m
a
r
11 i går69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Snoop Dogg släpper nytt

Som låter som det gjorde förr

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Snoop Dogg har på de senaste åren släppt massor av saker i olika stilar. En del saker har varit magiska, en del superdåliga. Nu är det dags för en ny platta som heter Neva Left och den här gången är det gamla klassiska Snoop som gäller.

Första singeln heter Mount Kushmore och med är Redman, B-Real och Method Man! Och det är rejält jävla bra för att uttrycka det försiktigt. Plattan kommer 19 maj.

Ferrari 308 GTB på Bangkoks gator

Ingen vanlig syn direkt

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

Många är vi som vill ha en klassisk Ferrari. En 308 GTB är självklart med på listan. Kantig, cool, varvvillig V8:a och med en stegrande häst i fronten. Just en sådan har Chayanin Debhakam som bor i Thailand, och i Petrolicious senaste film får vi ta del av den.

petrolicious.com +

Kryssningsbåten med gokartbana börjar bli klar

Folk måste aktivera sig i skärgården

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Båten

För ett år sedan skrev vi om Norwegian Joy - Norwegian Cruise Lines nya kryssningsfartyg. Det som får detta fartyg att sticka ut en del är att man tillsammans med Scuderia Ferrari Watches byggt en gokartbana i två våningar uppe på båtens tak. På den kan upp till tio personer åt gången tävla mot varandra i eldrivna små bilar. Förutom denna attraktion kommer det även att finnas en racingsimulator, vattenrutschkanor och en utomhusarena för laserspel ombord.

Fartyget som har plats för 3 850 stycken passagerare är speciellt framtaget för den kinesiska marknaden och hemmahamnarna kommer att vara i Shanghai och i Tianjin. Den 27 juni sker dopceremonin.

carscoops.com +

Varför kan du inte kittla dig själv?

SciShow förklarar

Visa inte Kroppen-artiklar
Kroppen / Kroppen

När man var liten var det kanske lite kul att bli kittlad men i vuxen ålder får det i alla fall mig bara att utveckla diskbråck. Problemet om man nu gillar att bli kittlad är att man måste be någon annan att kittla en, men varför är det så? Varför kan man inte bara få kittla loss lite på sig själv när man känner för det?

Bästa köttbullemackan i New Jersey

Och två andra som också ser smarriga ut

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Nick Solares från Eater fick in mängder av tips om att han borde ta sig till Atlantic City i New Jersey och besöka The White House Sub Shop. Där ska nämligen stadens bästa köttbullemacka finnas.