m
a
r
65 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
106kg
+
Bobby Green
0

Tempura-restaurang med Michelinstjärna

Den enda i USA

När Kiyoshi Chikano var 20 år började han som lärling inom konsten att tillaga Tempura - mat som panerats och därefter friterats i olja. I dag driver han restaurangen Tempura Matsui som är den enda i sitt slag som innehar en Michelinstjärna.
Läs mer om Restaurang, mat, Eater, Tempura, Michelinstjärna, USA, Tempura Matsui
89kg
+
Bobby Green
0

Lär dig laga lasagne med tung rap

Det svänger ju

Att svänga ihop en lasagne är inte så svårt, men här kommer ändå lite tips som visar hur du ska gå tillväga. Receptet hittas på länken nedan.
Läs mer om Mat, mat, lasagne, lunch, matlagning, rap, musik, humor
132kg
+
Bobby Green
0

4 olika buljonger som passar till ramen

Fransosen Alex gör från grunden

I det här klippet visar Alex hur han från grunden gör fyra stycken buljonger som ska passa bra till ramen-nudlar. Den ena tar bara en minut att slå ihop medan den mest avancerade tar nästan ett dygn.
Läs mer om Mat, buljong, ramen, Alex French Guy Cooking, franska, mat, matlagning
90kg
+
Bobby Green
0

Skräptallriken från The Place Beyond The Pines

Ser gott ut

I filmen The Place Beyond The Pines finns det en maträtt som kallas för x22The garbage platex22. Den har Binging with Babish nu lagat till och det hela ser ut som något man gärna skulle sätta i sig en bakisdag.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, The Place Beyond The Pines, skräptallrik, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson gör ett par köttmackor

Ser köttiga ut

Matty Matheson har återigen härjat omkring i Munchies testkök och det senaste han har vevat ihop är ett par köttiga mackor.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, köttmackor, mackor, kött, lunch, gott
112kg
+
Bobby Green
0

Häng med till en kebabfabrik

Här görs tydligen Sveriges godaste Kebab

YouTube-kanalen Rätt Rätt utnämnde den färdiga kebaben från Västerås Kebabfabrik som den allra godaste. Efteråt blev de bjudna till fabriken för att kolla in hur kebaben tillverkas, och så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Rätt Rätt, Västerås Kebabfabrik, kebab, Sverige, gott, kebabfest
92kg
+
Bobby Green
0

Så skiljer sig koreansk ramen från japansk

Ser väldigt smarrigt ut

Matthew Kang från Eater besöker i det här avsnittet Jeju Noodle Bar i New York för att få reda på vad det är för skillnad mellan koreansk ramen och japansk ramen.
Läs mer om Mat, Eater, ramen, skillnad, mat, nudlar, vs, Korea, Japan, Matthew Kang
71kg
+
Bobby Green
0

Koka dig en kalkonklubba

The King of Random visar hur

Thanksgiving är över och hos de som firat denna högtid kanske det finns lite godis över. Oftast brukar det handla om godiset Jolly Ranchers som verkar vara det man alltid sparar till sist. The King of Random visar hur du av dessa kan göra dig en stor klubba formad som en kalkon, för det vill du ju.
Läs mer om Snacks och godis, kalkon, kalkonklubba, Thanksgiving, godis, The King of Random
-299kg
+
Bobby Green
0

Fazer lanserar bröd med syrsor i

Först i Finland

Företaget Fazer lanserar nu världens första insektsbröd för matbutiker i Finland. Bröden ska finnas i utvalda finska matbutiker nu under fredag och de är bakade med mjöl av hussyrsor. Ett syrsbröd innehåller 70 syrsor. Försäljning av insekter som livsmedel blev tillåtet i Finland den första november i år. Juhani Sibakov är innovationsdirektör hos F…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Fazer, insekter, bröd, Fazer Syrsbröd, syrsor
89kg
+
Bobby Green
0

Den enda Thanksgiving-middagen du behöver

I alla fall enligt Pringles

Chips till middag? Ja, det har jag verkligen funderat på flertalet gånger när jag inte har orkat stå och röra om i grytorna. Så även Pringles, som nu i Thanksgiving-tider presenterar det här middagskitet som ska täcka alla dina smaklöks-behov (typ). I lådan finns chips med smakerna Turkey, Mashed Potatoes, Stuffing, Mac & Cheese, Creamed Corn, Gree
Läs mer om Snacks och godis, Pringles, Thanksgiving, middag, chips
75kg
+
Bobby Green
0

Mario Batali äter ett par heta kycklingvingar

Hur mycket pallar han?

Kändiskocken Mario Batali har varit hos Sean Evans för att mumsa på lite heta kycklingvingar, prata lite om sin besatthet av Yeezy-produkter och ge lite tips på vad man ska göra med resterna från Thanksgiving.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Mario Batali, kycklingvingar, kock
86kg
+
Bobby Green
0

Fläskig fläskmacka i Philadelphia

Hos John's Roast Pork

Ska man äta macka i Philadelphia ska det vara en Philly Cheese Steak. Eller? Lucas från Eater tycker gott att man kan bryta traditionen och istället sätta i sig en Roast Pork-macka.
Läs mer om Mat, Eater, Philly, macka, gott, lunch, mat, John's Roast Pork
92kg
+
Bobby Green
0

Rachels ökända trifle

Råkade blanda recept

I serien Vänner ska Rachel laga till den smarriga efterrätten Trifle, men något går fel och halva receptet är istället för Shepherdx27s Pie. Båda sakerna är goda var för sig, men kanske inte ihop. Binging with Babish ger sig på att göra Rachels version ändå, bara för att se hur den smakar.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Friends, Rachel, Trifle, mat, matlagning
84kg
+
Bobby Green
0

Den dyraste köttbiten i New York

Nick äter Wagyu hos Old Homestead

Old Homestead Steakhouse ligger i Manhattans Meatpacking-district och där kan man få sig en japansk Wagyu-köttbit. Men smakar det så kostar det, för rätten vill nämligen stället ha 350 dollar.
Läs mer om Mat, Eater, The Meat Show, Nick Solares, köttbit, dyr, New York, Old Homestead
83kg
+
Bobby Green
0

Jätteportion med ramen-nudlar

Hur lång tid tar det för Matt att sänka den?

Tävlingsätaren Matt Stonie verkar aldrig vara särskilt mätt, och det senaste han har satt i sig är en enorm skål med ramen-nudlar som i vanliga fall är tänkt för fyra personer. Hur lång tid tar det för Matt att äta upp allt? Klarar han det på under 25 minuter får han en t-shirt, sin bild på väggen och maten gratis.
Läs mer om Mat, Matt Stonie, ramen, nudlar, skål, stor, mat, lunch
85kg
+
Bobby Green
0

I dag lanseras The Macallan Edition No.3

Whisky framtagen tillsammans med parfymör

Från och med i dag kommer man att kunna köpa The Macallan Edition no 3 på Systembolaget. Det är en single malt-whisky som är framtagen tillsammans med parfymören Roja Dove som anses vara en av världens bästa i sin bransch. Whiskyn ska ha en kraftig doft och en söt smak som har inslag av vanilj, nyfälld ek, delikata blommor och fruktkaka. Artikeln…
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, The Macallan Edition No.3, whisky, lansering, Systembolaget, sprit, Roja Dove
94kg
+
Bobby Green
0

Bob Saget får hicka av heta kycklingvingar

Intressant samtal med Sean Evans

Skådespelaren Bob Saget har hunnit med mycket i sina dagar. Han började med stand up och blev en med folket i rollen som Danny Tanner i Huset Fullt. Nu har han hälsat på Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar och så här såg det ut. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Bob Saget, skådespelare, kycklingvingar
84kg
+
Bobby Green
0

Pizza i Queens, Staten Island och Bronx

Vill testa alla

Munchies The Pizza Show har varit i Queens, Staten Island och Bronx för att - tada - mumsa pizza! Frank Pinello leder showen och han har tidigare varit på Manhattan och i Brooklyn och ätit pizzor, men nu är det alltså dags för nya stadsdelar. Som vapendragare har han bland annat med sig Action Bronson, en man som också ätit en och annan pizza i sin
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, The Pizza Show, mat
87kg
+
Bobby Green
0

Våffeltårta med extra allt från Stranger Things

Triple-Decker Eggo Extravaganza

Karaktären Eleven från TV-serien Stranger Things älskar de frusna våfflorna Eggo. Men de det räcker inte att de bara är som de är, de ska helst staplas som en tårta och ha massa grädde och Hersheyx27s Kisses på sig. Binging with Babish vevar i detta klipp ihop skapelsen, samt en egenkomponerad något lyxigare version.
Läs mer om Baka, Binging with Babish, Stranger Things, Triple-Decker Eggo Extravaganza, baka, tårta
110kg
+
Bobby Green
0

The Tail of a Whale kommer till Systembolaget

Kombinerar ale med veteöl

Brutal Brewings öl The Tail of a Whale har funnits på restauranger ett tag och kommer nu tack vare sin popularitet även till Systembolaget. Ölen är lite speciell då den kombinerar stilarna ale och veteöl. Resultatet ska vara en lätt frisk maltkropp från veteölen blandat med alens fruktighet. Artikelnumret är 89047-03, procenthalten ligger på 4,8 …
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, The Tail of a Whale, Systembolaget, Brutal Brewing
107kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det ostkakans dag!

Heja Småland!

Ända sedan 2004 har ostkakan haft en alldeles egen dag, den 14 november. Och tittar man i almanackan så är det ju i dag! Dagen har instiftats av föreningen Ostkakans vänner där alla småländska landshövdingar sitter i styrelsen och inte helt oväntat ligger Frödinge mejeri bakom Ostkakans vänner. Gillar ni inte ostkaka kan ni alltid äta smörgåstårta
Läs mer om Fika, Ostkakans dag, kaka, Tut i luren!, ostkaka
95kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det chokladens dag!

Lördagsgodis!

I dag är det ingen vanlig dag utan i dag är det chokladens dag! Vilken himla tur att den då infaller på en lördag så att man kan sätta i sig i princip hur mycket choklad som helst som lördagsgodis. Vad tänker ni äta för choklad i dag om ni tänker äta någon? Jag har en chokladlåda från Anthon Berg som ligger riktigt risigt till.
Läs mer om Choklad, Tut i luren!, chokladens dag, choklad, lördagsgodis
62kg
+
Bobby Green
0

ArgaSkånskaMän testar Puma Burger

Och två andra ställen

I Skåne bor gänget som driver kanalen ArgaSkånskaMän och de bestämde sig för att ge sig ut på en jakt efter Malmös bästa burgare. För en månad sedan skrev vi om att porrskådespelaren Puma Swede skulle öppna hamburgerrestaurang i staden så det stället fanns med på deras lista, men även Casual och Se7en Sins. Vilket ställe som levererade bäst ser ni
Läs mer om Hamburgare, Puma Swede, porrstjärna, hamburgerrestaurang, burgare, Pumaburger, ArgaSkånskaMän
-30kg
+
Bobby Green
0

Taystee's Burgers serverar Halal-burgare

Ali och Mo tog saken i egna händer

I Dearborn, Michigan, finns Taysteex27s Burgers. Det är ett burgarställe som drogs igång av Ali Jawad och Mo Nassereddine då de gärna ville ha burgare men inte kunde äta några eftersom de inte var Halal. De tog saken i egna händer och säljer i dag burgare med Halal-kött som vunnit flera priser.
Läs mer om Hamburgare, hamburgare, halal, Taystee's Burgers, Eater, burgare
57kg
+
Bobby Green
0

Mästerkocken Antonio Carluccio har gått bort

Blev 80 år gammal

Björn tipsade oss om den tragiska nyheten att mästerkocken Antonio Carluccio gått bort. Det var han som fick Björn att börja laga italiensk mat, och säkert är det många fler som inspirerats av hans matlagning. Han ligger bland annat bakom restaurangkedjan Carlucciox27s och har medverkat i flertalet TV-program. Antonio blev 80 år gammal. Bonusklipp
Läs mer om Mat, Antonio Carluccio, kock, mästerkock, italiensk, mat, matlagning, VIF
-48kg
+
Bobby Green
0

Nutella har ändrat lite i sitt recept

Folk är vansinniga

Det italienska företaget Ferrero som tillverkar Nutella har nu bekräftat att de ändrat lite i sitt recept. Man har ökat andelen skummjölkspulver från 7,5 procent till 8,7 procent vilket har fått hasselnötssmeten att bli något ljusare än den varit tidigare. Man har även ökat sockerhalten med 0,4 procent. Smakmässigt ska den vara oförändrad, men fol…
Läs hela artikeln
Läs mer om Snacks och godis, Nutella, recept, ändring
127kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! i dag är det kladdkakans dag!

Bästa kakan!

En helt vanlig kylig tisdag i november kanske ni tänker? Oj så fel ni har, i dag är det nämligen kladdkakans dag och detta ska givetvis firas rejält! Antingen så bakar man en egen och sätter i sig, eller så köper man en färdig från konditoriet. Själv är jag väldigt svag för Frödinges frysta som jag tycker fungerar alldeles utmärkt. Eller så gör man
Läs mer om Fika, Kladdkakans dag, kladdkaka, tut i luren!, fika, baka, gott, kladdis
102kg
+
Bobby Green
0

Så får du till köttbiten - varje gång

Basics with Babish lär oss

I det här avsnittet av Basics with Babish får vi lära oss hur man lagar till Entrecôte och Mellangärde eller skirt steak som man också säger på bästa sätt.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Basics with Babish, kött, gott, tillagning, köttfrossa
296kg
+
Bobby Green
0

Världens billigaste Michelin-måltid

Lyx för 1,5 dollar

Chan Hon Meng är chef och kock på Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle som är en liten matvagn. Det som gör hans vagn rätt så unik är att här kan man köpa världens billigaste Michelin-måltid. För bara 1,50 dollar får du bräserad kyckling som är gjord på recept från hans farbror.
Läs mer om Mat, mat, Great Big Story, Michelin, Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle
88kg
+
Bobby Green
0

Bakverk i Paris

Ge mig allt

Jag är en riktig fikatant och när jag hänger i Paris är jag alltid på jakt efter nya bakverk att sätta i mig. Det ska vara Eclairs fyllda med massa smet, macarons i alla smaker och moelleux au chocolats. I det här klippet får vi hänga med till ett bageri i staden och se när de tillverkar smaskigheter.
Läs mer om Fika, bageri, Paris, Frankrike, baka, fika, fikatant, Eater, The Process
73kg
+
Bobby Green
0

I dag är det internationella vegandagen

Tut i luren!

Louise Wallis är ordförande i Vegan Society UK och hon har instiftat internationella vegandagen som äger rum i dag. Den är till för att uppmärksamma folk kring just veganmat. Så varför inte fira dagen med att äta något veganskt, om du nu inte redan gör det vill säga.
Läs mer om Mat, Internationella vegandagen, vegan, mat, veganmat, vegandag, Tut i luren!
102kg
+
Bobby Green
0

Gatumat i Tibet

Bara jag som blir hungrig nu?

The Food Ranger reser runt i Kina och Tibet och äter allt han kan komma över. Här får vi se lite gatumat från det sistnämnda stället, och allt ser verkligen grymt gott ut. Det verkar även väldigt behändigt att kunna språket istället för att som en annan försöka göra sig förstådd med handgester.
Läs mer om Mat, mat, The Food Ranger, Tibet, gatumat, gott
84kg
+
Bobby Green
0

Världens bästa kaviar kommer numera från Kina

Munchies besöker Qiandaohu

Ryssland och Iran får snällt maka på sig, världens bästa kaviar sägs numera istället komma från Kina.
Läs mer om Mat, Munchies, kaviar, Kina, mat, caviar, Qiandaohu
78kg
+
Bobby Green
0

Nick Solares testar gåslever på The Pool

Formad som en vacker blomma

På restaurangen The Pool i New York serveras gåslevern som en vacker blomma. Nick Solares från The Meat Show har varit där och testat skapelsen.
Läs mer om Baka, Eater, mat, anklever, gåslever, The Meat Show, Nick Solares
129kg
+
Bobby Green
0

Ny vintagechampagne från Dom Pérignon

Från 2009

Nu finns vintagechampagnen Dom Pérignon 2009 på Systembolaget. Det här är första gången som Dom Pérignon inte följer lansering i kronologisk ordning och släpper 2009 före 2008. Anledningen är att 2009 var ett varmare år, vilket gjort att vinet mognat tidigare än årgången 2008. Champagnen ska vara fyllig, exotisk fruktig och ha en rund och djup smak…
Läs hela artikeln
Läs mer om Champagne, Dom Pérignon Vintage 2009, vintagechampagne, champagne, bubbel, dompa
116kg
+
Bobby Green
0

Ny Kalifornien-inspirerad burgare hos Max

Grand Deluxe Spicy Avocado

I dag lanserar hamburgerkedjan Max nyheten Spicy Avocado. Burgaren sägs vara inspirerad av varma och färgglada Kalifornien och den finns med kött eller dubbla halloumiskivor. Förutom det innehåller den tärnad avokado, picklad rödlök, färsk jalapeño och sourcream & onion-dressing. x22Spicy Avocado är en så kallad ”California Style-burger”. Den är i…
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, Max, hamburgare, Spicy Avocado, Grand Deluxe Spicy Avocado, burgare
85kg
+
Frode Wikesjö
0

I dag är det pastadagen

Då kan det ju passa bra med lite pasta med korv

Dagar där man firar vardagliga ting så som öl och katter finns det gott om. Dessa dagar känns ju mest till för att man ha något att prata om på sociala medier eller att ha något att skriva om på sidor som dessa. I dag råkar det vara World Pasta Day vilket ju ger folk en ypperlig ursäkt att tillaga en härlig pastarätt i kväll. Själv tänkte jag tota…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Pasta, Världsdag, Worldpastaday
83kg
+
Bobby Green
0

Carlsberg firar 25 år med Liverpool

Brygger unik öl

I år har Carlsberg och Liverpool varit partners i Premier League i hela 25 år. Detta firas bland annat genom att man tagit fram en unik öl som är bryggd på humle som fått gro och växa i en fotbollsmiljö. Direkt tänkte jag på om det innebär att humlen gottat sig i ett svettigt omklädningsrum eller på ett smutsigt läktargolv. Så är det inte, utan gre…
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, Carlsberg, öl, Liverpool, fira, jubileumsöl
139kg
+
Bobby Green
0

Johnny's Julsenap kommer tillbaka

Sålde slut långt innan jul förra året

Förra året släppte Johnnyx27s en kryddig julsenap och det hela blev en succé. Redan innan jul var den slut i butik. I år kommer den tillbaka och man får då hoppas att kvantiteten är lite större. Senapen är smaksatt med nejlika, kardemumma, muskot och kanel och konsistensen är grovkornig. En burk som rymmer 315 gram kostar omkring 20 kronor och den
Läs mer om Mat, Johnny's, Johnny's Julsenap, senap, jul, smaker, gott
84kg
+
Bobby Green
0

Snubbe sänker ett sexpack öl på under 40 sekunder

Med hjälp av en lövblås

Tävlingsätaren L.A. Beast gillar att äta och dricka saker på kort tid. Den senaste utmaningen han tog sig an var att sänka ett sexpack med öl på under 40 sekunder, och till sin hjälp hade han en lövblås.
Läs mer om Öl, L.A. Beast, sexpack, öl, lövblås, wtf, bärs
103kg
+
Bobby Green
0

Binging with Babish lär dig göra sås

Sås är bäst!

I Binging with Babishs nya serie Basics with Babish lär han oss olika saker i köket. Här får vi reda på hur man gör ett par såser som kan vara kul att ha koll på.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Basics with Babish, sås, chef, kock, mat, matlagning, lunch
86kg
+
Bobby Green
0

Har du testat frukten Durian?

Den som luktar fis

För några månader sedan fick jag testa Durian. Det sägs vara den mest illaluktande frukten i världen och det stämmer säkerligen för gott luktade den inte. Den var inte särskilt god heller, men ska tydligen innehålla massa bra saker som kroppen gillar. Har du testat?
Läs mer om Mat, Durian, frukt, konstig, testa
27kg
+
Bobby Green
0

Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang

Tar hjälp av crowdfunding

Folk kommer på de mest knepiga idéerna. Som exempelvis Hamdog. En hamburgerkorv-hybrid som det tydligen finns patent på. Nu vill Mark Murray som kom på denna snillrika uppfinning ta hjälp av Kickstarter för att öppna en restaurang på temat i New York. Målet för att allt ska kunna gå i lås är satt till 300 000 australiensiska dollar.
Läs mer om Mat, Hamdog, restaurang, Kickstarter, New York, crowdfunding, Mark Murray
113kg
+
Bobby Green
0

Öl bryggd på färsk ananas

Nytt från Brutal Brewing

Brutal Brewing presenterar nu en nyhet i deras Raw Law-serie och det är Pineapple Wheat Wine. Precis som namnet avslöjar är ananas med i bilden och det är ett öl som som grundar sig i barley wine. Ananasens syra ska komplettera sötman från den höga alkoholhalten som i detta fall ligger på 11 procent. Nyheten är bryggd på champagnejäst och lagrad på…
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, Brutal Brewing, Pineapple Wheat Wine, bärs
134kg
+
Roger Åberg
0

Så här lagar du till en stek

Både en dyr och en billig sådan

Sugen på kött? Kolla in den här, oavsett om du har mycket eller lite pengar på fickan.
Läs mer om Mat, stek,
103kg
+
Bobby Green
0

Viktiga prylar att ha i ett kök

Binging with Babish listar ett par saker

Binging with Babish har dragit igång den nya serien Basics With Babish där man kommer att få lite kökstips - allt från vilka verktyg och stekpannor man behöver till hur man lagar maten när det väl är dags. Här har vi första avsnittet som handlar om just prylarna man bör ha, nästa avsnitt kommer att handla om min favorit - hur man gör såser.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Basics with Babish, köksprylar, redskap, verktyg
102kg
+
Bobby Green
0

En öl bryggd på samma jäststam som whiskey

PangPang och Tullamore D.E.W. samarbetar

En del väljer att ha ett glas vatten till sin whiskey men faktum är att enligt traditionen är det öl som man har som x22tillbehörx22, i alla fall på Irland. I dag kanske det inte är så vanligt längre, men det var det förr. För att återigen väcka liv i detta har Tullamore D.E.W. tillsammans med mikrobryggeriet PangPang tagit fram PangPang & A Brew -…
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, PangPang, Tullamore D.E.W., samarbete, Irland, tradition, PangPang & A Brew
121kg
+
Bobby Green
0

Mikkeller gör Twin Peaks-öl

David Lynch har varit delaktig i hela processen

David Lynch är mannen bakom TV-serien Twin Peaks men han har även många andra strängar på sin lyra - bland annat festivalen Festival of Disruption som anordnas i Los Angeles nu till helgen. Där kommer premiären för ölen vi ser här äga rum, och den är framtagen i samarbete med det danska mikrobryggeriet Mikkeller. David Lynch har varit med vid framt…
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, Twin Peaks, Mikkeller, David Lynch, Festival of Disruption
-3kg
+
Bobby Green
0

Snart öppnar Pumaburger

Porrstjärnan Puma Swedes ställe

Den 27 oktober kommer portarna till Pumaburger att öppna i Malmö på Landbygatan 4. Bakom stället står porrstjärnan Puma Swede och det hela invigs med en Halloweenfest där man uppmanas att komma utklädd.
Läs mer om Restaurang, Puma Swede, porrstjärna, hamburgerrestaurang, hamburgare, burgare, Pumaburger
86kg
+
Bobby Green
0

Maten i Curb Your Enthusiasm

Bland annat en fiskmacka

Curb Your Enthusiasm, eller Simma lugnt, Larry! som den heter på svenska, är en amerikansk TV-serie skapad av Larry David. Binging with Babish har lagat till lite av maten från serien och så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Curb Your Enthusiasm, mat, Simma lugnt, Larry!
72kg
+
Bobby Green
0

Friterade mosbollar med såsgömma

Gammal KFC-grej gör comeback

För några år sedan hade KFC en något märklig sak på menyn - friterade bollar av mos fyllda med en sås. Så märkligt kanske det ändå inte är, sås och potatis är ju något av det bästa som finns. Hur som helst, nu har de åter anlänt hos kedjan eftersom gäster tjatat att de vill ha bollarna tillbaka. De kallas för Gravy Mashies och verkar än så länge en…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, KFC, Australien, bollar, mat, sås, potatismos, friterat, Gravy Mashies
145kg
+
André Stray
0

Terry Crews får hallisar av heta kycklingvingar

Nytt avsnitt av Hot Ones

Terry Crews besöker Sean Evans på First We Feast för att käka lite starka kycklingvingar och svara på lite frågor i ett nytt avsnitt av Hot Ones.
Läs mer om Mat, hot ones, sean evans, terry crews, kyckling
440kg
+
Bobby Green
0

Delicato lanserar Delicatoasken

Den nya favoriten på jul?

Reklambyrån DDB Stockholm skojade lite på Facebook och la upp en bild på något man kallade för Delicatoasken. En ask fylld med klassiker från tillverkaren såsom punschrulle och den självklara Delicatobollen. Trots att det bara handlade om en skämtpryl började folk ringa och fråga var man kunde köpa den. Då bestämde man sig för att göra slag i saken…
Läs hela artikeln
Läs mer om Fika, Delicatoasken, Delicato, ask, fika, Delicatoboll
75kg
+
Bobby Green
0

Sean Evans äter de dyraste köttbitarna i New York

Tillsammans med Worth It Guys

Sean Evans från First We Feast har träffat Worth It Guys från Buzzfeed och tillsammans söker de upp de dyraste köttbitarna man kan äta i New York.
Läs mer om Mat, Sean Evans, Worth It Guys, kött, New York, dyrt, First We Feast
107kg
+
Bobby Green
0

Mikas jalapeño-kryddade öl vann

Snart släpps den på Systembolaget

Innis & Gunn har nyligen kört öltävlingen Imagine & Gunn där vinsten var att man fick ta fram en egen öl. Vann gjorde Mika Jeppsson bland 150 stycken tävlande och den 6 oktober lanseras hans öl Mikax27s Choice på Systembolaget i en begränsad upplaga om 40 000 stycken flaskor. Det är en bourbonfatslagrad imperial stout smaksatt med choklad, vanilj o…
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, Innis & Gunn, öl, Mika's Choice, vinnare, vinnaröl, Mika Jeppsson
68kg
+
Bobby Green
0

Blått hamburgerbröd hyllar Colette

Ser smarrigt ut

Den supertrendiga butiken Colette som ligger på Rue Saint-Honoré i Paris kommer att stänga sina portar för gott i december. För att hylla stället som älskar blått har restaurangen Blend tagit fram två olika burgare med blått bröd. Färgen ska vara Pantone 293C så man har inte fuskat. Mellan bröden hittar man 18 månader lagrad Somerset-cheddar, ketch…
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, blått, hamburgerbröd, blå, färgat, Colette, Blend, Pantone 293C
126kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det kanelbullens dag!

Ät bullar

I dag firas det episka bakverket kanelbullen så om ni inte har planerat något speciellt till lunch kan ni alltid sänka 3-4 bullar istället för den där torra pannbiffen utan sås. Vill man inte köra bulle fungerar såklart även en längd, så länge den innehåller kanel så är det lugnt - i alla fall i min bok. Själv ska jag nog balla ur helt och inmundig
Läs mer om Fika, kanelbulle, Kanelbullens dag, fika, gott
155kg
+
Bobby Green
0

Svenskdrivna Aquavit får Guide Michelin-stjärna

Ät köttbullar med lingon i London

För mindre än ett år sedan öppnades den svenskdrivna krogen Aquavit i London. Nu har restaurangen belönats med en stjärna i Guide Michelin. Stället är tydligen något kändisarna gillar och bland annat har Rihanna och Michael Fassbender ätit av den svenskinspirerade maten som serveras där. På menyn finns bland annat skagenröra, sill, gravad lax och s
Läs mer om Restaurang, Guide Michelin, restaurang, Aquavit, krog, London, Sverige, stjärna, utmärkelse
111kg
+
Bobby Green
0

Förpackning formad som ikoniskt lagerhus

Kul grej från Ardbeg

För att skoja till det lite släpper Ardbeg en presentförpackning formad som deras ikoniska lagerhus på Islay i Skottland. Förpackningen släpps i en begränsad upplaga på Systembolaget från den 1 november. Man öppnar taket som har gångjärn och där i hittar man en flaska Ardbeg Ten Years. Mickey Heads som är destillerichef hos Ardbeg säger följande: …
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Ardbeg, Ardbeg Warehouse, förpackning, presentförpackning
83kg
+
Bobby Green
0

Jakten på världens äldsta pub

Fyra ställen hävdar att de är äldst

Något vi människor har gjort i en herrans många år är att gå till puben och svinga en bägare eller två. En del svingar fler än så. Men var ligger det första stället som bjöd in folk att komma förbi och sänka några glas? De här fyra hävdar att de har funnits med allra längst, men vad stämmer egentligen?
Läs mer om Öl, pub, gammal, bar, äldsta
88kg
+
Roger Åberg
0

Så fixar du pocherade ägg

Det är inte så svårt!

Att göra pocherade ägg kan verka svårt, men det är det inte. Man kokar bara upp lite vatten tills det kokar lätt, knäcker ett ägg i ett glas eller en liten skål, ger vattnet en liten snurr och så lägger man försiktigt i äggen. Om ägget inte vill hålla ihop sig ger man vattnet lite mer snurr, men försiktigt. Klart!
Läs mer om Mat, ägg, pocherade ägg
112kg
+
Bobby Green
0

Likör med smak av Kanelbulle och mjölk

Lanseras på kanelbullens dag

Om två dagar, den 4 oktober, är det en mycket viktig dag. Då är det nämligen återigen kanelbullens dag och det ska ju givetvis firas med pompa och ståt - och kanelbullar. Samma dag lanseras även nyheten vi ser här - en dessertlikör som ska smaka kanelbulle och mjölk. Likören är den första som lanseras i den nya serien Svenska Bakverk. Likören är b…
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, likör, Kanelbulle & mjölk, sprit, kanelbulle, dessertlikör
98kg
+
Bobby Green
0

McDonald's släpper Szechuan-såsen igen

Seger för Rick and Morty-fansen

I början av året skrev vi om den mycket speciella Szechuan-såsen som McDonaldx27s hade under en kort period. Man snackade om den i TV-serien Rick and Morty och ville då att den skulle komma tillbaka. Såsen har teriyaki-smak och släpptes för första gången i samband med filmen Mulan 1998. Nu står det klart att den gör en comeback - men det finns en h…
Läs hela artikeln
Läs mer om Restaurang, McDonald's, Szechuan, Szechuansås, Rick and Morty, sås
92kg
+
Bobby Green
0

Munchies guide till norsk mat

Häng med på en matresa till grannlandet

Munchies har släppt en serie med klipp där de visar lite av all den mat som finns i Norge. Men det handlar inte om att gå på restaurang, utan istället om var maten kommer ifrån och hur man får tag i den. Det fiskas, jagas och äts över hela landet och det finns massa gott att frossa i.
Läs mer om Mat, Munchies, Norge, matguide, mat, fisk, hav, fiska, äventyr, serie
121kg
+
Frode Wikesjö
0

Köp ost genom videoström

Tuff grej

Den nederländska osthandlaren Jan Kaan har, tillsammans med banken ABN AMRO, temporärt öppnat upp världens första ostbutik där man kan köpa ost direkt via en videoström. Det fungerar så att man via strömmen kan se vad handlaren har inne och sen är det bara till att klicka på de olika ostarna man vill köpa. Efter man gjort det så kan man se när ens …
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Kaas, Ost, Hup holland hup, Stream
122kg
+
Bobby Green
0

Testa öl och få betalt

JObberbjudande i London

Bryggeriet Meantime Brewing Company i London söker nu en person för ett rätt så intressant jobb - Professional Beer Taster. Japp, den som får kneget ska dricka öl och få betalt. Det låter ju givetvis kanon men det är inget heltidsjobb vi snackar om, och du måste faktiskt leverera något också och inte bara sänka pilsner. Varje fredag ska du under tr…
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, öldrickare, jobb, Professional Beer Taster, Meantime Brewing Company
109kg
+
Bobby Green
0

Roomservice-maten från Mad Men

Binging with Babish lagar

I serien Mad Men beställer karaktären Roger Sterling in en hyfsat stabil lunch till ett hotellrum i ett försök att imponera på en tjej. Binging with Babish har återskapat det som serverades i hans senaste klipp som vi kan se här.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Mad Men, mat, roomservice, Biff Wellington
84kg
+
Bobby Green
0

Coca-Cola kör kampanj för samkönade äktenskap

Två burkar bildar ordet Love

För första gången på 131 år har Coca-Cola använt sitt signatur-typsnitt Spencerian för något annat logotypen. För en specialkampanj som man kör i Australien för människors rätt att gifta sig med vem de vill har man gjort så att två burkar kan forma ordet Love med den klassiska texten. Som ni ser har även o:et en regnbåge i sig.
Läs mer om Dryck, Coca-Cola, Coca-Cola Love, Australien, giftermål, kärlek, burk
155kg
+
Bobby Green
0

Mackmyra lanserar sin första gin

Släpps i morgon

I morgon klockan 10.00 kommer Mackmyras första Gin från Lab Distillery att lanseras i Systembolagets beställningssortiment. Den heter Kreatör [jin] och det är en ekologisk gin med smak av enbär, citrus, lingon och hallon. Producerat har craft distiller Rickard Aldén gjort. Så här säger han om den: x22Kreatör [jin] är skapad helt utan kompromisser …
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Mackmyra, Mackmyra Kreatör [jin], gin, lansering, sprit, dryck
92kg
+
Bobby Green
0

Snoop Dogg äter middag med Don Rickles

Två legender möts

Dinner with Don är en serie där komikerlegenden Don Rickles äter middag med olika kändisar. I det senaste avsnittet gästades han av Snoop Dogg som pratade lite om sina tidiga influenser, åt mat och snackade lite minnen tillsammans med Don. Många fler middagsmöten som Don haft hittas på länken. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Snoop Dogg, Don Rickles, middag, Dinner with Don
85kg
+
Roger Åberg
0

Farmor provar suröl

Är det ens bärs?

I avsnitt 18 av Hoopier Days får Samuels farmor rycka in och tycka till om Prairie Artisan Alesx27 Vape Tricks Sour.
Läs mer om Öl, suröl, farmor
117kg
+
Bobby Green
0

Vetenskapen bakom den köttfria burgaren

Hur kan den blöda, och varför?

Det låter ju ganska märkligt att man skulle vilja ta fram en köttfri burgare som ser ut som om den var gjord av vanlig köttfärs, och som dessutom x22blöderx22 när man trycker ihop den. Det vill väl inte de som inte vill äta kött ha? Nej, men de som äter kött och som kanske borde snegla på några andra alternativ vill nog ha det så, så för att kunna …
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, burgare, köttlös, hamburgare, vetenskap, impossible burger
84kg
+
Bobby Green
0

Ostfest i Zürich

Mark äter fondue och Cordon Bleu

YouTubern Mark Wiens som alltid är på jakt efter god mat spenderade nyligen en hel dag i Zürich och där passade han på att jaga rätt på lite mumsig ostfondue och klassikern Cordon Bleu. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, ost, fondue, ostfondue, mums, gott, Mark Wiens, Zürich, Cordon Bleu
200kg
+
Bobby Green
0

Gott & Blandat har ändrat på sitt recept

Nu utan palmolja

Gott & Blandat har ändrat i sitt recept och plockat bort palmoljan. Det är ju givetvis bra, men vad gör det med smaken på dessa små godbitar? Johan från Matgeek har testat.
Läs mer om Snacks och godis, Matgeek, Gott & Blandat, recept, godis, palmolja, smak
80kg
+
Bobby Green
0

Popcorn blandat med chokladrussin

Grymt biosnacks

Om man blandar goda grejer så blir det oftast godare. Salt möter sött brukar funka riktigt bra, och därför brukar en del blanda i chokladragerade russin bland sina popcorn. Jag har då aldrig sett detta tidigare men det låter ju helt klart riktigt gott. Här ger sig Binging with Babish på att göra egna russin med choklad för att se om de kan mäta sig
Läs mer om Snacks och godis, Binging with Babish, popcorn, bio, gott, russin, choklad
85kg
+
Bobby Green
0

Köttfärslimpa med tre olika färser

God klassiker

En härligt matig köttfärslimpa med kokt potatis, saltgurka och lingon - en svensk klassiker som alltid levererar. Själv gillar jag en knorr på den som vi brukar göra hemma där man använder löksoppspulver som krydda och bakar in både mozzarella och parmaskinka i färsen innan man rullar ihop den till en korv. Testa det och ni kommer att ha en ny favo…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, köttfärslimpa, gott, mat, lunch, Everyday Food, Sarah Carey, klassiker
92kg
+
Bobby Green
0

Så gör du Nutellapasta

Roligare form på godsaken

Om du älskar Nutella och vill äta den i en annan form än du brukar kanske du ska ge dig på att göra x22pastax22 av den. Med hjälp av lite Agar som är ett gelämne som utvinns ur vissa rödalger kan du få till långa ringlande bitar av Nutellan som uppför sig som pasta brukar göra.
Läs mer om Snacks och godis, Nutellapasta, Nutella, Eater, yummi, Agar, choklad
89kg
+
Bobby Green
0

Whisky med Blade Runner 2049-tema

Ricks nya favorit?

Johnnie Walker släpper nu en ny whisky som säkerligen passar Blade Runner-fanet bra. Rick Deckard i filmen dricker som ni säkert redan vet en del av denna dryck och eftersom det snart är en ny film på gång passar det ju bra att släppa en ny whisky i samma veva. Man kallar den för Johnnie Walker Black Label The Directorx27s Cut och så här beskriver …
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, whisky, Johnnie Walker Black Label The Director's Cut, Blade Runner, Blade Runner 2049
46kg
+
Bobby Green
0

Starbucks bryggkaffe kommer till mataffären

De fyra mest populära sorterna

Med start denna månad börjar Starbucks att sälja fyra av sina mest populära kaffesorter som bryggkaffe på ICA, Hemköp och City Gross. Verona, Colombia, House Blend och Espresso Roast är de man kan välja mellan och påsarna som är på 200 gram kostar omkring 45 kronor styck.
Läs mer om Kaffe, Starbucks, bryggkaffe, kaffe
83kg
+
Bobby Green
0

Årets Blossa-glögg har smak av Indien

Mango, spiskummin och chili

Blossa har nu meddelat årets smak på glöggen och den är inspirerad av Old Delhi i Indien. På kryddmarknaden Khari Baoli blandar man all världens smaker och dofter och en del av dessa har nu hittat ned i flaskan. Smaken ska vara en blandning av solmogen mango, kryddig spiskummin och het chili. Flaskans form och färg är inspirerad av traditionell ind…
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Blossa, glögg, Blossa 17 Old Delhi, smak, kul, Indien
93kg
+
Bobby Green
0

Så här styckar man en halv gris

Bryan Mayer visar

Styckaren och författaren Bryan Mayer visar här hur man går tillväga när man ska stycka en halv gris. Under tiden berättar han om alla styckdelar så om du exempelvis inte visste var kotletten satt får du reda på det här.
Läs mer om Mat, stycka, gris, mat, Bon Appétit, Bryan Mayer
83kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! i dag är det Messmörets dag!

Bred lite extra på mackan

Till och med messmöret har en egen dag - och den är i dag. Personligen har jag aldrig varit ett fan av smörgåspålägget men vissa diggar det hårt. Det finns två versioner - getmessmöret som har getmjölk som bas och det vanligare messmöret som istället är baserat på komjölk. Vilken är din favorit?
Läs mer om Mat, messmör, Messmörets dag, tut i luren, pålägg, smörgåspålägg
133kg
+
Bobby Green
0

Klassisk Magnumglass nu i bägare

Classic, Almond och White i nytt format

Magnum-glassen har dykt upp i lite olika former de senaste åren och nu är det dags för den att också hitta ned i en bägare. Från och med nu ska du i din mataffär kunna hitta de tre klassikerna Classic, Almond och White i en 440 ml-förpackning. Glassen ska omslutas av ett chokladskal varpå du ska kunna få en liknande upplevelse som pinnglassen när d
Läs mer om Glass, Magnum, glass, Magnum Pints, gott
92kg
+
Bobby Green
0

Gordon Ramsey gör amerikansk frukost

Ägg i hash browns

Kocken Gordon Ramsey vevar här ihop en klassisk amerikansk frukost bestående av ägg, hash browns och bacon.
Läs mer om Mat, Gordon Ramsey, mat, frukost, USA, Amerika, frulle
186kg
+
Bobby Green
0

Snart släpps Jolt Cola igen

Koffeindiggare - se hit!

1985 dök den upp för första gången - Jolt Colan. Tio år senare dök den upp i Norden. Drycken hade dubbelt så mycket koffein som en vanlig Coca Cola, och den blev snabbt populär i datorspelskretsar där kidsen behövde mer energi för att orka spela dygnet runt. I slutet av denna månad lanseras den igen med originaldesignen och man kommer då att hitta
Läs mer om Dryck, Jolt Cola, dryck, cola, comeback
110kg
+
Bobby Green
0

Ny burgare på The Flying Elk

Inspirerad av känd macka

Restaurangen The Flying Elk har gjort en ny burgare som de döpt till The Reuben Burger. Inspirationen till den kommer från en av världens mest kända mackor - Reuben Sandwich. Brödet ska vara av den grövre sorten och det är framtaget tillsammans med Bakery & Spice och är gjort med rågskållning och rågsurdeg kryddat med fänkål. Burgaren innehåller ox…
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, The Flying Elk, hamburgare, burgare, mackor, The Reuben Burger
77kg
+
Bobby Green
0

Action Bronson och Sean Evans gör mackor

Mario Batali bedömer vilken som är bäst

Sean Evans har mött Action Bronson i en duell där de båda fick göra varsin smarrig macka. Sen fick kändiskocken Mario Batali bedöma vem som hade lyckats bäst med sin skapelse.
Läs mer om Mat, Sean Evans, Sean in the wild, Action Bronson, macka, Mario Batali, mat
129kg
+
Bobby Green
0

Häng med till en surströmmingsfabrik

Great Big Story besöker Söråker

Internet svämmar över av videoklipp där folk testar surströmming. Givetvis äter alla på fel sätt men annars skulle de ju inte få några reaktioner eller tittningar. Jag ska ärligt säga att jag aldrig testat själv, men det kanske kommer att ske någon gång i framtiden om någon erfaren visar hur man ska göra - öppna burken under vatten och sedan äta på…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, surströmming, Oskars surströmming, fabrik, fabriksbesök, mat, Great Big Story
250kg
+
Bobby Green
0

Coca-Cola Coffee Plus släppt i Japan

50 % mer koffein, 50 % färre kalorier

I varuautomater i Japan har det nu börjat säljas Coca-Cola Coffee Plus. Det är en burk på 190 milliliter som innehåller 34 milligram koffein och 42 kalorier. Det adderade kaffet kommer från extraktpulver. Drycken ska inte lukta som vanlig cola, men inte heller som kaffe. Istället beskrivs doften som märklig och udda - vilket känns sådär. Smaken ska…
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Coca-Cola, Coca-Cola Coffee, kaffe, cola, Japan, dryck, läsk, Coca-Cola Coffee Plus
95kg
+
Bobby Green
0

Så gör du din egna szechuan-sås

Binging with Babish återskapar originalet

Binging with Babish har fått tag i lite szechuan-sås och bestämde sig för att försöka sig på att göra den själv. Han gjorde även ett gäng med kycklingnuggets för att doppa i såsen - frågan är vilken av dem som smakar bäst?
Läs mer om Mat, Binging with Babish, szechuansås, szechuan, sås
70kg
+
Bobby Green
0

Nya majonnäser från Erik Lallerstedt

Ska passa bra till fisk- och skaldjur

Det börjar så smått bli dags att duka fram skaldjur och till det vill nog de flesta sleva upp en klick majonnäs. Därför lanserar Erik Lallerstedt nu tre stycken nyheter inom denna kategori såser - en naturell, en smaksatt med chili och lime och en med dill och citron. Dessa ska fungera bra till alla fisk- och skaldjursgrejer man kommer sätta i sig …
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Eriks såser, majonnäser, sås, majonnäs, majo, Erik Lallerstedt
11kg
+
Bobby Green
0

Jureskogsburgarna är tillbaka på McDonald's

Texas och New York gör comeback

Våren 2016 lanserade McDonaldx27s och kocken Johan Jureskog en trio med burgare som fick namnen Signature, Texas och New York. De två sistnämnda var de som blev allra mest populära, och därför gör de från och med i dag en comeback på restaurangerna. Först ut är Texas-burgaren som serveras till och med den 9 oktober. Därefter tar New York över från …
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, McDonald's, Johan Jureskog, hamburgare, Jureskogsburgarna, Texas
112kg
+
Bobby Green
0

Max toastbröd nu i vanliga butiker

Burgare till frukost?

Hamburgerkedjan Max kör just nu en kampanjburgare man kallar för Frisco Hot Melt Toast. Den skiljer sig lite från tidigare burgare då brödet är ett Frisco-bröd i rostbrödsform. Precis som en del andra av Max produkter kommer nu detta bröd att börja säljas i vanliga butiker. På så vis kan du göra burgaren själv hemma, eller bara veva ihop en klassis…
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Max, Frisco Hot Melt, toastbröd, butik
145kg
+
Bobby Green
0

Ny Fanta-smak lanseras i Sverige

Zero Blackcurrant

Denna vecka lanserar Fanta den nya smaken Zero Blackcurrant i svenska butiker och den ska som väntat ha smak av svarta vinbär. Till en början kommer burkarna att se ut som här ovan och det är för att fira Halloween. På dem finns en Snapchat-kod som man kan scanna och på så vis låsa upp läskiga filter med skräcktema. Fram till den 11 november kan ma…
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Fanta, Fanta Zero Blackcurrant, svarta vinbär, läsk, smak
116kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det kebabens dag!

Då var måndagens middag spikad

En vanlig trist måndag kanske ni trodde när ni steg upp i dag, men så är inte fallet. I dag är det nämligen kebabens dag och det måste ju såklart firas. Hur? Genom att vräka i sig massa kebab såklart! Kör det på en flottig pizza, som en tallrik eller rulle - valet är ditt men kebab får det i alla fall bli till middag. Om du nu gillar det förstås. D
Läs mer om Mat, kebab, kebabens dag, mat, gott, temadag
97kg
+
Bobby Green
0

Så gör du Kelis omtalade milkshake

Receptet är äntligen här

2003 släppte artisten Kelis låten Milkshake. Den blev en superhit men vad det var som var så speciellt med hennes milkshake fick vi aldrig reda på, förrän nu. Enligt henne innehåller den givetvis Baileys men även ginger beer, chokladglass, ingefära, cayennepeppar och is. På länken nedan kan ni se när hon visar hur du ska gå tillväga om du vill göra
Läs mer om Dryck, Kelis, Milkshake, recept, dryck, låt
87kg
+
Bobby Green
0

Enkel fiskcurry med Jamie Oliver

Snabbt och lätt

Om du är sugen på en maträtt som går snabbt och lätt att laga till och tröttnat på fiskpinnar kanske det Jamie Oliver lagar till här kan vara något?
Läs mer om Mat, Jamie Oliver, fiskcurry, mat, matlagning, tips
100kg
+
Bobby Green
0

Ny exklusiv vintagechampagne

Säljs i begränsad upplaga

Om du tröttnat på Törleys och istället vill dricka lite riktigt bubbel kanske den här flaskan kan vara något? Det är Krug som nu släpper en vintagechampagne som är en blandning av de mest exklusiva vinerna från 2004 som fått ligga i vinkällare i tolv år. Bubblet heter Krug 2004 Luminous Freshness och i flaskan finns 39 procent Chardonnay, 37 procen…
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, vintagechampagne, champagne, Krug 2004 Luminous Freshness, bubbel
117kg
+
Bobby Green
0

Scapa Glansa - ny singlemaltwhisky

Från Orkneyöarna

Pernod Ricard Sweden presenterar nu en ny singlemaltwhisky som precis lanserats på den svenska marknaden. Den heter Scapa Glansa och är skapad av destilleriet Scapa som ligger på Orkneyöarna i Skottland. Den ska vara mild och något rökig och har lagrats i två steg för att uppnå sin speciella karaktär. Den ska dofta persika, ananas och vanilj och sm…
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, singlemalt, whisky, Scapa Glansa, Single malt, maltwhisky, sprit
84kg
+
Bobby Green
0

Sean lär sig göra pizza hemma

Kommer Dominics mamma att bli impad?

Att veva ihop en egen pizza hemma är självklart inget märkvärdigt, men väldigt trevligt om man inte är sugen på att köpa färdiga grejer. I det här klippet från First We Feast visar Sean hur man kan göra om det ska lagas pizza hemma. Till sin hjälp har han Dominic Morano som i vanliga fall roddar pizzastället Prince Street Pizza.
Läs mer om Mat, pizza, hemma, Sean in the Wild, matlagning, hemma, First We Feast