m
a
r
4 i dag5 i går71 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Sinnet

83kg
+
Bobby Green
0

Avsluta låttexten

Ellen, Jesse och James leker

I Ellens show körde man nyligen en liten lek som man kallade för Finish the Lyric. Den går ut på att en låttext spelas upp och sedan ska man snabbt fylla i resten. Tävlade gjorde James Corden och Ellen själv, med Jesse Tyler Ferguson från Modern Family som lekledare.
Läs mer om Sinnet, TheEllenShow, Ellen DeGeneres, James Corden, Jesse Tyler Ferguson, lek, show
112kg
+
Bobby Green
0

Det här med att stirra ut genom fönstret

När gjorde du det sist?

I dagens samhälle stirrar vi mycket ner i våra telefoner, och väldigt sällan bara ut genom ett fönster. Det där sistnämnda är dock rätt så viktigt, The School of Life berättar varför.
Läs mer om Sinnet, The School of Life, stirra ut genom fönstret, tankar, stirra
95kg
+
Wille Wilhelmsson
0

Kent - Då Som Nu För Alltid

Nu släppt på Spotify

Klockan har passerat midnatt och jag antar att det är många som har suttit och väntat på det då Kents allra sista platta x22Då Som Nu För Alltidx22 precis har släppts. Plattan innehåller 11 låtar, är 53 minuter lång och ni hittar den borta på Spotify på länken nedan.
Läs mer om Sinnet, Kent, då som nu för alltid, spotify
95kg
+
Bobby Green
0

Brodern Grimsby blir intervjuad av BBC Radio 1

Sacha Baron Cohen kan inte släppa sin nya karaktär

Sacha Baron Cohen spelar brodern till en spion i den kommande filmen Grimsby och när BBC Radio 1 intervjuade Sasha om filmen gjorde han den givetvis som karaktären han spelar.
Läs mer om Sinnet, Sacha Baron Cohen, Grimsby, BBC Radio 1, intervju, humor, film, karaktär
102kg
+
Bobby Green
0

Motörhead - Eat The Rich

Fredagsklassikern

Innan året slog över möttes vi av beskedet att Ian Fraser x22Lemmyx22 Kilmister gått bort i cancer. 1975 grundade Lemmy rockbandet Motörhead där han sjöng och spelade bas. Veckans fredagsklassikern blir därför en av bandets låtar, närmare bestämt Eat The Rich. Två bonusklipp nedan.
Läs mer om Sinnet, Lemmy Kilmister, Motörhead, fredagsklassikern, Eat The Rich, musik, rock, artist, rockband
126kg
+
Bobby Green
0

En eftermiddag med Bill Murray

Kan se ut precis hur som helst

Fotografen Bruce Weber fick i uppdrag att fota Bill Murray för omslaget till Vanity Fairs decembernummer. Här får vi hänga med och se lite hur det såg ut bakom kulisserna på plåtningen, och när Bill är med kan det hända precis vad som helst.
Läs mer om Sinnet, Bill Murray, fotografering, Bruce Webber, Vanity Fair, eftermiddag, skådespelare, legend
99kg
+
Bobby Green
0

Gloria Estefan - Conga

Fredagsklassikern

I dag är det fredag och då ska man ut och dansa. Och vem kan motstå att börja rycka lite på axlarna när Gloria Estefan och Miami Sound Machines discodänga Conga drar igång på grammofonen? Denna blir veckans fredagsklassiker eftersom Gloria fyllde 58 tidigare i veckan, grattis!
Läs mer om Sinnet, Gloria Estefan, Fredagsklassikern, musik, artist, hipp hipp hurra, Conga
73kg
+
Bobby Green
0

Musikvideon till Bitch Better Have My Money är här

Inte helt SFW

I går släpptes musikvideon till Rihannas singel Bitch Better Have My Money och det är en sju minuter lång kortfilm som innehåller sex, droger och våld vilket kanske gör att den inte lämpar sig jättebra i fullskärm på arbetsplatsen.
Läs mer om Sinnet, Rihanna, Bitch Better Have My Money, musikvideo, NSFW
119kg
+
Bobby Green
0

The Fugees - Ready or Not

Fredagsklassikern

I dag är det fredag vilket innebär att det är dags att göra sig redo för helg, och hur gör man det bättre än med The Fugees monsterhit Ready or Not? Trevlig helg på er!
Läs mer om Sinnet, Fredagsklassikern, musik, artist, The Fugees, Ready or Not
95kg
+
Bobby Green
0

Tänk om vi pratade om allt som vi pratade om löpning

Då skulle det nog låta så här

Jag avskyr verkligen att springa, det är så urbota övertråkigt att jag hellre sågar av mig benen än snörar på mig skorna och ger mig ut i spåret. Men jag vet att det skulle vara bra för mig. Många känner nog igen sig i detta, och tycker nog om att gnälla över hur jobbigt det är. Hur skulle det då se ut om vi tjatade om andra saker vi gör på samma vis som vi tjatar om löpningen? CollegeHumor tog reda på det.
Läs mer om Sinnet, CollegeHumor, springa, löpning, humor, prata, gnäll
82kg
+
Bobby Green
0

En kortfilm gjord med ljusmålningar

Innehåller över 1 000 stycken bilder

Det här med ljusmålningar är ganska häftigt, men det krävs planering och gott om tid för att det ska bli bra. Darren Pearson bestämde sig för att göra en hel kortfilm enbart med ljusmålningar och det här är resultatet. I Lightspeed som han kallar filmen för ritade han över 1 000 stycken ljusmålningar för hand som han med hjälp av lång slutartid i kameran fick till på detta vis.
Läs mer om Sinnet, ljusmålning, Darren Pearson, konst, Lightspeed
87kg
+
Bobby Green
0

Konstiga lögner föräldrar drar

Är hela min barndom en lögn?

För att slippa ge barnen glass eller för att förklara vad som händer om du inte äter upp din sallad kan du som förälder dra en liten vit lögn för ditt barn. Många gör nog detta och vissa saker som sägs är nog rätt så knäppa. Här är några som fick frågan vilken den skummaste lögnen deras föräldrar dragit för dem när de var yngre. Vad har ni för erfarenhet av detta?
Läs mer om Sinnet, lögn, föräldrar, vit lögn, wtf, päron
102kg
+
Bobby Green
0

Tom Hanks gillar verkligen Carly Rae Jepsens nya

Spelar huvudrollen i musikvideon

Efter monsterhiten Call Me Maybe är Carly Rae Jepsen nu tillbaka med den trallvänliga låten I Really Like You. Låten är skriven tillsammans med Peter Svensson från The Cardigans och det är även han som producerat låten. Nu är musikvideon här och i den får vi se ingen mindre än Tom Hanks dansa omkring och sjunga. Och Justin Bieber.
Läs mer om Sinnet, Carly Rae Jepsen, Tom Hanks, musikvideo, I Really Like You, musik
115kg
+
Bobby Green
0

Tjejer tittar på porr för första gången

Läskigt

Alla vet att tjejer inte tittar på porr men här har man ändå lyckats vaska fram tre kvinnor som säger att de aldrig tittat på porr tidigare, och därför ska de givetvis få göra detta.
Läs mer om Sinnet, porr, titta, tjejer, snusk
112kg
+
Roger Åberg
0

Alla har influerats av Elvis

I dag hade han fyllt 80 år

I dag hade Elvis fyllt 80 år och för att uppmärksamma det har Spotify gjort en webbapp som i korta drag visar att alla musikaliska vägar leder till Elvis. Om det är sant eller inte vet jag inte men appen är lite rolig. Man matar helt enkelt in en artist och får se vem hen har inspirerat av och vem den artisten i sin tur har inspirerats av. I slutändan har alla kopplingar till Elvis.
Läs mer om Sinnet, elvis, spotify
78kg
+
Roger Åberg
0

Future Brown - Talkin Bandz

Med Shawnna och DJ Victoriouz

Future Browns platta kommer först nästa år på Warp Records men här är i alla fall låten Talkin Bandz.
Läs mer om Sinnet, future brown, warp records
88kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Julgranspynt för zombiefantasten

Odödligt krimskrams

Om du känner för att sprida lite juleskräck bland barnen i år bör du ta en titt bland julgranspyntet hos Think Geek. Där får du ett fyrapack zombiehängen till julgranen för 19,99 dollar, men jag är osäker på om de fraktar till Sverige.
Läs mer om Sinnet, Julgranspynt, Jul, Zombies, Julkulor
34kg
+
Bobby Green
0

Nu kan du strömma Sakarias nya album Atlanten

Finns på Spotify

Idag gjordes det möjligt att strömma Sakarias nya album Atlanten via Spotify. Den första singeln heter samma som albumet och videon till den går att beskåda nedan.
Läs mer om Sinnet, Sakarias, Atlanten, musik, artist, strömma
94kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Så mycket är dina gamla leksaker värda idag

En överblick

Dåligt med cash? Via länken hittar du en informativ bild som ger en bra överblick på vad ett gäng leksaker, tv-spel och prylar från 1980-talet är värda idag. Jag visste att jag hade all rätt att lipa när mamma rensade ur leksaksförrådet.
Läs mer om Sinnet, Leksaker, Retro
83kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Dans i 7/4-takt

Inte helt lätt

Har du stenkoll på rytmen på dansgolvet? Testa att dansa i 7/4-takt som i videon ovan så kanske du inte är så kaxig längre.
Läs mer om Sinnet, 7/4-takt, Dans, Rytm
89kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Karta över 350 typer av zombies

Kickstarterprojekt

Efter en lyckad Kickstarter-kampanj finns konstnären Jason Thompsons The Map of Zombies att köpa i hans webshop för 30 dollar. Den visar 350 variationer av zombies i form av en snygg poster. Såhär säger skaparen själv på Kickstarter: x22As a horror fan, when I hear that something has x27zombies,x27 I want to know: are they fast zombies or slow zombies? Viral zombies, supernatural zombies, or alien-invasion zombies? Headshot zombies, living zombi...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, Zombies, Kickstarter, Jason Thompson, The Map of Zombies
179kg
+
Frode Wikesjö
0

Ett åk med en blå ängel

The Blue Angels består av några piloter från den amerikanska militären flottan och med jämna mellanrum visar de upp sina flygfärdigheter på olika flygshower. Här har vi ett klipp där man får se hur det ser ut i cockpiten när dessa piloter flyger omkring.
Läs mer om Sinnet, The Blue Angels, USA
82kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Ett gäng kosmiska blommor

Tuff dag på jobbet? Koppla av med videon ovan, som visar ett gäng futuristiska blommor.
Läs mer om Sinnet, Kosmiska blommor, Avslappning
776kg
+
Frode Wikesjö
0

Häftigt kajakåk

I 72 Km/h

Klipp där några kanadensare åker kajak nerför ett dike utanför Vancouver.
Läs mer om Sinnet, Kajak, Kanada
82kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Katters favorit- och hatmusik

Vintillverkaren Gato Negro har tillsammans med DJ:n Simon Matsuyama på något sätt lyckats analysera fram vilka sommarlåtar som katter gillar och vilka de hatar. Här är resultatet: Låtarna det svänger om 1. Boten Anna, Basshunter (2006) 2. Dragostea Din Tei, Haiducii (2004) 3. Everytime We Touch, Cascada (2006) 4. Crazy Frog, Axel F (2005) 5. Hej Monica, Nic & the Family (2004) Låtarna du ska undvika 1. Ingen vill veta var du köpt din tröj...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, Katter, Kattmusik, Lista
130kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Trailer för Horrible Bosses 2

Dale, Kurt och Nick bestämmer sig för att starta eget, men saker går inte riktigt som planerat på grund av en sprättig investerare som kräver att trion utför ett kidnappningsuppdrag. Horrible Bosses 2 är skriven och regisserad av Sean Anders. I rollerna ser vi bland andra Jennifer Aniston, Chris Pine och Christoph Waltz. Den svenska biopremiären är den 5 december.
Läs mer om Sinnet, Horrible Bosses 2, Trailer, Uppföljare, Jennifer Aniston, Sean Anders, Chris Pine, Christoph Waltz
279kg
+
Frode Wikesjö
0

Spännande snowboardåk

Wow

Här får man följa med på ett åk där snowboardåkaren Xavier de la Rue åker ner för en ganska brant backe.
Läs mer om Sinnet, Snowboard, Snö, Puder, Helikopter
143kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Fira med Filip & Fredrik i Globen

the Last Waltz

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson gör en av Sveriges bästa podcasts. De diskuterar, drar anekdoter, tjuter, skriker, skäller, berättar och skrattar i en rasande fart om en enorm variation av ämnen som 300 000 lyssnare varje vecka finner intressanta. För att fira sitt tvåhundrade avsnitt bjuder de in sina lyssnare till en spektakulär show den 5 juni; x22The Last Waltz – Filip och Fredriks podcast #200 live i Ericsson Globenx22. För 200 kronor f...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, The Last Waltz, Filip & Fredrik, Globen, Podcast, Filip & Fredriks Podcast
50kg
+
Bobby Green
0

Snoop Zilla & Dâm-Funk - Do My Thang

Musikvideon till låten Do My Thang som är ett samarbete mellan Snoop Zilla & Dâm-Funk ser ut så här.
Läs mer om Sinnet, Snoop Zilla & Dâm-Funk, Do My Thang, musik, artist, musikvideo
59kg
+
Bobby Green
0

Videon till Dark Horse

Videon till Katy Perrys låt Dark Horse släpptes nu ikväll och i den förvandlas Katy till en egyptisk drottning.
Läs mer om Sinnet, Katy Perry, Dark Horse, musikvideo, musik, artist, Egypten
91kg
+
Josephine Sjöqvist
0

En konstinstallation i Oaxaca

Romain Tardy ligger bakom konstinstallationen The Ark i Oaxaca, Mexiko. Ljud och ljus samarbetar mot målet att ge röst åt kaktusarna, deltagarna i installationen och rymdens hjärtslag. Väldigt poetiskt beskrivet, och ganska coolt.
Läs mer om Sinnet, konstinstallation, the ark, oaxaca, mexiko, romain tardy
80kg
+
Bobby Green
0

Skräckinjagande porträtt

Den här korta videon från Milkyeyes kan nog generera både en och två mardrömmar.
Läs mer om Sinnet, skräckinjagande, porträtt, scary, läskigt, milkyeyes
84kg
+
Josephine Sjöqvist
0

En dålig utekväll

Hemvändardagen. Om du tillhör skaran som traditionsenligt festar till det och träffar gamla vänner från hemstaden på juldagen – försök att ha det lite roligare än karaktärerna som gestaltas i den lilla filmen ovan.
Läs mer om Sinnet, utekväll, hemvändardagen, fest, krogen, wallflowers
123kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Årets Göteborgare 2013

Årets Göteborgare ska: ha gjort något gott, positivt som betytt mycket för många. vara en innerlig, godhjärtad och uppmärksammad person. vara född i Göteborg - eller någon annanstans (det är inte så noga alltså) vara en god ambassadör för Göteborg I år tog Lasse Kronér hem titeln och såhär löd nomineringen: ”Lasse Kronér har tagit klivet från gatu- till TV- och teaterscenen där han sprider gott humör och musikalisk glädje. Genom Glädjeresan ha...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, årets göteborgare 2013, lasse kronér, göteborg
123kg
+
Bobby Green
0

Vacker quadrocopter-flygning

Om du har en DJI Phantom quadcopter med en GoPro Hero3 hängandes under kan du få till så här vackra filmer.
Läs mer om Sinnet, quadrocopter, flygning, GoPro, Hero
96kg
+
Josephine Sjöqvist
0

De 10 mest missförstådda jobben

x22Han jobbar med datax22 – kanske årtiondets vanligaste jobbeskrivning? Linkedin har sammanställt en lista över de 10 mest missförstådda yrkena för att uppmärksamma x22Bring your parents dayx22, som infaller den 7 november. Tanken bakom initiativet är att låta föräldrar få en inblick i vad deras barn egentligen gör om dagarna. Såhär ser topplistan över de mest missförstådda jobben, som föräldrar inte kunnat beskriva, ut: 1. Aktuarie/stat...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, missförstånd, missförstådda yrken, linkedin, topplista, bring your parents day
128kg
+
Bobby Green
0

Videon till Eminems Berzerk är här

Igår kväll släpptes alltså videon till Eminems nya låt Berzerk efter att en teaser först hypeat den lite. Och precis som låten är det back to basics som gäller, Marshall har ny färg på håret som får honom att se ut som 20 igen och jag får i alla fall vibbar från hans första singel My Name Is.
Läs mer om Sinnet, Eminem, Berzerk, MMLP2, artist, album, musik, artist, Symphony In H., video
86kg
+
Bobby Green
0

En kort titt på videon till Berzerk

Eminems nya singel Berzerk kommer självklart också med en video och här får vi en liten försmak på hur den ser ut. Singeln kommer att finnas med på plattan Marshall Mathers LP 2 som släpps den 4 november.
Läs mer om Sinnet, Eminem, Berzerk, MMLP2, artist, album, musik, artist, Symphony In H., video
104kg
+
Bobby Green
0

Coldplay gör musik till nya Hunger Games

Coldplay är duktiga på att få in sin musik i olika filmer och serier. Och i uppföljaren till The Hunger Games, Catching fire som har biopremiär i november, är gruppen återigen med. Men inte med Viva La Vida som det brukar vara, utan en helt ny låt som heter Atlas.
Läs mer om Sinnet, Coldplay, Hunger Games, Catching fire, soundtrack, singel, musik, artist, filmmusik
140kg
+
Bobby Green
0

Katy leker Tarzan i videon till Roar

Me Tarzan, you Katy. Eller hur var det nu? Katy försöker ta reda på sanningen i videon till hennes senaste singel Roar. Och jag vet inte vad det är, men jag får sjuka Aqua-vibbar av det här. Kanske beror på de klara färgerna och den trallvänliga sången.
Läs mer om Sinnet, Katy Perry, Roar, musikvideo, video, musik, artist, Tarzan
111kg
+
Bobby Green
0

På fredag firar Grönan 130 år

Gröna Lund invigdes 1883 vilket gör det till Sveriges äldsta existerande tivoli. Och det gör också att stället fyller jämnt i år, och inte så lite heller. På fredag fyller parken 130 år och ska firas med ett stort fyrverkeri. Alla barn som kommer dit bjuds på barnkalas på Lilla Scen under dagen och för de äldre blir det konsert med Magnus Uggla på Stora Scen. Efter att han har spelat, klockan 22.00, avslutas dagen med ett fyrverkeri som skjuts ö...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, Gröna Lund, Grönan, födelsedag
70kg
+
Bobby Green
0

Världspremiär för Videon till Applause

Förra veckan läckte Gagas nya singel Applause och idag är det världspremiär för videon till låten. Applause har på den här veckan lyckats peta ner Avicii och hans låt Wake Me Up från förstaplatsen på iTunes topplista. Videon vi ser här är regisserad av de holländska konstnärerna Inez Van Lamsweerde och Vinoodh Matadin.
Läs mer om Sinnet, Lady Gaga, ARTPOP, singel, musik, artist, Applause, video
127kg
+
Bobby Green
0

Videon till Basement Jaxx nya

Förra veckan fick vi ta del av Basement Jaxx nya singel What A Difference Your Love Makes och här kommer nu videon till låten som är regisserad av Damian Weilers. Sjunger gör folk-soul-artisten Sam Brookes och allt är filmat i Alexandra, Johannesburg i Sydafrika. Dansen vi får se kallas för Pantsula.
Läs mer om Sinnet, Basement Jaxx, What A Difference Your Love Makes, singel, låt, album, video
158kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Kungens elefant har fått barn

I lördagskväll föddes för första gången någonsin en elefantkalv på Kolmården. 87 kilo tung är den, och pappa (genom insemination) är elefantbritten Raja som bor i England. Mamma till elefanten är Bua, som kung Carl XVI Gustaf fick i present av Thailands kung för 9 år sedan. Lite fakta om Kolmårdens elefanter: Familj: Elefant Art: Asiatisk elefant Levnadsmiljö: Gräs- och steppmarker i Sydostasien Levnadssätt: Honor och ungdjur lever i flockar om...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, kolmården, elefant, kungen
222kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Pressbyrån byter namn till Bögbyrån

För att heja på Pride och uppmärksamma HBTQ-personers situation i världen byter Pressbyrån namn. Från och med imorgon heter de istället Bögbyrån, Flatbyrån, Queerbyrån, Transbyrån och Homobyrån. Bli alltså inte förvirrad när du ger dig ut för att köpa en rykande het kopp kaffe på följande adresser i Stockholm: Bögbyrån, Vasagatan 12 Flatbyrån, Götgatan 94 Queerbyrån, Kungsgatan 19-21 Transbyrån, Sergelgatan 1 Homobyrån, Sveavägen 67 A När Prid...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, pressbyrån, bögbyrån, pridefestivalen, pride, hbtq, stockholm pride
89kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Dolt budskap bakom tronarvingens namn?

Ett anagram

George Alexander Louis blev namnet på Kate Middletons och Prins Williams son, som föddes för ett par dagar sedan. Pojken kommer (om allt går enligt planen) så småningom att ta över kungatronen i Storbritannien. Richard Wiseman, känd pyskolog, författare och trollkarl, twittrade nyligen en notering angående det klassiska namnet: x22Re royal baby, am I the first to notice that x27George Alexander Louisx27 is an anagram of x27Relaxed, gorgeous al...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, george alexander louis, richard wiseman, royal baby, storbritannien, anagram
66kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Cirkus Scotts nya tillskott

Igår födde Cirkus Scotts sjölejon Maggie en pigg och glad sjölejonkut. Pappa till ungen är 350-kilosklumpen Roger, som oftast är rätt upptagen med att visa upp sig i manegen och utföra diverse konster. Det är ganska ovanligt att Patagoniska sjölejon får ungar i fångenskap, så att proceduren lyckades hela vägen hos Cirkus Scott ska tyda på att djuren känner sig trygga och trivs. Cirkusen anordnar nu en tävling i samband med födseln. Föreslår du...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, cirkus, cirus scott, sjölejon, tävling, djur
97kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Vad tjejer vill ha i present

Presenter är ett laddat fenomen, och kanske speciellt när det kommer till att ge bort någonting i romantikens tecken. TNS Sifo har på uppdrag av Collector gjort en undersökning av svenskarnas konsumtionsvanor, firande och presenter. Den visar att tjejer framförallt önskar sig: 1. En weekendresa 2. Teater- eller konsertbiljetter Diamanter är alltså inte något säkert kort längre. Männen önskar sig ungefär samma saker, men 23 procent av dem nöjer ...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, presenter, firande, födelsedagsfirande, födelsedagspresenter, undersökning, collector, tns sifo
115kg
+
Josephine Sjöqvist
0

Göteborgare sms:ar "gött"

OCH STOCKHOLMARE "FETT"

På bilden kan du se antal gånger ett ord förekommer oftare jämfört med andra regioner. SMSgrupp – tjänsten för att kommunicera med en grupp människor via SMS – har sammanställt statistik som visar att hur man väljer att kommunicera via sms skiljer sig beroende på var i landet man bor. I Stockholm är till exempel det mesta grymt, fett, najs och juste, medan saker och ting tenderar att vara x22göttx22 i Göteborg. I Göteborg är man också mer kärlek...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, sms, gött, fett, smsgrupp
98kg
+
Bobby Green
0

Manson samarbetar med Mr Oizo

Dagens mest oväntade? I alla fall för mig. Mr Oizo, som ni säkert kommer ihåg från hitsingeln Flat Beat, har samarbetat med ingen mindre än Marilyn Manson på sin senaste singel Solid. Marilyn bistår med meningen x22You Look Like Shit When You Dancex22 vilket kanske inte anses vara så mycket men jag tycker ändå att det är ett av de roligare samarbetena i år. Hoppas att det kommer mer från båda parterna tillsammans. Solid kommer att finnas med på E...
Läs hela artikeln
Läs mer om Sinnet, Mr Oizo, Marilyn Manson, Solid, singel, samarbete, electro