m
a
r
2 i dag11 i går64 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Skoshopping med The Nature Boy

Det här gillar den gamle wrestlern Ric Flair

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

The Nature Boy, eller Ric Flair som han egentligen heter, är en gammal proffswrestlare som räknas som en av de bästa genom tiderna. Även han behöver ha något på fötterna så här får vi se när han hängde med Complex till en skoaffärer för att shoppa lite sneakers.

Bonusklipp nedan.

Vad är skillnaden på att fasta och att äta lite?

Intressant

Visa inte Kroppen-artiklar
Kroppen / Hälsa

I det här klippet tar YouTube-kanalen What I've Learned upp vad det är för skillnad på att fasta och att äta lite.


Ingenjör släpper botemedel för baksmälla

Gammalt recept fräschas upp

Foto: Pexels
Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Sprit

Ingenjören Sisun Lee som tidigare har jobbat på Tesla säger sig ha hittat botemedlet för baksmälla. För att visa att han menar allvar har han startat företaget Morning Recovery som från och med den 5 juli kommer att börja sälja en kur för den som inte är sugen på att ha skallebank dagen efter.

Nyckelingrediensen som ska ta bort det tråkiga är Ampelopsin, även kallat Dihydromyricetin (DHM). Det är en växtbaserad förening som man hittar i orientaliska russinträd. I tusentals år har det här varit en del i asiatiska anti-bakisdrycker så det är ingen direkt nyhet Sisun har grävt fram. Däremot har han optimerat receptet ytterligare genom att bland annat lägga till Vitamin B och Vitamin C som de andra dryckerna inte brukar ha. Exakt vad "botemedlet" innehåller och hur det är tänkt att fungera finns att läsa på länken nedan.

Mark Knopfler snackar gitarrer

Kan ett och annat

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Mark Knopfler kan ett och annat om gitarrer och här får vi se ett klipp ur dokumentären Soundbreaking där han snackar om just detta musikinstrument.

I.N.O.X Titanium

Ny klocka från Victorinox

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Klockor

Victorinox presenterar nu en ny modell i I.N.O.X-serien och den heter I.N.O.X Titanium. Precis som namnet avslöjar är huset i titan och man ska ha utsatt den för 130 stycken "hänsynslösa" hållbarhetstester för att se till att den håller måttet. Armbandet är samma bruna läder som brandmän har på sina kängor. Klockan mäter 43 millimeter och den finns med kakigrön eller svart urtavla. Urverket är ett Ronda 715.

Modellen släpps i september och kostar 6 790 kronor.

Visa
Pressmeddelande
THE I.N.O.X. TITANIUM PRESENTS THE NEXT DESTINATION ON A JOURNEY THAT NEVER

DEVIATES FROM ITS PURPOSEFUL PATH

Creating the I.N.O.X. Titanium from the metal with the highest strength-to-weight-ratio could suggest a final frontier. But for Victorinox Swiss Army, I.N.O.X. is a journey and never an end destination. It’s an ongoing commitment to creating watches that are ready for anything, anytime, anywhere. Only with 130 ruthless strength tests under its belt is a newcomer accepted into the family. The latest titanium addition to the pioneering clan attaches a utilitarian accent to the flagship range’s native resistance and durability.

Inspired by early military watches, this contemporary timepiece envelops its proven truly technical soul in a confident exterior. If the product is the story, functionality and authenticity have again written the plot.

A sandblasted case mirrors the watches’ distinctive fusion of purpose and appearance. The finish echoes roots in the camouflage of vintage military timepieces to help prevent wearers being targets for attack. A brown strap, made from the resistant leather used for firefighters’ boots, closes efficiently with a titanium buckle. Standing out boldly against the background of a khaki or black dial is red military time printed beneath the crystal, complemented by a date display between four and five o’clock and Super-LumiNova® hands, numerals and indexes. This is a pilot’s watch at heart and an everyday adventurer’s co-pilot in demeanor.

This Swiss made I.N.O.X. Titanium achieves a perfect balance of material resistance and mindful design. Hypoallergenic titanium is extremely comfortable to wear, underlining the I.N.O.X. commitment to creating new watchmaking standards that translate directly into wearer benefits. A 43 mm titanium case supports a highly scratch-resistant, triple-coated, anti-reflective sapphire crystal. Contributing to water resistance of 20 ATM / 200 meters are a screw-in case back and protected screw-down crown.

The I.N.O.X. journey of meaningful innovation continues. Undaunted.

TECHNICAL FEATURES

SWISS MADE

CASE

43 mm case

Sandblasted titanium case

Scratch-resistant, triple-coated anti-reflective sapphire crystal

Water-resistant to 200 m (20 ATM / 660 ft)

Screw-in case back

Protected screw-down crown

DIAL AND STRAP

Super-LumiNova® hands, numerals and indexes

Military time printed in red beneath the crystal

Date calendar at 4:30

Ultra-resistant brown leather strap with titanium buckle

MOVEMENT

Ronda 715 Swiss-made quartz movement

AVAILABLE

September 2017