m
a
r
11 i går73 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Massa tunga namn på Osten afs senaste singel

Masta Ace och Bam från Jungle Brothers!

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Osten af, rapparen från Västerås, är tillbaka på riktigt igen och nu är videon till hans nya singel The Avengers här. Han lägger några rader men får enorm draghjälp från Masta Ace och Bam - legender från den amerikanska gruppen Jungle Brothers. Vi hör även Kashal-Tee, Prop Dylan och Coco Rouzier.

Visa
Pressmeddelande
Masta Ace och Bam (Jungle Brothers) för första gången tillsammans på unik svensk release

Inte sedan Quincy Jones hade en svensk fru har amerikansk och svensk smak gift sig så bra som nu när Osten af släpper musikvideon till "The Avengers"!

Osten af är i gott sällskap med de levande legenderna Masta Ace och Bam från Jungle Brothers, som gör gemensam sak med de svenska rap-ikonerna Kashal-Tee och Prop Dylan. Tillsammans utgör de ett gäng super-hjältar inom hip-hoppen som är här för att städa upp i den smutsiga branschen! Det är inte bara en metafor, för inom hip-hoppen är dessa legender superhjältar på riktigt. Och superkrafterna är tydliga i videon!

En av Sveriges bästa producenter Freddie Cruger (också känd som Red Astaire) står bakom musiken på den här bangern. Han är själv en superhjälte i branschen med mer än 50 vinylsläpp bakom sig. I refrängen hör vi själfulla Coco Rouzier från Brooklyn.

Videon är regisserad av Daniel Lindqvist som för närvarande är bosatt och arbetar i Los Angeles. Animationerna är gjorda av Jonathan Mthson. Videon spelades in i Österrike, Danmark och Sverige.