m
a
r
8 i dag13 i går111 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

AKO-kolan är tillbaka!

Strupen / Snacks och godis

Nu spelar det ingen roll vad som händer resten av året - årets absolut bästa nyhet har redan anlänt. Den fantastiskt goda AKO-kolan gör comeback och jag vet både en och två personer som kommer att jubla rätt ut på grund av denna nyhet.

Cloetta och Sockerbageriet i Helsingborg återinför den klassiska kolan i originalsmakerna mint, grädd och chok. Patrick Axzell som är Business Development Director Scandinavia säger följande:

"Vi är imponerade av det starka engagemanget och det känns bra att kunna visa att vi lyssnat på våra konsumenter. AKO-kolan kommer att finnas i de klassiska smakerna Mint, Choklad och Grädd, och då även designen är densamma är vi säkra på att konsumenterna kommer att känna igen sina favoriter. Vi utesluter heller inte att det kan bli ytterligare AKO-varianter i fortsättningen, och kanske engagerar vi våra konsumenter i denna process."
Tyvärr kommer du inte att kunna springa ner till din vanliga dagligvaruhandel och shoppa godiset utan det kommer att säljas på utvalda presentaffärer, museum, te- & kaffebutiker och på Åhléns. Men omvägen är garanterat värt det - bums iväg och handla nu!

609kg
+
-
Bobby Green
torsdag 30 jan 2014 kl 14:21

Jamie xx - Loud Places

Sinnet / Musik

Den 1 juni släpper Jamie xx sitt debutalbum och med på plattan kommer bland annat låten Loud Places finnas med. I dag släpptes videon till låten och du kan beskåda den här ovan.

www.highsnobiety.com +
80kg
+
-
Bobby Green
i dag kl 16:30
Hela denna artikel är en annons

Tvodd on Wheels – Ola Salo

Promotion / Annons

I Tvodd on Wheels utforskar Nisse Edwall ouppta?ckta delar av stan i helt nya Mercedes-Benz CLA Shooting Brake. Sju urbana profiler – allt från artister till entreprenörer – visar sina smultronsta?llen och ibland oka?nda (och märkliga!) intressen.

I det här avsnittet tar The Ark-sångaren Ola Salo med sig Nisse till en extremt oväntad plats: en obskyr seriebutik på Söder, där Nisse får lära sig allt om Olas okända besatthet. Att coola Ola i hemlighet är serinörd alltså? Och har övningskört i åtta år? Otippat. Ola passar på att introducera Nisse till albumsamlandets förlovade land - dessutom träffar vi den karismatiske butiksägaren Erkki, med Söders goaste frissa. Blev Olas Prince Valiantsamling komplett? Kolla på videon så får du svaret!

Sponsrat inlägg.

Tre minuter gangsters

Sinnet / Film

Gangsterfilmer är en kategori jag verkligen gillar. Skådespelare som Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro och Jack Nicholson förvandlas till riktigt hala snubbar iförda fräscha kostymer och onda intentioner. Något slemmiga, oftast med en stor cigarr i mungipan och en pickadoll inom nära räckhåll.

Jorge Luengo Ruiz klippte ut några klassiska scener ur flera filmer i den här kategorin och bakade ner det till det här tre minuter långa samlingsklippet.

geektyrant.com +
80kg
+
-
Bobby Green
i dag kl 15:30

40 år av Porsche 911 Turbo med Magnus Walker

Garaget / Bilen

I år fyller Porsche 911 Turbo hela 40 år och för att fira detta har Porsche-fantasten och samlaren Magnus Walker provkört en originalbil från 1975 och jämfört den med dagens version, och man kan väl minst sagt säga att det har hänt en hel del. Under skalet åtminstone.

www.highsnobiety.com +
81kg
+
-
Bobby Green
i dag kl 14:30

Ramlösa har tryckt in ros och ingefära i nytt vatten

Strupen / Dryck

Det ramlade in två nya Ramlösa-smaker till kontoret som jag och André snabbt kastade oss över. Smakerna heter RoseBerry och LemoNice och i den förstnämnda finns det hallon och ros medan det i den sistnämnda finns citron och ingefära.

Vi började med att korka upp rosvattnet och där är första intrycket att det faktiskt doftar ganska mycket hallon, och ganska lite ros. Det luktar sommar och semester. Efter en första klunk kan vi båda konstatera vad den smakar - hallonbåtar! Det finns en väldigt svag eftersmak av rosenbuske men det är helt klart hallonen som träder fram mest. Faktiskt ganska gott, men kanske lite för mycket kolsyra.

Sen var det dags för LemoNice och det är mycket ingefärsdoft och citron som hoppar in i näsborrarna när förseglingen har brutits. Det luktar även lite citronkola och doften påminner lite om Dansk Citronsoda. Tyvärr blir det inte riktigt lika kul i strupen, för den smakar lite funky. Som det lätt kan bli när det kommer till citron får man tyvärr lite toablocksvarning, och det är ju aldrig kul.

Vinnaren enligt oss är helt klart RoseBerry.

Bägge flaskorna är på 50 centiliter och de släpps i service- och dagligvaruhandeln från och med nästa vecka. Priset varierar mellan 11-18 kronor.

Ros och ingefära sätter smak på Ramlösas nya tillskott

Till våren gör Ramlösas nya smaker RoseBerry och LemoNice entré. Med nyheterna tar Ramlösa den globala trenden att smaksätta mineralvatten med överraskande och spännande smakkombinationer - gärna med inslag av örter, kryddor och blommor - till Sverige. RoseBerry är en frisk och söt blandning av ros och hallon medan LemoNice är en hetare mix av citron och ingefära. Finns i butik från och med vecka 14, 2015.
Trenden att smaksätta mineralvatten med örter, kryddor och blommor kan man idag se runt om i världen, bland annat i USA och Japan. Det är också härifrån som Ramlösa har hämtat inspiration till de nya smakerna RoseBerry och LemoNice.

– Kan man smaksätta vatten med blommor och kryddor? Det kan låta konstigt men vi valde att testa och resultatet blev två fräscha och friska törstsläckare med oväntade smakkombinationer. I Ramlösa LemoNice möter den klassiska smaken citron kryddig ingefära och i Ramlösa RoseBerry får söta hallon överraskande sällskap av ros, säger Christel von Schantz, marknadschef för vatten och läsk på Carlsberg Sverige.

Ramlösa RoseBerry och Ramlösa LemoNice finns tillgängliga i service- och dagligvaruhandeln från och med vecka 14, 2015. 50 cl pet-flaska kostar cirka 11 kronor i dagligvaruhandeln och 18 kr i servicehandeln.
81kg
+
-
Bobby Green
i dag kl 13:30
Kontakt Annonsera RSS
Stäng! Vill du nå redaktionen med tips, åsikter, hurrarop eller kritik, maila red@tjock.se.
Vill du prata business, maila Roger Åberg på roger@tjock.se eller ring honom på 0735 317010.
Vill du skicka post till oss är adressen Tjock, 105 44 Stockholm.
Vill du skicka bud till oss är adressen Rådmansgatan 49, Stockholm.

Stäng! Vi erbjuder ett bannerformat på Tjock: panorama XL. Formatet är 980x300 pixlar.
Listpris för dessa är 225 CPM.

Man kan köpa sponsrade artiklar, dessa är tydligt annonsmärkta och produceras av annonsören.
Sponsrade artiklar visas överst i flödet, en gång per unik webbläsare.
Kostnaden för dessa är 1000 CPM, minsta köp 10 000 kontakter.

Kontakta annonsera@tjock.se eller ring Roger Åberg på 0735 317010.