m
a
r
1 i dag10 i går66 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Så blev George Lazenby James Bond

Ny dokumentärfilm

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Film

George Lazenby jobbade som bilförsäljare men 1969 landade han rollen som James Bond i filmen I hennes majestäts hemliga tjänst. Det blev dock bara en film för George även om produktionsbolaget ville att han skulle göra sex till. I dokumentärfilmen Becoming Bond som endast visas på Hulu får vi veta mer.

Bonusklipp nedan.

Rivning går snett

Fel hus rasar

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Bygg

En bit av ett hus ska rivas och till en början ser allt ut att flyta på som det ska. Planen var att bara riva den yttre delen av huset, men det ville inte tyngdlagen som bestämde sig för att ställa till det lite för rivningsgänget.

Ett berg med thaimat

Chef's Night out i Los Angeles

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

I det här klippet från Munchies får vi hänga med kocken Louis Tikaram och hans kompisar ut på Los Angeles gator i jakt på lite mumsig thaimat.

MotoGP-föraren Nicki Hayden är död

Blev bara 35 år gammal

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bågen

Vi nås nu av den tragiska nyheten att en av världens bästa MotoGP-förare, Nicki Hayden, har avlidit endast 35 år gammal. För en vecka sedan var han inblandad i en olycka där han blev påkörd av en bil när han var ute och cyklade, och han har nu avlidit av sina skador. 2015 lämnade Nicki MotoGP för att istället tävla i Superbike World Championship. Vila i frid.

Knasig video om att lära sig simma

Med en uppblåsbar pool

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Om man inte är väldigt liten är det nog svårt att lära sig att simma i en liten uppblåsbar pool, men den här poolen verkar vara annorlunda.