m
a
r
4 i dag6 i går72 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Frasses öppnar mitt i Stockholm

Skrovmålet kommer till Hufvudstaden

Frasses i Ersboda
Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Restaurang

Den norrländska hamburgerkedjan Frasses har hittat till fler platser än i norr men i någon storstad neråt har det inte funnits någon restaurang, förrän nu eftersom man ska slå upp ett ställe mitt i Stockholm. Stället kommer att ligga i anslutning till gamingcentret Inferno Onlines lokaler på Odenplan, och restaurangen kommer även att drivas av de som sköter Inferno - Anton Budak och Samuel Agirman. Hamburgerstället kommer att ha plats för 50 stycken gäster men när det öppnar får vi tyvärr inte reda på för tillfället, mer än att det blir till våren.

Visa
Pressmeddelande
Frasses Hamburgare storsatsar och öppnar sin första restaurang i Stockholm. Under våren slår kedjan upp dörrarna för en restaurang i modernaste snitt på Odengatan. I nyrenoverade lokaler kommer ett 50-tal gäster att få njuta av Frasses goda hamburgare.

Frasses är den norrländska hamburgerkedjan som satsar genom att öppna sin första restaurang i Stockholm. Kedjan har sedan länge funnits på flertalet orter runtom i Sverige men tar äntligen klivet in på marknaden i Stockholm.

- Vårt norrländska koncept med hamburgare som steks direkt på beställning har länge varit efterfrågat i huvudstaden, därför är det extra positivt att inom kort få erbjuda Stockholmarna våra goda burgare, säger Frasses VD Åke Morén.

Restaurangen kommer att drivas i franchiseform med Anton Budak och Samuel Agirman i spetsen. Anton och Samuel driver idag Inferno Online - världens största gamingcenter. I angränsande lokaler till deras befintliga verksamhet kommer en Frasses restaurang att vara redo för att ta emot hungriga hamburgergäster under våren.

- Vi är stolta över att bli en del av Frasses och introducera dess utbud till både gamers och hungriga matgäster. Det känns som ett steg i rätt riktning och det är med stor ödmjukhet jag välkomnar Frasses första restaurang till Stockholm. Ett sedan tidigare inarbetat koncept tillsammans med en attraktiv och nytänkande inredning samt anslutningen till Inferno Online är en garant för ett lyckat samarbete. Innovativa kampanjer och menyförslag kommer även komponeras av våra gäster, säger Anton Budak från Inferno Online.

- Det känns spännande att ingå en allians med Norrland och vi är glada att dem valde just oss. Restaurangens läge samt den stora efterfrågan på ytterligare bra mat-alternativ kring Odenplan får framtiden att kännas väldigt ljus. Vi välkomnar gladeligen Frasses till Stockholm, säger Samuel Agirman.

Lokalen byggs om efter Frasses nya inredningskoncept där färgval och material andas norrländsk och stilren design. Restaurangen blir en harmonisk och hemtrevlig miljö för såväl gästen på språng och för den som vill njuta i lugn och ro med familj och vänner.

Konceptet är en del av Frasses satsning på att förnya restaurangmiljöerna och utveckla en tydligare restaurangprofilering.
Chili Klaus ger gosskör Ghost peppers
Så tokigt! 
119kg
+
Bobby Green
0
Dokumentär om David Bowies sista år
Kommer 2018 
102kg
+
Bobby Green
0
Gräddlikör med smak av Cognac
Den första på svenska marknaden 
104kg
+
Bobby Green
0
McDonald's lanserar McVegan i Sverige
Kommer innan årsskiftet 
171kg
+
Bobby Green
0
JW Anderson och Converse samarbetar
Så här ser skorna ut 
49kg
+
Bobby Green
0
Ölmarinerade Seitan-tacos
Ett veganskt alternativ 
110kg
+
Bobby Green
0
KFC släpper ny kollektion med prylar
Julklappstips? 
69kg
+
Bobby Green
0
Köp ett par handklovar för 65 000 dollar
Eller inte 
37kg
+
Bobby Green
0
Enormt penthouse till salu i New York
Har grym utsikt 
241kg
+
Bobby Green
0
The Outfield - Your Love
Fredagsklassikern 
111kg
+
Bobby Green
0
Glen bygger fantastiska motorcykelmodeller
I skala 1:4 
106kg
+
Bobby Green
0
Snubbe satte biltuta på sin cykel
Tröttnade på folk som drällde i cykelfilen 
253kg
+
Bobby Green
0
Jureskog Signature är tillbaka på McDonald's
Snart är samarbetet över 
-12kg
+
Bobby Green
0
Vox tar sig en titt på J Dillas favoritverktyg
Samplern Akai MPC3000 
103kg
+
Bobby Green
0
Chris Pratt intervjuar Margot Robbie
Lånar Jimmy Kimmels plats 
155kg
+
Bobby Green
0
Jackor inspirerade av The Empire Strikes Back
Ska hålla dig varm på Hoth 
179kg
+
Bobby Green
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
34.4°
+
Roger Åberg
0