m
a
r
6 i dag10 i går61 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

Så gör du japanska tomtebloss

Enkelt, i teorin

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Äventyret

Att göra japanska tomtebloss, eller Senko Hanabi som de heter på japanska, är enkelt i teorin. Allt man behöver finns att få tag på enkelt, men att få till den där rätta känslan är ändå väldigt svårt.

via Youtube

100 grymma filmer du måste se

Skrapa när du har sett dem

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / På väggen

Det finns ju en hel hög med filmer som man bara måste se. Just exakt vilka 100 filmer som ska vara med på en sån lista kan ju diskuteras, men Pop Chart Lab har i alla fall gjort en väldigt rolig utformning på sin lista.

Det är helt enkelt en plansch som man sätter upp på väggen. När man sedan har sett någon av filmerna så skrapar man helt enkelt bort den rutan. Och så fortsätter man med nästa film.

Fernando bygger arbetsrum under bro

Galet men coolt

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Arkitektur

Fernando Abellanas gillar att göra lite annorlunda saker och det här är klart annorlunda. Han har helt enkelt byggt sig ett litet arbetsrum under en bro. Kanske inte den fridfullaste platsen på jorden men han har ändå lyckats få det rätt mysigt. Och lösningen är väldigt snyggt gjord!

Kolla in videon nedan!

Nu kan du köpa Dhalsim som staty

Karaktären från Street Fighter

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Detaljer

Om du gillar Street Fighter och karaktären Dhalsim kan du nu få honom som staty. Han finns i fyra olika versioner och är i storlek 1:4 vilket betyder att han är 61,6 centimeter hög. Inget för fattiga dock, prislappen ligger på 475 dollar.

Så förbereds en bil innan omlackering

Om man är väldigt noga...

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

Om du har en gammal bil som behöver målas måste man först göra ett grundligt förarbete. Här får vi se hur en riktigt seriös lackerare jobbar.

via Youtube