m
a
r
3 i dag15 i går65 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Steltons Cylinda-produkter fyller 50 år

Arne Jacobsen design firas

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Köket

Stelton firar att deras Cylinda-produkter nu firar 50 år. Det gör man med några specialfärger som valts med respekt för designern Arne Jacobsen som stod för originaldesignen en gång i tiden.

I serien hittar man champagnehink, fransk press, cocktailshaker, is-skål, salladsskål, sockerskål, kanna och tekanna.

Så här ser Arkets Köpenhamnsbutik ut

Grått, grått och grått

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Kläder

H&Ms storsatsning Arket öppnar snart i London och i oktober är det Köpenhamns tur. Då öppnar man butiken som är belägen i ett townhouse från 1733. Inredningen är verkligen inte färggrann, men man vill att kläderna ska få uppmärksamheten. Känns rimligt. Samma gråa färg har används över hela butiken, men olika material har används för att få lite liv i alla fall.

Inredningen är framtagen av H&Ms creative director Ulrika Bernhardtz som också har tagit fram inredningen för & Other Stories och COS.

- The neutral grey colour that we have used should serve as a solid backdrop to our collection and enhance it, rather than being the centre of attention, säger Ulrika till Dezeen.

McDonalds släpper paj med mörk, smält choklad

Men bara i Korea...

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Snacks och godis

McDonalds i Korea har släppt en paj som bara måste hit. Den är nämligen fylld med mörk, varm choklad istället för äpple och andra konstiga saker. Ge mig!

Nike och Skepta lanserar ny variant av Air Max 97

Inspirerats av Skeptas Marocko-resor

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Nike har samarbetat med den brittiska grime-artisten Skepta för att ta fram en ny variant av Nikes klassiska modell Air Max 97. Ovansidan av skon har regnbågsskimrande polyuretan med kopparfärgat läder och svart mesh på plösen. Innersulan print har ett mönster som inspirerats av Marockanskt mönster och Skepta hyllar sitt brittiska arv genom att forma SK-loggan som en brittisk elkontakt.

Nike Air Max 97 Sk kommer kunna köpas i diverse sneakersbutiker samt Nike.com från och med 2 september.

Nu kan du göra stiliga våfflor

Med Star Wars-motiv

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Fika

Våfflor är gott men kanske inte så spännande med sina rutor. Det här våffeljärnet gör saker och ting lite roligare med sitt Star Wars-tema. Slänger man i lite smet får man en X-Wing, en Star Wars-logga, en Millenium Falcon och en rebellernas logga.