m
a
r
1 i dag85 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Jonas Åkerlund bakom Beyoncés HM-reklam

Sinnet / Reklam

H&M har signat upp Beyoncé som deras nya bikinimodell och nu är den första reklamfilmen för hennes sommarkollektion här. Filmen är regisserad av Jonas Åkerlund och i den får vi även höra en bit av popdrottningens senaste låt Standing on the sun.

www.billboard.com +

I dag är det Kanelbullens dag!

Strupen / Fika

Temadagar är bäst och i dag är det en av de allra bästa - Kanelbullens dag. Det innebär att man under hela dagen i dag - morgon, middag och kväll bör intaga kanelbullar som den främsta födan. Allt för att hedra dagen och dess historia. För vem kan motstå en nybakad kanelbulle med ett stort glas kall mjölk till? Ger du dig på att baka själv kommer Johan från Matgeek här med fem smarta tips. Nedan hittas även ett recept på bullar med kardemumma- och kanelfyllning.

kanelbullensdag.se +

Henrik Lundqvist poddar med Alex & Sigge

Sinnet / Show

Under tre avsnitt av Alex & Sigges populära podcast kommer de att få in en gäst i form av hockeyspelaren Henrik Lundqvist. Avsnitten kommer att heta "Med Henrik Lundqvist i omklädningsrummet" och i dessa kommer det att snackas om allt mellan himmel och hockeyrink. Och allt är faktiskt inspelat i ett omklädningsrum.

Varje avsnitt är 20 minuter långt och det första har premiär i dag. Det andra släpps den 9 oktober och det sista den 16 oktober. Lyssna kan man göra via länken nedan.

omkladningsrummet.libsyn.com +
Henke Lundqvist har gått från puck till podd och lanserar idag en podcast tillsammans med Alex & Sigge!

Det är första gången någonsin som Alex & Sigge tar in en ny medlem, och tillsammans lanserar trion ”Med Henrik Lundqvist i omklädningsrummet” – en poddserie i tre avsnitt om allt mellan himmel och hockeyrink.

– Jag har alltid gillat radio som medium. Att få spela in en podcast tillsammans med Alex & Sigge, som är två av de bästa i Sverige på det de gör, var väldigt skoj och framförallt lärorikt, säger Henrik Lundqvist om den kommande satsningen som sker i samarbete med head&shoulders.

Poddserien präglas av bakom kulisserna-historier från New York, om atmosfären och samtalen som råder i omklädningsrum – samt av glimten i ögat-peakar som trion delar ut till varandra. I det första avsnittet tar bland annat Alex Schulman upp en gammal incident som naggat honom i flera år, då han under en head&shoulders-inspelning i New York uppfattade att Henke Lundqvist ”dissade” honom till förmån för Carina Berg och Kristian Luuk.

– För att skapa ett dynamiskt samtal med världens bästa hockeymålvakt valde vi ett omklädningsrum istället för en vanlig inspelningsstudio, säger Alex Schulman och fortsätter:
– Henke har tillbringat halva sitt liv i omklädningsrum medan Sigge får obehagskänslor av att vara i dem, så det här är ett sätt för honom att övervinna sin skräck. Som lovande fotbollsspelare i de lägre divisionerna är det en vemodig känsla vara tillbaka i omklädningsrummet – jag blev inte professionell sportutövare, men tack vare Henke får jag nu en känsla av hur det skulle kunna blivit.

Varje avsnitt är cirka 20 minuter och det första avsnittet har premiär på fredag den 2 oktober. Det andra avsnittet kommer ut en vecka senare, den 9 oktober, och det sista avsnittet släpps den 16 oktober.

Detta gömmer sig i bakluckan på Bentley Bentayga

Garaget / Tillbehöret

Längst bak i vad som sägs vara världens första lyxsuv - Bentley Bentayga, befinner sig tre små lådor. Dessa är tillverkade av Mulliner och de innehåller bland annat bestick för picknicken på ägorna och en kyl som kan hålla skumpan på rätt temperatur. Här får vi oss en lite närmare titt på trion.

www.autoevolution.com +

Ett par Adidas Yeezy Boost 350 dränks i chokladsås

Garderoben / Skor

Det finns ett par olika såna där häftiga sprayer som stöter bort vatten och vätska från kläder. Crep Protect är en av dem, och här demonstrerar man hur bra den funkar genom att dränka ett par Adidas Yeezy Boost 350 med chokladsås. Synd att slösa chokladsås på det här viset bara.

www.highsnobiety.com +

Rimac visar ny version av elcykeln Greyp G12

Garaget / Cykeln

Rimac, företaget som även bygger en rätt så fet elbil, ligger bakom Greyp G12 som är en eldriven cykel. Nu presenteras andra generationen som fått ett S med i namnet - och den kan bland annat komma upp i hela 80 km/h.

Cykeln har kåpor i kolfiber, 26 tum stora hjul, starkare ram än tidigare och en fjädring som tål ännu hårdare offroadkörning. Även bromsarna som hjälper till att ladda batteriet har blivit större och bättre. Batteriet har man flyttat om för att få en bättre viktfördelning och krämen har vridits upp och i Chuck Norris-läget (ja, det heter faktiskt så) får man ut 12kW vilket är tillräckligt för att kunna komma upp i 80 km/h. Räckvidden innan det roliga tar slut sägs vara tolv mil. En full laddning ska ta 80 minuter. Vikten på ekipaget anges till 48.5 kilo.

Priset för en Greyp G12S är satt till 8 380 euro.

via Autoevolution www.greyp.com +
Kontakt Annonsera RSS
Stäng! Vill du nå redaktionen med tips, åsikter, hurrarop eller kritik, maila red@tjock.se.
Vill du prata business, maila Roger Åberg på roger@tjock.se eller ring honom på 0735 317010.
Vill du skicka post till oss är adressen Tjock, 105 44 Stockholm.
Vill du skicka bud till oss är adressen Rådmansgatan 49, Stockholm.

Stäng! Vi erbjuder ett bannerformat på Tjock: panorama XL. Formatet är 980x300 pixlar.
Listpris för dessa är 225 CPM.

Man kan köpa sponsrade artiklar, dessa är tydligt annonsmärkta och produceras av annonsören.
Sponsrade artiklar visas överst i flödet, en gång per unik webbläsare.
Kostnaden för dessa är 1000 CPM, minsta köp 10 000 kontakter.

Kontakta annonsera@tjock.se eller ring Roger Åberg på 0735 317010.