m
a
r
1 i dag5 i går71 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Foo Fighters hedrar Malcolm Young
Framför cover på Let There Be Rock 
134kg
+
Bobby Green
0
Mac rappar 400 stycken ord på en minut
Hänger du med? 
119kg
+
Bobby Green
0
Freddie Mercurys röst är den bästa inom rock
Polyphonic berättar varför 
210kg
+
Bobby Green
0

Marilyn Manson kommer tillbaka till Gröna Lund

Spelar på nationaldagen nästa år

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Konsert

Nu står det klart att Marilyn Manson den 6 juni kommer tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen och spelar. Sist han var där var man tvungen att stänga entrégrindarna eftersom det kom så mycket publik. Johan Tidstrand, ägare för nöjesparken, säger följande:

"Marilyn Manson är en fantastisk artist och konserten på Grönan 2015 var helt klart en utav årets höjdpunkter. Hans scenpersonlighet passar perfekt in på Stora Scen, mitt emellan Fritt Fall och House of Nightmares. Jag ser verkligen fram emot att få bjuda Gröna Lundspubliken på detta igen i sommar."

Mario Batali äter ett par heta kycklingvingar

Hur mycket pallar han?

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Kändiskocken Mario Batali har varit hos Sean Evans för att mumsa på lite heta kycklingvingar, prata lite om sin besatthet av Yeezy-produkter och ge lite tips på vad man ska göra med resterna från Thanksgiving.

Vans och Jerry Lorenzo släpper samarbete

Skor med mocka och tryck

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Vans och Fear of God-designern Jerry Lorenzo har tagit fram två kollektioner tillsammans och dessa kallas för Vans x Fear of God och Vans x F.O.G. Fear of God. I kollektionen hittar man en Slip-On 47 V DX i mocka, canvas och med metalldetaljer och den går att få i tre stycken olika färger. Det finns även en Mountain Edition 35 DX och en Era 95 DX med Fear of God-print på sig.

Skorna ska finnas i Vans butiker och hos utvalda återförsäljare nu, men några prisuppgifter har vi tyvärr inte för tillfället.

Maroon 5 och Jimmy Fallon spelar i tunnelbanan

Det svänger ju

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Ibland hänger Jimmy Fallon i New Yorks tunnelbana och överraskar resenärer med ett liveframträdande tillsammans med någon känd artist och denna gång hade han med sig bandet Maroon 5. Fler grymma liveframträdanden i tunnelbanan tack! Förutom när jag ska hem då.

Bonusklipp nedan.

Fläskig fläskmacka i Philadelphia

Hos John's Roast Pork

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Ska man äta macka i Philadelphia ska det vara en Philly Cheese Steak. Eller? Lucas från Eater tycker gott att man kan bryta traditionen och istället sätta i sig en Roast Pork-macka.