m
a
r
9 i dag8 i går72 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Smasha burgaren och upptäck nya smaker

Gott!

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Hamburgare

Vissa säger att man ska jobba så lite som möjligt med köttet när man gör burgare för att det ska vara så mycket luft i det som möjligt. Andra drämmer till burgaren rejält när den ligger i pannan, även kallat smash. Detta gör man för att maximera smakerna och i videon ovan visar SeriousEats hur du ska gå tillväga.

Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang
Tar hjälp av crowdfunding 
54kg
+
Bobby Green
0
Öl bryggd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
100kg
+
Bobby Green
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
102kg
+
Bobby Green
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
139kg
+
Roger Åberg
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
155kg
+
Roger Åberg
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
107kg
+
Roger Åberg
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
159kg
+
Roger Åberg
0
Så överlever du en hiss som rasar
Tips från coachen 
66kg
+
Bobby Green
0
Så här lagar du till en stek
Både en dyr och en billig sådan 
130kg
+
Roger Åberg
0
Funktionshindrade barn får uppleva tyngdlöshet
Lycka! 
225kg
+
Bobby Green
0
De två största hälsobluffarna just nu
Matgeek snackar om Holistic och Beauty Drop 
238kg
+
Bobby Green
0