m
a
r
8 i går75 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
80kg
+
Bobby Green
0

Katy Perry lagar mat med Gordon Ramsey

Bon Appétit!

En av Katy Perrys senaste låtar heter Bon Appétit så vad passar då bättre på att laga en måltid och sedan säga just denna fras? Till sin hjälp har hon ingen mindre än Gordon Ramsey.
Läs mer om Mat, Katy Perry, Gordon Ramsey, matlagning, mat, gött
77kg
+
Bobby Green
0

Tårta som ser ut som en stor köttbit

Ultimate kombo?

Tårta är gott. Kött är gott. Så en tårta som ser ut som en stor köttbit måste ju vara den ultimata mixen? Det är precis vad Yolanda från How To Cake It bakar här. Visst ser den smarrig ut?
Läs mer om Baka, How To Cake It, köttbit, tårta, baka, kött, gott
84kg
+
Bobby Green
0

Nu kan du köpa gummibjörnar med Fireball-smak

Äntligen!

Om du har känt att något har saknats i ditt liv så kan det vara gummibjörnar med smak av spritdrycken Fireball. Inte? Oavsett så finns det såna att köpa nu om andan skulle falla på. Ser ut som vanliga gummibjörnar men smakar alltså något annorlunda. Kanske något man kan blanda i en vanlig skål och lura folk med? En påse innehållandes 113 gram björnar blir din för 90 kronor och du hittar dem på länken nedan.
Läs mer om Snacks och godis, gummibjörn, Fireball, godis, gott, starkt, kanel, sprit
124kg
+
Bobby Green
0

Mark från Shake Shack gör ShackBurger

Enkelt och gott

Om man någon gång befinner sig på Shake Shack måste man ta en ShackBurger. Det är en mycket enkel burgare utan konstigheter och det är just det som gör den så god. Här får vi se när Mark Rosati, som är culinary director hos Shake Shack, visar hur man gör burgaren.
Läs mer om Hamburgare, Shake Shack, ShackBurger, hamburgare, burgare, Mark Rosati
131kg
+
Bobby Green
0

Han som skapade Hawaiipizzan har avlidit

Frukt på pizza - bra eller anus?

För över 50 år sedan gjorde Sam Panopoulos något väldigt vågat - han la konserverad ananas ovanpå pizzan som i övrigt hade tomatsås, skinka och ost på sig. Till en början var det ingen som gillade påhittet men efter ett tag ville plötsligt alla ha det. Blandningen av det söta och sura blev en hit och vips så var Hawaiipizzan född och resten är historia. Nu har Sam gått bort 83 år gammal men pizzan lever vi som vet kvar, kanske för alltid.
Läs mer om Mat, hawaiipizza, pizza, mat, Sam Panopoulos, VIF
108kg
+
Bobby Green
0

Mat du ska köpa i affären

Matgeek listar fem saker

Johan från Matgeek har gjort ett par klipp där han listar saker man inte ska köpa i mataffären men givetvis finns det även saker han tycker att du ska köpa. För att vända på steken gjorde han därför detta klipp där han listar fem stycken saker.
Läs mer om Mat, Matgeek, Johan Hedberg, mat, affären, köpa
86kg
+
Bobby Green
0

Bas jobbar som mjölksommelier

Är troligtvis inte laktosintolerant

Mjölk är gott och ger starka ben sägs det, men för Bas de Groot är det inte bara en god dryck utan även hans jobb eftersom han är mjölksommelier. Precis som en vanlig sommelier bedömer han texturen, smaken och färgen på drycken och här får vi se när han hälsar på hos Clover Sonoma’s Bucher Farms i Sonoma Valley. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Dryck, mjölk, mjölksommelier, sommelier, wtf, dryck, Bas de Groot
135kg
+
Bobby Green
0

Glassen för mjölkallergiker och veganer

GB Glace släpper nyheter

Den som är laktosintolerant, mjölkallergiker och/eller vegan får nu ett nytt glassalternativ i Choice från GB Glace. Det är en glass som antingen görs på soja, ris eller mandel och som finns i varianterna Smooth Vanilla, Nutty Vanilla with Cocoa Sauce, Lovely Vanilla, Refreshing Strawberry, Heavenly Chocolate, Pearl, Peak Cone och Vanilla & Chocolate. Plastförpackningarna innehåller 750 milliliter och kostar omkring 35 kronor styck. Nyheterna s...
Läs hela artikeln
Läs mer om Glass, glass, Choice, vegan, mjölkallergiker, GB Glace
92kg
+
Bobby Green
0

Chokladtårtan från filmen Matilda

Kan det bli för mycket tårta?

1996 släpptes den amerikanska familjekomedin Matilda baserad på Roald Dahls bok med samma namn. För regin stod ingen mindre än Danny DeVito som även spelade i filmen. En av scenerna de flesta nog kommer ihåg är när det serveras chokladtårta, och en stackars pojke måste äta upp hela själv. Binging with Babish har i klippet ovan återskapat tårtan. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Baka, Binging with Babish, mat, Matilda, chokladtårta
96kg
+
Bobby Green
0

Den röda vätskan runt köttbiten är inte blod

Så vad är det då?

Många tror nog att den röda vätskan runt en köttbit man köpt i affären är blod, men så är inte fallet. Här förklarar Tech Insider vad det egentligen handlar om.
Läs mer om Mat, kött, Tech Insider, rött, vätska
90kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson lagar kycklingvingar

Friterat utan frityrsmet

Matty Matheson är tillbaka i Munchies testkök och denna gång lagar han till lite kryddiga kycklingvingar i en stekpanna.
Läs mer om Mat, Munchies, kyckling, Matty Matheson, kycklingvingar
98kg
+
Bobby Green
0

Ny pilsner och pilsnersill

Från Eriksberg och Melanders

Eriksberg släpper nu ett nytt öl som de kallar för Eriksbergs Juvelpilsner. Det är en ljus lager med 4,5 procent alkoholhalt gjord på tre sorters humle, bland annat tysk ädelhumle och Saphirhumle. Finns att köpa på Systembolaget nu. Inför ölsläppet har man även tillsammans med Melanders tagit fram en Pilsnersill. Receptet är framtaget av stjärnkocken Nils Molinder och som väntat är sillen inlagd i en lag som förutom apelsin, vanilj och rödlök in...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, Eriksberg, öl, Eriksbergs Juvelpilsner, pilsner, pilsnersill, Melanders
87kg
+
Bobby Green
0

Crepes fyllda med kaviar

Rysk mat på Manhattan

Teremok är ett populärt snabbmatsställe i Ryssland som serverar traditionell rysk mat. Förra året öppnade man sitt första ställe på Manhattan och där kan man bland annat få Blinier, rödbetssoppan Borsjtj och crepes fyllda med kaviar.
Läs mer om Mat, Eater, kaviar, Ryssland, crepes, gott, mat, Teremok
85kg
+
Bobby Green
0

Hårda karameller med rosor i

Så blir de till

Här ser vi en rätt så avslappnade video när väldigt varmt socker formas till karameller med små rosor i.
Läs mer om Snacks och godis, godis, tillverkning, gott, Crystal Roses
95kg
+
Bobby Green
0

Vad är det där vita slemmet på lax?

Nej, det är inte fett

En av de stora frågorna här i livet är vad det där vita slemmiga på laxen är som brukar titta ut när man steker den. Här får vi svaret.
Läs mer om Mat, lax, slem, vitt, Tech Insider
86kg
+
Bobby Green
0

Krabburgaren från Svampbob Fyrkant

Självklart med den hemliga ingrediensen

Svampbob Fyrkant jobbar som burgarflippare hos Herr Krabba och det som säljs allra bäst är krabburgaren. Här testar Binging with Babish att laga till just den, men fuskar och använder sig inte av krabbkött. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, Svampbob Fyrkant, Krabby Patty, krabburgare, Spongebob Squarepants
113kg
+
Bobby Green
0

Här gör man 20-årig rom på sex dagar

Ett besök på ett annorlunda destilleri

Lost Spirits Distillery är inget vanligt destilleri utan mer som ett laboratorium. Här har Bryan Davis bland annat uppfunnit en metod för att åldra sprit riktigt fort. En rom som fått sin speciella smak efter att ha varit lagrad i 20 år tar här bara sex dagar att få fram. Wired har hälsat på för att få reda på hur det hela går till.
Läs mer om Sprit, rom, Wired, Bryan Davis, Lost Spirits Distillery, destilleri
98kg
+
Bobby Green
0

Så äter världens starkaste man

12 000 kalorier om dagen

Om du ska se till att behålla titeln som världens starkaste man måste du träna mycket, och äta mycket. Brian Shaw gör verkligen bägge delarna och här får vi ta del av hans dagsintag som består av lite över 12 000 kalorier.
Läs mer om Mat, Brian Shaw, stark, mat, kalorier, dagsintag
93kg
+
Bobby Green
0

Så steker man till en ordentlig köttbit

Inget knussel

Ibland tröttnar man på den torra kycklingfilén eller överkokta torsken och det är då man kan ta fram den där rejäla köttbiten ur kylen och steka på. Hur man gör det på bästa sätt får vi reda på här av kocken Angie Mar som driver restaurangen Beatrice Inn.
Läs mer om Mat, First We Feast, köttbit, steka, gött med kött
83kg
+
Bobby Green
0

Den perfekta burgaren enligt Gordon Ramsay

Tomat och pinne?!

Den arga kocken Gordon Ramsay som ibland är snäll visar här hur du enligt honom fixar till den absolut bästa hamburgaren.
Läs mer om Hamburgare, Gordon Ramsay, hamburgare, burgare, recept, lunch, gott
68kg
+
Bobby Green
0

Äppelpaj är inte ett amerikanskt påhitt

Så här ligger det till

Äppelpaj eller äpplepaj? Hur som helst så är det ett gott påhitt som verkligen hör sommaren till. En del tror att pajen härstammar från USA, men så är inte fallet. Här berättar MinuteEarth hur det egentligen ligger till. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Baka, äppelpaj, äpplepaj, paj, USA, sommar, gott, fika
81kg
+
Bobby Green
0

Kakor på rödbetor och ekollon

Från serien The Walking Dead

I TV-serien The Walking Dead bakar karaktären Carol kakor på rödbetor och ekollon. Binging with Babish bestämde sig för att testa att göra samma sak och så här blev resultatet.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, The Walking Dead, serie, kakor
94kg
+
Roger Åberg
0

Snart kommer Skittles med hetta!

Sweet heat

Gillar du Skittles men också lite hetta kommer du att bli glad i vinter. I december kommer nämligen Skittles Sweet Heat. Fem nya smaker finns i förpackningen; Fiery Watermelon, Blazinx27 Mango, Flaminx27 Orange, Sizzlinx27 Strawberry och Lemon Spark.
Läs mer om Snacks och godis, skittles, godis, sweet heat
89kg
+
Bobby Green
0

Hibachi-kock gör mat på vanligt bord

Verkar ledsen

Hibachi är en traditionell japansk stor stekhäll där en kock tillagar allt, oftast med gästerna sittandes runt om. En upplevelse helt klart och har du inte testat kan det rekommenderas. Här får vi se en stackars Hibachi-kock som får tillaga maten på ett helt vanligt köksbord istället, och då blir det som det blir. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Hibachi, kock, bord, mat, matlagning, frustrerande
90kg
+
Bobby Green
0

Små bollar fyllda med tärnad bläckfisk

Gatumat från Japan

Takoyaki är små degbollar fyllda med tärnad bläckfisk, lök och picklad ingefära. Maten är vanlig på gatorna i Japan men om man inte vill åka dit och testa dem ska det även finnas bra hos Otafuku i New York.
Läs mer om Mat, First We Feast, mat, Takoyaki, Japan, gatumat, Otafuku
174kg
+
Bobby Green
0

Någon som är i behov av en anti-energidryck?

Varva ned

Den polska designstudion Opus B är de som ligger bakom anti-energidrycken Slow. Den beskrivs som en lugnande milkshake gjord på naturliga ingredienser och ska alltså vara en motsatt till alla dessa koffeinproppade drycker som finns på marknaden. Flaskan är formad på så vis att om man skruvar ihop två stycken blir dessa till ett timglas. Något som ska påminna oss om tiden och att vi ibland ska stanna upp och slappna av lite. Än så länge är Slow d...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Opus B, Slow, anti-energidryck, energi, dryck, milkshake, koncept
-13kg
+
Bobby Green
0

Tomas Ledin lanserar whisky med Mackmyra

Lagrad på Sauternvinfat

Den 1 juni släpper Mackmyra en ny whisky i begränsad upplaga om 2 400 stycken flaskor i Systembolagets beställningssortiment. Den heter Moment Ledin och det är en whisky man tagit fram tillsammans med artisten Tomas Ledin. Det är en svensk maltwhisky lagrad på Sauternvinfat. Angela D’Orazio som är Master Blender hos Mackmyra och Tomas provade många olika fat i whiskylagret Bodås Gruva och till slut var det Sauternvinfaten som Tomas fastnade för. ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Mackmyra, Tomas Ledin, whisky, samarbete, Moment Ledin
84kg
+
Bobby Green
0

Ett berg med thaimat

Chef's Night out i Los Angeles

I det här klippet från Munchies får vi hänga med kocken Louis Tikaram och hans kompisar ut på Los Angeles gator i jakt på lite mumsig thaimat.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, thaimat, gott, Chef's Night out
39kg
+
Bobby Green
0

Avolatte - latte serverad i en avokado

Hipster alert!

Förra veckan delade Truman Cafe i Australien med sig av deras senaste påhitt - Avolatte. Det är en latte som serveras i en halv avokado. Det senaste inom hipster-världen och något som snabbt fick spridning. Jaydin Nathan som är barista på stället meddelar dock att det hela bara är ett skämt och att det inte riktigt har gått så här långt i världen än. Dock har kunder kommit in och frågat om de kunde få köpa sig ett sånt här påhitt, så nu har ställ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kaffe, Avolatte, avokado, latte, kaffe, hipster, hipster, hipster
114kg
+
Bobby Green
0

Nick testar köttfrukt

Konstig matkonst

Nick Solares från Eaters The Meat Show har besökt restaurangen Dinner by Heston Blumenthal i London där han får smaka på lite köttfrukt. Vad är det kanske ni undrar? Titta på klippet ovan så får ni svaret.
Läs mer om Sushi, Eater, köttfrukt, mat, The Meat Show, Nick Solares, London, Dinner by Heston Blumenthal
118kg
+
Bobby Green
0

Dags för Stockholm Burger Fest igen

T minus en vecka

Burgerdudes.se presenterar i samarbete med Barrels Burgers & Beer och Burgerland Stockholm Burger Fest 2017. Det hela är ett hamburgerevent som firas på den internationella burgardagen som äger rum den 28 maj. På Smålandsgatan 22 i Stockholm kommer festen att anordnas mellan klockan 10-22 och där kommer man bland annat att kunna smaka på Burgerdudes signaturburgare The Burgerdude som de tagit fram med Barrels Burgers & Beer. Den innehåller avokad...
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, Stockholm Burger Fest 2017, burgarfest, hamburgare, burgare, gott, event, Burgerdudes.se
97kg
+
Bobby Green
0

Historien om te

TED-Ed-snack om den populära drycken

Efter vatten är te den dryck det dricks mest av i hela världen (jag trodde det var öl). Det finns mängder av olika varianter och populärast i Sverige är väl antagligen Earl Grey. Men var började man att dricka te egentligen, och varför har det blivit så populärt?
Läs mer om Dryck, te, dryck, historia, TED-Ed
94kg
+
Bobby Green
0

Tänk om vi bara åt människokött?

Vad skulle hända då?

Nu är det dags för lunch och då är det säkert lunchlåda som gäller eller att ta sig ut och äta något på ett ställe. Men tänk om dessa alternativ inte fanns, och det enda du kunde få tag i var människokött. Vad skulle hända då? Skulle vi kunna överleva om vi bara åt människor?
Läs mer om Mat, AsapSCIENCE, kannibal, människokött, lunch
97kg
+
Bobby Green
0

Startup säljer porrflingor

Liva upp frukosten lite

Cereal Motel är ett nytt startup-företag från London och de har specialiserat sig på att sälja flingor. Men inte vilka flingor som helst, utan porrflingor. För närvarande finns fyra olika att välja mellan och dessa är Porn Flakes, Sugar Tits, Vice Krispies och Booty Pops. Varför dessa finns kan man ju undra men nog lär de liva upp frukostbordet lite, speciellt för den som alltid sitter och läser på paketen. Och som alltid - sex säljer. Ett pake...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, porrflingor, porr, Porn Flakes, humor, Cereal Motel
74kg
+
Bobby Green
0

Snubbe äter världens starkaste burgare

Gott men jobbigt

Även om jag inte begriper ett endaste ord den här personen säger är det helt klart att burgaren han inmundigar är rätt stark.
Läs mer om Hamburgare, stark, burgare, hett, sås, Epic Cheat Meal
77kg
+
Bobby Green
0

Officiellt Nutella-café öppnar snart i Chicago

Himmelriket?

Den 31 maj kommer Ferrero som är företaget bakom Nutella att öppna ett dedikerat Nutella-café i Chicago. Här kommer man förutom kaffe att ha mängder med olika saker att tugga på, givetvis fyllda med den mumsiga hasselnötssmeten. Det kommer att finnas allt från Nutella-fondue till våfflor och croissants. Vill man av någon anledning ha något som inte innehåller Nutella ska det även finnas vanliga traditionella mackor att köpa.
Läs mer om Restaurang, Nutella, Chicago, restaurang, Ferrero, café
207kg
+
Bobby Green
0

Ett ton ful mat mättade 5 000 personer

För ful för att sälja i butik

Mat som anses vara för ful för att säljas i butik plockas bort och slängs, helt i onödan. Det kan handla om frukt och grönsaker som fått lite tråkig färg men som ändå är helt okej att äta, men inte fin nog att få följa med ned i kundkorgen. Allt detta slöseri med mat är vad man vill uppmärksamma med kampanjen Feeding the 5000. Man samlade in nästan ett ton mat som skulle slängas och anordnade en gigantisk matfest för 5 000 stycken personer.
Läs mer om Mat, mat, ful, matfest, National Geographic, matsvinn
116kg
+
Bobby Green
0

Öl förändrade Hee-Yoon Kims liv

Drog igång ett eget hantverksbryggeri

2012 smakade Hee-Yoon Kim på en öl som hon tyckte var riktigt god och det var då det hela började. Hon slutade sitt jobb och hoppade på en helt ny bana, och i dag driver hon The Booth som är Sydkoreas största hantverksbryggeri.
Läs mer om Öl, öl, bryggeri, Sydkorea, The Booth, Hee-Yoon Kim, hantverksbryggeri
85kg
+
Bobby Green
0

Rejäla frukostmackor hos Eggslut

Botar bakisheten

I Los Angeles ligger restaurangen med det tilltalande namnet Eggslut. Där serverar man rätt rejäla mackor som troligtvis skulle kunna bota vilket bakrus som helst. Nu har man öppnat en pop-up-restaurang i New York också, och den har Sean från First We Feast besökt.
Läs mer om Mat, First We Feast, frukostmacka, gott, macka, Eggslut, Los Angeles
86kg
+
Bobby Green
0

Pepsi släpper läsk med kanelsmak på bredare front

Fireball utan det roliga?

Jag älskar läsk och dricker på tok för mycket av det. Jag brukar testa en nyhet när den dyker upp och dricker de allra flesta olika smakerna och sorterna som finns, men jag har aldrig varit ett Pepsi-fan. En nyhet jag dock har fastnat för är Pepsi Ginger. Den har något som jag verkligen gillar. En annan något speciell smak är Fire som tidigare har sålts i bland annat Thailand, Vietnam, Singapore och Filippinerna. Den har kanel i sig och nu släpps...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Pepsi, Pepsi Fire, kanel, läsk, nyhet, läskeblask
99kg
+
Bobby Green
0

Persisk mat hemma hos familjen Bahmaie

Så mycket gott

Det persiska köket är helt fantastiskt och det finns så mycket goda smaker att ta del av. Här besöker Gelareh Kiazand från Munchies familjen Bahmaie i Teheran för att få ta del av lite klassisk hemlagad mat i form av lammgrytan Ghormeh sabzi och saffransriset Shirin polo.
Läs mer om Mat, Munchies, Persien, mat, hemlagat, gott, kök, Iran
89kg
+
Bobby Green
0

I Oslo är ölen dyrast i världen

Så skiljer sig priserna i olika städer

Ah, fredag och sol. En uteservering med kall öl väntar på dig. Men om du vill låta börsen räcka till så många öl som möjligt är det inte i Oslo du ska inta drycken, för där är det nämligen dyrast att handla. För en halvliter får du betala hela 88 kronor. Då är det bättre att åka till Prag - där kostar samma sak nämligen endast 11 kronor. Deutsche bank har gjort en lista över vad man får betala för en halv liter öl på en uteservering i storstäde...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, dyr, Oslo, pilsner, städer, Deutsche bank, skål
143kg
+
Bobby Green
0

Neil deGrasse Tyson mumsar heta kycklingvingar

Intressant samtal

Det är många kändisar som tittat förbi hos First We Feast och mumsat kycklingvingar. Den senaste att hamna i den x22hetax22 stolen är ingen mindre än astrofysikern Neil deGrasse Tyson.
Läs mer om Mat, First We Feast, kycklingvingar, Neil deGrasse Tyson, mat, kyckling
92kg
+
Bobby Green
0

Miss Info spanar in tacos på gatan

Ny matserie från First We Feast

Food Grails är en ny matserie från First We Feast och i den får vi hänga med journalisten Miss Info när hon tar reda på hur mat på olika ställen definierar vad en stad har för smak. I det här första avsnittet träffar hon ett gäng afroamerikaner från Watts, södra Los Angeles och Compton som alla serverar tacos på sitt sätt på gatan.
Läs mer om Mat, First We Feast, tacos, Food Grails, mat, matserie, gott
87kg
+
Bobby Green
0

I dag är det chokladbollens dag!

Fira genom att göra en tårta

Torsdag och veckan börjar lida mot helg. För att fira detta kan man stirra ned i almanackan och se om det händer något speciellt just denna dag, och det gör det! Det är nämligen chokladbollens dag i dag vilket innebär att hela dagens intag av föda kan ersättas med chokladbollar om man vill, bra va? Delicato tipsar om en rätt mastig tårta du kan göra om du vill spexa till det lite.
Läs mer om Fika, chokladbollens dag, fika, gott, fira, temadag
137kg
+
Bobby Green
0

Ny specialutgåva med Ardbeg-whisky

Inspirerad av Svarta havets djup och hemligheter

Ardbeg Kelpie Limited Edition är en ny specialutgåva av whisky i begränsad upplaga och som tema har man valt Svarta havets djup och hemligheter. Whiskyn har lagrats på bourbon- och ekfat från Svarta havets kust och ska ha toner av tång, tjära, mörk choklad, svartpeppar, turkiskt kaffe och faktiskt även rökt fisk i sig. Whiskyn släpps på Systembolagets hemsida den 9 juni klockan 10.00. Artikelnumret är 40052, alkoholhalten ligger på 46 procent oc...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Whisky, Ardbeg, Ardbeg Kelpie Limited Edition, sprit, dryck
93kg
+
Bobby Green
0

Saffran - världens dyraste krydda

Så produceras den i Iran

Ni visste säkert redan att saffran är den dyraste kryddan vi har här på jorden. I det här klippet från National Geographic får vi hänga med till norra Iran och se hur den produceras.
Läs mer om Mat, krydda, saffran, National Geographic, dyr, gott, lussebulle, Iran
94kg
+
Bobby Green
0

Maten från Seinfeld

Binging with Babish lagar klassiker

Binging with Babish lagar i sitt senaste klipp ett par klassiker från humorserien Seinfeld. På menyn står Soup Nazis svampsoppa, Elaines muffins och Jerrys kanelkaka. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, Seinfeld, humor, serie
162kg
+
Bobby Green
0

Adam Savage tar en titt på den omöjliga burgaren

Den utan kött som smakar kött

Adam Savage har hälsat på Traci Des Jardins i hennes restaurang Jardinière för att lära sig hur burgaren Impossible Burger som finns på menyn lagas till. Det som får den att sticka ut är dock att x22köttbitenx22 i den är gjord på grönsaker, men trots detta ska smaken, känslan och utseendet kunna likställas med vanligt kött.
Läs mer om Hamburgare, Adam Savage, hamburgare, burgare, Traci Des Jardins, vegetariskt
91kg
+
Bobby Green
0

Flest ghost peppers på två minuter

L.A. Beast antar den heta utmaningen

Naga Jolokia, eller Ghost Peppers som man brukar säga, är en chili som växer i nordöstra Indien. 2006 blev den utsedd av Guinness World Records till den starkaste chilin i världen. Här får vi se när tävlingsätaren L.A. Beast sätter i sig så många han klarar av på två minuter, allt för att försöka komma med i den välkända världsrekordboken....
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, starkt, L.A. Beast, Ghost Peppers, Naga Jolokia, chili, tävlingsätare