m
a
r
3 i dag5 i går69 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Max umamiburgare kommer tillbaka
Nu även med kyckling 
106kg
+
Bobby Green
0
Mick visar upp sin kompressormatade CB
Har ägt den sedan ny 
109kg
+
Bobby Green
0
Uniqlo kommer till Stockholm!
Öppnar i höst 
211kg
+
Roger Åberg
0

Taraji P. Henson äter starka kycklingvingar

Fuskar dock lite

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Mat

Säsong fem av programmet Hot Ones där kändisar äter starka kycklingvingar är nu här och i det första avsnittet är det Taraji P. Henson som smaskar i sig de heta vingarna.

Whiskyn The Glenlivet XXV släpps idag

Kommer endast 130 stycken flaskor

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Sprit

Idag släpps den 25-åriga whiskyn The Glenlivet XXV på Systembolaget. Endast 130 stycken flaskor kommer till Sverige så vill du ha en får du snabba dig.

Whiskyn har lagrats på både bourbon- och sherryfat i 23-24 år för att den sista tiden slutlagras i olorosofat. Doften ska påminna om mörk choklad och sultanrussin medan smaken ska ha en mjuk sötma med inslag av torkad frukt, nötter och krydda.

Artikelnumret är 40182 och alkoholhalten ligger på 43 procent. För en flaska som rymmer 70 centiliter får du betala 3.500 kronor.

Se Seattle växa och utvecklas

Det här hände på tre år

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Arkitektur

Ovanpå utsiktstornet Space Needle i Seattle riggade man 2015 upp en 360-kamera som fångar bilder. Ricardo Martin Brualla började då att plocka två stycken panoramabilder från den varje dag, och av de 2.000 stycken bilderna han hittills har samlat ihop skapade han den här timelapsen där vi får se hur staden har utvecklats under åren.

Sippin' On Hip Hop

Nytt från Eclectic Method

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Om man öppnar en burk innehållandes hiphop kan det typ låta så här.

Idag släpps nya versioner av GOLF le FLEUR

Skor från Tyler, The Creator och Converse

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

Idag släpper Tyler, The Creator och Converse tillsammans den senaste versionen av skon GOLF le FLEUR. Det är en signatursneaker i mocka som kommer i färgerna Geranium Pink, Bachelor Blue och Jade Lime. Priset för ett par är 1.000 kronor och du hittar dem hos Sneakersnstuff, Naked, Wood Wood, Patta, golfwang.com och på Converse.com.

Förutom skorna kommer även två stycken klädesplagg från Converse Essentials på samma tema, i detta fall handlar det om en hoodie och t-shirt. Hoodien kostar 850 kronor medan t-shirten går för 350 kronor.