m
a
r
3 i dag15 i går65 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Michael Bolton gör powerballad till GoT

WTF?

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Honest trailer är nominerade till en Emmy och för att verkligen få oss att veta det har man tillsammans gjort en Game of Thrones-inspirerad powerballad. Mycket mysko.

via Youtube

Den bästa sista riktiga Porschen?

Ser lovande ut i alla fall

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

Porsche 993 är enligt många den sista riktiga Porschen. Gunther Werks har tagit klassikern och gjort det fetaste de kunde göra av dem. Och resultatet är väldigt 90-tal men samtidigt modernt på ett skönt sätt.

Bilen är riktigt hardcore helt utan larv men man har ändå fått till en riktigt bra finish. Motorn är från Rothsport,

Endast 25 kommer att byggas och alla kommer att vara unika. Vill man ha en får man alltså vara snabb och troligen ha en riktigt fet plånbok. Rykten går om en prislapp på 600.000 dollar.

Häng italienska sportbågar på väggen

Stiligt tecknade

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / På väggen

Få saker är så vackra som italienska sportmotorcyklar. Speciellt från 70-talet. Nu kan du få dem i tecknad form på väggen. Välj mellan Laverdor, Moto Guzzis, Agustor, Ducatis eller alla på en. Postern kostar 65 dollar, inramning 55 dollar till.

Recept på portugisisk chokladmousse

Mumma

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Choklad

Något som portugiserna är riktigt jävla bra på är efterrätter. Det mesta man äter därnere gör att man går direkt in i en sockerchock men det är det lätt värt. Pastel de nata, Tarte de amêndoa, Tarte de Natas, Bolo de bolacha, Ovos Moles ja listan kan göras lång. En grej som man alltid måste äta när man är därnere är deras chokladmousse eller Mousse de chocolate då den oftast är mumsfillibaba. Men det är också något man enkelt kan göra hemma och ovan kan man se ett enklare recept för just denna efterrätt. Byt margarinet till smör bara.

Bonus-efterätt-med-chocklad-i-sig nedan.

via Youtube

Vinterhotell för bin

BiBo hjälper dem övervintra

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Detaljer

Solitärbin har det inte helt lätt att hitta ställen att övervintra på. Vill man hjälpa dem på vägen kan man köpa ett BiBo. Det är som ett vinterbonat hotell för de små gynnarna. Designat har svenska Linda Loland gjort och BiBo är gjord av svensk furu och hampasnöre. Finns att köpa på Designtorget för 499 kronor.