m
a
r
5 i dag3 i går78 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
116kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det kebabens dag!

Då var måndagens middag spikad

En vanlig trist måndag kanske ni trodde när ni steg upp i dag, men så är inte fallet. I dag är det nämligen kebabens dag och det måste ju såklart firas. Hur? Genom att vräka i sig massa kebab såklart! Kör det på en flottig pizza, som en tallrik eller rulle - valet är ditt men kebab får det i alla fall bli till middag. Om du nu gillar det förstås. Den godaste kebaben jag någonsin har ätit var i Barcelona, var ligger ditt ställe?
Läs mer om Mat, kebab, kebabens dag, mat, gott, temadag
97kg
+
Bobby Green
0

Så gör du Kelis omtalade milkshake

Receptet är äntligen här

2003 släppte artisten Kelis låten Milkshake. Den blev en superhit men vad det var som var så speciellt med hennes milkshake fick vi aldrig reda på, förrän nu. Enligt henne innehåller den givetvis Baileys men även ginger beer, chokladglass, ingefära, cayennepeppar och is. På länken nedan kan ni se när hon visar hur du ska gå tillväga om du vill göra den själv.
Läs mer om Dryck, Kelis, Milkshake, recept, dryck, låt
87kg
+
Bobby Green
0

Enkel fiskcurry med Jamie Oliver

Snabbt och lätt

Om du är sugen på en maträtt som går snabbt och lätt att laga till och tröttnat på fiskpinnar kanske det Jamie Oliver lagar till här kan vara något?
Läs mer om Mat, Jamie Oliver, fiskcurry, mat, matlagning, tips
100kg
+
Bobby Green
0

Ny exklusiv vintagechampagne

Säljs i begränsad upplaga

Om du tröttnat på Törleys och istället vill dricka lite riktigt bubbel kanske den här flaskan kan vara något? Det är Krug som nu släpper en vintagechampagne som är en blandning av de mest exklusiva vinerna från 2004 som fått ligga i vinkällare i tolv år. Bubblet heter Krug 2004 Luminous Freshness och i flaskan finns 39 procent Chardonnay, 37 procent Pinot Noir och 24 procent Pinot Meunier. Doften är en samling av ingefära, kanderade citrusfrukter...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, vintagechampagne, champagne, Krug 2004 Luminous Freshness, bubbel
117kg
+
Bobby Green
0

Scapa Glansa - ny singlemaltwhisky

Från Orkneyöarna

Pernod Ricard Sweden presenterar nu en ny singlemaltwhisky som precis lanserats på den svenska marknaden. Den heter Scapa Glansa och är skapad av destilleriet Scapa som ligger på Orkneyöarna i Skottland. Den ska vara mild och något rökig och har lagrats i två steg för att uppnå sin speciella karaktär. Den ska dofta persika, ananas och vanilj och smaka persika, mogna päron, krämig toffee och vanilj. Whiskyn finns nu i Systembolagets beställnings...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, singlemalt, whisky, Scapa Glansa, Single malt, maltwhisky, sprit
86kg
+
Bobby Green
0

Sean lär sig göra pizza hemma

Kommer Dominics mamma att bli impad?

Att veva ihop en egen pizza hemma är självklart inget märkvärdigt, men väldigt trevligt om man inte är sugen på att köpa färdiga grejer. I det här klippet från First We Feast visar Sean hur man kan göra om det ska lagas pizza hemma. Till sin hjälp har han Dominic Morano som i vanliga fall roddar pizzastället Prince Street Pizza.
Läs mer om Mat, pizza, hemma, Sean in the Wild, matlagning, hemma, First We Feast
116kg
+
Bobby Green
0

Världens hårdaste mat

Så här gör man den

Katsuobushi är det japanska namnet för flingor av torkad och rökt bonitofisk. Om du köpt det i Sverige någon gång har det säkert haft namnet bonitoflingor. Man använder oftast Katsuobushi som en ingrediens i den japanska buljongen dashi, som är grunden för exempelvis misosoppa. Det tar ett halvår att göra Katsuobushi och i det här klippet får vi träffa Takashi Suzuki som har jobbat med detta i 30 år....
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Great Big Story, Katsuobushi, mat, Japan
90kg
+
Bobby Green
0

Nytt alkoholfritt mousserande vin

UnVined Sparkling från Jacob's Creek

Denna månad lanserar Jacobx27s Creek UnVined Sparkling som är ett nytt alkoholfritt mousserande vin. Det kommer att säljas på både Systembolaget och ICA och för en flaska på 750 milliliter får man betala 69 kronor. Det ska ha en fruktig smak av päron, gröna äpplen, honungsmelon, fläder och citrus. Ska passa bra som aperitif eller sällskapsdryck, eller till rätter av fisk och skaldjur, eller till sallader. Det är framställt av de klassiska champag...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Jacob's Creek, UnVined Sparkling, alkoholfritt, dryck, bubbel, mousserande, vin
93kg
+
Bobby Green
0

JunsKitchen gör udonnudlar

Tjockare än vanligt

I det senaste klippet från JunsKitchen lagar man till en Tempura med udonnudlar. Dessa nudlar är lite tjockare och matigare än vanliga nudlar och resultatet ser riktigt smarrigt ut.
Läs mer om Mat, Tempura, nudlar, JunsKitchen, mat, lunch, gott, udonnudlar
200kg
+
Bobby Green
0

Oliver kan bära flest ölsejdlar

Satte nytt världsrekord

Man kan ta världsrekord i allt. Nu har Oliver Strümpfel gjort det i att bära flest ölsejdlar. Givetvis gjordes det hela under en ölfestival i Bayern och där lyckades Oliver balansera inte mindre än 29 stycken sejdlar i famnen 40 meter innan han placerade dem på ett bord. Ölen plus glasen ska tillsammans ha vägt nästan 69 kilo.
Läs mer om Öl, ölsejdlar, bära, Oliver Strümpfel, världsrekord, öl, gott
105kg
+
Bobby Green
0

Så gör du tomatsås från färska tomater

Såsen är chef!

Att köpa färdig tomatsås är enkelt, men det är inte jättemycket svårare att göra egen från grunden. Här visar SeriousEats hur du ska göra, och det hela kommer garanterat att bli godare än färdigköpt.
Läs mer om Mat, tomatsås, tillagning, färsk, mumma, SeriousEats
56kg
+
Bobby Green
0

En cheeseburgare i en cheeseburgare

Mellan två cheeseburgare

Ibland räcker det inte med bara en cheeseburgare. Ibland räcker det inte med två heller. Det är då man vevar ihop en Ultimeatum från tv-serien Regular Show. Det är en cheeseburgare inuti en cheeseburgare som man sedan klämt mellan friterade två cheeseburgare tillsammans med lite Himalayan-ketchup. Binging with Babish visar hur du gör den rätt överdrivna burgaren i klippet ovan. Det mest intressanta är nog ändå ketchupen som jag själv gärna skulle...
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, Binging with Babish, mat, Ultimeatum, burgare, hamburgare
83kg
+
Roger Åberg
0

Hur smakar en Coca-Cola från 1956?

Mark och Anton testar

Hur smakar en Coca-Cola från 1956? Som en avslagen cola helt enkelt. Tyvärr inte mycket roligare än så, men nu vet man det i alla fall. En rolig detalj; det var kork i kapsylerna på den tiden.
Läs mer om Dryck, coca-cola,
96kg
+
Frode Wikesjö
0

Hur man lagar riktigt krispiga pommes

Känns lite överambitiöst

Om man nu verkligen vill få till riktigt krispiga pommes krävs det att man gör en hel del förarbete innan man slänger ner potatisen i fritösen. Så om man har ambitionen och tålamodet så kan man ju kolla in hur man går tillväga i klippet ovan.
Läs mer om Mat, Pommes, Krispigt
226kg
+
Roger Åberg
0

Jolt Cola återvänder!?

Ska vara på väg tillbaka

Enligt Cool Material ska den klassiska drycken Jolt Cola vara på väg tillbaka. De säger att den ska komma, till USA, i september men har ingen källa på det. Jolt Cola blev av någon anledning superpoppis, speciellt på LAN, i Sverige och Nederländerna. Drycken, som har funnits i USA sedan 80-talet, försvann dock när bolaget gick i konkurs 2011. Om och hur Jolt Cola kommer till Sverige är mycket oklart.
Läs mer om Dryck, jolt cola, cola
139kg
+
Frode Wikesjö
0

Hur man bäst bryner mat

Grant från ChefSteps visar

Grant från ChefSteps visar här hur några tips på hur man bryner diverse maträtter på bästa sätt.
Läs mer om Mat, tasty, Mat, Chefsteps
40kg
+
Roger Åberg
0

Nu börjar Glenn Hysén med mat-tv

Ska laga helt vanlig jävla mat

Det finns hur mycket mat-tv som helst där man gör det ena konstigare än det andra. Mat.se tänker nu göra ett mat-program med Glenn Hysén där han ska laga helt vanlig mat. Frågan är om det har behövts eller om vi bara vill se Glenn försöka i köket. – Det har varit kul. Det lagas allt ifrån pytt i panna till vegetariskt, även fast det är lite motvilligt. Första avsnittet kommer sista augusti.
Läs mer om Mat, glenn hysén,
48kg
+
Roger Åberg
0

Johan har testat Max nya toast-burgare

Och han har fel om köttet

Max har en rätt kul burgare på kampanj just nu med det superenkla namnet Max Grand Deluxe Frisco Hot Melt. Det är en burgare som har toastbröd istället för vanligt hamburgerbröd och jag provade denna igår. Jag tycker att det funkar alldeles utmärkt, framförallt gillar jag att brödet inte är vanligt toastbröd. Det är Max bröd Frisco fast i annan form och när det blir lite tunnare och är mer rostat än det vanligt Frisco-brödet funkar det. Svampighe...
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, max, grand deluxe, frisco, frisco hot melt, matgeek
96kg
+
Frode Wikesjö
0

Jamie Oliver lagar kyckling med harissa

Kladdigt att tillaga men resultatet ser ju gott ut

Den nakna kocken Jamie Oliver har en ny kokbok ute där han pimpar recept med endast fem ingredienser. Ett av bokens recept är kyckling med harissa och hur man tillagar det kan man beskåda ovan.
Läs mer om Mat, Jamie oliver, harissa, kyckling, laga mat
123kg
+
Frode Wikesjö
0

HÄr VET inte ens kocken morgondagens meny

morgonens fiskleverans avgör

Litet reportage från Sushi-baren Cagen i New York där menyn bestäms beroende på vad kocken får in för fisk på morgonen.
Läs mer om Sushi, Omakase, Mat, Japan
101kg
+
Frode Wikesjö
0

Hängmörat kött på Grand Central Station

Det ser ju riktigt jäkla gott ut

När restaurangen Agern drabbades av en översvämning hade man några köttbitar på hängmörning. De fick hänga kvar där medan man renoverade restaurangen. Så när man sedan öppnade igen märkte man att man hade dem kvar och på grund av översvämningen var de hängmörade i 180 dagar, vilket är rätt mycket längre än vad de brukar hänga. Så de passade på att prova om det var ätbart och insåg att köttet var godare än någonsin. Det gjorde också att 180 daga...
Läs hela artikeln
Läs mer om Restaurang, Kött, Hängmöra, New York, Agern
98kg
+
Frode Wikesjö
0

Jakten på Los angeles godaste burgare

Nu blev jag hungrig igen

Ett gäng från Tasty åkte runt i Los Angeles för att se om de kunde hitta den Los Angeles godaste hamburgare.
Läs mer om Hamburgare, Tasty, Burgare, Los Angeles
91kg
+
Roger Åberg
0

Nu finns det Kit Kat som smakar hostmedicin

Bara i Japan så klart

Kit Kat är oerhört stort i Japan och det finns mängder av smaker att välja mellan. Nu har man släppt en ny och tillfällig som smakar hostmedicin. Eller den innehåller faktiskt lite saker som ska göra att halsen mår lite bättre. Anledningen är att kvalet till VM nästa år nu börjar bli kritiskt. På omslaget av förpackningen hittar vi Yasutaro Matsuki, en herre som verkar gilla att skrika. Tanken är att fansen också ska skrika och då behöver lite ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Snacks och godis, kitkat, kit kat, fotboll, japan
107kg
+
Roger Åberg
0

Så här görs finpastan

Rätt vackert

Jag älskar att se hur saker man tar för givet görs. Som pasta. Det här klippet är från Sfoglini som gör pasta i New York.
Läs mer om Mat, pasta, new york
84kg
+
Frode Wikesjö
0

Recept på portugisisk chokladmousse

Mumma

Något som portugiserna är riktigt jävla bra på är efterrätter. Det mesta man äter därnere gör att man går direkt in i en sockerchock men det är det lätt värt. Pastel de nata, Tarte de amêndoa, Tarte de Natas, Bolo de bolacha, Ovos Moles ja listan kan göras lång. En grej som man alltid måste äta när man är därnere är deras chokladmousse eller Mousse de chocolate då den oftast är mumsfillibaba. Men det är också något man enkelt kan göra hemma och o...
Läs hela artikeln
Läs mer om Choklad, chokladmousse, portugal, Mousse de chocolate, epa!
121kg
+
Roger Åberg
0

McDonalds släpper paj med mörk, smält choklad

Men bara i Korea...

McDonalds i Korea har släppt en paj som bara måste hit. Den är nämligen fylld med mörk, varm choklad istället för äpple och andra konstiga saker. Ge mig!
Läs mer om Snacks och godis, mcdonalds, korea
135kg
+
Roger Åberg
0

Nu kan du göra stiliga våfflor

Med Star Wars-motiv

Våfflor är gott men kanske inte så spännande med sina rutor. Det här våffeljärnet gör saker och ting lite roligare med sitt Star Wars-tema. Slänger man i lite smet får man en X-Wing, en Star Wars-logga, en Millenium Falcon och en rebellernas logga.
Läs mer om Fika, star wars, våffla
92kg
+
Frode Wikesjö
0

Jamie Oliver lagar kyckling

I morgon är det inte fredag

I dag är det inte fredag men man kan ju ändå äta kyckling i kväll. Något som passar bra med kyckling är ju citron och dessa två grejer är något som Jamie Oliver kombinerar i klippet ovan. Till kycklingen har han en sötpotatismos och lite broccoli.
Läs mer om Mat, Jamie oliver, citron, Kyckling, laga mat
83kg
+
Frode Wikesjö
0

The Food Ranger besöker Borneo

Mumma

YouTube-kanalen The Food Ranger åker jorden runt för att prova gatumat från hela världen. Nyligen besökte han Borneo där han så klart fick smaka en massa godsaker.
Läs mer om Mat, Borneo, The Food Ranger
92kg
+
Frode Wikesjö
0

Chris Bianco bakar pizza med Aziz Ansari

Perfekt ju om man nu har en vedugn ståendes på verandan

Komikern Aziz Ansari är besatt av att laga den perfekta pizzan hemma så han fick besök av kocken Chris Bianco som skrivit en bok om hur man lagar riktigt god pizza hemma.
Läs mer om Mat, Chris Bianco, Pizza, Aziz Ansari
87kg
+
Frode Wikesjö
0

Hur man gör en frukostburgare

Sean in the Wild tar en titt

Frukost är viktigt att äta, burgare likaså. Så se till att kombinera dessa ljuvligheter så resten av dagen blir himmelsblå.
Läs mer om Hamburgare, Sean in the Wild, First We Feast, Burgare
96kg
+
Frode Wikesjö
0

Gordon Ramsay lagar risotto med David Beckham

Eller rättare sagt mot

Det är svårt att hitta en godare maträtt än en riktigt bra risotto så därav är det ju alltid lika kul att se när någon tillagar denna fantastiska maträtt. I detta klipp får vi göra just det då man här får se när Gordon Ramsey tävlar mot David Beckham om vem som kan tillaga den bästa risotton.
Läs mer om Mat, Gordon Ramsay, David Beckham, Risotto
78kg
+
Frode Wikesjö
0

Några mackor från Piranhas

Flott!

På Piranhas i Nashville kan man äta mackor som man sannolikt kommer bli rätt mätt av. I klippet ovan kan man se när några av dessa mackor tillagas och jag skulle vilja påstå att jag blir mätt bara av att titta på dem.
Läs mer om Mat, Piranhas, Nashville, Mackor, Flott
88kg
+
Frode Wikesjö
0

Shira Bocar lagar Baba ghanoush

Riktigt bra grejer detta

Nu mot slutet av sommaren kan man hitta aubergine rätt billigt lite överallt och det innebär ju att man borde passa på att laga till lite baba ghanoush. Baba ghanoush kan man väl säga är den där lite ibland bortglömda kusinen till den otroligt mycket mer populära maträtten Hummus. Men det betyder inte att det är sämre för det, snarare tvärtom. Precis som med hummus finns det ju massvis med olika sätt att göra det på och det gäller ju att hitta r...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Shira Bocar, Baba ganouj, BABA GHANOUSH
69kg
+
Frode Wikesjö
0

Action Bronson dricker vin i Paris

Oui, oui mother fuckers

Nyligen tog Action Bronson sig en ny tur till Paris för att äta en massa mat och dricka en massa vin med vindistributörer Clovis Ochin. I detta klipp besöker de restaurangerna YARD, La Buvette samt Le Servan och hur det gick till kan man beskåda ovan.
Läs mer om Mat, Action Bronson, Paris, Frankrike
112kg
+
Roger Åberg
0

Om kända regissörer gjorde matfilmer

Michael Bay spränger ihop lite våfflor

Matfilmer, alltså inte långfilmer om mat utan de porriga klipp som visar hur man gör maträtter, börjar bli riktigt avancerade. David Ma heter en kille som har tagit sig ann tre regissörers stilar och gjort matfilmer med inspiration från dem. Överst ser ni Michael Bay-versionen och nedan Wes Anderson, Tarantino och Alfonso Cuaron. Även om den sista kanske mest är hans film Gravity.
Läs mer om Mat, Michael bay, mat
134kg
+
Frode Wikesjö
0

Jamie Oliver lagar en carbonara

Mumma

I dag är det måndag och då kan det ibland vara rätt gött att köra en enklare pastarätt till middag. Så i klippet ovan kan man se hur den brittiska kocken Jamie Oliver tycker att man ska laga till en klassisk carbonara.
Läs mer om Mat, Jamie oliver, carbonara, pasta, laga mat
79kg
+
Bobby Green
0

Ett besök hos Tito's Tacos

Tacofredag ftw!

I dag är det fredag och då vet ni vad som gäller - tacosmys! Så långt är nog alla med, men sen blir det svårt - hårt eller mjukt bröd till tacosen? Hos Titox27s Tacos i Los Angeles är det hårt som gäller och Eater har varit där för att spana in vad de serverar. Det här är tydligen ett ställe som man antingen älskar eller hatar, en som dock diggar det är skådespelaren Jack Black som är en ständigt återkommande besökare.
Läs mer om Mat, mat, tacos, Tito's Tacos
81kg
+
Bobby Green
0

7 myter om vin

Och lite fakta

I det här klippet pratar man med ett par vinexperter om myter kring vin och varför man behandlar vin på det sättet man gör.
Läs mer om Vin, vin, myt, fakta, alkohol, Reactions
83kg
+
Bobby Green
0

Mannen som uppfann Choco Taco

Glassen som är formad som en taco

Tacos är gott, glass är gott. Kan man då kombinera dessa två och få något episkt? Kanske tänkte Alan Drazen som 1983 skapade Choco Taco eftersom det blivit så populärt med mexikansk mat i USA. Det är en glass som liknar en fylld taco, men man har skippat köttfärsen och salsan i glassen och istället matat in vaniljglass, fudge och jordnötter. Ibland finns den i frysdisken men jag kan inte minnas att jag har testat den, har ni?...
Läs hela artikeln
Läs mer om Glass, glass, Eater, Choco Taco, gott, taco, Alan Drazen
133kg
+
Bobby Green
0

Stephen Colbert mumsar heta kycklingvingar

Sean Evans hälsar på i studion

Sean Evans som är programledare för programmet Hot Ones där kändisar får komma och äta starka kycklingvingar har nu istället hälsat på hos en kändis, närmare bestämt Stephen Colbert. Men inte hemma hos Stephen utan i hans studio där han kör sin show.
Läs mer om Mat, Hot Ones, Stephen Colbert, kycklingvingar, heta, Sean Evans, mat
86kg
+
Bobby Green
0

Puerco Pibil från Once Upon a Time in Mexico

Klassisk mexikansk maträtt

Puerco Pibil är en klassisk mexikansk maträtt med sting. Den äter man bland annat i filmen Once Upon a Time in Mexico och av den anledningen har Binging with Babish lagat just detta i sitt senaste klipp. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Once Upon a Time in Mexico, mat, Puerco Pibil
92kg
+
Bobby Green
0

Så gör du egna nuggets

Godare än hos snabbmatsstället

Om du inte är sugen på att ta dig till snabbmatsstället men ändå sugen på nuggets, eller friterade kycklingbitar som man också kan säga, kan du ju självklart göra egna hemma. Farideh Sadeghin visar hur du ska göra i det här klippet.
Läs mer om Mat, Munchies, nuggets, DIY, mat, kyckling, snabbmat
73kg
+
Bobby Green
0

Ät den här mängden och du kan dö

Kläm inte 24 tandkrämstuber på raken

Det är inte så svårt att räkna ut att om man äter obscena mängder av någonting så kan kroppen ta skada av det, och i värsta fall kan du dö. I det här klippet som är del två av AsapSCIENCEs x22This Much Will Kill Youx22 tar man upp ett par olika saker som kan vara förödande om du överkonsumerar. Första delen har ni här nedan.
Läs mer om Mat, äta, farligt, AsapSCIENCE
127kg
+
Bobby Green
0

Hurra! I dag är det International Beer Day!

Skål! Igen!

Deja vu? Inte då. Den 19 juli var det ölets dag som vi instiftat här i Sverige men i dag är det International Beer Day. Två dagar för att hylla denna fantastiska brygd inom loppet av tre veckor alltså! Själv kommer jag att fira med en iskall APA eller IPA tillsammans med ett par riktigt salta chips - ett perfekt sätt att runda av en fredag på alltså.
Läs mer om Öl, International Beer Day, öl, öldag, gott
129kg
+
Bobby Green
0

Smasha burgaren och upptäck nya smaker

Gott!

Vissa säger att man ska jobba så lite som möjligt med köttet när man gör burgare för att det ska vara så mycket luft i det som möjligt. Andra drämmer till burgaren rejält när den ligger i pannan, även kallat smash. Detta gör man för att maximera smakerna och i videon ovan visar SeriousEats hur du ska gå tillväga.
Läs mer om Hamburgare, hamburgare, smash, burgare, gott, trend, Ultra-Smashed Burgers
81kg
+
Bobby Green
0

Lite mat och efterrätt från Zelda

Binging with Babish lagar

I Binging with Babishs senaste klipp lagar han lite mat från Zelda och han hinner även med att vispa ihop en tårta - med topping gjord av världens mest illaluktande frukt Durian. En bit av den frukten testade jag för någon vecka sen och det var en minst sagt speciell upplevelse.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Zelda, tårta, monstertårta, Monster Cake
97kg
+
Bobby Green
0

Småttingar lagar mat

I MasterChef Junior Junior

Gordon Ramsays värsta skrik- och gapperiod verkar vara över och nu för tiden verkar han vilja bli så folklig som möjligt. TV-programmet MasterChef har exempelvis knoppat av sig till MasterChef Junior och som vi alla vet får man inte svära åt barn. Nu kommer nästa grej - MasterChef Junior Junior där riktigt små barn ska laga mat som sedan bedöms av Gordon tillsammans med mat-konnässören James Corden. Givetvis ett påhitt alltihop, men vi kanske int...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, James Corden, Gordon Ramsey, matlagning, mat, MasterChef Junior Junior
275kg
+
Bobby Green
0

Svenska Hernö gin är världens bästa gin

För tredje året i rad

Nyligen hölls återigen den prestigefulla sprittävlingen International wine and spirit competition och för tredje året i rad stod svenska Hernö gin som vinnare i kategorin världens bästa London dry gin. Jon Hillgren som är Master Distiller och grundare av Hernö Gin säger följande: x22Det är en mycket stor ära för oss. Med London Dry Gin Trophy 2017 gör vi en grand slam som summerar tre år av topplaceringar i tävlingens olika kategorier och befäst...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, gin, bäst, Hernö gin, IWSC, GT, gott, dryck, drink
86kg
+
Bobby Green
0

Radiostyrd tårta

Ser ut som en Mini

Den som både gillar radiostyrda bilar och tårta kan kombinera dessa två saker eftersom tårtmakaren Peboryon tar på sig såna uppdrag. Här har de gjort en replika av en Mini Cooper som när man kört färdigt går att äta upp. Vad bakelsen kostar framgår dock inte.
Läs mer om Baka, tårta, radiostyrd, Mini, sockerpasta, Peboryon