m
a
r
6 i går68 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Jennifer Aniston hittar inte duschen på flygplanet

Någon bar verkar det inte finnas heller

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Reklam

När jag flyger är jag nöjd om personen framför inte fäller sätet 90 grader och om får en stunds vila utan att bli avbruten av att drinkvagnen för femte gången slår i min axel. Smågrejer kanske, men ändå viktiga för mig. För skådespelaren Jennifer Aniston ser det lite annorlunda ut. Hon vill nämligen kunna ta sig en varm och härlig dusch innan hon glider iväg till baren för att ta sig en drink. Inget som hör tillvanligheterna kanske, om man nu inte flyger med Emirates vill säga. Detta gäller givetvis bara för de som har hostat upp massa pengar för att åka Första klass i jätteplanet A380, vi andra får stå ut med blåmärkena på axlarna.

Bonusklipp nedan.

Visa
Pressmeddelande
Jennifer Aniston vaknar i komfort och lyx på Emirates

Hollywoodstjärnan Jennifer Aniston spelar huvudrollen i flygbolaget Emirates senaste reklamkampanj. TV-reklamen tar ett annorlunda och humoristiskt grepp för att profilera flygbolagets prisbelönta komfort och lyx i First Class.

Emirates presenterade idag sin omtalade TV-reklam (TVC) med skådespelerskan, regissören och producenten Jennifer Aniston. Det här är första gången Emirates samarbetar med den berömda stjärnan i en internationell tv-kampanj. Den Golden Globe- och Emmy-belönade skådespelerskan visar sin oemotståndliga komiska timing i det globala flygbolagets lättsamma reklamfilm.

Reklamfilmen börjar med att Aniston frenetiskt letar efter duschen och loungen ombord, men blir hånad och förlöjligad av kabinpersonalen. Det visar sig vara en mardröm när hon vaknar upp till verkligheten i sin egen privata svit i Emirates First Class. Sedan gör hon sig snabbt bekant med flygbolagets lyxiga Dusch-spa-avdelning och Lounge ombord på Emirates A380.

Boutros Boutros, Emirates Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing & Brand förklarar:
– Jennifer Anistons attraktion och naturliga kontakt med en global publik gör henne till det perfekta valet för vår kampanj. Som en av de mest upptagna kvinnorna i Hollywood, passar Aniston, liksom många av våra kunder, på att njuta av en ledig stund när hon är ute och reser. På Emirates garanterar vi att den upplevelsen blir helt exceptionell.

– För att skilja ut oss från den vanliga flygbolagsreklamen, valde vi att ta ett humoristiskt grepp för att visa upp de fantastiska produkter som vi erbjuder ombord. Vi kunde inte tänka oss någon bättre lämpad för rollen än Jennifer Aniston och skrev därför ett manus särskilt för henne. Hennes professionalism och komiska talang lyste på inspelningsplatsen och vi är mycket nöjda med resultatet, tillade han.

TV-reklamen är regisserad av Bryan Buckley, en veteran i branschen och Oscar-nominerad, som har blivit berömd för sina många reklamfilmer för Superbowl. RKCR/Y&R London har utvecklat konceptet medan manuset var ett samarbete mellan byrån, Bryan Buckley och Emirates in-house reklamteam.

Den globala kampanjen, som kommer att sändas på TV och gå i digitala kanaler, inleds i USA och Förenade Arabemiraten innan den i november rullas ut till andra länder där Emirates har stor operativ verksamhet, däribland Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien, Indien och Australien.

Emirates har hittills investerat 20 miljoner dollar (cirka 170 Mkr) i bokad TV-reklam över hela världen för den här kampanjen, som kommer i två versioner, en på 30 sekunder och en längre på 60 sekunder.
Fazer lanserar bröd med syrsor i
Först i Finland 
100kg
+
Bobby Green
0
Foo Fighters hedrar Malcolm Young
Framför cover på Let There Be Rock 
142kg
+
Bobby Green
0
Thomas Skoglund för Peak Performance
Tolkar höstens kollektioner 
58kg
+
Bobby Green
0
Mac rappar 400 stycken ord på en minut
Hänger du med? 
122kg
+
Bobby Green
0
Freddie Mercurys röst är den bästa inom rock
Polyphonic berättar varför 
213kg
+
Bobby Green
0
James äter äckliga saker med Kim Kardashian
Får det lov att vara en sardin-smoothie? 
-63kg
+
Bobby Green
0
Italiensk design med amerikanskt hjärta
Spana in vackra Iso Rivolta 
101kg
+
Bobby Green
0
Cool James and Black Teacher - Dr. Feelgood
Fredagsklassikern 
118kg
+
Bobby Green
0
iPhone X är den bästa telefonen just nu!
Trots dyr prislapp vinner den 
38.1°
+
Roger Åberg
0