m
a
r
5 i går76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Pizza i Bay Area

Massa gott

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

I The Pizza Shows senaste avsnitt får vi hänga med till Bay Area för att kolla in vad det finns för olika pizzor att smaska på där.

Kevin Durant och LeBron James åker bil

Med journalisten Cari Champion

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Basketspelarna LeBron James och Kevin Durant hoppade in i en bil med journalisten Cari Champion för att snacka lite politik, social orättvisa, pressen som finns när man är toppatlet och givetvis även lite basket.

3 miljoner prickar blev till porträtt

Tog 300 timmar att göra

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Konst

För två år sedan postade vi en video där vi fick se David Bayo ta fram ett konstverk genom att måla punkter. Det tog honom 90 timmar att bli klar, men det är inget mot hans senaste alster. Det här porträttet består av inte mindre än tre miljoner handmålade punkter och det tog 300 timmar att färdigställa.

Happy Meal ska bli mer hälsosam

McDonald's förändrar barnmenyn

Foto: Flickr
Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Restaurang

McDonald's meddelar nu att de under de kommande åren kommer att göra förändringar i barnmenyn Happy Meal och anledningen sägs vara hälsoskäl. Från halvårsskiftet kommer man i USA inte längre att visa cheeseburgare eller chokladmjölk tillsammans med happy meal-menyer, och genom att inte visa detta räknar McDonald's med att produkterna kommer att beställas mer sällan. Det går fortfarande att göra såklart, men då måste gästerna själva ta initiativet.

Man säger också att man tänker erbjuda mer balanserade happy meal-menyer genom att förenkla ingredienserna. 2022 ska hälften av de happy meals som listas på menyer innehålla max 600 kalorier och av dessa ska max tio procent komma från mättat fett och max tio procent från tillsatt socker.

Vans och Metallica släpper kollektion

Temat är svart

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Accessoarer

Vans och musikgruppen Metallica har tillsammans tagit fram en unisex-kollektion med skor, kläder och accessoarer. Det här är tredje gången gruppen har gjort något tillsammans med Vans och denna gång har man velat att allt ska osa heavy metal. Skomodellen Sk8-Hi kommer därför i svart med gruppens logga i vitt tryckt på sidan, Vans Slip-On är också de i svart med loggan över hela foten. Färgen på t-shirten och kepsen är som väntat också svart.

Grejerna släpps på fredag och kommer att finnas i Vans egna butiker, på Vans.com och på Metallicas hemsida Metallica.com.