m
a
r
11 i dag14 i går66 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
83kg
+
Bobby Green
0

Köttfärssås på macka

Enkelt och gott hos Chop House

Nick från Eaters The Meat Show har besökt Chop House i London för att äta en av deras berömda mackor.
Läs mer om Mat, Eater, Nick Solares, macka, kött, The Meat Show, Chop House
79kg
+
Bobby Green
0

Absolut-flaska i regnbågens färger

Firar Stockholm Pride

Mellan den 31 juli och 6 aug anordnas återigen Stockholm Pride. För att fira detta lanserar Absolut en flaska i regnbågens färger som de kort och gott kallar för Absolut Rainbow. Flaskan ska representera HBTQ-samhällets många personligheter och mångfald. Det här är andra gången man lanserar en flaska för att uppmärksamma detta. Flaskan kommer att bli permanent på Systembolaget efter lansering. En flaska rymmer 700 milliliter, alkoholhalten är på...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Absolut, Absolut Rainbow, Pride-festivalen, flaska, sprit, design
92kg
+
Bobby Green
0

Filippinsk touch på amerikanska burgare

Två kulturer möts

I det här klippet från Eater får vi besöka foodtrucken Flip x27n Patties som ger klassiska amerikanska burgare en filippinsk touch. När kunderna väl har smakat deras burgare brukar de även x22vågax22 testa den andra maten de erbjuder. Får man feeling kan man även avsluta måltiden med lite karaoke.
Läs mer om Hamburgare, hamburgare, Eater, Filippinerna, mat, burgare, food truck, Flip 'n Patties
87kg
+
Bobby Green
0

Den bästa grilled cheesen man kan få i London

Kommer med Raclette-dränkt potatis

Lucas Peterson från Eaters serie Dining on a Dime har varit i London och där besökte han Borough Market för att testa det som ståndet Kappacasein Dairy erbjuder. Där är det grilled cheese-mackor och potatis dränkt i Raclette-ost som gäller, och det hela ser riktigt smarrigt ut.
Läs mer om Mat, Dining on a Dime, mat, lunch, grilled cheese, Raclette, Eater
136kg
+
Bobby Green
0

Snacka med dialekt - få en läsk

Går att testa i Stockholm i dag och i morgon

På The Pavilion på Birger Jarlsgatan 21 i Stockholm står just nu Dialekt-o-maten. Det sägs vara världens första dialektstyrda dryckesautomat och klarar du av att härma en fras på en av de utvalda dialekterna får du en kall Coca-Cola i handen. Exempel på saker du ska säga är x22Jag glömde mobilen i bilenx22 på Vadstena-öskötska-dialekt eller x22Åh, sikket grannt väderx22 på Ystads-skånska.
Läs mer om Dryck, Dialekt-o-maten, Coca-Cola, dialekter, Stockholm, dryckesautomat, dialekt
119kg
+
Bobby Green
0

Den perfekt smashade burgaren

Binging with Babish lagar med First We Feast

Smashade burgare, de man trycker ner i stekhällen, har blivit väldigt populära de senaste åren. Sean Evans som är programledare för First We Feast och Sean in the Wild ville veta mer om detta fenomen och Andrew Rea som ligger bakom YouTube-kanalen Binging with Babish var inte sen på att ställa upp.
Läs mer om Hamburgare, Binging with Babish, hamburgare, burgare, mat, Sean in the Wild, First We Feast
89kg
+
Bobby Green
0

Exklusivt rödvin från höga höjder

Producerat vid gränsen till Tibet

Kinesiska Ao Yun lanserar nu sin första vintageutgåva - rödvinet Ao Yun 2013. Det är producerat på vingårdar vid gränsen till Tibet på 2 200 till 2 600 meters höjd där man varken har elektricitet eller rinnande vatten. Klimatet på platsen påminner om det i Bordeaux men den höga höjden ger ett varmare och torrare klimat jämfört med vingårdar på marknivå. Vinet består av 90 procent Cabernet Sauvignon och 10 procent Cabernet Franc. Färgen är djupt r...
Läs hela artikeln
Läs mer om Vin, vin, Ao Yun, dryck, vintagevin, rödvin, Ao Yun 2013
83kg
+
Bobby Green
0

Prime Rib hos The Grill i New York

Verkar gott!

Nick Solares har besökt restaurangen The Grill i New York för att smaka lite på deras långsamt tillagade kött. Chefskocken Mario Carbone sitter med vid bordet och förklarar hur de har gjort för att få fram smakerna.
Läs mer om Mat, Eater, The Meat Show, Nick Solares, Prime Rib, kött
284kg
+
Bobby Green
0

Lösviktsgodis med 95 procent mindre socker

Coop utökar sitt sortiment

Under våren har butikskedjan Coop testat att sälja lösgodis från det nystartade svenska företaget Tweek i tio stycken av sina butiker. Godiset kallas för Sweets with Benefits och det ska ha 95 procent mindre socker och upp till 50 procent färre kalorier än traditionellt godis. Det innehåller inga konserveringsmedel, palmolja eller soljalecitin och färg- och aromämnena är naturliga. Nu utökar man satsningen och börjar sälja godiset i 100 stycken a...
Läs hela artikeln
Läs mer om Snacks och godis, godis, Coop, Sweets with Benefits, Tweek, gottepåse, lösgodis
82kg
+
Bobby Green
0

Utekväll med kockarna

Då går man till dessa ställen

I Munchies senaste avsnitt av Chefx27s Night Out drar kockarna Or Amsalam och Alexander Phaneuf från Lodge Bread ut i Los Angeles natt med sina vänner för att äta lite på deras favoritställen.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, kockar, kock, restaurang, utekväll, Chef's Night Out
105kg
+
Bobby Green
0

Anka i röd curry hos Farang

Ser gott ut

Restaurangen Farang har släppt en ny video där vi får se hur de gör anka i röd curry.
Läs mer om Mat, Farang, röd curry, mat, restaurang, matlagning
71kg
+
Bobby Green
0

Matt sänker fyra mastiga burgare på In-N-Out

4x4x4-challenge

Tävlingsätaren Matt Stonie var nyligen på hamburgerkedjan In-N-Out. Som vanligt var han hungrig så han beställde inte mindre än fyra stycken cheeseburgare med fyra kött i varje, och sänkte alla på under tre minuter. Gott!
Läs mer om Hamburgare, In-N-Out, Matt Stonie, hamburgare, burgare, utmaning, tävlingsätare
75kg
+
Bobby Green
0

Liten ficka gör mikrad mat värdig igen

Trött pizza blir krispig pizza

Dagen-efter-mat som exempelvis pizza är inte alltid lika rolig som när den var nybakad. Degen blir soggig och osten verkar typ ha dunstat. Men, det finns en lösning på detta enorma problem. Stoppa bara in pizzan i en sån här liten ficka som har materialet Susceptor i sig så kommer den att kännas som ny igen. Eller lite bättre i alla fall. Funkar troligtvis med all typ av mat i denna kategori.
Läs mer om Mat, Eater, mat, ficka, hot pocket sleeve, Susceptor, Clifford Endo
96kg
+
Bobby Green
0

Härliga drinkar från filmens värld

The Dude abides

Vanligtvis brukar Binging with Babish laga mat från filmer men han kände att han behövde en liten paus från grytorna och bestämde sig för att istället blanda till ett par välkända drinkar.
Läs mer om Sprit, Binging with Babish, drink, cocktail, filmdrinkar
132kg
+
Bobby Green
0

Ingenjör släpper botemedel för baksmälla

Gammalt recept fräschas upp

Ingenjören Sisun Lee som tidigare har jobbat på Tesla säger sig ha hittat botemedlet för baksmälla. För att visa att han menar allvar har han startat företaget Morning Recovery som från och med den 5 juli kommer att börja sälja en kur för den som inte är sugen på att ha skallebank dagen efter. Nyckelingrediensen som ska ta bort det tråkiga är Ampelopsin, även kallat Dihydromyricetin (DHM). Det är en växtbaserad förening som man hittar i orienta...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, botemedel, baksmälla, ingenjör, bakis, Sisun Lee, Morning Recovery
103kg
+
Bobby Green
0

Dessa restauranger är bäst i Norden

Årets White Guide Nordic är här

Nu har den fjärde upplagan av White Guide Nordic presenterats och därmed får vi reda på vilka de tycker är de bästa restaurangerna i Norden. I topp är en dansk, men inte Noma som det har varit tidigare utan Geranium som ligger i Köpenhamn. På andra plats hittar vi Esperanto som ligger i Stockholm och på tredje plats Fäviken Magasinet i Järpen. I toppen finns inte mindre än tio svenska ställen och hela listan hittar ni på länken nedan.
Läs mer om Mat, restauranger, bäst, Norden, White Guide Nordic, White Guide, mat
79kg
+
Bobby Green
0

Klassiska sötsaker från Indien

Spännande

I Houston ligger den indiska restaurangen Raja Sweets och förutom massa god mat finns där även flera klassiska sötsaker. Kocken Sheldon Simeon åkte dit för att vara med och göra grejerna och sedan smaka på dem.
Läs mer om Snacks och godis, godis, Indien, Eater, Raja Sweets, Houston
83kg
+
Bobby Green
0

Friterade kycklingkuber med ostfyllning

Yummy!

Mat man kan äta med händerna är alltid trevligt och innehåller det dessutom ost blir det bara bättre. Här delar Food Fusion med sig av ett recept på små smarriga kycklingkuber fyllda med den ost man gillar.
Läs mer om Mat, mat, kycklingkuber, ost, gott, Food Fusion
88kg
+
Bobby Green
0

Hängmörade burgare hos Peter Luger

Gött kött

Peter Luger Steak House i Brooklyn sägs ha de bästa köttbitarna i landet men under lunchtid serverar de även burgare för den som är sugen på något annat. Köttet till dessa är också det hängmörat och här får vi sen när Nick Solares från Eaters The Meat Show testar hur de smakar.
Läs mer om Hamburgare, Nick Solares, hamburgare, hängmörat, burgare, The Meat Show, Peter Luger Steak House
235kg
+
Bobby Green
0

Svenskt bryggeri hyllar London-hjälte

Släpper ölen Fxxk You, I'm Millwall

När terrorister attackerade London för några veckor sedan försökte nog de flesta i närheten fly. Men inte Roy Larner som stod och drack en öl på en pub när tre män rusade in och började knivhugga folk. De skrek Islam, Islam och Roy kontrade då med att stå kvar och skrika Fuck You, Ix27m Millwall tillbaka. Millwall FC är en fotbollsklubb. Handgemäng utbröt och Roy knivhöggs flera gånger, men klarade sig. Nu hyllar det svenska bryggeriet Frequency ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, Frequency Beer Works, hyllning, Roy Larner, öl, Fxxk You, I'm Millwall
89kg
+
Bobby Green
0

Så gör du eget bacon

Kan vara kul att testa

Att gå till affären och köpa bacon är väldigt enkelt, så varför inte göra eget för omväxlings skull? Perfekt för då kan du även bestämma exakt hur tjocka skivor du vill ha.
Läs mer om Mat, bacon, mat, matlagning, Free to Cook, bacon, bacon, bacon
92kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson lagar mammas mat

Trout Amandine står på menyn

Mammas mat smakar alltid bäst! Här får vi se när Matty Matheson lagar till det han alltid fick av sin mamma när han var yngre - Trout Amandine. Vad är det kanske ni undrar? Matty visar.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, Trout Amandine, mat, matlagning, mammas mat
80kg
+
Bobby Green
0

Katy Perry lagar mat med Gordon Ramsey

Bon Appétit!

En av Katy Perrys senaste låtar heter Bon Appétit så vad passar då bättre på att laga en måltid och sedan säga just denna fras? Till sin hjälp har hon ingen mindre än Gordon Ramsey.
Läs mer om Mat, Katy Perry, Gordon Ramsey, matlagning, mat, gött
77kg
+
Bobby Green
0

Tårta som ser ut som en stor köttbit

Ultimate kombo?

Tårta är gott. Kött är gott. Så en tårta som ser ut som en stor köttbit måste ju vara den ultimata mixen? Det är precis vad Yolanda från How To Cake It bakar här. Visst ser den smarrig ut?
Läs mer om Baka, How To Cake It, köttbit, tårta, baka, kött, gott
84kg
+
Bobby Green
0

Nu kan du köpa gummibjörnar med Fireball-smak

Äntligen!

Om du har känt att något har saknats i ditt liv så kan det vara gummibjörnar med smak av spritdrycken Fireball. Inte? Oavsett så finns det såna att köpa nu om andan skulle falla på. Ser ut som vanliga gummibjörnar men smakar alltså något annorlunda. Kanske något man kan blanda i en vanlig skål och lura folk med? En påse innehållandes 113 gram björnar blir din för 90 kronor och du hittar dem på länken nedan.
Läs mer om Snacks och godis, gummibjörn, Fireball, godis, gott, starkt, kanel, sprit
125kg
+
Bobby Green
0

Mark från Shake Shack gör ShackBurger

Enkelt och gott

Om man någon gång befinner sig på Shake Shack måste man ta en ShackBurger. Det är en mycket enkel burgare utan konstigheter och det är just det som gör den så god. Här får vi se när Mark Rosati, som är culinary director hos Shake Shack, visar hur man gör burgaren.
Läs mer om Hamburgare, Shake Shack, ShackBurger, hamburgare, burgare, Mark Rosati
131kg
+
Bobby Green
0

Han som skapade Hawaiipizzan har avlidit

Frukt på pizza - bra eller anus?

För över 50 år sedan gjorde Sam Panopoulos något väldigt vågat - han la konserverad ananas ovanpå pizzan som i övrigt hade tomatsås, skinka och ost på sig. Till en början var det ingen som gillade påhittet men efter ett tag ville plötsligt alla ha det. Blandningen av det söta och sura blev en hit och vips så var Hawaiipizzan född och resten är historia. Nu har Sam gått bort 83 år gammal men pizzan lever vi som vet kvar, kanske för alltid.
Läs mer om Mat, hawaiipizza, pizza, mat, Sam Panopoulos, VIF
107kg
+
Bobby Green
0

Mat du ska köpa i affären

Matgeek listar fem saker

Johan från Matgeek har gjort ett par klipp där han listar saker man inte ska köpa i mataffären men givetvis finns det även saker han tycker att du ska köpa. För att vända på steken gjorde han därför detta klipp där han listar fem stycken saker.
Läs mer om Mat, Matgeek, Johan Hedberg, mat, affären, köpa
86kg
+
Bobby Green
0

Bas jobbar som mjölksommelier

Är troligtvis inte laktosintolerant

Mjölk är gott och ger starka ben sägs det, men för Bas de Groot är det inte bara en god dryck utan även hans jobb eftersom han är mjölksommelier. Precis som en vanlig sommelier bedömer han texturen, smaken och färgen på drycken och här får vi se när han hälsar på hos Clover Sonoma’s Bucher Farms i Sonoma Valley. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Dryck, mjölk, mjölksommelier, sommelier, wtf, dryck, Bas de Groot
134kg
+
Bobby Green
0

Glassen för mjölkallergiker och veganer

GB Glace släpper nyheter

Den som är laktosintolerant, mjölkallergiker och/eller vegan får nu ett nytt glassalternativ i Choice från GB Glace. Det är en glass som antingen görs på soja, ris eller mandel och som finns i varianterna Smooth Vanilla, Nutty Vanilla with Cocoa Sauce, Lovely Vanilla, Refreshing Strawberry, Heavenly Chocolate, Pearl, Peak Cone och Vanilla & Chocolate. Plastförpackningarna innehåller 750 milliliter och kostar omkring 35 kronor styck. Nyheterna s...
Läs hela artikeln
Läs mer om Glass, glass, Choice, vegan, mjölkallergiker, GB Glace
92kg
+
Bobby Green
0

Chokladtårtan från filmen Matilda

Kan det bli för mycket tårta?

1996 släpptes den amerikanska familjekomedin Matilda baserad på Roald Dahls bok med samma namn. För regin stod ingen mindre än Danny DeVito som även spelade i filmen. En av scenerna de flesta nog kommer ihåg är när det serveras chokladtårta, och en stackars pojke måste äta upp hela själv. Binging with Babish har i klippet ovan återskapat tårtan. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Baka, Binging with Babish, mat, Matilda, chokladtårta
96kg
+
Bobby Green
0

Den röda vätskan runt köttbiten är inte blod

Så vad är det då?

Många tror nog att den röda vätskan runt en köttbit man köpt i affären är blod, men så är inte fallet. Här förklarar Tech Insider vad det egentligen handlar om.
Läs mer om Mat, kött, Tech Insider, rött, vätska
91kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson lagar kycklingvingar

Friterat utan frityrsmet

Matty Matheson är tillbaka i Munchies testkök och denna gång lagar han till lite kryddiga kycklingvingar i en stekpanna.
Läs mer om Mat, Munchies, kyckling, Matty Matheson, kycklingvingar
98kg
+
Bobby Green
0

Ny pilsner och pilsnersill

Från Eriksberg och Melanders

Eriksberg släpper nu ett nytt öl som de kallar för Eriksbergs Juvelpilsner. Det är en ljus lager med 4,5 procent alkoholhalt gjord på tre sorters humle, bland annat tysk ädelhumle och Saphirhumle. Finns att köpa på Systembolaget nu. Inför ölsläppet har man även tillsammans med Melanders tagit fram en Pilsnersill. Receptet är framtaget av stjärnkocken Nils Molinder och som väntat är sillen inlagd i en lag som förutom apelsin, vanilj och rödlök in...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, Eriksberg, öl, Eriksbergs Juvelpilsner, pilsner, pilsnersill, Melanders
87kg
+
Bobby Green
0

Crepes fyllda med kaviar

Rysk mat på Manhattan

Teremok är ett populärt snabbmatsställe i Ryssland som serverar traditionell rysk mat. Förra året öppnade man sitt första ställe på Manhattan och där kan man bland annat få Blinier, rödbetssoppan Borsjtj och crepes fyllda med kaviar.
Läs mer om Mat, Eater, kaviar, Ryssland, crepes, gott, mat, Teremok
85kg
+
Bobby Green
0

Hårda karameller med rosor i

Så blir de till

Här ser vi en rätt så avslappnade video när väldigt varmt socker formas till karameller med små rosor i.
Läs mer om Snacks och godis, godis, tillverkning, gott, Crystal Roses
95kg
+
Bobby Green
0

Vad är det där vita slemmet på lax?

Nej, det är inte fett

En av de stora frågorna här i livet är vad det där vita slemmiga på laxen är som brukar titta ut när man steker den. Här får vi svaret.
Läs mer om Mat, lax, slem, vitt, Tech Insider
86kg
+
Bobby Green
0

Krabburgaren från Svampbob Fyrkant

Självklart med den hemliga ingrediensen

Svampbob Fyrkant jobbar som burgarflippare hos Herr Krabba och det som säljs allra bäst är krabburgaren. Här testar Binging with Babish att laga till just den, men fuskar och använder sig inte av krabbkött. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, Svampbob Fyrkant, Krabby Patty, krabburgare, Spongebob Squarepants
113kg
+
Bobby Green
0

Här gör man 20-årig rom på sex dagar

Ett besök på ett annorlunda destilleri

Lost Spirits Distillery är inget vanligt destilleri utan mer som ett laboratorium. Här har Bryan Davis bland annat uppfunnit en metod för att åldra sprit riktigt fort. En rom som fått sin speciella smak efter att ha varit lagrad i 20 år tar här bara sex dagar att få fram. Wired har hälsat på för att få reda på hur det hela går till.
Läs mer om Sprit, rom, Wired, Bryan Davis, Lost Spirits Distillery, destilleri
98kg
+
Bobby Green
0

Så äter världens starkaste man

12 000 kalorier om dagen

Om du ska se till att behålla titeln som världens starkaste man måste du träna mycket, och äta mycket. Brian Shaw gör verkligen bägge delarna och här får vi ta del av hans dagsintag som består av lite över 12 000 kalorier.
Läs mer om Mat, Brian Shaw, stark, mat, kalorier, dagsintag
93kg
+
Bobby Green
0

Så steker man till en ordentlig köttbit

Inget knussel

Ibland tröttnar man på den torra kycklingfilén eller överkokta torsken och det är då man kan ta fram den där rejäla köttbiten ur kylen och steka på. Hur man gör det på bästa sätt får vi reda på här av kocken Angie Mar som driver restaurangen Beatrice Inn.
Läs mer om Mat, First We Feast, köttbit, steka, gött med kött
83kg
+
Bobby Green
0

Den perfekta burgaren enligt Gordon Ramsay

Tomat och pinne?!

Den arga kocken Gordon Ramsay som ibland är snäll visar här hur du enligt honom fixar till den absolut bästa hamburgaren.
Läs mer om Hamburgare, Gordon Ramsay, hamburgare, burgare, recept, lunch, gott
68kg
+
Bobby Green
0

Äppelpaj är inte ett amerikanskt påhitt

Så här ligger det till

Äppelpaj eller äpplepaj? Hur som helst så är det ett gott påhitt som verkligen hör sommaren till. En del tror att pajen härstammar från USA, men så är inte fallet. Här berättar MinuteEarth hur det egentligen ligger till. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Baka, äppelpaj, äpplepaj, paj, USA, sommar, gott, fika
81kg
+
Bobby Green
0

Kakor på rödbetor och ekollon

Från serien The Walking Dead

I TV-serien The Walking Dead bakar karaktären Carol kakor på rödbetor och ekollon. Binging with Babish bestämde sig för att testa att göra samma sak och så här blev resultatet.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, The Walking Dead, serie, kakor
94kg
+
Roger Åberg
0

Snart kommer Skittles med hetta!

Sweet heat

Gillar du Skittles men också lite hetta kommer du att bli glad i vinter. I december kommer nämligen Skittles Sweet Heat. Fem nya smaker finns i förpackningen; Fiery Watermelon, Blazinx27 Mango, Flaminx27 Orange, Sizzlinx27 Strawberry och Lemon Spark.
Läs mer om Snacks och godis, skittles, godis, sweet heat
89kg
+
Bobby Green
0

Hibachi-kock gör mat på vanligt bord

Verkar ledsen

Hibachi är en traditionell japansk stor stekhäll där en kock tillagar allt, oftast med gästerna sittandes runt om. En upplevelse helt klart och har du inte testat kan det rekommenderas. Här får vi se en stackars Hibachi-kock som får tillaga maten på ett helt vanligt köksbord istället, och då blir det som det blir. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Hibachi, kock, bord, mat, matlagning, frustrerande
90kg
+
Bobby Green
0

Små bollar fyllda med tärnad bläckfisk

Gatumat från Japan

Takoyaki är små degbollar fyllda med tärnad bläckfisk, lök och picklad ingefära. Maten är vanlig på gatorna i Japan men om man inte vill åka dit och testa dem ska det även finnas bra hos Otafuku i New York.
Läs mer om Mat, First We Feast, mat, Takoyaki, Japan, gatumat, Otafuku
174kg
+
Bobby Green
0

Någon som är i behov av en anti-energidryck?

Varva ned

Den polska designstudion Opus B är de som ligger bakom anti-energidrycken Slow. Den beskrivs som en lugnande milkshake gjord på naturliga ingredienser och ska alltså vara en motsatt till alla dessa koffeinproppade drycker som finns på marknaden. Flaskan är formad på så vis att om man skruvar ihop två stycken blir dessa till ett timglas. Något som ska påminna oss om tiden och att vi ibland ska stanna upp och slappna av lite. Än så länge är Slow d...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Opus B, Slow, anti-energidryck, energi, dryck, milkshake, koncept
-13kg
+
Bobby Green
0

Tomas Ledin lanserar whisky med Mackmyra

Lagrad på Sauternvinfat

Den 1 juni släpper Mackmyra en ny whisky i begränsad upplaga om 2 400 stycken flaskor i Systembolagets beställningssortiment. Den heter Moment Ledin och det är en whisky man tagit fram tillsammans med artisten Tomas Ledin. Det är en svensk maltwhisky lagrad på Sauternvinfat. Angela D’Orazio som är Master Blender hos Mackmyra och Tomas provade många olika fat i whiskylagret Bodås Gruva och till slut var det Sauternvinfaten som Tomas fastnade för. ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Mackmyra, Tomas Ledin, whisky, samarbete, Moment Ledin
84kg
+
Bobby Green
0

Ett berg med thaimat

Chef's Night out i Los Angeles

I det här klippet från Munchies får vi hänga med kocken Louis Tikaram och hans kompisar ut på Los Angeles gator i jakt på lite mumsig thaimat.
Läs mer om Mat, Munchies, mat, thaimat, gott, Chef's Night out