m
a
r
12 i går74 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Vince Staples i ny reklamkampanj

Converse lanserar videoserien Forever Chuck

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Converse kör nu under våren en videoserie de kallar Forever Chuck. Den är framtagen för att hylla ung kultur och i den senaste frontar gör rapparen Vince Staples. Serien handlar om skomodellen Chuck Taylor och dess ikoniska status som vuxit fram genom tre olika fenomen - film, hiphop från Los Angeles och mode.

Visa
Pressmeddelande
CONVERSE OCH VINCE STAPLES UPPTÄCKER KULTUREN I LA

Den senaste filmen i serien Forever Chuck visar Chuck Taylors influenser på LA-kulturen tillsammans med västkust-rapparen och stilikonen Vince Staples.

För att hylla ung kultur lanserar Converse nu under våren videoserien Forever Chuck. Forever Chuck är en videoserie där tre viktiga fenomen som bidragit till den nästintill ikoniska statusen Chuck Taylor idag har gestaltas: film, LA Hip Hop och mode. Filmerna har regisserats av den prisbelönta filmskaparen Karim Huu Do och Den senaste filmen frontas av västkustrapparen och stilikonen Vince Staples som tar oss på en resa genom Los Angeles.

Videon visar oss Los Angeles kultur och fokuserar på varför street wear, hip hop och musik generellt har varit betydelsefulla och centrala delar för staden. Med Staples som berättare visar han oss områden och gathörn där hiphopen fötts och lyfter saker som för alltid förändrat ungdomskulturen. I videon hörs också lokala Los Angeles-hjältar som Spanto bakom märket Born x Raised och basketspelaren Jordan Clarkson komma med kommentarer och egna upplevelser.

“Los Angeles har spelat en viktig roll for ungdomskulturen långt bortanför västkustens gränser — både vad gäller mode och musik” säger Julien Cahn, Chief Marketing Officer at Converse. ”Chuck Taylor har varit en del av denna kulturella rörelse, som en symbol för underdogs, rebeller och individualister i Los Angeles och på andra platser.”

Forever Chuck är en videoserie där tre viktiga fenomen som bidragit till den nästintill ikoniska statusen Chuck Taylor idag har gestaltas: film, LA Hip Hop och mode. Den nysläppta serien som totalt består av 3 filmer och 4 lookbooks vill hylla ungdomskulturen genom att visa ungas mod och deras kreativitet.

Forever Chuck-serien fokuserar på digitala kanaler så som Instagram Stories, Snapchat och webb och filmen med Vince är den andra i en serie av 3 filmer.