m
a
r
5 i dag14 i går67 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Den här vill jag ska rädda mig

Snyggt koncept

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Äventyret

Surgo är namnet på ett spännande koncept från designfirman 2sympleks. Projektet är tänkt att vara som en modern version av Land Rover Defender. Kompetent i naturen, bara med det nödvändigaste och rätt fräck.

Uppsynen i fronten är väldigt mycket Defender. På insidan hittar vi en kabin som är trevlig för föraren och navigatören, men resten av de som följer med får det rätt spartanskt. Självklart finns det plats för mängder av materiel.

Bokstavsplansch med rockbandsbokstäver

Klarar du av alla?

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / På väggen

Många rockband har riktigt klassiska och egna logotyper. Den här bokstavsplanschen är gjord av ett bokstäver från dessa logotyper. Men kan ni se från vilka?

Här blir öken oaser

Regn ger fantastiska laguner

Visa inte Passet-artiklar
Passet / Resmål

Nationalparken Lençóis Maranhenses ligger i nördöstra Brasilien och bjuder halva året på öken och torka. Men så kommer regnperioden och mellan dynerna samlas då kristallklart vatten som blir som små laguner. Varmt blir det också, upp till 30 grader i vattnet.

Lagunerna finns där mellan januari och juni.

via Youtube

Det här durkslaget är fantastiskt

Ett spaghettimonster!

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Köket

Durkslag är kanske inte det roligaste man kan ha i ett kök. Om man inte köper det här spaghettimonstret som är skapat av Ototo. 18 dollar är inte heller speciellt mycket! Köp!

Stutterheim samarbetar med Alpha Industries

Bästa av två världar?

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Kläder

Svenska Stutterheim har slagit sina påsar ihop med Alpha Industries. Resultatet är en regnjacka, en bomberjacka och en parkas. Typ. Alla tre är vattentäta och bär på så sätt Stutterheims signum. Alla tre har också detaljer och en stil som är väldigt mycket Alpha. Det bästa av två världar?