m
a
r
8 i dag14 i går76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Barbour och Wood Wood släpper ny kollektion

Firar Wood Woods 15-årsjubileum

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Kläder

Wood Wood och Barbour har för andra gången gått samman och tagit fram en kollektion med kläder till hösten och vintern 2017. Bland grejerna finns vaxjackor, tröjor och en del accessoarer. Först ut är jackan som man kallar för Valby Jacket. Den har bland annat en avtagbar hoodie.

Från den 9 september finns kollektionen på länken nedan och i Wood Woods butiker. Den 16 september släpps den även hos Barbour.

Visa
Pressmeddelande
Barbour och Wood Wood samarbetar inför höstens herrkollektion AW17

Som en del av Wood Woods 15 års jubileum samarbetar nu det danska modehuset med det globala livsstilsmärket Barbour, som med sitt arv gör en kapsylkollektion för herr hösten 2017.

Tillsammans skapade Wood Wood och Barbour en limiterad kollektion av jackor redan 2012 då Wood Wood firade tio år som verksamma och de två varumärkena har nu åter igen samlats för att göra en fullständig kollektion. De visar jackor, tröjor, skjortor samt accecoarer inför hösten släpp av AW17 kollektion.

Kollektion är en mix av hållbarhet, estetik och modern design som tex Wood Wood ?s ”Champions” tillsammans med klassiska Barbour modeller som präglat hela kollektionens höga kvalité. Den första modellen att designas är den klassiska vaxjackan, denna med utvecklade detaljer så som avtagbar hoodie, modellen kallas för Valby Jacket och namnet kommer från det område där Barbour ?s huvudkvarter ligger i South Shields, England.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig exklusivt på woodwood.com och Wood Wood butiker från och med 9 september, den 16 september kommer kollektion att kunna köpas på Barbour.com och utvalda återförsäljare.