m
a
r
4 i dag5 i går76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
123kg
+
Roger Åberg
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
138kg
+
Roger Åberg
0
Två Omega Speedmaster 2915-1 på auktion
Den ena hittades på en vind! 
103kg
+
Roger Åberg
0

Geordan och hans far har en Venturi 260 APC

Häftig sportbil från Frankrike

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

En fransk sportbil jag skulle vilja ha är Alpine A310. Efter att ha sett Petrolicious senaste film har jag ytterligare en på listan - Venturi 260 APC. Den här är från 1991 och den ägs av 24-åriga Geordan Fusi och hans far.

Den mest avlägsna puben i Storbritannien

Värt att ta sig dit tror ni?

Visa inte Passet-artiklar
Passet / Resmål

Om man vill ta sig till puben The Old Forge i Storbritannien får man först åka flyg, båt, bil och till sist tåg. Hoppas att det är värt det när man väl kommer fram.

Nytt från Tyler, The Creator och Converse

Kläder och skor

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Skor

I juli släppte Converse och artisten Tyler, The Creator ett samarbete kring skomodellen One Star. Nu är duon tillbaka med kollektionen GOLF le FLEUR* och där ingår både en sko och kläder. Skon är i mocka och har en yttersula med grafiska mönster och den kommer i färgerna Jolly Green, Solar Power och Vanilla. Bland kläderna hittar vi Sherpa Bomber, Sherpa Short, Sherpa Bucket Hat, hoodies och t-thirts.

Allt släpps den 2 november och här i norden kommer man att kunna köpa skorna hos Sneakersnstuff, WoodWood och Patta för 1 000 kronor paret.

Jimmy KImmel intervjuar David Letterman

Hur går det för pensionären?

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

För två år sedan var det dags för David Letterman att efter 33 år i TV-rutan tacka för sig och gå i pension. Han såg snabbt till att odla ett rejält skägg men vad har han mer haft för sig under sin lediga tid? Detta berättade han för Jimmy Kimmel som han besökte nyligen och så här såg det ut.

En lite vuxnare chokladkalender

Från Chokladfabriken

Visa inte Hemmet-artiklar
Hemmet / Detaljer

Chokladkalendrar kan vara fina men har oftast galet äcklig choklad i sig. De här två från Chokladfabriken är inte bara snygga att kolla på, alla bitar i dem är dessutom handgjorda. Och Chokladfabriken brukar leverera fantastisk choklad.

Den vänstra har ett motiv av Katy Kimbell och innehåller mörk choklad med kakaohalt på minst 65 procent från tillverkaren Cacao Berry. Kostar 150 kronor.

Den högrahar motiv av Ingela P Arrhenius och innehåller mjölkchoklad gjord på ekologisk kakao, minst 38 procent. Även denna kostar 150 kronor.