m
a
r
2 i dag2 i går78 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

GB Glace presenterar årets glassnyheter

Penisglassen försvinner

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Glass

Det bästa med ett nytt år är att det kommer nya glassar att njuta av när värmen väl är här igen. GB Glace som i år fyller 75 presenterar nu årets sortiment och det är en blandning av massa smaker för att kunna tilltala så många som möjligt. En nyhet är att den omtalade "penisglassen" X-pop försvinner vilket kanske gör de som blev förnärmade av den glada. Sju stycken andra glassar försvinner också när de nya ska ta plats och dessa är Feast Snack Bar, Lakrits Dröm, Kingis Crumble, Magnum Pink, Magnum Double Peanut Butter, Daim Chocolate och R-ICE Vanilj & Choklad.

Deppar man över de glassar som plockas bort kanske man kan glädjas åt nyheterna. Dessa är åtta till antalet och upplägget ser ut som följande:

Magnum Double Raspberry

En smakupplevlse i flera lager. Len hallonglas doppad i Magnum choklad och ett lager av ljuvlig hallonsås allt omslutet av ett yttre lager tjock Magnum-choklad. All choklad är RA-certifierad. 88ml, rekommenderat pris 23kr. Finns även i flerpack som Magnum Mini Double Rasberry.

Magnum Double Coconut

Uppfriskande kokosnötsglass doppad i ett lager av choklad med ett lager av fyllig chokladsås, omslutet av ytterligare ett lager Magnum-choklad av högsta kvalitet. 88ml, rekommenderat pris 23kr.

Magnum Cookie Crumble

Klassiskt överdrag av Magnum-choklad med kakbitar fylld med len vaniljglass med smak av kakor. All choklad är RA-certifierad. 100ml, rekommenderat pris 21kr.

Daim Liquorice

Sveriges populäraste glass med lakrits, den femte mest efterfrågade glassmaken. En stor härlig strut med lakritsglass med Daim-bitar i en krispig våffla. Självklart är glasskulan doppad i ljuvlig Daim-choklad. 160ml, rekommenderat pris 23kr. Finns även i flerpack.

Minions Gelato!

En glass med vanilj- och banansmak som passar alla åldrar. Glassen är utvecklad särskilt för barn och uppfyller givetvis GB Glaces stränga kriterier för barnglass, dvs max 110 kcal per glass, max 3g mättat fett och max 20g tillsatt per 100 g. 90ml, rekommenderat pris 14kr.

MintChoklad Dröm

En laktosfri, härlig glass med smak av mint och med en kärna av len choklad i en klassisk våffla. 120ml, rekommenderat pris 21kr.

Solero Strawberry Smoothie

Fräsch glassnyhet med hela 35% jordgubbsbitar i glassen och endast 49 kcal. 55ml, rekommenderat pris 14kr.

Choice

En veganvänlig strut i klassiskt format med vaniljglass gjord på ris med rippel och överdrag av kakao i en krispig majsvåffla. Fri från mjölk, gluten och soja. 150ml, rekommenderat pris 23kr.