m
a
r
5 i går73 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Freddie Mercurys röst är den bästa inom rock
Polyphonic berättar varför 
141kg
+
Bobby Green
0
Italiensk design med amerikanskt hjärta
Spana in vackra Iso Rivolta 
100kg
+
Bobby Green
0
Cool James and Black Teacher - Dr. Feelgood
Fredagsklassikern 
116kg
+
Bobby Green
0

Häng med in i världens enda privatägda Boeing 787

Rimligt sätt att flyga på

Visa inte Passet-artiklar
Passet / Ressätt

Om man har löjligt mycket pengar räcker det inte med att åka första klass när man är ute och reser, då skaffar man sig helt enkelt ett eget litet privatjet. Behöver man dock mer plats får man gå upp ett snäpp, och kanske satsa på att bygga om ett Boeing 787 Dreamliner.

Bonusklipp nedan.

Klockorna som matchar Ford GT

Välj den som passar dig och din bil bäst

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Klockor

Autodromo har släppt fem stycken specialdesignade klockor för att hylla biltävlingen Ford GT Endurance. Modellerna kallas för Ford Racing Stripes, Le Mans Blue, Le Mans 2016 Dial, Heritage 67 Dial och Heritage 66 Dial och de matchar både klassikern, den som släpptes 2005 och den nyaste versionen av Ford GT.

Klockan har en boett som mäter 40 millimeter och på insidan sitter ett Seiko VK-urverk. På prislappen står det 695 dollar. Det kommer även att släppas en klocka som kallas för Owner's Edition och den får samma VIN-kod som din bil. Något pris för denna har inte annonserats för tillfället.

Freddie Mercurys röst är den bästa inom rock

Polyphonic berättar varför

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Freddie Mercury kan vara en av de bästa vokalisterna genom tiderna, och den absolut bästa inom rock. I den här videon från Polyphonic förklaras det varför det är så.

Bonusklipp nedan.

Jätteportion med ramen-nudlar

Hur lång tid tar det för Matt att sänka den?

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Tävlingsätaren Matt Stonie verkar aldrig vara särskilt mätt, och det senaste han har satt i sig är en enorm skål med ramen-nudlar som i vanliga fall är tänkt för fyra personer. Hur lång tid tar det för Matt att äta upp allt? Klarar han det på under 25 minuter får han en t-shirt, sin bild på väggen och skålen maten varit i.

De 10 bästa biljakterna från 00-talsfilmer

Ferrarin från Bad Boys 2 - mumma!

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Film

Donut Media fortsätter att uppmärksamma biljakter från olika årtionden och här har vi 00-talet. En av de trevligare jakterna där är från Bad Boys 2 där Mike Lowrey bytt ut Porschen mot en Ferrari. Eller snarare två, eftersom de blandar en 550 Maranello och en 575M Maranello i scenerna.

Vilken jakt är din favorit från detta årtionde?