m
a
r
11 i går69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Rob Lowe gör reklam för KFC

Spelar Colonel Sanders i rymddräkt

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Reklam

KFC har precis lanserat den nya kycklingburgaren Zinger i USA och för att göra reklam för denna har man tagit in skådespelaren Rob Lowe. I filmen iklär han sig rollen som den ikoniska Colonel Sanders utrustad med en rymddräkt.

brandeating.com +

Är du också trött på att vara trött?

Här kommer några tips som kan vända det

Visa inte Kroppen-artiklar
Kroppen / Hälsa

Känner du att du alltid känner dig trött och är trött på det? AsapSCIENCE kommer då här med några råd och tips som kanske kan bota tröttman.

Så har Rick And Morty trollat genom åren

Rätt kul

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Serier

I det här klippet går The Film Theorists genom hur karaktärerna Rick And Morty har trollat med större studios genom åren, och de verkar inte ha någon plan att sluta med det.

Loris Baz gjorde årets räddning i MotoGP

Och nej, han gjorde inte i brallan

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bågen

På kvalificeringsracet under helgens MotoGP-tävling på Circuit of the Americas var föraren Loris Baz extremt nära på att klota, precis innan han kom ut på huvudrakan. Han lutade lite för mycket i kurvan, la sig ned på backen men lyckades på något vis ändå ta sig upp igen och undvika en rätt så trist olycka.

En annan hade nog gjort i brallan vid ett sånt här tillfälle, men inte Loris som efteråt la upp en bild på sina kallingar för att bevisa detta.

lanesplitter.jalopnik.com +

Piratskalle graveras in på mynt

Imponerande!

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Har du knappt 50 minuter över kan du här se när Shaun Hughes graverar in en dödskalle med pirattema på ett mynt. Ser ut att vara rätt så pilligt men resultatet blir riktigt bra.