m
a
r
5 i dag69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

McDonald's börjar med bordsbokning

För att hajpa upp den nya burgaren

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Från och med den 15 september ska det på utvalda McDonald's-restauranger för första gången vara möjligt att boka bord. Man drar igång det hela för att ytterligare göra reklam för den nya burgare Maestro Classic och bokar man ett bord ska man alltså kunna uppleva det hela på ett nytt sätt och få en helhetsupplevelse.
"Vi vill ge hamburgerälskare en unik upplevelse på McDonald’s. Nya Maestro Classic är en riktigt god kvalitetsburgare, så den vill vi lansera på ett roligt och exklusivt sätt. Därför låter vi våra gäster få provsmaka gourmethamburgaren genom att reservera ett bord och känna sig lite extra välkomna in till oss."
Bordsbokningen gäller för upp till fyra personer och det är klockan 19.00 som gäller, man kan alltså inte själv välja tid. Gästerna får då en tvårättersmeny där den nya burgaren är varmrätt.

Visa
Pressmeddelande
McDonald’s testar bordsbokning i Sverige

För första gången är det möjligt att boka bord på McDonald’s. På utvalda restauranger runt om i landet går det att reseservera ett bord och få bordsservering. McDonald’s vill med bordsbokningen låta hamburgerälskare uppleva den nya gourmetburgaren Maestro Classic på ett helt nytt sätt. Bordsbokningen öppnar tisdag den 15 september på Bookatable.se/mcdonalds.

Sverige är först i världen med att erbjuda bordsbokning på McDonald’s. Middagssittningarna som är möjliga att boka gäller under valda dagar med start 22 september.

– Vi vill ge hamburgerälskare en unik upplevelse på McDonald’s. Nya Maestro Classic är en riktigt god kvalitetsburgare, så den vill vi lansera på ett roligt och exklusivt sätt. Därför låter vi våra gäster få provsmaka gourmethamburgaren genom att reservera ett bord och känna sig lite extra välkomna in till oss, säger Staffan Ekstam, ansvarig för menystrategi och produktutveckling på McDonald’s Sverige.

Bordsbokningen kommer vara möjlig på drygt 30 McDonald’s-restauranger från norr till söder. Sällskapet blir serverad en tvårättersmeny med den nya gourmetburgaren som varmrätt. Bordsbokningen görs i samarbete med Bookatable och kan enkelt göras på www.bookatable.se/mcdonalds

– Vi hjälper allt från kvarterskrogar, lokala favoriter till fina Michelin-restauranger med deras bordsbokning. Därför ställer vi gärna upp när McDonald’s Sverige vill vara först i världen med att erbjuda bordsbokning på sina restauranger under en tidsbegränsad period. Vi uppmanar alla som vill inspireras att inte missa tillfället att få uppleva den nya gourmetburgaren på bästa sätt, säger Jonas Carlén, Commercial director på Bookatable Sverige.

Bordsbokningen öppnar den 15 september och bokningar kan göras valda dagar fr o m
22 september till 2 oktober. Bordet gäller för upp till 4 personer kl.19.00.
Enormt penthouse till salu i New York
Har grym utsikt 
221kg
+
Bobby Green
0
The Outfield - Your Love
Fredagsklassikern 
107kg
+
Bobby Green
0
Snubbe satte biltuta på sin cykel
Tröttnade på folk som drällde i cykelfilen 
234kg
+
Bobby Green
0
Jureskog Signature är tillbaka på McDonald's
Snart är samarbetet över 
-4kg
+
Bobby Green
0
Vox tar sig en titt på J Dillas favoritverktyg
Samplern Akai MPC3000 
101kg
+
Bobby Green
0
Chris Pratt intervjuar Margot Robbie
Lånar Jimmy Kimmels plats 
153kg
+
Bobby Green
0
Jackor inspirerade av The Empire Strikes Back
Ska hålla dig varm på Hoth 
172kg
+
Bobby Green
0
Övergiven badort i Florida
Spännande 
112kg
+
Bobby Green
0
Koskenkorva lanserar premiumvodka
Tar dig till den finska naturen 
135kg
+
Bobby Green
0
Tempura-restaurang med Michelinstjärna
Den enda i USA 
103kg
+
Bobby Green
0
Så här låter realistiska filmdialoger
Intressant som alltid från Nerdwriter1 
124kg
+
Bobby Green
0
Dokumentär om André the Giant
Kommer nästa vår 
125kg
+
Bobby Green
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
34.6°
+
Roger Åberg
0