m
a
r
10 i går68 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Nikes klassiker Air Max 97 kommer i guld

Bling!

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

När Nike släppte Air Max 97 fick skon smeknamnet Silver Bullet. Förra året återlanserades den och på nolltid var den slutsåld. Nu kommer modellen i en helt ny färg - guld. På sidorna har den reflekterande linjer vars inspiration sägs komma från japanska snabbtåg.

Den 18 maj släpps skorna via Nike.com/sneakers och utvalda återförsäljare. Vad skon kommer att kosta är oklart för tillfället.

nike.com +

Gör dina egna Wolverine-klor

Med glasspinnar

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Pyssel

Du som är pysselsugen och som diggar klorna Wolverine har kan göra egna med hjälp av glasspinnar. Allt du behöver, förutom pinnarna, är lite gummiband, lim, en kniv och sen är det bara att följa de olika stegen i den här videon. Lycka till!

theawesomer.com +

Grym Hot Wheels-bana

Komplett med explosioner

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Leksaken

Med ett par klassiska Hot Wheels-bilar, massa rekvisita och lite finurlighet har Mark Rober skapat den här rätt så coola och actionspäckade filmen.

sploid.gizmodo.com +

Jag vill bo i det här potatishuset!

Tänk att ha element som föder chips

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Potatis är en riktigt bra grej. Av den kan man få pommes, chips och klyftor, och massa annat. Tänk då om man bodde i ett hus som detta, som när man kände för det kunde ge en potatis. Snacka om drömhus!

Så här skrivs alla Nickelbacks låtar

Seems legit

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Att folk gillar att driva med bandet Nickelback är inget nytt, det har pågått länge. Här får vi en liten lektion från John Fassold som berättar och visar hur det går till när gruppen skriver sina låtar.

Bonusklipp nedan.