m
a
r
1 i dag9 i går81 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
90kg
+
Bobby Green
0

Hur viktigt är det med bordsskick?

Tugga inte med öppen mun!

När man sitter ner och äter kan det ju vara trevligt om ingen sträcker sig över din mat, hostar utan att hålla för munnen eller visar alla andra vad de har i munnen. En självklarhet för de flesta kanske. Men hur viktigt är det egentligen med korrekt bordsskick, alltså det där när man ska undvika att ha armbågarna på bordet och sitta rak i ryggen.
Läs mer om Mat, bordsskick, skick, uppförande, mat, äta, Eater
74kg
+
Bobby Green
0

CrazyRussianHacker testar äggprylar

Hjälper eller stjälper?

CrazyRussianHacker har testat fem stycken olika prylar som ska hjälpa dig i köket när du tillagar ägg.
Läs mer om Mat, CrazyRussianHacker, ägg, prylar
132kg
+
Bobby Green
0

Mat från It's Always Sunny in Philadelphia

Milk steak någon?

Binging with Babish fortsätter att laga mat från olika filmer och serier. I det senaste avsnittet är det massa konstig mat som figurerat i serien Itx27s Always Sunny in Philadelphia som står på menyn.
Läs mer om Mat, It's Always Sunny in Philadelphia, mat, Binging with Babish, matlagning, recept
60kg
+
Bobby Green
0

Matgeek testar lite läskeblask

Bland annat en med smak av selleri

Jag är en riktig läskeblaskfanatiker så därför är det nästan sinnessjukt att jag ännu ej har besökt affären som bara säljer läsk här i Stockholm. Johan från Matgeek har dock varit där och med sig hem hade han ett helt gäng med roliga drycker. Här får vi se när han testar hur de smakar.
Läs mer om Dryck, Matgeek, läsk, smaker, läskeblask, Soda Nation
73kg
+
Bobby Green
0

Gör en svindyr temaskin att teet smakar bättre?

Unbox Therapy testar

Att göra sig lite te är inte svårt, men tydligen verkar det behövas speciella maskiner för just detta. I det senaste avsnittet från Unbox Therapy testar Lewis en sådan, och ser om den kan göra att teet smakar bättre än vanligt.
Läs mer om Dryck, tekanna, Unbox Therapy, temaskin, te
75kg
+
Bobby Green
0

Smoothie med grishjärna

Good Mythical Morning och VSauce provsmakar

Rhett och Link från Good Mythical Morning har bjudit in Michael från VSauce på lite smoothieprovsmakning. Men det är givetvis ingen vanlig smoothie det handlar om utan en som innehåller grishjärna.
Läs mer om Dryck, Good Mythical Morning, VSauce, smoothie, grishjärna
83kg
+
Bobby Green
0

Ägg i ägg

Blev till balsam

Ägget vi ser här kommer inte från en struts utan faktiskt från en höna. När det öppnades fanns det ytterligare ett helt ägg med skal inuti. Ingen ville äta det så frugan i familjen gjorde balsam av det istället.
Läs mer om Mat, äggception, ägg, höna, omelett
79kg
+
Bobby Green
0

Mörk vs ljus choklad

It's on like Donkey Kong!

Choklad! Bland det bästa som finns. Men vad ska man välja egentligen, ljus eller mörk? Det får man bestämma själv såklart, men vilken är egentligen bäst för dig om man nu skulle kika på det hela ur en kemisk och hälsosam synpunkt? Bonusklipp nedan.
Läs mer om Choklad, choklad, mörk, ljus, godis, gott, Reactions, faceoff

Timbuktu öppnar falafelbar

Malmø kommer till Stockholm

Timbuktu eller Jason Diakité som han egentligen heter ger sig in i restaurangbranschen och öppnar i slutet av månaden falafelbaren Malmø i Stockholm. Stället kommer att ligga i matgallerian K25 på Kungsgatan och förutom Jason drivs stället även av Jimmy Blomberg Dali och Mange Schmidt. På menyn kommer det bland annat att finnas falafelrulle och till det blir det egenpicklade grönsaker, egna såser och olika chutneys. Receptet på falafeln ska komm...
Läs hela artikeln
Läs mer om Restaurang, Timbuktu, Malmø, falafelbar, Stockholm, mat, restaurang
92kg
+
Bobby Green
0

Charlie Day smaskar heta kycklingvingar

Starkt?

Den senaste att bjudas in för att äta lite starka kycklingvingar är skådespelaren Charlie Day. Mellan tuggorna pratar han bland annat om hur han träffade sin fru på en armbrytartävling och om hur vänlig han tycker att Zac Efron är.
Läs mer om Mat, First We Feast, kycklingvingar, heta, Charlie Day, mat, kyckling, Hot Ones
91kg
+
Bobby Green
0

Fire Edition - ny whisky från Highland Park

Släpps i dag

I dag släpper det skotska destilleriet Highland Park den nya whiskyn Fire Edition i Systembolagets beställningssortiment. Det är en uppföljning till Ice Edition som släpptes förra året och den är lagrad i portvinskryddade ekfat. Jason R. Craig som är varumärkeschef på Highland Park säger följande: x22Det här är första gången vi lagrar vår karaktäristiska och distinkta whisky i portvinskryddade fat och resultatet är en enastående och livfull 15-å...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Highland Park Fire Edition, whisky, lansering
63kg
+
Bobby Green
0

160 kronor för en kopp kaffe

Det svarta guldet är dyrt i Brooklyn

På Extraction Lab i Brooklyn kan en kopp kaffe kosta 18 dollar vilket i svenska pengar motsvarar 160 kronor. Det gör koppen till den dyraste i landet. Men varför är det såna priser? Hipstereffekten såklart, men också för att bönorna (gesha) som används är mycket exklusiva och endast kan växa på en speciell höjd. Man använder sig också av flådiga maskiner för att brygga kaffet.
Läs mer om Kaffe, kaffe, dyrt, Extraction Lab, Brooklyn, Eater, hipster
127kg
+
Bobby Green
0

McDonald's nya sugrör suger mer än vanligt

Speciellt framtaget för ny milkshake

McDonaldx27s i USA har släppt den nya milkshaken Chocolate Shamrock Shake och det är blandning av vanlig chokladshake och mintsmaken de brukar ha på säsongskampanj. För att hajpa kring denna och skapa lite surr har man även tagit fram STRAW (Suction Tube for Reverse Axial Withdrawal). Det är ett specialdesignat sugrör vars design ska göra det enklare att suga i sig båda lagren av smak på samma gång. Med ett vanligt sugrör får man bara i sig chokl...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, McDonald's, sugrör, Straw PR, Chocolate Shamrock Shake, dryck, milkshake
81kg
+
Bobby Green
0

Så tillverkas Sweethearts

Små knapriga hjärtan

Även om de inte finns här i Sverige så har ni nog någon gång smakat något som påminner om godiset Sweethearts. Det är små hjärtformade knapriga pastiller som tillverkats av The New England Confectionery Company ända sedan 1901. Här får vi hänga med till fabriken för att se hur de blir till.
Läs mer om Snacks och godis, godis, fabrik, Sweethearts, Necco
70kg
+
Bobby Green
0

Det bästa sättet att dela en bagel

Ur ett matematiskt perspektiv

Om du vill att frukostbageln ska smaka extra bra ska du dela den korrekt. Matematikern Eugenia Cheng visar här det korrekta sättet för att lyckas.
Läs mer om Mat, bagel, matte, matematiskt, bästa, mat, Tech Insider
78kg
+
Bobby Green
0

I dag är det geléhallonens dag

Gott!

I dag är det ingen vanlig dag utan i dag firar vi geléhallonens dag. De små mjuka godisbitarna har funnits i Sverige sedan början på 1900-talet och bör köpas i påse och inte bland lösgodiset för den bästa upplevelsen.
Läs mer om Snacks och godis, geléhallon, geléhallonens dag, godis, fira, Jungfrubröst
200kg
+
Bobby Green
0

Gordon Ramsay utmanar amatörkock

Lagar mat rygg mot rygg

Gordon Ramsey och en amatör när det kommer till matlagning befinner sig i Bon Appétits kök och de ska båda två laga crab cakes. De står rygg mot rygg och Gordon förklarar hur man ska göra samtidigt som maten lagas, och snabbt ska det gå. Hur det hela gick ser ni i klippet ovan.
Läs mer om Mat, Gordon Ramsay, Bon Appétit, amatörkock, matlagning, mat
131kg
+
Bobby Green
0

Santa Maria hakar på Street Food-trenden

Nya kryddmixer, såser och tortillas

Mat man äter med händerna är det bästa enligt mig, helst ska det handla om starka grejer med mycket smaker och såser. Nu presenterar Santa Maria ett gäng med just sådana nyheter där man låtit sig inspireras av den allt hetare Street Food-trenden. Här hittar vi kryddmixer, såser och tortillas som kanske kan få en att få upp ögonen för något nytt. Med de nya prylarna ska man kunna laga saker som Jamaican jerk tacos, smoky pepper burgers och pulled ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Santa Maria, Street Food, mat, kryddor, sås, burritos, tacos, hamburgare
95kg
+
Bobby Green
0

Sångaren Chronixx lagar lite mat

Phenomenal

Reggaestjärnan från Jamaica, Chronixx, delar här med sig av sitt recept på en vegansk curry och en hälsosam smoothie.
Läs mer om Mat, Chronixx, mat, Munchies, vegan, curry, gott
72kg
+
Bobby Green
0

Nick testar alla Big Macs

Det finns numera tre storlekar

Ett säkert kort på McDonaldx27s är alltid Big Mac. Klassikern fungerar i alla väder och lämnar en sällan besviken. I somras presenterade hamburgerkedjan originalet i två nya tappningar på utvalda restauranger - Mac Jr och Grand Mac. En liten och en stor version alltså. Nick Solares från Eater testar i detta klipp alla tre för att se vilken som han tycker är bäst.
Läs mer om Hamburgare, McDonald's, burgare, Eater, The Grand Mac, Nick Solares, The Meat Show
130kg
+
Bobby Green
0

GB Glace presenterar årets glassnyheter

Penisglassen försvinner

Det bästa med ett nytt år är att det kommer nya glassar att njuta av när värmen väl är här igen. GB Glace som i år fyller 75 presenterar nu årets sortiment och det är en blandning av massa smaker för att kunna tilltala så många som möjligt. En nyhet är att den omtalade x22penisglassenx22 X-pop försvinner vilket kanske gör de som blev förnärmade av den glada. Sju stycken andra glassar försvinner också när de nya ska ta plats och dessa är Feast Sna...
Läs hela artikeln
Läs mer om Glass, GB Glace, glass, nyheter, årets, 2017
119kg
+
Frode Wikesjö
0

Ricky Gervais äterkycklingvingar

Veganska sådana

Här har vi det senaste avsnittet av First We Feasts intervjuprogram Hot Ones där kändisar äter kycklingvingar med starka såser. I detta avsnitt har man övertygat Ricky Gervais att äta de starka kycklingvingarna och svara på diverse frågor.
Läs mer om Mat, First We Feast, kycklingvingar, heta, Hot Ones, Rickey Gervais
94kg
+
Bobby Green
0

Vad är vit choklad egentligen?

How Does it Grow? berättar

Räknas verkligen vit choklad som choklad? En del säger att det inte gör det, andra säger tvärtom. How Does it Grow? berättar i alla fall i det här klippet varifrån chokladen kommer.
Läs mer om Choklad, vit choklad, How Does it Grow?, choklad, fett, kakaosmör
195kg
+
Bobby Green
0

Kitty Kola är tillbaka

Fanns i Sverige på 50-talet

Jag är lite för ung men de som växte upp på 50-talet minns kanske Kitty Kola. Det var en brittisk läsk med colasmak som introducerades i Sverige 1953. Samma år dök Coca-Cola upp i vårt avlånga land och då var det tyvärr kört för Kitty. Nu dyker den dock upp igen fast i en ny skepnad. Den nya drycken är framställd på äpplen och kolabönor och det är pomologen Kajsa Leander vid Berga Bruk i Småland som ligger bakom receptet. Den är ekologisk och h...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Kitty Kola, dryck, läsk, Berga Bruk, bryggeri
90kg
+
Bobby Green
0

Öl från 5 000 år gammalt recept

Studenter vid Stanford återskapar

Li Liu som är professor i kinesisk arkeologi på Stanford hittade ett 5 000 år gammalt recept på öl när hon forskade och tillsammans med studenterna återskapades den anrika brygden.
Läs mer om Öl, öl, Kina, Stanford, recept, bärs, forskning
66kg
+
Bobby Green
0

20 000 kalorier på en timme

Matt sätter i sig ett skrovmål

Vad äter folk under Superbowl? Oftast pizza, hamburgare, kycklingvingar, chili och chips. Tävlingsätaren Matt Stonie bestämde sig för att testa alltsammans i en sittning, och det landade på över 20 000 kalorier. Allt detta satte han i sig på en timme.
Läs mer om Mat, Matt Stonie, mat, Superbowl, galet, kalorier
77kg
+
Bobby Green
0

Irländare testar amerikansk frukost

"It tastes like arse"

Om man ställer fram lite klassisk amerikansk frukost framför ett gäng med irländare kan det se ut så här.
Läs mer om Mat, irländare, frukost, amerikansk frukost, frulle, gott, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Kobe som Kobe eller?

200 dollar eller 20 dollar

I staden Kobe i Japan kan man, trumvirvel, få tag i riktigt bra Kobe-kött. Det finns mycket att välja mellan och flera olika prisnivåer beroende på hur tjock eller tunn ens plånbok här. Så vad är det för skillnad på Kobe-kött för 20 dollar jämfört med Kobe-kött för 200 dollar? Det får vi reda på här.
Läs mer om Mat, Kobe, kött, prisskillnad, kvalitet, mat, gott
86kg
+
Bobby Green
0

Matkonstnär skapar vacker Bento

Med barnprogramstema

Tomomi Maruo är en japansk matkonstnär som specialiserat sig på x22charabenx22 - det är när man gör bentolådor där innehållet liknar olika figurer som finns i barnprogram. Även om detta är hennes specialitet är hon vass på andra saker - som människors ansikten. Hon har exempelvis avbildat både Michael Jackson och Barack Obama i maten.
Läs mer om Mat, bentolåda, mat, vackert, konst, Bento, Tomomi Maruo, charaben
151kg
+
Bobby Green
0

Magnetiskt rullband serverar sushin

Stockholms första Kaiten-restaurang

Nyligen slog portarna till Sushi Yamas nya restaurang på Cityterminalen i Stockholm upp. Det som är kul här är att rullbandet som serverar maten kommer åkandes på ett magnetiskt rullband. Det är den första restaurangen i sitt slag i Stockholm och faktiskt den Kaiten-restaurang med längst magnetiskt band i norra Europa. Christoffer som hade sett fram emot öppningen av stället har gjort denna film som visar lite hur det ser ut.
Läs mer om Sushi, Sushi Yama, sushi, Cityterminalen, mat, Kaiten-restaurang, magnet, sushirullband, Sushi Yama Kaiten
63kg
+
Bobby Green
0

Coca-Cola Plus - en hälsosam cola?

Har tillsatt fiber

Först kom Diet Coke, sen Coke Zero och för inte så längesedan Coke Life. Alla avknoppningar från vanliga Coca-Cola som ska vara lite bättre för dig, eller i alla fall något sämre än varianten bombad med socker. Nu kommer nästa medlem i ledet - Coca-Cola Plus. Den har inget socker och inga kalorier i sig men däremot fem gram dextrin. På grund av det kallar man alltså den här för den mest hälsosamma varianten av Coca-Cola någonsin, och något som sä...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Coca-Cola, fiber, Japan, nyttig, Coca-Cola Plus, dextrin
102kg
+
Bobby Green
0

Frank Pinello visar hur du gör hemgjord pizza

Alltså från scratch

Skippa tacosen ikväll och gör en hemgjord pizza istället. Frank Pinello från The Pizza Show visar hur du ska gå tillväga.
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, Frank Pinello, hemgjord, gott
95kg
+
Bobby Green
0

Här hittar man bäst BBQ på Hawaii

Upp på ett berg på Oahu

Lucas Peterson från Eater har tagit sig till Kahuku, Hawaii där han får testa vad som sägs är ön Oahus allra bästa BBQ. Den serveras av ett par som gör allting själva och som lärt sig hur man gör genom att kolla runt på internet och liknande. Vill man får man en gratis öl till maten eftersom det är olagligt att sälja den, men lagligt att ge bort den.
Läs mer om Mat, Eater, BBQ, Hawaii, grillat, gott, mat, kött, HI-BBQ, Dining on a Dime, Oahu
143kg
+
Roger Åberg
0

Carlsberg gör även alkofri öl ekologisk

Non alcoholic organic är här

Öl är gott och även om öl med alkohol oftast är godast är utbudet med alkoholfria riktigt bra numera. Nu är kanske inte Carlsbergs alkoholfria en favorit för mig men den verkar vara det för många där ute, den är trots allt den mest sålda alkoholfria ölen i Sverige. Och nu blir den ekologisk! Den ekologiska versionen ska finnas överallt där den nuvarande har sålts från och med förra veckan. Priset på Systembolaget är 11,50 kronor, priset på andr...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, carlsberg, ekologiskt
62kg
+
Bobby Green
0

OLW släpper schlagerchips

Två nya smaker

Det är snart dags för Melodifestivalen igen och för att fira detta och för att du ska kunna ta dig igenom fenomenet har OLW tagit fram två nya chipssmaker i begränsad upplaga. Den ena heter Gyllene Schlagerchips och ska ha smak av havssalt och lök och den andra heter Heta Hits-chips och ska smaka färskost och chili. Chipsen ska finnas i butik nu och för en påse får man betala omkring 20 kronor.
Läs mer om Snacks och godis, chips, OLW, schlager, smak, schlagersmak, Melodifestivalen
91kg
+
Bobby Green
0

I Stockholm är pizzorna dyrast

I Malmö är de billigast

Onlinepizza är klara med sin årliga undersökning av pizzapriser och resultatet visar att det är stor skillnad beroende på var i landet man handlar. I Stockholm är priserna som högst medan priserna i Malmö är lägst, och hela 35 procent lägre än x22vinnarenx22. Man har jämfört 20 stycken städer och kollat vad ställena i respektive stad har tagit för en helt vanlig Vesuvio. I Stockholm är snittpriset för en sådan 81,25 kronor medan det i Malmö istä...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, pizza, priser, pizzapriser, Stockholm, Malmö, Onlinepizza
75kg
+
Bobby Green
0

Världens största nachos

Läskigt stora

Nachochips med lite tillbehör på som man doppar i smält ost är inte alls dumt, men Epic Meal Times överdrivet stora variant ser faktiskt inte så lockande ut.
Läs mer om Mat, Epic Meal Time, nachos, stor, gott, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Snabb tortilla med chips

Klar på tio minuter

En traditionell spansk tortilla ska ha potatis som kokat i olivolja tills den blivit mjuk i sig, något som kan ta en stund att få till. Vill man göra en snabbare variant kanske den här version med potatischips kan vara ett alternativ? Receptet hittar du på länken nedan.
Läs mer om Mat, tortilla, chips, mat, recept, gott, spansk
22kg
+
Bobby Green
0

Bearnaise Parisienne - ny sås från Erik

Finns att köpa nu

Erik Lallerstedt presenterar nu den nya såsen Bearnaise Parisienne. Den ska vara syrlig, fyllig och ha bra med schalottenlök och kalvfond i sig. Den ska även ha mer dragonvinäger, persilja och dragon. En sås som tar Paris till dig, enligt Erik själv. Burken rymmer 230 milliliter, kostar strax över 20 kronor och ska finnas i butiker mellan vecka 4 till och med vecka 38.
Läs mer om Mat, sås, Erik Lallerstedt, Bearnaise Parisienne, bea, Paris
119kg
+
Bobby Green
0

Välkommen till smörhimlen

Vackert fett

Smör är inte alls dumt. Det kan förhöja det mesta vi äter och på Jean-Yves Bordier smörfabrik i Frankrike skapar man magi. Kockar runt om i landet specialbeställer smöret så som de vill ha det och fabriken levererar. Kocken Ludo Lefebvre fick sig en rundtur och det är verkligen vackert att titta på.
Läs mer om Mat, smör, smörfabrik, fett, Ludo Lefebvre, Frankrike, gott, Mind of a Chef
96kg
+
Bobby Green
0

Lär dig mer om hallon

Så gör du för att de inte ska mögla så fort

Hallon är inte så dumt alls och här lär Nicole oss mer om detta delikata fruktförband. Bland annat hur du ska göra för att de små liven inte ska bli dåliga så fort.
Läs mer om Mat, How Does it Grow?, hallon, frukt, fakta, Nicole, fruktförband, gott
128kg
+
Bobby Green
0

Så gör man suo-nudlar

En konst

I flera hundra år har man gjort suo-nudlar i den lilla byn Nanshan i Kina. I över 30 år har Lin Fagan och hans familj hållit traditionen vid liv. Nudlarna som hängs upp på ställningar sträcks ut för hand tills de blir jättelånga och tunna och det tar omkring 16 timmar att göra en enda laddning.
Läs mer om Mat, nudlar, suo noodles, Nanshan, Kina, mat, Lin Fagan
95kg
+
Bobby Green
0

Italiensk stämning hos Tony's Beechhurst Deli

Här skulle jag vilja handla

Alla ställen där man handlar mat är inte genuina, trevliga och roliga men Tonyx27s Beechhurst Deli i Queens verkar vara precis ett sånt ställe. Emilio och Jospehine Polito har gjort allt de kan för att få delin till det den är i dag. Sönerna Tommy, Mario och Angelo jobbar självklart här och det tjattras, bråkas, kivas, gnabbas och skrattas. Precis som det ska vara alltså.
Läs mer om Mat, Munchies, deli, italiensk, Tony's Beechhurst Deli, härligt
83kg
+
Bobby Green
0

Sluta ät räkor på fel sätt

Gör så här så blir det bra

Här berättar och visar Jeremy Marshall som är kock på Aquagrill hur man på bästa sätt skalar och äter räkor.
Läs mer om Mat, räkor, Zagat, äta, mat, skala
142kg
+
Bobby Green
0

Strudeln från Inglourious Basterds

Hans Landa approves

Det finns många skrämmande scener i filmen Inglourious Basterds och en av dem är på restaurangen när Hans Landa beställer in det klassiska bakverket strudel. En sådan bakar Binging with Babish i sitt senaste klipp. Bonusklipp nedan. Receptet hittar du på länken.
Läs mer om Fika, Inglourious Basterds, strudel, Binging with Babish, fika, baka
58kg
+
Bobby Green
0

Nela sätter i sig McDonald's Mega ShareBox själv

Lagom lunch?

På vissa McDonaldx27s kan man köpa något som kallas för Mega ShareBox. Det är en låda som innehåller två Big Macs, två McChicken, två cheeseburgare och fyra stycken askar med pommes. Till det får man även fyra stycken läsk och fyra stycken glassar. Här får vi se när tävlingsätaren Nela sätter i sig allt själv på rekordsnabb tid.
Läs mer om Hamburgare, McDonald's, Mega ShareBox, burgare, hungrig, hamburgare, Nela Zisser, tävlingsätare
129kg
+
Bobby Green
0

Heta kycklingvingar är ingen match för Padma

Glömdes kryddorna?

Författaren, modellen och TV-personligheten Padma Lakshmi hälsade på hos First We Feast för att äta lite heta kycklingvingar men för henne verkar det inte direkt ha varit någon match.
Läs mer om Mat, First We Feast, kycklingvingar, heta, Padma Lakshmi, författare, Hot Ones
84kg
+
Roger Åberg
0

Vi har provat semlan med tryffel och anklever

Det äckligaste jag har ätit

Varje år kommer det något nytt på semelfronten. I år är det en mix av semla och princesstårta och den här, en semla med tryffel och anklever. När vi plockar upp den ur kartongen är den i alla fall väldigt snygg. När vi stoppar näsan mot den anar vi att något är fel. Men allt för konsten, den är ju här och då måste vi ju provsmaka. Jag skär en bit och smakar. Börjar med locket. Smakerna som kommer mot mig är fel. Bara fel. Fortsätter ändå med x2...
Läs hela artikeln
Läs mer om Fika, semla, tryffel, anklever
89kg
+
Bobby Green
0

Enkel pot pie med kyckling

Ser gott ut

Ibland är ugnen ens bästa vän och det är rätt skönt att bara kasta in något och låta den göra jobbet. Här kommer ett enkelt recept på pot pie med kyckling från Farideh Sadeghin. Följ hennes instruktioner och gör detta på söndag kväll så har du mat för resten av veckan sen.
Läs mer om Mat, Munchies, kycklingpaj, Chicken Pot Pie, Farideh Sadeghin, recept
130kg
+
Bobby Green
0

Tårtan som ser ut som ett moderkort

Perfekt till den som gillar datordelar, och tårta

Rosanna Pansinos senaste tårtskapelse är den här läckerbiten som ser ut som ett moderkort. Får vilken datorfantast som helst att gå i taket såklart.
Läs mer om Baka, Rosanna Pansino, tårta, moderkort, baka, gott, Nerdy nummies