m
a
r
74 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Här gör man 6 000 julskinkor per dag

Julmaten närmar sig med stormsteg

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Dearborn Brand i Dearborn Michigan gör varje år vid juletid upp till 6 000 stycken julskinkor - per dag! Här får vi hänga med till fabriken och se hur det hela går till.

Ny musikvideo från MGMT

Till låten When You Die

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

På MGMT:s kommande album Little Dark Age finns låten When You Die med och den har nu fått sig en musikvideo som ser ut så här.

Prylarna som matchar din Lamborghini Urus

Ett måste!

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Accessoarer

Världen är upp och ned och Lamborghini har lanserat en SUV. Den heter Urus och förväntas göra så att tillverkaren fördubblar sin produktion. Men, det räcker givetvis inte med att bara köpa bilen, man "måste" även köpa prylarna som matchar den av tillverkaren. Nu visar man upp vad som finns och det handlar om resväskor i kolfiber från Tecknomonster, skor och en mocka-jacka som ska påminna om sätesklädseln. Den sistnämnda finns bara i 30 stycken exemplar och den är tillverkad av Hettabretz. Loafersen som kommer i tre stycken olika färger har Enzo Bonafe tagit fram. Grejerna ska bara gå att köpa på fabriken och man måste boka tid innan man drar dit.

Chili Klaus ger gosskör Ghost peppers

Så tokigt!

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Chili Klaus har varit i farten igen och såg till att bjuda gosskören Herning Boys Choir på den starkaste chilin i världen för att se hur det påverkade deras skönsång. Så här gick det.

Ned Flanders varma choklad

Gör den själv vettja!

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Dryck

I The Simpsons Movie fixar karaktären Ned Flanders till en riktigt smarrig varm choklad som Bart snor till sig och älskar. Här får vi reda på hur man gör den själv så att man också kan få den där episka upplevelsen.