m
a
r
74 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Morgan och Friday Beer Company tar fram pilsner

Men drick inte när du kör

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Öl

Biltillverkaren Morgan har tidigare gått samman med Friday Beer Company och tagit fram ett par ales. Nu gör man det igen men denna gång är det en lager som tagits fram. Man kallar den för No.29 Pils och den är brygd i staden Malvern där Morgan är baserat. Alkoholhalten är på 4,6 procent och för ett fyrpack får man betala 18 pund. Steve Morris som är managing director hos Morgan säger följande om samarbetet:

"We are delighted to be introducing a new range of pilsner style craft lager to the already successful range between Morgan and Friday Beer. This is a great example of two local companies working together and we hope that many Morgan owners all around the world can enjoy a glass or two during the Christmas period."

Dokumentär om Gianni Agnelli

"King of Italy"

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Dokumentär

Gianni Agnelli var barnbarn till Giovanni Agnelli som grundade Fiat. Han var mycket karismatisk, modeintresserad och en av de allra rikaste i italiensk historia. Den 18 december kommer HBO att visa Agnelli som är en dokumentär om "King of Italy" som han också kallades. Här har vi trailern.

Det blir en Die Hard Christmas

Yippee Ki-Yay

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Eclectic Method har klippt och klistrat i Die Hard-filmerna och skapat det vi ser och hör här.

Bonusklipp nedan.

Kelly Clarkson åker bil med James Corden

Sjunger för full hals

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Den senaste artisten att hoppa in i en bil med James Corden och sjunga loss är Kelly Clarkson.

Enormt penthouse till salu i New York

Har grym utsikt

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Hemmet

Ett rätt så pampigt penthouse, eller takvåning som vi kanske säger oftare här i Sverige men som inte låter lika coolt, är nu till salu mitt i New York. Lyan sträcker sig över tre våningsplan och är på hela 929 kvadratmeter. Här blandas arkitektkonst från förkrigstiden med en entré täckt av marmor. Det finns givetvis en privat hiss och även en trappa i brons om man istället skulle vilja knata. I bostaden finns bland annat en stor sal, bibliotek, fem stycken sovrum och en "master suite" med inte mindre än sju stycken rum i sig. En enorm terass på över 460 kvadratmeter gör att du kan blicka ut över nejderna och några byggnader du kommer att få se då är Empire State Building, Flatiron Building och World Trade Center.

Stället blir ditt för 73,8 miljoner dollar.