m
a
r
5 i dag14 i går75 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Trinomic XT2 Plus kommer tillbaka

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Puma återlanserar nu en av sina mest ikoniska modeller - den klassiska löpardojjan Trinomic XT2 Plus. Skon släpps hos Sneakersnstuff och Caliroots den 25 september men bara i en begränsad upplaga så snabba på om ni vill ha ett par. Pris 1 000 kronor.

Visa
Pressmeddelande
PUMA® ÅTERLANSERAR 90-TALETS KLASSISKA LÖPARSKO - TRINOMIC XT2 PLUS

I höst har PUMA gått tillbaka till arkivet för att återlansera en av varumärkets mest ikoniska löparmodeller – Trinomic XT2 Plus. Skon är signaturmodellen från PUMAs serie Trinomic Running och den limiterade XT2 Plus är genomgående en exakt kopia av originalet från 90-talet, gällande materialet, funktionen, färgen samt den signifikanta gröna förpackningen.

Återlanseringen av Trinomic XT2 Plus hyllar PUMAs rika löpararv och likt originalet erbjuder skon samma prestationskvalitet som när den lanserades 1991. Yttersulan är utrustad med Trinomics egna rörelsematerial som ökar dämpningen medan innersulan bidrar till mjuk support för framfot och häl. Lättviktsmaterialet såsom mesh och mjukborstat mikrofibrer gör att skon andas och ger den en följsam form samtidigt som skon erbjuder stabilitet.

Trinomic XT2 Plus kostar SEK 1000 och släpps i en limiterad upplaga den 25 september hos Sneakersnstuff samt Caliroots.