Nudlarna som hängs upp på ställningar sträcks ut för hand tills de blir jättelånga och tunna och det tar omkring 16 timmar att göra en enda laddning.
Läs mer om Mat, nudlar, suo noodles, Nanshan, Kina, mat, Lin Fagan
95kg
+
Bobby Green
0

Italiensk stämning hos Tony's Beechhurst Deli

Här skulle jag vilja handla

Alla ställen där man handlar mat är inte genuina, trevliga och roliga men Tonyx27s Beechhurst Deli i Queens verkar vara precis ett sånt ställe. Emilio och Jospehine Polito har gjort allt de kan för att få delin till det den är i dag. Sönerna Tommy, Mario och Angelo jobbar självklart här och det tjattras, bråkas, kivas, gnabbas och skrattas. Precis som det ska vara alltså.
Läs mer om Mat, Munchies, deli, italiensk, Tony's Beechhurst Deli, härligt
83kg
+
Bobby Green
0

Sluta ät räkor på fel sätt

Gör så här så blir det bra

Här berättar och visar Jeremy Marshall som är kock på Aquagrill hur man på bästa sätt skalar och äter räkor.
Läs mer om Mat, räkor, Zagat, äta, mat, skala
129kg
+
Bobby Green
0

Heta kycklingvingar är ingen match för Padma

Glömdes kryddorna?

Författaren, modellen och TV-personligheten Padma Lakshmi hälsade på hos First We Feast för att äta lite heta kycklingvingar men för henne verkar det inte direkt ha varit någon match.
Läs mer om Mat, First We Feast, kycklingvingar, heta, Padma Lakshmi, författare, Hot Ones
89kg
+
Bobby Green
0

Enkel pot pie med kyckling

Ser gott ut

Ibland är ugnen ens bästa vän och det är rätt skönt att bara kasta in något och låta den göra jobbet. Här kommer ett enkelt recept på pot pie med kyckling från Farideh Sadeghin. Följ hennes instruktioner och gör detta på söndag kväll så har du mat för resten av veckan sen.
Läs mer om Mat, Munchies, kycklingpaj, Chicken Pot Pie, Farideh Sadeghin, recept
143kg
+
Bobby Green
0

Så här rensar man fisk på japanskt vis

Tar hjälp av ätpinnar

Om man inte vill skära sönder en hel fisk för att rensa dess insida kan man använda sig av den japanska metoden Tsubo-Nuki. Den går ut på att man sticker två stycken ätpinnar i fisken, snurrar dessa, och sedan drar ut allt innanmäte genom fiskens mun. På så vis lämnas fisken intakt i övrigt och håller sin form om du exempelvis slänger den på grillen.
Läs mer om Mat, fisk, rensa, japansk, ätpinnar, Tsubo-Nuki, Japan
94kg
+
Bobby Green
0

Testa att göra fisktacos till helgen

Både gott och omväxlande

Tacos på fredag är det som gäller. Men man kanske ska variera sig lite ibland? Istället för färsen kanske fisk kan få hitta ner i tortillabrödet? Sen fyller du bara på med guacamole och det bästa av allt - pico de gallo. Omväxling förnöjer som man säger.
Läs mer om Mat, fisktaco, lunch, gott, tacos, fisk
76kg
+
Bobby Green
0

Enorm grillad macka

Faktiskt inte från Epic Meal Time

När det handlar om mycket mat och stora matkreationer brukar det oftast vara inslag från Epic Meal Time. Men den här rätt så stabbiga grillade ostmackan kommer istället från HellthyJunkFood. Något att fixa till kvällsmat kanske?
Läs mer om Mat, HellthyJunkFood, grilled cheese, ostmacka, fet, gott
107kg
+
Bobby Green
0

Nordkoreaner testar amerikansk BBQ

Mums!

Här får vi se när fyra stycken personer som flytt från Nordkorea får testa lite äkta amerikansk BBQ för första gången. De berättar även lite om hur det fungerar i deras hemland och att det bara är de privilegierade som får lov att äta kött regelbundet.
Läs mer om Mat, Nordkorea, BBQ, USA, grillat, gott
55kg
+
Roger Åberg
0

Taco Bell ersätter tacoskalet med kyckling

För att man kan?

Tacoskalets funktion är att hålla godsakerna i tacon på plats och lägga till lite krispighet till hela rätten. Men om man inte vill ha krispighet utan istället vill ha lite mer protein kan man nu gå till Taco Bell och beställa en Naked Chicken Chalupa. Skalet är då ersatt av friterad kyckling och mellan kycklingen hittar man sallad, cheddarost, tomater och en avocado ranch sauce. Prislappen ligger på 2,99 dollar och från och med 26 januari ska ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, taco bell, friterad, kyckling
192kg
+
Roger Åberg
0

Se hur den blinda kocken jobbar

Fascinerande!

Jag har en gång fått äran att träffa Christine Ha, vinnare av Masterchef 2012. Jag fick även se hur hon jobbar vilket var fascinerande och äta hennes mat vilket så klart var en upplevelse. Den gången var det i ett för Christine nytt kök så hon fick lite hjälp men i den här filmen får vi se hur hon jobbar i hennes egna kök där hon vet vart allt finns och fungerar.
Läs mer om Mat, christine ha, the blind cook
14kg
+
Roger Åberg
0

KFC vill att du ska hångla upp deras mat

Usch!

Jag skrev tidigare idag att Dominos gjort en stor pyjamas som man ska äta pizza i. Den var rätt ovärdig. KFC är inte speciellt mycket bättre när de på Twitter vill att man ska börja det nya året med att hångla upp maten man älskar.
Läs mer om Mat, kfc, kyckling
90kg
+
Roger Åberg
0

En miniomelett

Och då menar jag verkligen minimal

Walking With Giants slänger här ihop en väldigt, väldigt, väldigt liten omelett.
Läs mer om Mat, omelett, mini, minimal
86kg
+
Bobby Green
0

Frukt och grönsaker tinar

Vackert att se på

Här får vi se frusen mat sakta tina i en time-lapse, allt på supernära håll. Rätt trevligt att titta på faktiskt.
Läs mer om Mat, frukt, grönsaker, tina, vackert, is
80kg
+
Bobby Green
0

Nick moffar Muffuletta

En rejäl macka

Immigranterna som flyttade från Italien till New Orleans tog med sig mycket - däribland Muffuletta. En enorm macka med en fyllning av mozzarella, olivsallad och flera lager med skinka, salami och mortadella. I dag är det en riktig klassiker i staden och här får vi se när Nick Solares från Eater testar bjässen.
Läs mer om Mat, Eater, macka, Muffuletta, smörgås, The Meat Show, New Orleans
21kg
+
Bobby Green
0

Lasagne med en miljon kalorier

Epic Meal Time lagar mat

Lasagne till lunch i dag kanske för att göra ett avstick från julmaten? Är man inte orolig för att få i sig mycket kalorier kan ju Epic Meal Times recept kanske vara något att testa?
Läs mer om Mat, Epic Meal Time, lasagne, kalorier, galet, galen, mat, lunch, dödslasagne
113kg
+
Bobby Green
0

James Franco och Bryan Cranston äter kyckling

Het sådan

Till årets sista avsnitt av First We Feast där kändisar äter kycklingvingar bjöd man in skådespelarna James Franco och Bryan Cranston som spelar tillsammans i den nya filmen Why Him?.
Läs mer om Mat, First We Feast, kycklingvingar, heta, James Franco, Bryan Cranston, mat
92kg
+
Bobby Green
0

Andrew återskapar klassisk rätt från filmen Elf

Buddy's Breakfast Dessert Pasta

I den klassiska julfilmen Elf sätter skådespelaren Will Ferrell i sig en något märklig frukost. Den består av pasta som blandats upp med chokladsås, minimarshmallows och diverse annat godis. Här får vi se när filmmakaren Andrew Rea återskapar rätten och testar hur den smakar. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Elf, Buddy's Breakfast Dessert Pasta, pasta, mat, wtf, återskapa
148kg
+
Bobby Green
0

BD Wong visar hur du äter kycklingvingar

Rätt ska vara rätt

Man kan tydligen inte äta kycklingvingar hur som helst utan det finns endast ett sätt som är rätt. Vilket det är visar skådespelaren BD Wong i det här klippet.
Läs mer om Mat, BD Wong, kycklingvingar, mat, korrekt, skådespelare
88kg
+
Bobby Green
0

Action Bronson och Missy Robbins är hungriga

Mario Batali står för maten

Mario Batali har återigen lagat mat åt folk och denna gång har han rapparen och matentusiasten Action Bronson och Michelin-kocken Missy Robbins som gäster. På menyn står härlig italiensk mat.
Läs mer om Mat, Munchies, Moltissimo, Mario Batali, Action Bronson, Missy Robbins, matlagning, mat
92kg
+
Roger Åberg
0

25 stycken LA-mackor du måste äta

Värda att åka till Los Angeles för

Om du är på väg till Los Angeles så ska du kolla in den här listan som Eater har snickrat ihop. Det är helt enkelt 25 stycken episka mackor som man, enligt dem, bara måste äta innan man dör. På plats nummer ett hittar vi Doofwarrior från Mad Pambazos Truck. Nu blev jag väldigt, väldigt hungrig.
Läs mer om Mat, mackor, la, los angeles
81kg
+
Bobby Green
0

Så gör du en 1700-talsfrukost

Överraska vännerna med annorlunda brunch

YouTube-kanalen Jas. Townsend and Son, Inc. bjuder ofta på intressanta recept och gemensamt är att alla är från förr i tiden. Här får vi exempelvis visat för oss hur en bacon- och äggfrukost kunde se ut på 1700-talet.
Läs mer om Mat, frukost, Jas. Townsend and Son, Inc., mat, oldschool, klassiskt, 1700-tal
97kg
+
Bobby Green
0

Anthony har en regel när det kommer till kött

Låt det vara!

Det största misstaget folk gör när de steker på en köttbit är att de inte låtar den vila först innan de börjar skära i den. Det kan få förödande konsekvenser och det bästa du kan göra är alltså att vänta ett par minuter och bara låta det vara. Resten kommer att sköta sig själv alldeles utmärkt.
Läs mer om Mat, Anthony Bourdain, kött, tillagning, tips
115kg
+
Bobby Green
0

Kärleken till Kimchi

Kim Myung-Sung har dedikerat sitt liv

Kimchi är något som sydkoreanerna är extra stolta över och som de ser som något av det bästa nationen har att erbjuda. Kim Myung-Sung har dedikerat sitt liv åt att göra den perfekta kimchin, och här berättar han hur.
Läs mer om Mat, Kimchi, mat, maträtt, Sydkorea, Kim Myung-Sung
98kg
+
Bobby Green
0

Racletteostfest hos Murray's Cheese Bar

Detta måste testas på burgare

Det man oftast brukar göra med Racletteost är att smälta den under ett värmeelement och sedan hälla den över en macka eller någon maträtt. Det ser helt sjukt gott ut och jag måste testa det här nästa gång det vankas hemmagjorda burgare. Klippet ovan är filmat hos Murrayx27s Cheese Bar som är ett ställe på Manhattan som fokuserar på just ost i olika former. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Raclette, ost, gott, mat, mums, ost, Murray's Cheese Bar
84kg
+
Bobby Green
0

Barn testar 100 år av juldesserter

Grön majonnäs?!

Det har hänt en del på dessertfronten de senaste 100 åren. Här får vi se när ett gäng ungar testar olika saker man ätit under julen. Vad brukar det stå för desserter på ert julbord?
Läs mer om Mat, mat, julmat, klassiker, desserter, Bon Appétit
93kg
+
Bobby Green
0

Mario lagar mat till Ray Lewis och Rohan Marley

Trevligt

I det femte avsnittet av Moltissimo lagar kocken Mario Batali mat åt fotbollslegenden Ray Lewis och Bob Marleys son Rohan Marley. Menyn är italiensk-karibisk-inspirerad och det ser som vanligt helt sjukt gott ut.
Läs mer om Mat, mat, Mario Batali, Moltissimo, matlagning, gott, Rohan Marley, Ray Lewis
88kg
+
Bobby Green
0

Dax för lax!

8 eller 56 dollar - vilken är bäst?

Buzzfeed-gänget verkar aldrig bli mätta och det senaste matuppdraget de har varit ute på handlar om lax. Vad är det för skillnad på billig och dyr lax, och vilken är egentligen bäst när dagen är slut?
Läs mer om Mat, Buzzfeed, mat, lax, skillnad, pris, prisskillnad, fisk
80kg
+
Bobby Green
0

Mattips från A till Z

Med Matty Matheson

Här får den matglada kocken Matty Matheson olika typer av mat ställd framför sig. Varje grej representerar en bokstav och Matty ska då snabbt berätta vad man kan göra med det vi får se.
Läs mer om Mat, mat, mattips, Matty Matheson, Bon Appétit
108kg
+
Bobby Green
0

24 timmar på Franklin Barbecue

Andrew lär sig att göra världens bästa BBQ

Bon Appétit har publicerat ett nytt inslag ur serien där Andrew Knowlton får jobba på något matställe i ett helt dygn för att försöka lära sig så mycket som möjligt. Denna gång har han knegat loss hos Franklin Barbecue som sägs vara det bästa stället i världen när det kommer till BBQ.
Läs mer om Mat, Bon Appétit, BBQ, mat, gott, Franklin Barbecue, Andrew Knowlton
69kg
+
Bobby Green
0

Quesadillas fyllda med Cheetos hos Taco Bell

Finns tyvärr endast på Filippinerna

Att kombinera olika saker när det kommer till mat är alltid kul. Nu har Taco Bell på Filippinerna smackat in ett gäng Cheetos i deras Quesadillas och tagit fram det vi ser här. En enkel sak att göra såklart, men kanske inte så dumt eftersom bägge sakerna är goda var för sig. so i got the cheetos quesadilla on taco bell for free HAHAHA TY GODDDDDD SO GOOODDD pic.twitter.com/ECqcCl01g9— Ton Samaniego (@SamaniegoAJ) 26 november 2016 ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Taco Bell, Quesadillas, Cheetos, Filippinerna, mat, kombo
93kg
+
Bobby Green
0

Tre olika sätt att göra potatismos på

För den som vägrar pulver

En del sätter proppen i diskhon, kör på varmvatten och häller ner potatismospulver och rör om. Andra vill göra det hela själv från grunden. För att få lite inspiration om du kört fast i mosträsket kommer här tre olika sätt att göra det på. Hur gör du ditt mos?
Läs mer om Mat, potatismos, mos, Munchies, recept
136kg
+
Bobby Green
0

Kocken Rene letar alltid efter nya smaker

Driver Noma i Köpenhamn

Vice har träffat kocken Rene Redzepi och det är han som driver och kockar på den världskända restaurangen Noma i Köpenhamn. I klippet får vi hänga med in i hans kök där han berättar lite om hur han jobbar, var han hämtar sin inspiration från och om framtidsplanerna.
Läs mer om Mat, Vice, mat, Rene Redzepi, matlagning, smaker, Noma
84kg
+
Bobby Green
0

Laga middagen med en drönare

Vad bra det blev

Om du ska laga Thanksgiving-middag i år och vill göra det på ett lite annorlunda vis kanske en drönare kan vara till hjälp i köket?
Läs mer om Mat, middag, drönare, laga, mat, Thanksgiving, wtf
81kg
+
Bobby Green
0

Billig korv med bröd vs dyr korv med bröd

169 dollar?!

Korv med bröd är det bästa som finns, ibland. Ett enkelt mål som du kan spexa till hur du vill, eller så kör du bara en enkel i bröd dränkt med ketchup. Jag är uppvuxen på grillning i skogen och då sänkte man både en och annan Denniskorv, ibland direkt ur förpackningen för att man var hungrig, så jag är inte kräsen. Men de finns de som gärna lägger ett par kronor extra och får en lyxigare korv. Buzzfeed testar här korv med bröd i några olika pris...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, korv, Buzzfeed, jämförelse, gott, dyr, billig, korvfest, korv med bröd
94kg
+
Bobby Green
0

Ross Geller-inspirerad Thanksgiving-macka

The moistmaker

Det är Thanksgiving-tider i USA och då ska man äta kalkon. En macka som innehåller just det är The Moistmaker - Ross Gellers favorit från serien Vänner. Andrew Rea visar hur du ska göra om du vill testa själv.
Läs mer om Mat, macka, Ross Geller, smörgås, recept, Friends, Vänner, Thanksgiving, The Moistmaker
92kg
+
Bobby Green
0

Vilken diet fungerar egentligen?

Inte burgardieten jag går på i alla fall

Ät det, ät inte det, träna så, motionera så. Se till att förbruka mer än vad du stoppar i dig brukar vara ett recept som fungerar, men ändå får inte alla till det alla gånger. Så vilka dieter fungerar egentligen?
Läs mer om Mat, diet, dieter, fungera, mat, kost, kosthållning, AsapSCIENCE, banta
99kg
+
Bobby Green
0

Munchies besöker kebab- och Twitterkungen

Mangal 2 i London

Mangal 2 är en turkisk restaurang i London som fokuserar på att göra grym kebab och att kunna erbjuda det bästa Turkiet har i matväg. Man kör även ett väldigt uppskattat Twitter-konto där man skriver precis vad man vill när man känner för det. Det är också så en del gäster på restaurangen fått nys om stället, och därför valt att testa det. Munchies var nyligen där och så här såg det ut. Deliveroo has been the greatest addition to our restaurant ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, kebab, Munchies, kebabkungen, Mangal 2, Twitter