m
a
r
10 i går65 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Snart kommer Skittles med hetta!

Sweet heat

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Snacks och godis

Gillar du Skittles men också lite hetta kommer du att bli glad i vinter. I december kommer nämligen Skittles Sweet Heat. Fem nya smaker finns i förpackningen; Fiery Watermelon, Blazin' Mango, Flamin' Orange, Sizzlin' Strawberry och Lemon Spark.

Hibachi-kock gör mat på vanligt bord

Verkar ledsen

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Hibachi är en traditionell japansk stor stekhäll där en kock tillagar allt, oftast med gästerna sittandes runt om. En upplevelse helt klart och har du inte testat kan det rekommenderas. Här får vi se en stackars Hibachi-kock som får tillaga maten på ett helt vanligt köksbord istället, och då blir det som det blir.

Bonusklipp nedan.

via

City-socka med Gore-Tex från Adidas

Sko eller strumpa?

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Adidas fortsätter att hitta på nya och spännande saker och ett av de senaste påhitten är GORE-TEX NMD CS1 City Sock. En sko som ska kännas som en strumpa, typ. Än så länge är det oklart om dessa kommer att börja säljas, skulle du vilja se dessa på marknaden?

Vildsvinsbetar blir jakttrofé

Nytt avsnitt av Passet

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Ett nytt avsnitt av det svenska jaktprogrammet Passet har släppts och i det får vi se hur man gör en liten trofé av ett par vildsvinsbetar.

Whippet Bicycle - ytterligare en ihopfällbar cykel

Har en unik fällningslösning

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Cykeln

Folk vägrar sluta upp med att ta fram nya ihopfällbara cyklar så här kommer ytterligare en. Den kallas för Whippet Bicycle och den ska ha en unik lösning för själva fällningen, och hur den fungerar kan ni läsa om på länken nedan. Cykeln ska inte vara helt obekväm att cykla på och som vi kan se på bilderna hyfsat enkel att förvara. De dubbla rören i ramen ska se till att det blir lite dämpning när man trampar omkring då de tillåts att flexa lite.

Lanseringsdatum och pris kommer att presenteras senare i år.