m
a
r
1 i dag20 i går82 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

AKO-kolan är tillbaka!

Strupen / Snacks och godis

Nu spelar det ingen roll vad som händer resten av året - årets absolut bästa nyhet har redan anlänt. Den fantastiskt goda AKO-kolan gör comeback och jag vet både en och två personer som kommer att jubla rätt ut på grund av denna nyhet.

Cloetta och Sockerbageriet i Helsingborg återinför den klassiska kolan i originalsmakerna mint, grädd och chok. Patrick Axzell som är Business Development Director Scandinavia säger följande:

"Vi är imponerade av det starka engagemanget och det känns bra att kunna visa att vi lyssnat på våra konsumenter. AKO-kolan kommer att finnas i de klassiska smakerna Mint, Choklad och Grädd, och då även designen är densamma är vi säkra på att konsumenterna kommer att känna igen sina favoriter. Vi utesluter heller inte att det kan bli ytterligare AKO-varianter i fortsättningen, och kanske engagerar vi våra konsumenter i denna process."
Tyvärr kommer du inte att kunna springa ner till din vanliga dagligvaruhandel och shoppa godiset utan det kommer att säljas på utvalda presentaffärer, museum, te- & kaffebutiker och på Åhléns. Men omvägen är garanterat värt det - bums iväg och handla nu!

Fraudulent Cloth

Sinnet / Musik

Jedi Mind Tricks nya album Albumet The Thief and the Fallen som släpps på tisdag, den andra juni, innehåller låten Fraudulent Cloth som precis fått en video.

youtube.com +

Så gör du McDonald's-pommes hemma

Strupen / Mat

Det är många som tycker att McDonald's har de allra bästa pommesen och i den här videon får vi reda på hur man kan göra dessa gyllene pinnar själv hemma, eller i alla fall något som påminner om det som gyllene måsen serverar.

Vilken kedja eller restaurang har de bästa pommesen enligt dig?

lifehacker.com +

Video och bekräftat album från MS MR

Sinnet / Musik

MS MR har släppt en video till sin låt Painted och bekräftar dessutom nu att en uppföljare på deras album från 2013 är på gång och släpps redan i juli. Extra roligt är att albumet, som kommer heta How Does It Feel, släpps redan 17:e juli.

diymag.com +

Ett test av BMW M6 - den från 80-talet

Garaget / Bilen

2003 lanserade BMW E63 - den nya 6-serien. 2006 kom M6 men alla BMW-älskare vet att den dök upp redan 1983 i form av M635i (M6 i USA). Även om E63 och F13 är fantastiska bilar så bultar i alla fall mitt hjärta lite extra för originalet, och en sådan får vi se testas i den här videon.

www.autoevolution.com +

3D-printad fåtölj

Hemmet / Möbler

Janne Kyttanen på 3D Systems har tagit fram en 3D-printad fåtölj som endast väger 2,5 kg. Anledningen till att fåtöljen kan vara så lätt är att den bara har ett tunt lager metall runt den strukturen som 3D-printern skriver ut.

www.contemporist.com +
Kontakt Annonsera RSS
Stäng! Vill du nå redaktionen med tips, åsikter, hurrarop eller kritik, maila red@tjock.se.
Vill du prata business, maila Roger Åberg på roger@tjock.se eller ring honom på 0735 317010.
Vill du skicka post till oss är adressen Tjock, 105 44 Stockholm.
Vill du skicka bud till oss är adressen Rådmansgatan 49, Stockholm.

Stäng! Vi erbjuder ett bannerformat på Tjock: panorama XL. Formatet är 980x300 pixlar.
Listpris för dessa är 225 CPM.

Man kan köpa sponsrade artiklar, dessa är tydligt annonsmärkta och produceras av annonsören.
Sponsrade artiklar visas överst i flödet, en gång per unik webbläsare.
Kostnaden för dessa är 1000 CPM, minsta köp 10 000 kontakter.

Kontakta annonsera@tjock.se eller ring Roger Åberg på 0735 317010.