m
a
r
76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Dr Martens och Norse Projects släpper samarbete

Nya versioner av klassisk modell

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Den 29 april släpper Dr Martens tillsammans med Norse Projects en gemensam kollektion med skor och hur de ser ut ser du här ovan. Skon man har utgått från är den 3-hålade Steed-modellen och man har använt sig av samma tillverkningsprocess som användes när man producerade det allra första paret Dr Martens 1960. Skons övre del är i mockamaterialet Repello Suede och sulan är av så kallad Bouncing Sole-typ för att ge ultimat komfort.

Modellen erbjuds i tre olika färger men vad den kommer att kosta framgår tyvärr inte för tillfället.

Visa
Pressmeddelande
Dr. Martens lanserar exklusivt designsamarbete med Norse Projects

Dr. Martens lanserar en unik version av deras 3-håls Steed-modell i samarbete med Norse Project. Skon är speciellt framtagen genom samma tillverkningsprocess som användes för att producera det allra första paret av Dr. Martens i Cobbs Lane-fabriken i England, 1960.

Modellens övre del är tillverkad i det vattentäta mockamaterialet Repello Suede tillsammans med en vadderad plös i Ripstop-nylon. Designen har referenser till det militära och en praktisk estetik. Skon är även utrustad med den traditionella ”Bouncing Sole”-sulan för ultimat komfort. Vidare är skon utrustad med inåtvända nylonsnören mellan plösen och innersulan som kombinerar herrskons formella framtoning med ideal hållbarhet och komfort. Modellen kommer i tre färger, svart, vit och oxblodsröd.

Kollektionen släpps först den 29 april, klockan 10:00 i Norse Projects egen butik och online på www.norseprojects.com. Därefter lanseras samarbetet globalt hos utvalda återförsäljare den 7 maj och i Sverige kommer skorna finnas tillgängliga på C-Store.