m
a
r
9 i dag6 i går65 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

AKO-kolan är tillbaka!

Strupen / Snacks och godis

Nu spelar det ingen roll vad som händer resten av året - årets absolut bästa nyhet har redan anlänt. Den fantastiskt goda AKO-kolan gör comeback och jag vet både en och två personer som kommer att jubla rätt ut på grund av denna nyhet.

Cloetta och Sockerbageriet i Helsingborg återinför den klassiska kolan i originalsmakerna mint, grädd och chok. Patrick Axzell som är Business Development Director Scandinavia säger följande:

"Vi är imponerade av det starka engagemanget och det känns bra att kunna visa att vi lyssnat på våra konsumenter. AKO-kolan kommer att finnas i de klassiska smakerna Mint, Choklad och Grädd, och då även designen är densamma är vi säkra på att konsumenterna kommer att känna igen sina favoriter. Vi utesluter heller inte att det kan bli ytterligare AKO-varianter i fortsättningen, och kanske engagerar vi våra konsumenter i denna process."
Tyvärr kommer du inte att kunna springa ner till din vanliga dagligvaruhandel och shoppa godiset utan det kommer att säljas på utvalda presentaffärer, museum, te- & kaffebutiker och på Åhléns. Men omvägen är garanterat värt det - bums iväg och handla nu!

609kg
+
-
Bobby Green
torsdag 30 jan 2014 kl 14:21

Shwood RX collection

Garderoben / Glasögon

Shwood har gjort sig ett namn på att leverera högklassiga solglasögon i trä. Nu gör man för första gången en RX-kollektion, alltså vanliga glasögonbågar tänkta att slipa in styrkeglas i.

De har lyckats i modellvalet och prickar perfekt in glasögontrenden som råder just nu. I webshopen finns bland annat Quimby i acetat, Newport i metall och trä, Francis i trä och titan samt Eugene i trä och metall.

via Highsnobiety www.shwoodshop.com +
80kg
+
-
Åsa Wikström
i dag kl 17:02

Att svarva till en Kokeshidocka

Hemmet / Detaljer

Yasuo Okazaki svarvar till Kokeshidockor och gör det med säker hand. Dockorna ska tydligen vara inspirationen till de Mii-figurer som finns för Wii.

tetotetote-sendai.jp +
85kg
+
-
Roger Åberg
i dag kl 17:00

Skeden för den som inte litar på omvärlden

Hemmet / Köket

Om man verkligen inte litar på omvärlden kanske den här produkten kan vara något, men jag hoppas att ingen behöver köpa den. Det är en sked med inbyggt förstoringsglas för den som vill inspektera det man äter innan man sätter tänderna i det.

www.objectsolutions.net +
61kg
+
-
Roger Åberg
i dag kl 16:00

Kaffebryggaren för hårda tag

Strupen / Kaffe

Bara för att man jobbar i en skitigare miljö betyder ju inte att man vill ha sämre kaffe. Med målet att få bort det trötta kaffet i termos kör OXX nu en kickstarter för deras kaffebryggare Coffeeboxx. Funktionen är densamma som en vanlig kapselbryggare (man använder ett system som kallas för K-cup) men den här är gjord för att tåla lite skit.

Skalet är slagtåligt, grundkonstruktion ska tåla 250 kilos tryck och dessutom är den vatten- och dammtålig. Borde palla det mesta med andra ord. 299 kostar den på kickstarter och man är just nu halvvägs till målet.

www.oxx.com +
86kg
+
-
Roger Åberg
i dag kl 15:00

Gör din egen bacon

Strupen / Mat

Bacon är gott och allt blir nog godare om man gör det själv. Med det här lilla paketet med ingredienser och sidfläsk har du din alldeles egna bacon fixad på en vecka.

Det går så klart alldeles utmärkt att köpa ingredienserna i affären istället för att importera dem från USA. Någon av er som har ett riktigt bra recept / guide? Hur gör ni er bacon?

www.williams-sonoma.com +
91kg
+
-
Roger Åberg
i dag kl 14:00
Kontakt Annonsera RSS
Stäng! Vill du nå redaktionen med tips, åsikter, hurrarop eller kritik, maila red@tjock.se.
Vill du prata business, maila Roger Åberg på roger@tjock.se eller ring honom på 0735 317010.
Vill du skicka post till oss är adressen Tjock, 105 44 Stockholm.
Vill du skicka bud till oss är adressen Rådmansgatan 49, Stockholm.

Stäng! Vi erbjuder ett bannerformat på Tjock: panorama XL. Formatet är 980x300 pixlar.
Listpris för dessa är 225 CPM.

Man kan köpa sponsrade artiklar, dessa är tydligt annonsmärkta och produceras av annonsören.
Sponsrade artiklar visas överst i flödet, en gång per unik webbläsare.
Kostnaden för dessa är 1000 CPM, minsta köp 10 000 kontakter.

Kontakta annonsera@tjock.se eller ring Roger Åberg på 0735 317010.