m
a
r
10 i går76 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Ikea skojar med Apple-citat i ny reklamkampanj
This charges everything 
183kg
+
Bobby Green
0
Gott & Blandat har ändrat på sitt recept
Nu utan palmolja 
115kg
+
Bobby Green
0
Drönare följer godståg
Sjukt långt tåg 
142kg
+
Bobby Green
0
Sällsynt Tintin-bok väntas gå för en miljon
Innehåller anteckningar från författaren 
116kg
+
Bobby Green
0

Wu-Tang Clan rappar om Martin Shkreli

Är inte deras bästa polare

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Turerna kring Martin Shkreli, snubben som köpte det exklusiva Wu-Tang-albumet Once Upon a Time in Shaolin, är många. För några veckor sedan fick vi reda på att han skulle sälja det och nu är det senaste att gruppen gjort en låt där de rappar om honom, och det är väl knappast positiva vibbar låten sänder ut. Den heter Lessons Learn'd och på den gästar Inspectah Deck och Redman. Låten kommer att finnas med på det kommande albumet The Saga Continues som släpps den 13 oktober.

Den surfande brodern

Marcus älskar att surfa

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Surfbrädan

Daniels bror Marcus älskar att surfa när han är hemma på västkusten. Nyligen fyllde Marcus 30 år och som en present åt sin bror gjorde Daniel den här filmen.

  tack Anders

Mc-åkare i kostym kör för prostatacancer

Nu på söndag

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bågen

Nu på söndag är det återigen dags för Distinguished Gentleman's Ride runt om i hela världen. Det är ett evenemang där man vill uppmärksamma riskerna med prostatacancer och samla in pengar till forskningen kring den. Målet är att samla in fem miljoner dollar som sedan ska gå till Movember Foundation - välgörenhetsorganisationen som fokuserar på mäns hälsa. De som deltar klär upp sig i kostym och hoppar på sina klassiska motorcyklar och åker parad genom utvalda städer. Här i Sverige kommer det att anordnas parader i Stockholm, Göteborg, Vänersborg och Falkenberg.

Läs mer om eventet på länken nedan. Undertecknad kommer att grensla sin klassiker och medverka i Stockholm, hoppas vi ses där!

Ikea skojar med Apple-citat i ny reklamkampanj

This charges everything

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Reklam

Ikea har tidigare drivit med Apple i sina reklamkampanjer men i den senaste som man gjort tillsammans med Acne hyllar man snarare teknikföretaget på ett finurligt sätt. Kampanjen fokuserar på Ikeas nya prylar som erbjuder trådlös laddning och i synnerhet bordslampan Riggad. Man har använt sig av välkända Apple-citat och gett dessa en twist på reklambilderna.

I dagsläget erbjuder Ikea golvlampor, bordslampor och sängbord med inbyggda laddytor för smarta telefoner och liknande.

  tack Marcus theverge.com +

Gott & Blandat har ändrat på sitt recept

Nu utan palmolja

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Snacks och godis

Gott & Blandat har ändrat i sitt recept och plockat bort palmoljan. Det är ju givetvis bra, men vad gör det med smaken på dessa små godbitar? Johan från Matgeek har testat.