m
a
r
1 i dag1 i går75 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

En kortfilm om en kock som öppnar restaurang

Så tänker Timothy Hollingsworth

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Efter att ha slutat som Chef de Cuisine vid The French Laundry flyttade Timothy Hollingsworth till Los Angeles för att bli chefskock och delägare i den nya restaurangen Otium. I det här klippet berättar han lite om hur tänker sig menyn på det nya stället som öppnar nu i september.

Snubbe får lira trummor med Foo Fighters
Verkar ha bra självförtroende 
184kg
+
Bobby Green
0
Metallica - The Unforgiven II
Fredagsklassikern 
128kg
+
Bobby Green
0
Carpool Karaoke med Linkin Park
Spelades in en vecka innan Chester dog 
125kg
+
Bobby Green
0
Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang
Tar hjälp av crowdfunding 
41kg
+
Bobby Green
0
Öl bryggd på färsk ananas
Nytt från Brutal Brewing 
107kg
+
Bobby Green
0
Jimmy KImmel intervjuar David Letterman
Hur går det för pensionären? 
105kg
+
Bobby Green
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
141kg
+
Roger Åberg
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
165kg
+
Roger Åberg
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
114kg
+
Roger Åberg
0
Det här betyder alla IKEA-namnen
Imponerande lista 
100kg
+
Roger Åberg
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
165kg
+
Roger Åberg
0
Så överlever du en hiss som rasar
Tips från coachen 
66kg
+
Bobby Green
0