m
a
r
12 i går66 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Det här är dildon för alla Game of Thrones-fans

Game of moans

Visa inte Kroppen-artiklar
Kroppen / Snoppen

TV-serien Game of Thrones är ju känd för mycket, bland annat sina sexscener. Den här dildon, med det fantastiska namnet Game of Moans, är format som ett svärd men kommer förhoppningsvis bara att ge njutning. Prislappen ligger på 110 dollar.

Trailer för filmen om Winnerbäck

Ett slags liv har premiär 6 oktober

Foto: Lene Ask
Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Film

Winnerbäck firar 20 år som artist med en dokumentär som har fått namnet Ett slags liv. Här får vi komma nära den lokala superstjärnan och hans karriär så här långt sammanfattas.

via Youtube

Nu närmar sig premiären för ARKET

H&Ms premiummärke

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Kläder

I morgon börjar för-försäljningen av Arkets första kollektion. Arket är H&Ms nya varumärke som ska hålla lite högre klass än det vanliga H&M-utbudet, men som vi ser på de här bilderna är det fortfarande saker som väldigt enkelt att bära.

I morgon kommer man att kunna beställa saker på nätet och 25 öppnar man på riktigt online och i London. I vår öppnar butiken i Stockholm.

Svenska WANG & SÖDERSTRÖM släpper EQT Materials

Tillsammans med sneakersnstuff

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Sneakersnstuff har samarbetat med dens svenska designduon Wang & Söderström för att leverera ett par EQT Support Ultra PK i två färgkombinationer. Mer specifikt kommer skorna finnas tillgängliga i färgerna Ftw White/Vintage White/Talc och Dark Blue/Night Indigo/Night Navy.

Skorna kommer börja säljas på Sneakersnstuff.com på lördag klockan 14:00 och har ni vägarna förbi butiken i Stockholm så kan ni lägga vantarna på skorna redan 12:00 på lördagen. Priset ligger på 1799 kronor.

Jamie Oliver lagar kyckling

I morgon är det inte fredag

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

I dag är det inte fredag men man kan ju ändå äta kyckling i kväll. Något som passar bra med kyckling är ju citron och dessa två grejer är något som Jamie Oliver kombinerar i klippet ovan. Till kycklingen har han en sötpotatismos och lite broccoli.

via Youtube