m
a
r
74 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Sängen för hela familjen

Är 3,65 meter bred

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Möbler

En 90-säng räcker inte till mycket. Är man två måste man nog ändå minst ha 1,10 i bredd, gärna mer. En dubbelsäng på 1,40 kan fungera, men den får gärna vara 1,60 eller allra helst 1,80. Över det blir troligtvis för mycket, och så ska man ha plats för grejerna också. Har man dock överflöd av plats, och gärna vill ha en sjukt stor säng kanske det är Ace Family Size man ska kolla på. Den är nämligen hela 3,65 meter bred. Det gör att du själv kommer att få sjukt mycket plats, eller att hela familjen också kan få härja runt fritt om du vill dela med dig av ytan.

Sängen fanns tills nyss bara att köpa i USA men nu ska företaget Go to Bed tillsammans med Elitesängar i Kungsör börja tillverka en egen nästan lika stor (3,6 meter bred) och sälja den i sin butik i Kungens kurva utanför Stockholm. Den tas endast fram på beställning och består av tre stycken bottnar på vardera 1,2 meter, två mellandelar på vardera 1,8 meter och en bäddmadrass som mäter 3,6 meter. Allt för att man ens ska kunna få in den i sitt hem. Sängen tar fyra veckor att få levererad från det att man beställer och den kostar 32 990 kronor.

Lyssna på Eminems nya album Revival

Släpptes i dag

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

I dag var det så alltså dags för Eminem att släppa sitt nionde studioalbum. Det heter Revival och på plattan hittar vi många samarbeten med andra artister - bland annat Beyoncé, Alicia Keys, Pink och Ed Sheeran. Lyssna här nedan och säg sen gärna vad du tycker om det nya materialet.

DJ Earworms United State Of Pop 2017

Årets pop samlad i en låt

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

DJ Earworm har nu släppt United State Of Pop 2017 som är en låt där man mixat ihop de 25 största hitsen USA haft i år.

Snö kan vara rätt vackert ibland

Här i Amsterdam

Visa inte Passet-artiklar
Passet / Resmål

När det ska skottas, köras bil eller promeneras kan snö vara rätt jobbigt. Men det kan också vara rätt så vackert, som här i Amsterdam.

Vladimir Cauchemar rockar loss med flöjten

Det svänger ju

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Här har vi musikvideon till Vladimir Cauchemars låt Aulos och det är en något speciell resa för både öron och ögon.