m
a
r
5 i går76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Mat

84kg
+
Bobby Green
0

Gin och tonicen du kan bre på mackan

Genialiskt!

Äntligen kommer ett lite vuxnare alternativ till Nutellan, här är marmeladen med smak av gin och tonic som du kan bre på mackan. Verkar ju inte så dumt faktiskt, och kan kanske liva upp en bit trött bröd. Och en trött människa på morgonkvisten. En burk blir din för 9,99 pund.
Läs mer om Mat, gin, bredbar, Firebox, GT, marmelad, gin och tonic
86kg
+
Bobby Green
0

Tacos med friterat bröd

Finns hos Off the Rez

Sheldon från Eater har hälsat på food trucken Off the Rez för att testa deras tacos som serveras i friterade bröd.
Läs mer om Mat, Eater, tacos, friterat, gott, mat, food truck, Off the Rez
84kg
+
Bobby Green
0

Hannibal Buress äter starka kycklingvingar

Och pratar om sin rapkarriär

Stå-upp-komikern och skådespelaren Hannibal Buress har hälsat på Sean Evans för att medverka i det 100:e avsnittet av Hot Ones där kändisar äter starka kycklingvingar och pratar om livet. Hannibal pratar bland annat om sin rapkarriär som alla kanske inte känner till.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Hannibal Buress, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
82kg
+
Bobby Green
0

Pizza i Bay Area

Massa gott

I The Pizza Shows senaste avsnitt får vi hänga med till Bay Area för att kolla in vad det finns för olika pizzor att smaska på där.
Läs mer om Mat, The Pizza Show, Bay Area, mat, pizza, gott, Munchies
188kg
+
Bobby Green
0

Bre olivolja på mackan

Nytt från Zeta

Zeta lanserar nu BreOliv som är ett bredbart pålägg för dig som älskar olivolja. En bredbar olivolja har varit i pipen sedan 2000 och nu är det dags för den att lanseras. Tydligen var det svårare än först tänkt om man inte ville använda sig av palmolja eller tillsatser. Den här ska endast innehålla fyra ingredienser - olivolja, sheanötsfett, vatten och salt. BreOliv ska finnas i butiker nu och för en ask på 200 gram får man betala omkring 45 kro...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Zeta, Zeta BreOliv, olivolja, pålägg, bre, fett, fett bre
-47kg
+
Bobby Green
0

Hur smakar Annie Lööfs köttfärssås?

Gästar Matgeek

Johan Hedberg har haft Annie Lööf på besök i sitt provkök och där visar hon bland annat hur hon lagar köttfärssås. Givetvis snackas det även politik. Del ett hittar ni nedan.
Läs mer om Mat, Matgeek, köttfärssås, Annie Lööf, matlagning, gäst, politik
111kg
+
Bobby Green
0

Nachos av potatisskal

Men ge mig!

Jag är väldigt mycket för ohälsosamma saker och en nachotallrik modell Mount Everest är en av alla saker som står högt på min lista. Kanske ska jag nästa gång testa Farideh Sadeghins idé med att göra nachos av potatisskal?
Läs mer om Mat, Munchies, potatisskal, nachos, gott, recept, mat, matlagning, Farideh Sadeghin
102kg
+
Bobby Green
0

En riktig New York-macka

Hittas i Harlem

Den riktiga New York-mackan är tydligen den här som kallas för x22chopped cheesex22. Den är fylld med hackad köttfärs, smält ost och hemlig kryddning. Mackan föddes tydligen hos Hajjix27s Deli i Harlem och där har Salah chefat de senaste 15 åren.
Läs mer om Mat, macka, New York, Great Big Story, Hajji's Deli
120kg
+
Bobby Green
0

Sukiyaki med kattövervakning

Ser gott ut!

I JunsKitchens senaste klipp lagas rätten Sukiyaki till, och självklart är katterna med för att kolla så att allt går rätt till.
Läs mer om Mat, Sukiyaki, JunsKitchen, tofu, mat, lunch, katter, djurfeber
86kg
+
Bobby Green
0

Pizza i Detroit

Vad finns att mumsa på egentligen?

I det här avsnittet från Munchies The Pizza Show drar man till Detroit för att se vad för olika slags pizzor som erbjuds där.
Läs mer om Mat, The Pizza Show, Detroit, mat, pizza, gott
90kg
+
Bobby Green
0

Eater jämför riskokare

Hur bra är egentligen den för 350 dollar?

Kocken Esther Choi har kommit till Eaters testkök för att snacka riskokare med Cliff. Hur står sig Cliffs 10 år gamla kokare mot en ny som kostar 350 dollar?
Läs mer om Mat, Eater, riskokare, koka, dyr
85kg
+
Bobby Green
0

Det här händer med USAs äldsta gayborhood

Eaters första dokumentär

Boystown är Eaters första dokumentär och i den utforskar Zach Stafford USAs äldsta x22gayborhoodx22 och hur identiteten där håller på att förändras.
Läs mer om Mat, mat, Eater, Boystown, dokumentär, Zach Stafford
121kg
+
Bobby Green
0

Pizza i Rom

Ge mig allt

När man är i Rom gör man som romarna gör. Eller hur var det nu igen? Pizza äter man i alla fall, och här får vi följa med Frank Pinello som visar ett par av ställena som man kanske borde gå till när man är där.
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, Rom, Italien, gott, The Pizza Show, Frank Pinello
76kg
+
Bobby Green
0

Taraji P. Henson äter starka kycklingvingar

Fuskar dock lite

Säsong fem av programmet Hot Ones där kändisar äter starka kycklingvingar är nu här och i det första avsnittet är det Taraji P. Henson som smaskar i sig de heta vingarna.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Taraji P. Henson, kycklingvingar, starkt, mat, First We Feast
162kg
+
Roger Åberg
0

Vackraste videon om kimchi!

Ren konst

Här får vi en oerhört vacker lektion om hur man gör kimchi. Och hur man tar sidfläsk, den nygjorda kimchin och lite annat för att skapa en rätt jag vill äta till lunch.
Läs mer om Mat, kimchi, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Matdags på Bruce Lees favoritrestaurang

Ett besök hos Tai Tung

Tai Tung är Seattles äldsta kinarestaurang och en sak som gör stället lite kul är att det här var Bruce Lees favoritställe när han levde. Eater har åkt dit för att testa vad grejen är.
Läs mer om Mat, Eater, Bruce Lee, mat, Tai Tung
86kg
+
Bobby Green
0

En väldigt liten pizza

Är de små får man ta två

Walking With Giants lagar här till en pizza som inte är större än en femkrona. Knappast något som mättar men rätt gulligt är det i alla fall.
Läs mer om Mat, Walking With Giants, minipizza, Supreme, pizza, mat
88kg
+
Bobby Green
0

Vilken är den bästa tacokryddan?

Tacofredag!

Idag är det fredag och då ska man äta tacos! Och som sig bör kryddar man då färsen med tacokrydda, oftast färdig kryddmix som man bara dräller ner i pannan. Rätt Rätt har testat elva stycken olika som finns i mataffären för att avgöra vilken av dem som är bäst. Vilken är din favorit? Eller är du redig och gör din egna?
Läs mer om Mat, Rätt Rätt, tacokrydda, kryddmix, fredag
150kg
+
Bobby Green
0

Bästa indiska maten i Los Angeles

Finns tydligen på en bensinmack

Syskonen Hiram och Priyanka öppnade restaurangen The Bombay Frankie Company inuti deras föräldrars bensinstation och här ska den bästa indiska maten i Los Angeles serveras. Gott ser det ut i alla fall!
Läs mer om Mat, Great Big Story, Los Angeles, The Bombay Frankie Company, indiskt, mat
94kg
+
Bobby Green
0

Rektor Skinners stuvning

Och en regnbågsmacka!

Binging with Babish har återigen tillagat lite grejer från The Simpsons och den här gången handlar det om en stuvning från Rektor Skinner och en grillad macka med regnbågen på insidan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, The Simpsons, Skinner's Stew, Principal Skinner
85kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson recenserar mat-klipp

Vilket gillar han bäst?

Kocken och programledaren Matty Matheson har fått i uppdrag av Bon Appétit att själv recensera några av Internets mest populära mat-klipp och så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Matty Matheson, kock, mat-klipp, Bon Appétit, recensera, mat
86kg
+
Bobby Green
0

Den bästa Philly Cheesesteaken i Philadelphia

16 stycken på 12 timmar

En sak staden Philadelphia är känd för är Philly Cheesesteak - en matig macka med ost och kött. Men vilken av dem är bäst? Alex Delany bestämde sig för att besöka de 16 mest kända ställena för att utse en vinnare.
Läs mer om Mat, Philly Cheesesteak, mat, Bon Appétit, gott, Philadelphia
89kg
+
Bobby Green
0

I dag är det World Spaghetti Day

Tut i luren!

Om ni trodde att det i dag bara var en vanlig fredag trodde ni fel. Det är nämligen World Spaghetti Day så skippa tacosen ikväll och kör lite pasta istället! Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, World Spaghetti Day, pasta, tut i luren, hurra, spaghetti
76kg
+
Bobby Green
0

Helstekt gris i Miami

Lucas testar kubansk mat

Det här är första avsnittet av Eaters Dining on a Dime Miami och i det får vi hänga med Lucas till La Esquina Del Lechon där han får mumsa på lite helstekt gris.
Läs mer om Mat, Eater, Dining on a Dime, mat, lunch, Dining on a Dime Miami, Kuba
103kg
+
Bobby Green
0

Den bästa gatumaten 2017

The Food Ranger listar sina höjdpunkter

The Food Ranger reser runt till olika länder och äter massa god gatumat. Nu har han listat sina höjdpunkter från förra året och där hittar vi bland annat mat från Kina, Indien och Indonesien.
Läs mer om Mat, The Food Ranger, gatumat, mat, höjdpunkter
67kg
+
Bobby Green
0

Köttåret med Eater

Det här har Nick satt i sig

Nick Solares är värd för Eaters The Meat Show och i det här samlingsklippet får vi se vilka köttmässiga äventyr han var med om förra året.
Läs mer om Mat, Eater, kött, The Meat Show, Nick Solaris
86kg
+
Bobby Green
0

Maten från The Wire

Bästa skräpmaten?

I serien The Wire moffas det skräpmat till höger och vänster. Nu har Binging with Babish återskapat lite av detta så att du kanske kan få lite inspiration till nyårsdagen?
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, The Wire
99kg
+
Bobby Green
0

Kebabpizzan inte längre mest populär

Besegrad av Vesuvio

Det är snart dags för nyårsdagens nationalrätt pizza och inför detta har tjänsten Onlinepizza tittat på sina siffror för att få reda på vilken pizza vi svenskar föredrar allra mest. Kebabpizzan har i flera år varit herren på täppan men i år ser det annorlunda ut, nu är det nämligen Vesuvio som är mer populär. Allra vanligast är dock pizzor man komponerar själv. På länken nedan kan ni se vilka pizzor som tagit platserna 4-11. Vilken är din favorit...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, pizza, smak, sort, variant, mat, Vesuvio
91kg
+
Bobby Green
0

Matindustrin formade den här staden

Latinamerikanskt i Siler City

1990 bodde det endast 180 stycken invånare med latinamerikansk bakgrund i staden Siler. Nu är den siffran nästan uppe i 4 000 och anledningen till detta är maten.
Läs mer om Mat, Eater, Siler City, matkultur, matindustri, mat, äta
118kg
+
Bobby Green
0

Välkommen till pizzans födelseort

Häng med till Neapel

Snart kommer julmatsattacken med allt vad det innebär så för att stålsätta sig lite kommer här en påminnelse om att det finns annan mat - pizza! Originalet och den bästa hittar du i Neapel.
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, gott, Neapel, Italien
92kg
+
Bobby Green
0

Air fryer vs vanlig fritös

Vilka pommes blir bäst?

En sån där air fryer verkar ju rätt smart om man ska göra pommes och inte vill att de ska drypa av frityrolja. Men klår de en vanlig fritös? Här får vi svaret.
Läs mer om Mat, air fryer, pommes, fritös, potatis, Eater
81kg
+
Bobby Green
0

Pekingankan från En julberättelse

Nu är det jul igen!

Julen närmar sig med stormsteg och då finns det två viktiga saker man ska göra - äta mat och titta på juliga filmer. Här kombinerar Binging with Babish det hela genom att laga till pekingankan från klassikern A Christmas Story, eller En julberättelse som den heter på svenska.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, En julberättelse, pekinganka, A Christmas Story, mat
86kg
+
Bobby Green
0

Heta kycklingvingar utmanar Casey Neistat

Kör utan solglasögon

Casey Neistat har hälsat på Sean Evans för att sätta i sig lite heta kycklingvingar och snacka om livet. Men vingarna håller nästan på att ta knäcken av stackars Casey.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Casey Neistat, kycklingvingar, hett
58kg
+
Bobby Green
0

Här gör man 6 000 julskinkor per dag

Julmaten närmar sig med stormsteg

Dearborn Brand i Dearborn Michigan gör varje år vid juletid upp till 6 000 stycken julskinkor - per dag! Här får vi hänga med till fabriken och se hur det hela går till.
Läs mer om Mat, julskinka, fabrik, skinka, mat, jul, Eater, Michigan, Dearborn Brand
118kg
+
Bobby Green
0

Ölmarinerade Seitan-tacos

Ett veganskt alternativ

Seitan, inte satan som det kan låta som när man säger det, är ett glutenbaserat livsmedel. Här får vi se när Meriel Armitage som driver den veganska restaurangen Club Mexicana göra ett par ölmarinerade tacos med livsmedlet.
Läs mer om Mat, ölmarinerat, Seitan, tacos, Munchies, vegan
89kg
+
Bobby Green
0

Så gör du Chanterelle Ravioli

Ser mycket gott ut

Om du är osäker på vad du ska laga till middag i afton och inte är så pepp på tacos kanske det här kan vara något? Receptet och hur du ska göra finns på länken nedan.
Läs mer om Mat, ravioli, Chanterelle Ravioli
81kg
+
Bobby Green
0

Quatro Quesos Dos Fritos från Psych

Babish förbättrar originalet lite

I dag har filmen Psych: The Movie premiär, en avknoppning från serien Psych. I den äter karaktärerna Burton och Shawn bland annat Quatro Quesos Dos Fritos och detta har nu Binging with Babish lagat till, med en liten förbättring. Lite från filmen kan ni se nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Quatro Quesos Dos Fritos, Psych, mat, serie
89kg
+
Bobby Green
0

Lär dig laga lasagne med tung rap

Det svänger ju

Att svänga ihop en lasagne är inte så svårt, men här kommer ändå lite tips som visar hur du ska gå tillväga. Receptet hittas på länken nedan.
Läs mer om Mat, mat, lasagne, lunch, matlagning, rap, musik, humor
132kg
+
Bobby Green
0

4 olika buljonger som passar till ramen

Fransosen Alex gör från grunden

I det här klippet visar Alex hur han från grunden gör fyra stycken buljonger som ska passa bra till ramen-nudlar. Den ena tar bara en minut att slå ihop medan den mest avancerade tar nästan ett dygn.
Läs mer om Mat, buljong, ramen, Alex French Guy Cooking, franska, mat, matlagning
90kg
+
Bobby Green
0

Skräptallriken från The Place Beyond The Pines

Ser gott ut

I filmen The Place Beyond The Pines finns det en maträtt som kallas för x22The garbage platex22. Den har Binging with Babish nu lagat till och det hela ser ut som något man gärna skulle sätta i sig en bakisdag.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, The Place Beyond The Pines, skräptallrik, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson gör ett par köttmackor

Ser köttiga ut

Matty Matheson har återigen härjat omkring i Munchies testkök och det senaste han har vevat ihop är ett par köttiga mackor.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, köttmackor, mackor, kött, lunch, gott
112kg
+
Bobby Green
0

Häng med till en kebabfabrik

Här görs tydligen Sveriges godaste Kebab

YouTube-kanalen Rätt Rätt utnämnde den färdiga kebaben från Västerås Kebabfabrik som den allra godaste. Efteråt blev de bjudna till fabriken för att kolla in hur kebaben tillverkas, och så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Rätt Rätt, Västerås Kebabfabrik, kebab, Sverige, gott, kebabfest
92kg
+
Bobby Green
0

Så skiljer sig koreansk ramen från japansk

Ser väldigt smarrigt ut

Matthew Kang från Eater besöker i det här avsnittet Jeju Noodle Bar i New York för att få reda på vad det är för skillnad mellan koreansk ramen och japansk ramen.
Läs mer om Mat, Eater, ramen, skillnad, mat, nudlar, vs, Korea, Japan, Matthew Kang
-299kg
+
Bobby Green
0

Fazer lanserar bröd med syrsor i

Först i Finland

Företaget Fazer lanserar nu världens första insektsbröd för matbutiker i Finland. Bröden ska finnas i utvalda finska matbutiker nu under fredag och de är bakade med mjöl av hussyrsor. Ett syrsbröd innehåller 70 syrsor. Försäljning av insekter som livsmedel blev tillåtet i Finland den första november i år. Juhani Sibakov är innovationsdirektör hos Fazer Bageri Finland och han säger följande: x22Ledstjärnan för våra bageriprodukter är alltid utmär...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Fazer, insekter, bröd, Fazer Syrsbröd, syrsor
75kg
+
Bobby Green
0

Mario Batali äter ett par heta kycklingvingar

Hur mycket pallar han?

Kändiskocken Mario Batali har varit hos Sean Evans för att mumsa på lite heta kycklingvingar, prata lite om sin besatthet av Yeezy-produkter och ge lite tips på vad man ska göra med resterna från Thanksgiving.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Mario Batali, kycklingvingar, kock
86kg
+
Bobby Green
0

Fläskig fläskmacka i Philadelphia

Hos John's Roast Pork

Ska man äta macka i Philadelphia ska det vara en Philly Cheese Steak. Eller? Lucas från Eater tycker gott att man kan bryta traditionen och istället sätta i sig en Roast Pork-macka.
Läs mer om Mat, Eater, Philly, macka, gott, lunch, mat, John's Roast Pork
92kg
+
Bobby Green
0

Rachels ökända trifle

Råkade blanda recept

I serien Vänner ska Rachel laga till den smarriga efterrätten Trifle, men något går fel och halva receptet är istället för Shepherdx27s Pie. Båda sakerna är goda var för sig, men kanske inte ihop. Binging with Babish ger sig på att göra Rachels version ändå, bara för att se hur den smakar.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Friends, Rachel, Trifle, mat, matlagning
84kg
+
Bobby Green
0

Den dyraste köttbiten i New York

Nick äter Wagyu hos Old Homestead

Old Homestead Steakhouse ligger i Manhattans Meatpacking-district och där kan man få sig en japansk Wagyu-köttbit. Men smakar det så kostar det, för rätten vill nämligen stället ha 350 dollar.
Läs mer om Mat, Eater, The Meat Show, Nick Solares, köttbit, dyr, New York, Old Homestead
83kg
+
Bobby Green
0

Jätteportion med ramen-nudlar

Hur lång tid tar det för Matt att sänka den?

Tävlingsätaren Matt Stonie verkar aldrig vara särskilt mätt, och det senaste han har satt i sig är en enorm skål med ramen-nudlar som i vanliga fall är tänkt för fyra personer. Hur lång tid tar det för Matt att äta upp allt? Klarar han det på under 25 minuter får han en t-shirt, sin bild på väggen och maten gratis.
Läs mer om Mat, Matt Stonie, ramen, nudlar, skål, stor, mat, lunch
94kg
+
Bobby Green
0

Bob Saget får hicka av heta kycklingvingar

Intressant samtal med Sean Evans

Skådespelaren Bob Saget har hunnit med mycket i sina dagar. Han började med stand up och blev en med folket i rollen som Danny Tanner i Huset Fullt. Nu har han hälsat på Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar och så här såg det ut. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Bob Saget, skådespelare, kycklingvingar