m
a
r
4 i dag9 i går83 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Ny 3D-printad sko från Under Armor

Architech Futurist

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Under Armor släpper 30 mars en ny version av sin 3D-printade sko. Hela skon är så klart inte utskriven utan det är "bara" mellansulan som skapats med en skrivare. 300 dollar får man betala. 30 mars, 3D och 300 är alltså siffrorna att komma ihåg.

underarmour.com +

Snygga hjälmar från Hedon

Ser mycket sköna ut också!

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bågen

Hedon gör massor av roliga hjälmar. Det här är deras modell Heroine som finns i Classic och Racer-utförande, den senare med visir. Inredningen ser riktigt skön ut med lite läder här och där.

En rolig detalj är att man kan köpa till visir i lite olika färger, bland annat den gula här under. Kostar 499 pund för Classic och 649 pund för Racer.

hedon.com +

Gorillaz släpper ny fantastisk video!

Här var det tecknat!

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Gorillaz råkade släppa ut nya skivan genom ett lite klantigt lösenord tidigare i veckan. Men vi som inte orkar leta upp saker, ens med dåliga lösenord, får nu här en riktig video att njuta av. Det är låten Saturnz Barz där Popcaan medverkar som fått sig en sex minuter lång visuell historia.

(Videon ska gå att uppleva i 360 grader precis här: Gorillaz - Saturn Barz)

Tre andra låtar (Ascension med Vince Staples, Andromeda med D.R.A.M och We've Got The Power med Jehnny Beth) har också släppts, men de har inte fått riktiga videos.

Skivan Humanz släpps på Spotify 28 april.

En lite lättare elskateboard

Kolfiberfest

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Skateboard

Arc Boards, som gör elskateboards, har slagit sina påsar ihop med 121C och gjort en bräda som är lite lättare än andra. Anledningen är att själva bräda är gjord av kolfiber.

Med sina knappa fyra kilo är man lättast i klassen. För "lätt" är ju relativt, batterier och motorer väger ju fortfarande. Billigaste versionen kostar 1299 singaporedollars, vilket är dryga 8000 kronor.

kickstarter.com +

En snyggare inköpslista

Check!

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Detaljer

Att skriva inköpslistor är oerhört vuxet och ska man syssla med vuxna saker ska man göra det med stil. Den här checklistan kostar 60 kronor och för det får man 70 blad.

grandpa.se +