m
a
r
76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
103kg
+
Bobby Green
0

Den bästa gatumaten 2017

The Food Ranger listar sina höjdpunkter

The Food Ranger reser runt till olika länder och äter massa god gatumat. Nu har han listat sina höjdpunkter från förra året och där hittar vi bland annat mat från Kina, Indien och Indonesien.
Läs mer om Mat, The Food Ranger, gatumat, mat, höjdpunkter
67kg
+
Bobby Green
0

Köttåret med Eater

Det här har Nick satt i sig

Nick Solares är värd för Eaters The Meat Show och i det här samlingsklippet får vi se vilka köttmässiga äventyr han var med om förra året.
Läs mer om Mat, Eater, kött, The Meat Show, Nick Solaris
69kg
+
Bobby Green
0

Loka får oss att längta till sommaren

Släpper vatten med hallonsmak

Det har precis slagit över till nytt år och det innebär för många att man börja blicka mot en sak - sommaren. En sak man förknippar med denna årstid är frukt och bär och därför presenterar Loka nu en försmak av sommaren med ett nytt vatten. Men det är ingen märklig utflippad kombo man radar upp utan kort och gott hallon - en smak undertecknad i alla fall redan trodde fanns i sortimentet. Smaken börjar säljas denna vecka i servicehandeln och den ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Dryck, Loka, Loka Hallon, smak, nyhet
86kg
+
Bobby Green
0

Maten från The Wire

Bästa skräpmaten?

I serien The Wire moffas det skräpmat till höger och vänster. Nu har Binging with Babish återskapat lite av detta så att du kanske kan få lite inspiration till nyårsdagen?
Läs mer om Mat, Binging with Babish, mat, The Wire
99kg
+
Bobby Green
0

Kebabpizzan inte längre mest populär

Besegrad av Vesuvio

Det är snart dags för nyårsdagens nationalrätt pizza och inför detta har tjänsten Onlinepizza tittat på sina siffror för att få reda på vilken pizza vi svenskar föredrar allra mest. Kebabpizzan har i flera år varit herren på täppan men i år ser det annorlunda ut, nu är det nämligen Vesuvio som är mer populär. Allra vanligast är dock pizzor man komponerar själv. På länken nedan kan ni se vilka pizzor som tagit platserna 4-11. Vilken är din favorit...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, pizza, smak, sort, variant, mat, Vesuvio
91kg
+
Bobby Green
0

Matindustrin formade den här staden

Latinamerikanskt i Siler City

1990 bodde det endast 180 stycken invånare med latinamerikansk bakgrund i staden Siler. Nu är den siffran nästan uppe i 4 000 och anledningen till detta är maten.
Läs mer om Mat, Eater, Siler City, matkultur, matindustri, mat, äta
92kg
+
Bobby Green
0

Sean och Tom äter goda burgare

Något annat än julmat

Det är nog fler än mig som är trötta på julmaten och för att vidga vyerna klämde jag i går en burgare, mycket bra. Ett par andra som gjort samma sak är Sean Evans och komikern Tom Segura som testat både In-N-Out och Shake Shack för att avgöra vilket av ställena som är bäst.
Läs mer om Hamburgare, hamburgare, Sean in the Wild, Shake Shack, In-N-Out, burgare
118kg
+
Bobby Green
0

Välkommen till pizzans födelseort

Häng med till Neapel

Snart kommer julmatsattacken med allt vad det innebär så för att stålsätta sig lite kommer här en påminnelse om att det finns annan mat - pizza! Originalet och den bästa hittar du i Neapel.
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, gott, Neapel, Italien
92kg
+
Bobby Green
0

Air fryer vs vanlig fritös

Vilka pommes blir bäst?

En sån där air fryer verkar ju rätt smart om man ska göra pommes och inte vill att de ska drypa av frityrolja. Men klår de en vanlig fritös? Här får vi svaret.
Läs mer om Mat, air fryer, pommes, fritös, potatis, Eater
81kg
+
Bobby Green
0

Pekingankan från En julberättelse

Nu är det jul igen!

Julen närmar sig med stormsteg och då finns det två viktiga saker man ska göra - äta mat och titta på juliga filmer. Här kombinerar Binging with Babish det hela genom att laga till pekingankan från klassikern A Christmas Story, eller En julberättelse som den heter på svenska.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, En julberättelse, pekinganka, A Christmas Story, mat
80kg
+
Bobby Green
0

Drink på maskros och Kardborresläktet

Missy fixar till en Shandy

Även om jag själv nästan uteslutande dricker Gin & Tonic när det är drinkdags kanske man ska vidga sina vyer lite någon gång. Här visar mixologisten Missy Flynn en drink man kan blanda till som skiljer sig lite från standardsortimentet.
Läs mer om Sprit, Munchies, drink, maskros, Kardborresläktet, Shandy, Missy Flynn
94kg
+
Bobby Green
0

Ät på restaurang med 3D-effekter

Le Petit Chef kommer till Sverige

Le Petit Chef har gjort succé i Dubai, London och Berlin och nästa år kommer han hit. Den lilla kocken är huvudpersonen i middagskonceptet Dinner Time Story där 3D-teknik och storytelling låter gästen följa med på en kulinarisk resa där smaker, ingredienser, ljud och ljus blandas. Man går i Marco Polos fotspår och får via skullmapping en 3D-illusion på sin tallrik där man följer resans alla anhalter. I februari sätter man upp en pop-up-restaurang...
Läs hela artikeln
Läs mer om Restaurang, Le Petit Chef, At Six, 3D, restaurang, Dinner Time Story, upplevelse
86kg
+
Bobby Green
0

Heta kycklingvingar utmanar Casey Neistat

Kör utan solglasögon

Casey Neistat har hälsat på Sean Evans för att sätta i sig lite heta kycklingvingar och snacka om livet. Men vingarna håller nästan på att ta knäcken av stackars Casey.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Casey Neistat, kycklingvingar, hett
58kg
+
Bobby Green
0

Här gör man 6 000 julskinkor per dag

Julmaten närmar sig med stormsteg

Dearborn Brand i Dearborn Michigan gör varje år vid juletid upp till 6 000 stycken julskinkor - per dag! Här får vi hänga med till fabriken och se hur det hela går till.
Läs mer om Mat, julskinka, fabrik, skinka, mat, jul, Eater, Michigan, Dearborn Brand
114kg
+
Bobby Green
0

Ned Flanders varma choklad

Gör den själv vettja!

I The Simpsons Movie fixar karaktären Ned Flanders till en riktigt smarrig varm choklad som Bart snor till sig och älskar. Här får vi reda på hur man gör den själv så att man också kan få den där episka upplevelsen.
Läs mer om Dryck, Binging with Babish, Ned Flanders, varm choklad, The Simpsons
118kg
+
Bobby Green
0

Gräddlikör med smak av Cognac

Den första på svenska marknaden

Gräddlikör är populärt bland oss svenskar och nu kommer ett tillskott som sägs vara det första på marknaden - gräddlikör med smak av Cognac. Den heter Crème Liqueur au Cognac by Braastad och smaken ska vara fyllig med inslag av smörkola, grädde, apelsinchoklad och självklart även Cognac. Nyheten ska finnas på Systembolaget nu och för en flaska som rymmer 700 milliliter får du betala 199 kronor. Alkoholhalten ligger på 17 procent och artikelnumre...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, Crème Liqueur au Cognac by Braastad, Cognac, gräddlikör, sprit, Braastad
215kg
+
Bobby Green
0

McDonald's lanserar McVegan i Sverige

Kommer innan årsskiftet

Tillsammans med Anamma som är ett varumärke inom Orkla Foods Sverige har McDonaldx27s Food Team tagit fram McVegan - en helt vegansk burgare. Den här är det första ur samarbetet och det lär komma fler i framtiden. McVegan har sålts i andra länder sedan oktober månad, i Sverige ska den finnas på menyn från den 28 december. Burgaren är baserad på protein från sojabönor och den produceras i Sverige. Vad det är på den förutom x22biffenx22 är lite okl...
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, McDonald's, McVegan, vegan, burgare, hamburgare, Anamma
118kg
+
Bobby Green
0

Ölmarinerade Seitan-tacos

Ett veganskt alternativ

Seitan, inte satan som det kan låta som när man säger det, är ett glutenbaserat livsmedel. Här får vi se när Meriel Armitage som driver den veganska restaurangen Club Mexicana göra ett par ölmarinerade tacos med livsmedlet.
Läs mer om Mat, ölmarinerat, Seitan, tacos, Munchies, vegan
77kg
+
Bobby Green
0

Morgan och Friday Beer Company tar fram pilsner

Men drick inte när du kör

Biltillverkaren Morgan har tidigare gått samman med Friday Beer Company och tagit fram ett par ales. Nu gör man det igen men denna gång är det en lager som tagits fram. Man kallar den för No.29 Pils och den är brygd i staden Malvern där Morgan är baserat. Alkoholhalten är på 4,6 procent och för ett fyrpack får man betala 18 pund. Steve Morris som är managing director hos Morgan säger följande om samarbetet: x22We are delighted to be introducing ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, Morgan, Friday Beer Company, öl, lager, lansering, No.29 Pils
89kg
+
Bobby Green
0

Så gör du Chanterelle Ravioli

Ser mycket gott ut

Om du är osäker på vad du ska laga till middag i afton och inte är så pepp på tacos kanske det här kan vara något? Receptet och hur du ska göra finns på länken nedan.
Läs mer om Mat, ravioli, Chanterelle Ravioli
81kg
+
Bobby Green
0

Quatro Quesos Dos Fritos från Psych

Babish förbättrar originalet lite

I dag har filmen Psych: The Movie premiär, en avknoppning från serien Psych. I den äter karaktärerna Burton och Shawn bland annat Quatro Quesos Dos Fritos och detta har nu Binging with Babish lagat till, med en liten förbättring. Lite från filmen kan ni se nedan.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Quatro Quesos Dos Fritos, Psych, mat, serie
-18kg
+
Bobby Green
0

Jureskog Signature är tillbaka på McDonald's

Snart är samarbetet över

I två år har McDonaldx27s samarbetet med Johan Jureskog men nu är det dags att avsluta detta, och man gör det genom att låta hamburgaren Jureskog Signature göra en liten comeback under december. Burgaren är en tolkning av Johans burgare på restaurang AG. x22Det har varit fantastiskt roligt och lärorikt att få arbeta och x22Göra Donkenx22 tillsammans med McDonald’s, deras Food Team och alla medarbetare som är fantastiskt duktiga och professionell...
Läs hela artikeln
Läs mer om Hamburgare, McDonald's, Jureskog Signature, hamburgare, comeback, samarbete
137kg
+
Bobby Green
0

Koskenkorva lanserar premiumvodka

Tar dig till den finska naturen

Finska Koskenkorva Vodka lanserar nu en premiumvodka som de döpt till Koskenkorva Foraged Vodka. Den ska ha tydliga skogsnoter av tall och björk och bjuda den som dricker på en smakresa till den finska naturen. Vodkan är lagrad och uteslutande gjord på korn från Koskenkorva som smaksatts med ljung, mjölkört, björk och tall. Flaskan som är i brunt glas har en tillhörande smidesdetalj som är gjord av smeden och hantverkaren Juha Koskela i hans eg...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, vodka, premiumvodka, Koskenkorva, Koskenkorva Foraged Vodka, sprit
106kg
+
Bobby Green
0

Tempura-restaurang med Michelinstjärna

Den enda i USA

När Kiyoshi Chikano var 20 år började han som lärling inom konsten att tillaga Tempura - mat som panerats och därefter friterats i olja. I dag driver han restaurangen Tempura Matsui som är den enda i sitt slag som innehar en Michelinstjärna.
Läs mer om Restaurang, mat, Eater, Tempura, Michelinstjärna, USA, Tempura Matsui
89kg
+
Bobby Green
0

Lär dig laga lasagne med tung rap

Det svänger ju

Att svänga ihop en lasagne är inte så svårt, men här kommer ändå lite tips som visar hur du ska gå tillväga. Receptet hittas på länken nedan.
Läs mer om Mat, mat, lasagne, lunch, matlagning, rap, musik, humor
132kg
+
Bobby Green
0

4 olika buljonger som passar till ramen

Fransosen Alex gör från grunden

I det här klippet visar Alex hur han från grunden gör fyra stycken buljonger som ska passa bra till ramen-nudlar. Den ena tar bara en minut att slå ihop medan den mest avancerade tar nästan ett dygn.
Läs mer om Mat, buljong, ramen, Alex French Guy Cooking, franska, mat, matlagning
90kg
+
Bobby Green
0

Skräptallriken från The Place Beyond The Pines

Ser gott ut

I filmen The Place Beyond The Pines finns det en maträtt som kallas för x22The garbage platex22. Den har Binging with Babish nu lagat till och det hela ser ut som något man gärna skulle sätta i sig en bakisdag.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, The Place Beyond The Pines, skräptallrik, mat
96kg
+
Bobby Green
0

Matty Matheson gör ett par köttmackor

Ser köttiga ut

Matty Matheson har återigen härjat omkring i Munchies testkök och det senaste han har vevat ihop är ett par köttiga mackor.
Läs mer om Mat, Munchies, Matty Matheson, köttmackor, mackor, kött, lunch, gott
112kg
+
Bobby Green
0

Häng med till en kebabfabrik

Här görs tydligen Sveriges godaste Kebab

YouTube-kanalen Rätt Rätt utnämnde den färdiga kebaben från Västerås Kebabfabrik som den allra godaste. Efteråt blev de bjudna till fabriken för att kolla in hur kebaben tillverkas, och så här såg det ut.
Läs mer om Mat, Rätt Rätt, Västerås Kebabfabrik, kebab, Sverige, gott, kebabfest
92kg
+
Bobby Green
0

Så skiljer sig koreansk ramen från japansk

Ser väldigt smarrigt ut

Matthew Kang från Eater besöker i det här avsnittet Jeju Noodle Bar i New York för att få reda på vad det är för skillnad mellan koreansk ramen och japansk ramen.
Läs mer om Mat, Eater, ramen, skillnad, mat, nudlar, vs, Korea, Japan, Matthew Kang
71kg
+
Bobby Green
0

Koka dig en kalkonklubba

The King of Random visar hur

Thanksgiving är över och hos de som firat denna högtid kanske det finns lite godis över. Oftast brukar det handla om godiset Jolly Ranchers som verkar vara det man alltid sparar till sist. The King of Random visar hur du av dessa kan göra dig en stor klubba formad som en kalkon, för det vill du ju.
Läs mer om Snacks och godis, kalkon, kalkonklubba, Thanksgiving, godis, The King of Random
-299kg
+
Bobby Green
0

Fazer lanserar bröd med syrsor i

Först i Finland

Företaget Fazer lanserar nu världens första insektsbröd för matbutiker i Finland. Bröden ska finnas i utvalda finska matbutiker nu under fredag och de är bakade med mjöl av hussyrsor. Ett syrsbröd innehåller 70 syrsor. Försäljning av insekter som livsmedel blev tillåtet i Finland den första november i år. Juhani Sibakov är innovationsdirektör hos Fazer Bageri Finland och han säger följande: x22Ledstjärnan för våra bageriprodukter är alltid utmär...
Läs hela artikeln
Läs mer om Mat, Fazer, insekter, bröd, Fazer Syrsbröd, syrsor
89kg
+
Bobby Green
0

Den enda Thanksgiving-middagen du behöver

I alla fall enligt Pringles

Chips till middag? Ja, det har jag verkligen funderat på flertalet gånger när jag inte har orkat stå och röra om i grytorna. Så även Pringles, som nu i Thanksgiving-tider presenterar det här middagskitet som ska täcka alla dina smaklöks-behov (typ). I lådan finns chips med smakerna Turkey, Mashed Potatoes, Stuffing, Mac & Cheese, Creamed Corn, Green Bean Casserole, Cranberry Sauce och Pumpkin Pie - allt du behöver med andra ord.
Läs mer om Snacks och godis, Pringles, Thanksgiving, middag, chips
75kg
+
Bobby Green
0

Mario Batali äter ett par heta kycklingvingar

Hur mycket pallar han?

Kändiskocken Mario Batali har varit hos Sean Evans för att mumsa på lite heta kycklingvingar, prata lite om sin besatthet av Yeezy-produkter och ge lite tips på vad man ska göra med resterna från Thanksgiving.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Mario Batali, kycklingvingar, kock
86kg
+
Bobby Green
0

Fläskig fläskmacka i Philadelphia

Hos John's Roast Pork

Ska man äta macka i Philadelphia ska det vara en Philly Cheese Steak. Eller? Lucas från Eater tycker gott att man kan bryta traditionen och istället sätta i sig en Roast Pork-macka.
Läs mer om Mat, Eater, Philly, macka, gott, lunch, mat, John's Roast Pork
92kg
+
Bobby Green
0

Rachels ökända trifle

Råkade blanda recept

I serien Vänner ska Rachel laga till den smarriga efterrätten Trifle, men något går fel och halva receptet är istället för Shepherdx27s Pie. Båda sakerna är goda var för sig, men kanske inte ihop. Binging with Babish ger sig på att göra Rachels version ändå, bara för att se hur den smakar.
Läs mer om Mat, Binging with Babish, Friends, Rachel, Trifle, mat, matlagning
84kg
+
Bobby Green
0

Den dyraste köttbiten i New York

Nick äter Wagyu hos Old Homestead

Old Homestead Steakhouse ligger i Manhattans Meatpacking-district och där kan man få sig en japansk Wagyu-köttbit. Men smakar det så kostar det, för rätten vill nämligen stället ha 350 dollar.
Läs mer om Mat, Eater, The Meat Show, Nick Solares, köttbit, dyr, New York, Old Homestead
83kg
+
Bobby Green
0

Jätteportion med ramen-nudlar

Hur lång tid tar det för Matt att sänka den?

Tävlingsätaren Matt Stonie verkar aldrig vara särskilt mätt, och det senaste han har satt i sig är en enorm skål med ramen-nudlar som i vanliga fall är tänkt för fyra personer. Hur lång tid tar det för Matt att äta upp allt? Klarar han det på under 25 minuter får han en t-shirt, sin bild på väggen och maten gratis.
Läs mer om Mat, Matt Stonie, ramen, nudlar, skål, stor, mat, lunch
85kg
+
Bobby Green
0

I dag lanseras The Macallan Edition No.3

Whisky framtagen tillsammans med parfymör

Från och med i dag kommer man att kunna köpa The Macallan Edition no 3 på Systembolaget. Det är en single malt-whisky som är framtagen tillsammans med parfymören Roja Dove som anses vara en av världens bästa i sin bransch. Whiskyn ska ha en kraftig doft och en söt smak som har inslag av vanilj, nyfälld ek, delikata blommor och fruktkaka. Artikelnumret är 40135 och alkoholhalten ligger på 48,3 procent. För en flaska som rymmer 700 milliliter får...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sprit, The Macallan Edition No.3, whisky, lansering, Systembolaget, sprit, Roja Dove
94kg
+
Bobby Green
0

Bob Saget får hicka av heta kycklingvingar

Intressant samtal med Sean Evans

Skådespelaren Bob Saget har hunnit med mycket i sina dagar. Han började med stand up och blev en med folket i rollen som Danny Tanner i Huset Fullt. Nu har han hälsat på Sean Evans för att äta lite heta kycklingvingar och så här såg det ut. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, First We Feast, Hot Ones, Bob Saget, skådespelare, kycklingvingar
84kg
+
Bobby Green
0

Pizza i Queens, Staten Island och Bronx

Vill testa alla

Munchies The Pizza Show har varit i Queens, Staten Island och Bronx för att - tada - mumsa pizza! Frank Pinello leder showen och han har tidigare varit på Manhattan och i Brooklyn och ätit pizzor, men nu är det alltså dags för nya stadsdelar. Som vapendragare har han bland annat med sig Action Bronson, en man som också ätit en och annan pizza i sina dagar.
Läs mer om Mat, Munchies, pizza, The Pizza Show, mat
87kg
+
Bobby Green
0

Våffeltårta med extra allt från Stranger Things

Triple-Decker Eggo Extravaganza

Karaktären Eleven från TV-serien Stranger Things älskar de frusna våfflorna Eggo. Men de det räcker inte att de bara är som de är, de ska helst staplas som en tårta och ha massa grädde och Hersheyx27s Kisses på sig. Binging with Babish vevar i detta klipp ihop skapelsen, samt en egenkomponerad något lyxigare version.
Läs mer om Baka, Binging with Babish, Stranger Things, Triple-Decker Eggo Extravaganza, baka, tårta
110kg
+
Bobby Green
0

The Tail of a Whale kommer till Systembolaget

Kombinerar ale med veteöl

Brutal Brewings öl The Tail of a Whale har funnits på restauranger ett tag och kommer nu tack vare sin popularitet även till Systembolaget. Ölen är lite speciell då den kombinerar stilarna ale och veteöl. Resultatet ska vara en lätt frisk maltkropp från veteölen blandat med alens fruktighet. Artikelnumret är 89047-03, procenthalten ligger på 4,8 och för en flaska får man betala 16,50 kronor. Från och med den 1 december kommer ölen att finnas på...
Läs hela artikeln
Läs mer om Öl, öl, The Tail of a Whale, Systembolaget, Brutal Brewing
107kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det ostkakans dag!

Heja Småland!

Ända sedan 2004 har ostkakan haft en alldeles egen dag, den 14 november. Och tittar man i almanackan så är det ju i dag! Dagen har instiftats av föreningen Ostkakans vänner där alla småländska landshövdingar sitter i styrelsen och inte helt oväntat ligger Frödinge mejeri bakom Ostkakans vänner. Gillar ni inte ostkaka kan ni alltid äta smörgåstårta istället, tårtan hade sin dag i går men den missade vi att rapportera om.
Läs mer om Fika, Ostkakans dag, kaka, Tut i luren!, ostkaka
95kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! I dag är det chokladens dag!

Lördagsgodis!

I dag är det ingen vanlig dag utan i dag är det chokladens dag! Vilken himla tur att den då infaller på en lördag så att man kan sätta i sig i princip hur mycket choklad som helst som lördagsgodis. Vad tänker ni äta för choklad i dag om ni tänker äta någon? Jag har en chokladlåda från Anthon Berg som ligger riktigt risigt till.
Läs mer om Choklad, Tut i luren!, chokladens dag, choklad, lördagsgodis
62kg
+
Bobby Green
0

ArgaSkånskaMän testar Puma Burger

Och två andra ställen

I Skåne bor gänget som driver kanalen ArgaSkånskaMän och de bestämde sig för att ge sig ut på en jakt efter Malmös bästa burgare. För en månad sedan skrev vi om att porrskådespelaren Puma Swede skulle öppna hamburgerrestaurang i staden så det stället fanns med på deras lista, men även Casual och Se7en Sins. Vilket ställe som levererade bäst ser ni i klippet ovan. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Hamburgare, Puma Swede, porrstjärna, hamburgerrestaurang, burgare, Pumaburger, ArgaSkånskaMän
-30kg
+
Bobby Green
0

Taystee's Burgers serverar Halal-burgare

Ali och Mo tog saken i egna händer

I Dearborn, Michigan, finns Taysteex27s Burgers. Det är ett burgarställe som drogs igång av Ali Jawad och Mo Nassereddine då de gärna ville ha burgare men inte kunde äta några eftersom de inte var Halal. De tog saken i egna händer och säljer i dag burgare med Halal-kött som vunnit flera priser.
Läs mer om Hamburgare, hamburgare, halal, Taystee's Burgers, Eater, burgare
57kg
+
Bobby Green
0

Mästerkocken Antonio Carluccio har gått bort

Blev 80 år gammal

Björn tipsade oss om den tragiska nyheten att mästerkocken Antonio Carluccio gått bort. Det var han som fick Björn att börja laga italiensk mat, och säkert är det många fler som inspirerats av hans matlagning. Han ligger bland annat bakom restaurangkedjan Carlucciox27s och har medverkat i flertalet TV-program. Antonio blev 80 år gammal. Bonusklipp nedan.
Läs mer om Mat, Antonio Carluccio, kock, mästerkock, italiensk, mat, matlagning, VIF
-48kg
+
Bobby Green
0

Nutella har ändrat lite i sitt recept

Folk är vansinniga

Det italienska företaget Ferrero som tillverkar Nutella har nu bekräftat att de ändrat lite i sitt recept. Man har ökat andelen skummjölkspulver från 7,5 procent till 8,7 procent vilket har fått hasselnötssmeten att bli något ljusare än den varit tidigare. Man har även ökat sockerhalten med 0,4 procent. Smakmässigt ska den vara oförändrad, men folk är ändå förbannade. Mer socker i en redan extremt söt produkt är inget som välkomnas med öppna fam...
Läs hela artikeln
Läs mer om Snacks och godis, Nutella, recept, ändring
127kg
+
Bobby Green
0

Tut i luren! i dag är det kladdkakans dag!

Bästa kakan!

En helt vanlig kylig tisdag i november kanske ni tänker? Oj så fel ni har, i dag är det nämligen kladdkakans dag och detta ska givetvis firas rejält! Antingen så bakar man en egen och sätter i sig, eller så köper man en färdig från konditoriet. Själv är jag väldigt svag för Frödinges frysta som jag tycker fungerar alldeles utmärkt. Eller så gör man sig en härlig fruktsallad.
Läs mer om Fika, Kladdkakans dag, kladdkaka, tut i luren!, fika, baka, gott, kladdis