m
a
r
76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Puma och ICNY gör lysande samarbete

Ny kollektion syns i mörkret

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Kläder

Klädtillverkaren ICNY grundades av Mike Cherman efter att han blivit påkörd av en bil när han var ute och cyklade. Han insåg att han behövde synas bättre och det var då idén till att skapa träningskläder och accessoarer med reflekterande inslag kom. Nu presenterar ICNY och Puma en gemensam kollektion som blandar det bästa från båda märkena.

I kollektionen hittar vi två par sneakers och en jacka, ett par byxor och en tröja. Kläderna börjar säljas på Sneakersnstuff och Caliroots den 3 oktober.

Visa
Pressmeddelande
PUMA LANSERAR KOLLEKTION TILLSAMMANS MED ICNY

ICNYs expertis inom reflexteknologi kombinerat med PUMAs rika historia inom sportmode är det som ligger bakom det nya kollektionssamarbetet. Designen är futuristisk, stilfull och har ett uttryck som imponerar.

ICNY grundades efter att designern Mike Cherman blev påkörd av en bil när han cyklade. Med olyckan som utgångspunkt, blev visionen för det New York-baserade märket att skapa ökad säkerhet
och synlighet i trafiken genom reflekterande material på träningskläder och accessoarer.

Kollektionen består av två sneakers, en jacka, byxor och tröja. Plaggen visar tydligt kombinationen av varumärkenas spetskompetenser inom sportmode och teknik. Genom att använda ICNYs reflexteknik har PUMAs klassiska sko Trinomic R698 fått en futuristisk makeover. ICNYs Trinomic R698 X3M och R698s är gjorda i hållbara material och lanseras i tre starka färgställningar som går i klassiskt svart-vitt, djup plommonlila och i ICNYs signaturfärg – elektriskt gult. Alla skor har reflexpasspoaler som löper genom sömmarna, vilket lyser upp dem på gatorna. Skorna finns i storlekar för både dam och herr.

ICNYs debutkollektion för PUMA släpps på Sneakersnstuff och Caliroots den 3 oktober.