m
a
r
3 i dag69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen

The Room blir sångifierad

Det svänger ju

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Är det här den bästa versionen av The Room hittills?

Bonusklipp nedan.

Morgan och Friday Beer Company tar fram pilsner

Men drick inte när du kör

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Öl

Biltillverkaren Morgan har tidigare gått samman med Friday Beer Company och tagit fram ett par ales. Nu gör man det igen men denna gång är det en lager som tagits fram. Man kallar den för No.29 Pils och den är brygd i staden Malvern där Morgan är baserat. Alkoholhalten är på 4,6 procent och för ett fyrpack får man betala 18 pund. Steve Morris som är managing director hos Morgan säger följande om samarbetet:

"We are delighted to be introducing a new range of pilsner style craft lager to the already successful range between Morgan and Friday Beer. This is a great example of two local companies working together and we hope that many Morgan owners all around the world can enjoy a glass or two during the Christmas period."

Dokumentär om Gianni Agnelli

"King of Italy"

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Dokumentär

Gianni Agnelli var barnbarn till Giovanni Agnelli som grundade Fiat. Han var mycket karismatisk, modeintresserad och en av de allra rikaste i italiensk historia. Den 18 december kommer HBO att visa Agnelli som är en dokumentär om "King of Italy" som han också kallades. Här har vi trailern.

Det blir en Die Hard Christmas

Yippee Ki-Yay

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Eclectic Method har klippt och klistrat i Die Hard-filmerna och skapat det vi ser och hör här.

Bonusklipp nedan.

Kelly Clarkson åker bil med James Corden

Sjunger för full hals

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Den senaste artisten att hoppa in i en bil med James Corden och sjunga loss är Kelly Clarkson.