m
a
r
3 i dag12 i går83 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Minimala burritos

Mättar säkert en mygga

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Walking With Giants blir aldrig mätt och har nu lagat till sig ett gäng med minimala burritos.

jaybaron.com +

Coola tricks man kan göra med en Slinky

Få streetcred

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Man behöver inte bara låta Slinkyn vandra ned för trappor, man kan även göra feta tricks med den och på så vis erhålla respekt.

Bonusklipp nedan.

Så tillverkas kassettband

Blandband ftw

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Det är en märklig tid vi lever i. LP-skivor nyproduceras för folk lyssnar hellre via vax och det finns fabriker som fortfarande gör nya kassettband. Härligt är det i alla fall, och i det här klippet får vi se hur såna där små plastband tillverkas. Digital musik är så 2016.

thenextweb.com +

Extraspelningar med Håkan Hellström i sommar

Turnén Rullande Åska får fler datum

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Konsert

Att Håkan Hellström är populär går inte att ta miste på, speciellt inte när man tittar på hur många som vill gå på hans konserter. I november när biljetterna till spelningen i Borgholms Slottsruin släpptes tog alla slut på bara några minuter, och fler av årets datum till sommarturnén Rullande Åska är redan slutsålda. Därför har man bestämt sig för att göra extrakonserter i Stockholm, Göteborg och i ruinen i Borgholm. Det blir således spelning i den sistnämnda både den 15:e (slutsålt) och den 16:e juli. Biljetterna till den 16:e släpps i morgon bitti klockan 10.00 på länken nedan.

eventim.se +

Hårdrockscover av Johnny B. Goode

Det svänger ju

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Leo Moracchioli som brukar göra metal- och hårdrockscovers på kända låtar hyllar här den nyligen bortgångna artisten Chuck Berry genom att göra sin version av klassikern Johnny B. Goode.