m
a
r
3 i går97 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

AKO-kolan är tillbaka!

Strupen / Snacks och godis

Nu spelar det ingen roll vad som händer resten av året - årets absolut bästa nyhet har redan anlänt. Den fantastiskt goda AKO-kolan gör comeback och jag vet både en och två personer som kommer att jubla rätt ut på grund av denna nyhet.

Cloetta och Sockerbageriet i Helsingborg återinför den klassiska kolan i originalsmakerna mint, grädd och chok. Patrick Axzell som är Business Development Director Scandinavia säger följande:

"Vi är imponerade av det starka engagemanget och det känns bra att kunna visa att vi lyssnat på våra konsumenter. AKO-kolan kommer att finnas i de klassiska smakerna Mint, Choklad och Grädd, och då även designen är densamma är vi säkra på att konsumenterna kommer att känna igen sina favoriter. Vi utesluter heller inte att det kan bli ytterligare AKO-varianter i fortsättningen, och kanske engagerar vi våra konsumenter i denna process."
Tyvärr kommer du inte att kunna springa ner till din vanliga dagligvaruhandel och shoppa godiset utan det kommer att säljas på utvalda presentaffärer, museum, te- & kaffebutiker och på Åhléns. Men omvägen är garanterat värt det - bums iväg och handla nu!

Sluta var slav under bäst före-datumet!

Strupen / Mat

"Bäst före" är något som står på de allra flesta livsmedel som man köper och vi är många som tittar lite för mycket på detta och tror att det är någon slags lag på att man måste slänga saker när datumet har passerat. Så är det så klart inte och i det här klippet tar Johan Hedberg aka Matgeek upp några saker som du med gott samvete kan äta långt efter bäst före-datumet.

youtube.com +

Lådbilar som rullar på kullager

Garaget / Leksaken

Allt man behöver för att bygga sig en egen lådbil är ett par brädbitar och ett gäng kullager. Som vi kan se fungerar detta alldeles utmärkt och det gör att du som kör bara är några centimeter från den hårda asfalten. Inte helt smart kanske, men det ser ju i alla fall kul ut.

www.autoevolution.com +

Michael Jackson är klart läskigare utan musik

Sinnet / Musik

Om man tar en klassisk Jackson-video som den till The way you make me feel och lägger på nytt ljud på den och tar bort musiken får man något som är riktigt, riktigt creepy. Originalet under.

youtube.com +

Stabilisera vinylen med tjock puck

Hemmet / Elektronik

Även om jag inte är någon vinylnörd inbillar jag mig att man behöver en sådan här. Det är en mattsvart, stor och tjock puck som helt enkelt är till för att stabilisera vinylen och den är gjord av Sou'laes Audio. Den väger ett halvt kilo, är gjord av aluminium och har en yta på undersidan som ska skydda vinylen så att den inte skadas. Kostar 45 euro.

www.nousklaeraudio.nl +

Ryggsäcken som försöker vara osynlig

Garderoben / Väskor

Vill du ha en ryggsäck som går utmärkt att ha saker i men som syns så lite som möjligt? Det var målet när man gjorde den här ryggsäcken och jag tycker att man lyckats rätt bra. Svart, utan trams och i en rätt vettig storlek.

Prislappen ligger på 189 euro.

www.pxurbanwear.com +
Kontakt Annonsera RSS
Stäng! Vill du nå redaktionen med tips, åsikter, hurrarop eller kritik, maila red@tjock.se.
Vill du prata business, maila Roger Åberg på roger@tjock.se eller ring honom på 0735 317010.
Vill du skicka post till oss är adressen Tjock, 105 44 Stockholm.
Vill du skicka bud till oss är adressen Rådmansgatan 49, Stockholm.

Stäng! Vi erbjuder ett bannerformat på Tjock: panorama XL. Formatet är 980x300 pixlar.
Listpris för dessa är 225 CPM.

Man kan köpa sponsrade artiklar, dessa är tydligt annonsmärkta och produceras av annonsören.
Sponsrade artiklar visas överst i flödet, en gång per unik webbläsare.
Kostnaden för dessa är 1000 CPM, minsta köp 10 000 kontakter.

Kontakta annonsera@tjock.se eller ring Roger Åberg på 0735 317010.