m
a
r
68 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Die Antwoord släpper bisarr kortfilm
Jack Black är med! 
113kg
+
Bobby Green
0
Världsrekord i att hoppa hopprep
Skolbarn i Japan sätter rekord 
132kg
+
Bobby Green
0
Dave Grohls dotter får lira med bandet
Inför 20 000 personer 
162kg
+
Bobby Green
0
Så här ofta ska du onanera
För att undvika prostatacancer 
187kg
+
Bobby Green
0

Die Antwoord släpper bisarr kortfilm

Jack Black är med!

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Musikgruppen Die Antwoord från Sydafrika är inte direkt kända för att vara tysta, timida och passera förbi obemärkt och som vi kan se här har de inga planer på att ändra stil. Tommy Can't Sleep är namnet på en liten kortfilm som regisserats av Yo-Landi Visser som är ena halvan av gruppen. Hon och den andra halvan som är Ninja är med samt deras dotter Sixteen. Och något otippat även Jack Black.

Sci-Fi B-film frontar ny klädkampanj

Utomjordingar gillar också mode

Visa inte Garderoben-artiklar
Garderoben / Kläder

I dag släpper modeföretaget Moncler sin nya höst/vinterkollektion Moonray och temat är rymden och månlandning. I samband med detta har de snickrat ihop en liten kortfilm där vi får se en utomjording som även den är intresserad av nyheterna.

Som vi kan se är det inga kläder för sommarväder utan istället något vi ska värma oss med när det blir lite ruggigare ute.

Konst med skolmaterial

Duger gott

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Konst

Peter som ligger bakom YouTube-kanalen Peter Draws fick ett kit skickat till sig med helt vanliga skolpennor, en vässare och ett suddigum för att visa att man inte behöver dyra och avancerade redskap för att kunna rita något vackert. En del verkar nämligen hävda att det behövs pennor för flera hundra dollar för att kunna få till något riktigt bra.

Var är den bästa platsen på jorden att bo på?

Life Noggin försöker reda ut

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

Att bo i ett land där vädret nästan alltid är bra är en personlig dröm. Självklart vill man även att det ska finnas något att göra där, bra mat och att det inte är krig. Men det finns även andra aspekter som man kan tycka är viktiga - saker som säkerhet, glädje och var man lever längst. Life Noggin har tagit alla dessa parametrar och kokat ned platsen där det är bäst att bo på jorden, så det är väl bara att börja planera inför flytten antar jag.

Världsrekord i att hoppa hopprep

Skolbarn i Japan sätter rekord

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Video

14 stycken elever från Fuji Municipal Harada i Japan har satt ett nytt världsrekord för flest hopp över ett hopprep. På bara en minut lyckades gänget hoppa hela 225 stycken gånger utan att slå i repet en enda gång.