m
a
r
74 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Kontoret

138kg
+
Roger Åberg
0

Lego-kalender som synkar med molnet

Snyggt och smart!

I dag har alla sina kalendrar i molnet och det är lite klurigt att få en bra överblick. Den lilla designbyrån Vitamins ville lösa detta och skapade en kalender av Lego-klossar som man sedan fixade synkronisering av mot Google Calendar. Lösningen är väl kanske inte helt fulländad, men jag gillar ändå både tanken och ansträngningen. A for effort helt enkelt!
Läs mer om Kontoret, lego, kalender
104kg
+
Roger Åberg
0

Nike's kontor i London

Har fått sig en uppfräschning

Byrån Rosie Lee verkar kunna lite blandade saker vilket visade sig bra när man fick uppdraget att göra om Nikex27s kontor i London. Handmålat samsas med vinylklistermärken och neon och resultatet blev fantastiskt tycker jag.
Läs mer om Kontoret, nike, kontor
139kg
+
Roger Åberg
0

Så ser det ut hos Evernote

Här är deras nybyggda kontor

Startups måste antingen sitta i skitiga källare eller på uberflashiga kontor. Så är det. Evernote verkar ha gått från källarstatus till finfin för man har tagit hjälp av Studio O+A och fixat sig ett riktigt trevligt kontor. Riktigt uberflashigt är det kanske inte, men jag gillar det.
Läs mer om Kontoret, evernote, kontor, startup
184kg
+
Roger Åberg
0

Tejp på ett annorlunda sätt

Smart

Genom att vinkla rullen och på så sätt nyttja våra kära naturlagar lite grann har man kunnat göra den här konstruktionen enklare än andra tejprullar och i ett stycke. En genialisk och samtidigt lite roligare konstruktion. 39 dollar och gjort i gjutgärn, så den är tung och härlig.
Läs mer om Kontoret, ,
86kg
+
Roger Åberg
0

Snart kan du hyra kontor med mobilen

Jag älskar Uber. Med några snabba klick på mobilen har jag snart en bil utanför dörren som inte bara tar mig dit jag vill utan även gör det utan att köra fel, ger mig ett digitalt kvitto och framförallt så vet jag med vem jag åker. Snart kommer en tjänst som beställs på samma sätt och har ungefär samma fördelar, men här är det personen utan kontor - eller som befinner sig i en annan stad än i hemstaden - som är kunden och istället för taxi är de...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kontoret, breather, kontor, uber
137kg
+
Roger Åberg
0

Nu finns det skitstora post-its

För skitstora idéer

Vad hade man gjort utan post-its? Använt Evernote troligen. Eller kommit ihåg saker. I vilket fall som helst lanserar nu 3M en JÄTTEstor version av sina klassiska gula lappar. Man kallar dem för Big Pad och storleken är ungefär 28x28 centimeter. Kanske något för workshopen på PRO eller helt enkelt om man tänker stort?
Läs mer om Kontoret, post-it, 3m
90kg
+
Roger Åberg
0

Besök Google i Tel Aviv

Ett inte helt tråkigt kontor

Google har åtta våningar i ett högt hus i Tel Aviv med inte helt dålig utsikt. Tröttnar man på vyn är inte inredningen helt trist den heller, rätt coolt är att det inte är så mycket data och webb-känsla. 50% av ytan är arbetsplatser och 50% är samlingsplatser, matsal, workshopyta och så vidare. Mycket plats för att skapa på med andra ord. En av de åtta våningarna är dessutom Google for Entrepreneurs, så där hänger inte Google-folk utan entrepren...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kontoret, google, kontor, tel aviv
84kg
+
Roger Åberg
0

Färgkorrigera kontoret

Kontorsprylar är oftast rätt fula, i alla fall om de ska köpas in via den där leverantören som någon tråkig ekonominisse har valt. Dessutom snor grannarna ens prylar (eller som i mitt fall, jag som snor deras). Poppin kan vara en lösning, de har en komplett uppsättning med prylar för kontoret med allt från stolar, tejphållare och kaffekoppar - alla i hela uppsättningen med färger. Du kan alltså välja pool-blå och kollegan röd, och när kollegan s...
Läs hela artikeln
Läs mer om Kontoret, kontorsprylar, stol, tejp