m
a
r
2 i dag11 i går64 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Steve Carell och Kristen Wiig svarar på frågor

Som folk har ställt på Google

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Nu har även skådespelarna Steve Carell och Kristen Wiig satt sig ned hos Wired för att svara på frågor folk har googlat om dem.

Eddie från Iron Maiden blir serie i tidning

Släpps nu i juli

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Serier

I nummer 287 av tidningen Heavy Metal som släpps nu i juli kommer något alldeles speciellt att ske - där kommer det nämligen att finnas en seriestripp som handlar om Iron Maidens påhittade frontfigur Eddie. Den heter Iron Maiden: Legacy of the Beast och den baseras på rollspelet med samma namn. I den får man följa Eddie när han tar sig igenom gruppens album på olika vis.

"Eddie’s immortal soul is shattered and strewn across the cosmos. Now, Eddie must journey across space and time to battle the twisted legions of The Beast, seek out the lost shards of his soul, and bring order to the realms."

Serien som är i fem delar är skriven av Llexi Leon och Ian Edginton och ritad av Kevin J. West.

Oscar Mayer utökar sin korvfordons-flotta

Adderar WienerCycle och WienerDrone

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

Korvföretaget Oscar Mayers WienerMobile har ni nog alla sett någon gång men de har även en WienerMini och en WienerRover. Inför USA:s självständighetsdag som äger rum den 4 juli utökar man dock flottan med två nyheter - WienerCycle och WienerDrone. Den förstnämnda är en liten trehjuling med en motor på 8,5 hästar som har plats för åtta stycken varmkorvar i sin lilla uppvärmda sidovagn. WienerDrone är som väntat en drönare som även den kan leverera korv. Den har dock bara möjlighet att transportera en korv åt gången.

WienerFleet kommer snart att ge sig ut på vägarna och styra mot staden Weiner som ligger i Arkansas och där hålla en stor fest för invånarna den 4 juli.

Den mänskliga skateboardrampen är tillbaka

Skejta på en vän

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Skateboard

I början av året fick vi en första dos av Manramp - den mänskliga skateboardrampen som man kan placera där man känner för det. Nu är gänget tillbaka igen, galnare än någonsin. Klippet ovan är från filmen New Driveway som ni kan se i sin helhet här nedan.

Om formspråket på 80-talet

Varifrån kom det?

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Design

Galna mönster, ljusa färger och starka grafiska profiler är troligtvis det folk minns mest från 80-talet när det kommer till design och form. Men varifrån kom idéerna? Svaret är Memphisgruppen, som efter sin första show 1981 inspirerade ett helt årtionde.