m
a
r
1 i dag10 i går75 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Frasses öppnar mitt i Stockholm

Skrovmålet kommer till Hufvudstaden

Frasses i Ersboda
Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Restaurang

Den norrländska hamburgerkedjan Frasses har hittat till fler platser än i norr men i någon storstad neråt har det inte funnits någon restaurang, förrän nu eftersom man ska slå upp ett ställe mitt i Stockholm. Stället kommer att ligga i anslutning till gamingcentret Inferno Onlines lokaler på Odenplan, och restaurangen kommer även att drivas av de som sköter Inferno - Anton Budak och Samuel Agirman. Hamburgerstället kommer att ha plats för 50 stycken gäster men när det öppnar får vi tyvärr inte reda på för tillfället, mer än att det blir till våren.

Visa
Pressmeddelande
Frasses Hamburgare storsatsar och öppnar sin första restaurang i Stockholm. Under våren slår kedjan upp dörrarna för en restaurang i modernaste snitt på Odengatan. I nyrenoverade lokaler kommer ett 50-tal gäster att få njuta av Frasses goda hamburgare.

Frasses är den norrländska hamburgerkedjan som satsar genom att öppna sin första restaurang i Stockholm. Kedjan har sedan länge funnits på flertalet orter runtom i Sverige men tar äntligen klivet in på marknaden i Stockholm.

- Vårt norrländska koncept med hamburgare som steks direkt på beställning har länge varit efterfrågat i huvudstaden, därför är det extra positivt att inom kort få erbjuda Stockholmarna våra goda burgare, säger Frasses VD Åke Morén.

Restaurangen kommer att drivas i franchiseform med Anton Budak och Samuel Agirman i spetsen. Anton och Samuel driver idag Inferno Online - världens största gamingcenter. I angränsande lokaler till deras befintliga verksamhet kommer en Frasses restaurang att vara redo för att ta emot hungriga hamburgergäster under våren.

- Vi är stolta över att bli en del av Frasses och introducera dess utbud till både gamers och hungriga matgäster. Det känns som ett steg i rätt riktning och det är med stor ödmjukhet jag välkomnar Frasses första restaurang till Stockholm. Ett sedan tidigare inarbetat koncept tillsammans med en attraktiv och nytänkande inredning samt anslutningen till Inferno Online är en garant för ett lyckat samarbete. Innovativa kampanjer och menyförslag kommer även komponeras av våra gäster, säger Anton Budak från Inferno Online.

- Det känns spännande att ingå en allians med Norrland och vi är glada att dem valde just oss. Restaurangens läge samt den stora efterfrågan på ytterligare bra mat-alternativ kring Odenplan får framtiden att kännas väldigt ljus. Vi välkomnar gladeligen Frasses till Stockholm, säger Samuel Agirman.

Lokalen byggs om efter Frasses nya inredningskoncept där färgval och material andas norrländsk och stilren design. Restaurangen blir en harmonisk och hemtrevlig miljö för såväl gästen på språng och för den som vill njuta i lugn och ro med familj och vänner.

Konceptet är en del av Frasses satsning på att förnya restaurangmiljöerna och utveckla en tydligare restaurangprofilering.
Snubbe får lira trummor med Foo Fighters
Verkar ha bra självförtroende 
142kg
+
Bobby Green
0
Metallica - The Unforgiven II
Fredagsklassikern 
124kg
+
Bobby Green
0
Carpool Karaoke med Linkin Park
Spelades in en vecka innan Chester dog 
117kg
+
Bobby Green
0
Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang
Tar hjälp av crowdfunding 
48kg
+
Bobby Green
0
Öl bryggd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
102kg
+
Bobby Green
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
107kg
+
Bobby Green
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
141kg
+
Roger Åberg
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
162kg
+
Roger Åberg
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
111kg
+
Roger Åberg
0
Det här betyder alla IKEA-namnen
Imponerande lista 
100kg
+
Roger Åberg
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
162kg
+
Roger Åberg
0
Så överlever du en hiss som rasar
Tips från coachen 
67kg
+
Bobby Green
0
Så här lagar du till en stek
Både en dyr och en billig sådan 
130kg
+
Roger Åberg
0