m
a
r
7 i dag5 i går75 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
129kg
+
Roger Åberg
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
144kg
+
Roger Åberg
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
105kg
+
Roger Åberg
0

Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang

Tar hjälp av crowdfunding

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Folk kommer på de mest knepiga idéerna. Som exempelvis Hamdog. En hamburgerkorv-hybrid som det tydligen finns patent på. Nu vill Mark Murray som kom på denna snillrika uppfinning ta hjälp av Kickstarter för att öppna en restaurang på temat i New York. Målet för att allt ska kunna gå i lås är satt till 300 000 australiensiska dollar.

Så får Saturday Night Live till sina grejer

Det finns ett recept

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Man har nu kört hela 42 säsonger av Saturday Night Live vilket är riktigt imponerande. Men hur kan humorprogrammet överleva? I det här klippet pratar Karsten Runquist om just detta.

Öl bryggd på färsk ananas

Nytt från Brutal Brewing

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Öl

Brutal Brewing presenterar nu en nyhet i deras Raw Law-serie och det är Pineapple Wheat Wine. Precis som namnet avslöjar är ananas med i bilden och det är ett öl som som grundar sig i barley wine. Ananasens syra ska komplettera sötman från den höga alkoholhalten som i detta fall ligger på 11 procent. Nyheten är bryggd på champagnejäst och lagrad på romfat.

Lansering sker den 1 november och artikelnumret är 31896-03. Ölet kommer i en begränsad upplaga om 2 400 stycken flaskor och för en får man betala 39,90 kronor.

Geordan och hans far har en Venturi 260 APC

Häftig sportbil från Frankrike

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

En fransk sportbil jag skulle vilja ha är Alpine A310. Efter att ha sett Petrolicious senaste film har jag ytterligare en på listan - Venturi 260 APC. Den här är från 1991 och den ägs av 24-åriga Geordan Fusi och hans far.

Den mest avlägsna puben i Storbritannien

Värt att ta sig dit tror ni?

Visa inte Passet-artiklar
Passet / Resmål

Om man vill ta sig till puben The Old Forge i Storbritannien får man först åka flyg, båt, bil och till sist tåg. Hoppas att det är värt det när man väl kommer fram.