m
a
r
12 i går65 tjocka Garaget Garderoben Hemmet Kroppen Passet Sinnet Strupen
Mac Lethal rappar sin pizzabeställning
Fick du med allt? 
103kg
+
Bobby Green
0
En kilometer lång utomhuspool mitt i Stockholm
Intressant designförslag 
189kg
+
Bobby Green
0
Nick testar köttfrukt
Konstig matkonst 
104kg
+
Bobby Green
0
Karpar håller vattnet rent
I japansk by 
124kg
+
Roger Åberg
0

Historien om Under vågen utanför Kanagawa

Träsnittet av den japanska konstnären Katsushika

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Konst

The Great Wave off Kanagawa, eller Under vågen utanför Kanagawa som den heter på svenska, är ett berömt träsnitt av den japanska konstnären Katsushika Hokusai. Konstverket har inspirerat till musik, tatuteringar och den där emojin som finns på din telefon. I det här klippet från PBS Digital Studios får vi reda på historien bakom allt.

En låt om att rappare bara mumlar nu för tiden

Parodi på Kendrick Lamars Humble

Visa inte Sinnet-artiklar
Sinnet / Musik

Shakamania X tycker att alla rappare nu för tiden mest mumlar i sina låtar och inte gör några ordentliga texter. Därför gjorde han låten Mumble som är en parodi på Kendrick Lamars låt Humble.

Lowrider-kulturen i Brasilien

Cruising på Sao Paolo och Rios gator

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bilen

Lowrider Brasil är en kort dokumentärfilm från Stéphane Benini där vi får oss en titt på lowrider-kulturen i Brasilien. I filmen får vi träffa klubbarna Car Club Por Vida, Vida Bandida CC och Otra Vida som alla har medlemmar som åker omkring i bilar man kan spexa med.

Ytterligare en hojförare hamnar på bakluckan

Bilföraren verkar inte helt med i matchen

Visa inte Garaget-artiklar
Garaget / Bågen

En motorcyklist brummar förbi en kö när en bil helt plötsligt kör över den heldragna linjen och hamnar framför. Det går för fort för att hinna få stopp och motorcykeln kraschar in i bilen, vilket lämnar föraren på bilens baklucka. Frustrerad bankar han på bilens bakruta för att få chauffören att stanna. Föraren av bilen är antingen chockad eller hög men ingen verkar ha skadats allvarligt i alla fall, mc-föraren fick dock ont i sin fot.

Avolatte - latte serverad i en avokado

Hipster alert!

Visa inte Strupen-artiklar
Strupen / Kaffe

Förra veckan delade Truman Cafe i Australien med sig av deras senaste påhitt - Avolatte. Det är en latte som serveras i en halv avokado. Det senaste inom hipster-världen och något som snabbt fick spridning. Jaydin Nathan som är barista på stället meddelar dock att det hela bara är ett skämt och att det inte riktigt har gått så här långt i världen än. Dock har kunder kommit in och frågat om de kunde få köpa sig ett sånt här påhitt, så nu har stället "tvingats" att börja sälja dem.